Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 26 Septembrie 2025 sunt:
Hei TPU, imi puteți spune vreun program care să îmi spuna dacă un joc sau program este compatibil cu calculatorul meu?
Cum pot cumpara jocuri pc prin sms sau cum pot incarca un cont prin sms ca sa cumpar jocuri online?
Cum sa joc fifa 13 ultimate team?
Stie careva un site care iti poate oferi Xaturi gratis? Adica acele monede virtuale pe care le cumperi si ele iti pot oferi diferite emoticoane. Daca stit vreun site, lasati- l mai jos dau FUNDA, ...? (mai mult)
daca am ps4 si un prieten are ps3 ne putem intalni pe un server de gta V online? Multumesc anticipat!
Cautam admini pentru popularea serverului nostru! BESTIDLE.ZAPTO.ORG Cei interesati sa ma contacteze pe id : COZANOSTRA_90
Ce jocuri merg pe sistemul acesta? Specificatii de sistem : - MS Windows 7 Ultimate 32- bit SP 1 - Intel Pentium Dual CPU E2180 @ 2.00 ghZ - 2 GB RAM - NVIDIA GeForce...? (mai mult)
Imi puteti spune niste servere de sa-mp care da V.I.P Dar sa fie stunt
Salut TPU, caut un joc cred ca era japonez. Jocul acesta se poate descarca pe calculator insa nu il gasesc. Este despre o fata care este indragostita de un baiat, insa si alta fata il place, asa ca...? (mai mult)
Salut, de ce nu merge să adaug un prieten pe steam? Spune că merge doar dupa ce-mi fac un cont steam, dar eu am :))...
am lider la un server de sa:mp, si imi trebuie niste nume pentru /granknames, de exemplu, la lider am : /granknames 7 Leader, la co- lider am : /granknames 6 Co- Leader, si imi mai trebuie...? (mai mult)
Salut mi-am luat gta 5 si gta 4 pentru xbox 360 (consola nu e moadata) când bag un cd de ex gta 4 in loc sa intre in el imi apare "xbox 360" (sigla )de ce nu imi merge?
spuneti- mi si mie cum imi moare caracteru la tomb raider 2013 ca trebuia sa iau foc si nu am loat si am cazut intro groapa scuzati- ma ca nu m- am exprimat chiar bine cum ma omor asta e...? (mai mult)
am si eu o intrebare, la laptopul meu iconitele de pe desktop sunt foarte mari, sincer nu stiu ce i am facut dar sunt mai mari decat de obicei, imi puteti spune pas cu pas cu sa le fac mici,...? (mai mult)
De ce cand dau pe gta san andreas imi zice the procedure entry point vorbis_synthesis_idheader could not be located in the dynamic link library vorbis.dll. ce trebuie sa fac
Salut, de curand ma joc NFS World, si un prieten mi- a spus de un hack pentru bani si level mai repede. Hack- ul a functionat pentru moment dar dupa aceea m- a scos de pe server si cand am vrut sa intru...? (mai mult)
care sunt cele mai bune metinuri private?
Joc wotld of tanks si mi- am cumparat un tanc premium si nu imi prea place. Nu poate fi schimbat cu altul sau sa de- a jumatate din gold su sa reduca pretul celui dorit? Va rog sa ma ajute cineva...? (mai mult)
Credeti ca imi merge GTA 5? Processor : Intel(R) Core (TM)2 CPU 2, 1 GHz Memory : 8 GB Ram Placa video : Asus R9 290 Series memory : 4095 MB Monitor Benq special pentru Gaming
zicetim si mie un site unde imi pot adauga serverul de cs hostat. sa fie gratis. dau fundita :)
in legatura cu IMVU daca joaca cineva. Aveti idee de ce nu imi merge sa folosesc actiunile? Adica, daca imi cumpar pose noi nu imi merge sa le folosesc, daca imi cumpar unele dansuri tot...? (mai mult)
joc metin2ro si nush daca sa ma fac sura sau war,spunetimi voi,
pot gasi pe aici un tehnician la metin... ( partea tehnica) am nevoie urgent. Multumesc
FUNDA! Salut! Jocul asta "Forta Horizon" este chiar ca in acest clip https://www.youtube.com/watch?v=SUrlIOYQPqY? Il aveti? De unde pot sa il descarc gratis pentru tableta? Multumesc!
Sunt cam nou pe TPU, s- ar putea să fi ales categoria greșită, dacă am făcut- o, rog un membru al staff- ului să o mute. Deci, vreau să vorbesc despre jocuri pe android. Știam un joc...? (mai mult)
Hey cine imi poate da un link pentru minecraft 1.8 ca mie mi se blocheaza adf cand intru sa il iau de la minecraft Romania de pe pagina FUNDA!
