Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 24 Decembrie 2025 sunt:
as vrea sa ma joc world of metin2 si sa imi spuneti care caracter e mai bun in pvm dintre war si sura
imi puteti da spune jucuri gen Clicker Heroes sau Handless Millionaire. Dau funda si vot!
Se poate schimba grafica pentru darksiders 2?
Imi spune cineva un joc cu cuburi foarte interesant?
Am un joc open- world dying light si chiar imi place e - wow- haha. Dar chestia e ca nu se salveaza progresul efectuat pe parcursul jocului, adica m- am jucat o ora si dupa ce am iesit am intrat...? (mai mult)
Salut, cine imi poate spune un program de filmat AMVuri?
Imi puteti recomanda un program care filmeaza HD cu audio si la video sa nu scrie sus ca la BandiCam.
Am si eu un joc "upwords" si nu are regulament. Am cautat pe net si nu am gasit regulile cap- coadă. Am inteles ca se iau 7 piese la inceput si se pun pe tabla. Dar dupa asta cum se iau piesele?...? (mai mult)
Hey TPU.Cine ma poate ajuta si pe mine sa imi populez forumul? Va rog mult...Dau administrator+funda.Sau macar niste idei despre cum il pot popula.Raman dator :)
Ce jocuri imi recomandati pe urmatoarele componente? Procesor Intel Core 2 Duo E7400 Placa video GT 630 2GB DDR3 4GB RAM DDR2 Ce jocuri imi recomandati?
Am terminat toate misiunile pe GTA V si sunt curios daca as mai putea sa fac ceva pe joc (am obs ca jocu ii 67- 68%) si de unde pot sa fac rost de masini rare cum ar fi monster truck. Multumesc de...? (mai mult)
Salut, Pt jucatorii de lol se merita sa il cumperi pe yasuo? Sau pe Zed? Care este mai usor de jucat si cu damage mare?
Cele mai frumoase jocuri care se pot juca in crealitate?
Am si eu o URGENTA! Cine ma ajuta ii sunt dator pe viataa si ii dau FUNDA FUNDA FUNDA! Ca sa pot sa joc Darksiders imi scrie ca imi trebuie procesor Pentium 4 3. 0GHz si eu am procesor AMD Sempron(tm)...? (mai mult)
as vrea sa imi cumpar un xbox360 4GB, dar jocurile pe care le vreau costa foarte mult iar daca le as cumpara ar costa mai mult decat xboxu.Am auzit ca exista un mod prin care poti sa iti iei...? (mai mult)
Care este cel mai bun si mai sigur site de unde pot descarca un laucher de minecraft sp cu toate versiunile?
Ce jocuri imi recomandati? Am 2gb ram, 512mb placa video; 2, 20 GHz Calculatorul e vechi.
Am canal de youtube si am nevoie de cineva cu care sa filmez si sa aiba si el canal.Eu deocamdata nu am minecraft preminum dar o sa am.Skipe Gaming Production.Ps nu acepta oameni care injura, fac crize...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste Nick-uri smechere pentru cs?
Recent am instalat windows 8 si nu imi mai merge cs 1.6..Imi spuneti si mie dc? Am luat cs Romania si ala merge...
Salut tuturor! Caut si eu 3 jucatori de GTA V care au PS3. Vreau sa ne gasim toti si sa incepem sa facem Heistsurile impreuna. Cu jucatorii din GTA este foarte greu si pana ii gasesti si unii abandoneaza....? (mai mult)
As dori sa imi dati o lista cu niste jocuri care imi merg pe calculator. Niste jocuri destul de frumoase. (fara gta, mafia, the god father, minecraft, sims, .) Cerintele mele la calculator...? (mai mult)
Niste jocuri RPG, shooting pentru PC? Daca se poate peste 2009
As vrea sa cumpar un tanc premium pe World of Tanks, dar as vrea sa gasesc o metoda prin care sa nu folosesc card de credit. EX: Un automa in care bag banii cash si- l cumpar. Am auzit de...? (mai mult)
Stie cineva cum imi pot descarca Captain Claw? As vrea sa ma ajutati prin TeamViewer 9, daca nu sunt ajutat prin aceasta aplicatie, nu dau Funda pentru ca nu ma descurc singur. Si daca chiar...? (mai mult)
de la un timp cand ma joc CS:GO (competitive) nu imi gaseste meci am mai avut problema asta am reinstalat CS:GO u din nou si a mers...dar acum nu parerei FUNDA MULTUMESC
Cine se pricepe sa scripteze servere de samp... Cerinte: -14 ani+ -fara noobi -si sa fie de treaba
Cu pot pune fundale(Cu o strada, etc.) La o poza de pe imvu (la care pun fundalul alb).
Intrebare. Daca sunt pe PC ma pot juca jocuri pentru console gen PS4, XBOX one. Metionez ca am maneta Logitech F310
Stie cineva, cand faci un server de minecraft multiplayer cum faci warp- urile (/warp xp, free etc.)Dau funda pentru cel acre da raspunsul cu mai mult inteles sau imi puteti spune pe skype:...? (mai mult)
Ma joc GTA San Andreas de ceva timp si nu pot trece de misiunea Cesar Vialpando cand trebuie sa dansez cu masina am incercat de multe ori si pur si simplu nu pot trece la fel si cea cu dansul pe...? (mai mult)
Buna,TPU! Ce sa imi cumpar? Assassin's creed black flag si unity sau Gta v pentru xbox one? Care joc este mai lung?
Dupa ce imi bag forge pe minecraft, intru pe minecraft si apas pe play, mi se inchide launcherul si nu se mai intampla nimic. Ma poate ajuta cineva?
Salut, am o problema in League of Legends(LoL), am cumparat niste rune, si cand dau pe pune runele intr- o chestie, cred ca stiti despre ce vorbesc nu merge, adica iau runa de arura de exemplu si nu stiu...? (mai mult)
Salut TPU, joc WolfQuest de ceva timp si ajung mereu la o misiune unde trebuie sa aleg daca merg cu puii intr- un loc adica start journey sau stay at den, si eu dau pe start journey dar atunci termin jocul...? (mai mult)
Am o problema cu GTA San andreas. Toate masinile din joc sunt de culoare neagra si nu stiu de ce. Nu am bagat "parola" de masini negrea, si daca incep o salvare noua tot negre sunt. Ce pot...? (mai mult)
World of tanks-am inteles ca pot face din experienta de pe vehiculele premium experienta generala(o transform) cum fac? funda
De ce nu ami merge Aim sau Wall Pe Cs1.6? 1.Instalez Aim- ul 2.Intru pe Cs