Am un xbox360 si nu pot sa joc unelea jocuri deoarece imi spune ca memorie este insuficienta (nu instalez jocurile, le cumpar)... am sters toate jocurile salvate, absout tot ce aveam chiar si profiluri...? (mai mult)
Stie cineva un joc gen ninja classic,anime ninja(adica cu naruto) Cine stie ii dau funda PS:sa nu spuneti unlimited ninja ninja classic, anime ninja sau i am ninja (deja am cont la toate)
Vreau să îmi fac un server privat de Transformice. Știu că mulți dintre voi probabil o să răspundă cu „e ilegal", dar nu e chiar așa. Eu vreau doar să aflu cum se face un server, nu...? (mai mult)
Hei, buna! Joc de ceva timp Criminal Case pe Facebook. Cum fac sa primesc coins, mancare sau suc de la cei pe care nu ii am in echipa mea? Am intrat pe pagina oficiala si acolo vad ca jucatorii comenteaza...? (mai mult)
De ce cand dau pe gta san andreas nu imi apare nimic nici o eroare nimic si daca mut jocul pe desktop imi zice the program can t start because vorbisfile.dll is missing from your computer. try reinstalling...? (mai mult)
Salut tpu.Caut un sv de cs classic(daca se poate mai nou la inceput)prin care se poate lua admin prin ore! Daca este nevoie aduc si oameni, nu conteaza..Multumesc!
Hei TPU, am o intrebare : Cum pot instala, , The Sims 3 Pets"? Am deja ..The Sims 3" cumparat din magazin, dar atunci cand am vrut sa imi cumpar, , The Sims 3 Pets"' din Altex nu mai era in stoc ...? (mai mult)
Salut, am cumparat GTA 5 pentru PC de pe Altex, si mi- o dat un activation code pentru rockstargames. Cum fac ca sa bag jocu' si pe steam ca acel activation code merge nuami pe rockstargames? add skype:...? (mai mult)
Cum pot sa scot banii din portofelul de la steam?
Daca am gta 5 pe ps3 pot sa joc cu cei care au pe pc?
Mi- a apărut bsod asa zisul blue screen of death si m- am uitat la tutoriale dar nu pot rezolva nimic deoarece imi apare si cand vreau sa intru in safe mode... Nu stiu ce sa fac, are cineva vreo idee?...? (mai mult)
Am si eu un farming simulator 2014 pe tableta(nume tab:Allview Ax5NanoQ) si in joc nu gasesc cisterna pt lapte. Ce ar trebui sa iau? Ca nu gasesc nik!? Funda! Multumesc
La Fifa World, care este codul pentru bani?
Ieri am cumparat GTA V pentru PC de pe Steam. Am downloadat jocul, s- a instalat. Dupa asta a trebuit sa fac un cont de "Social Club" si sa downloadez Social Club. Toate bune si frumoase pana...? (mai mult)
ma ajutati si pe mine va rog vreau sa ma joc pe bugged pe samp dar am uitat parola si nu am nici email setat pentru acel cont, cine ma ajuta si pot recupera contul are funda
Hei, ma puteti ajuta si pe mine? am 3 jocuri virtuale, de la ele sunt plictisita. cine ma poate ajuta cu niste jocuri virtuale? Gen club marian plz am nevoie :(
Am metin2 si mi-am facut un cont dar nu-mi merge imi da eroare, zice eroare la conectare la servar! Daca stiti cum se face faceti-mi si mie un cont! Dau funda celui ce merge contul! :);)
Cine joaca HoN si are chef de un all night long vineri noapte
Cine stie daca exista jocuri gen "Fast and Furious"? Dar nu vreau sa aud NFS- uri, le- am incercat pe toate si cel mai reusit la poveste, masini, grafica, a fost si este NFS Most...? (mai mult)
Hei TPU. Cum pot sa imi pun badges pe imvu fara sa folosesc credite? Imi puteti da si ceva site-uri cu badges? Funda.
am un procesor AMD Athlon (tm) 5150 1.6 Ghz quad - core, 8 GB ram DDR 3, Hard disck 500 GB, Placa video Nividia GeForce GT 730... Acum vreau sa va intreb dc nu pot filma jocul Minecraft...? (mai mult)
Unde pot schimba un cont de metin2ro lvl 78 war aura P si altele si iteme pe el, cu un cont de league of legends lvl nu conteaza cu mai multe caractere pe EUNE?
Dau funda aceluia care imi poate spune cum pot face bani pe 4story, tocmai ce m-am apucat si chiar n-am idei.
Puteti sa mi spuneti niste jocuri pentru pc cu care as putea sa fac o serie de vidoclipuri? Multunesc anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mario1996 întreabă:
farcry444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!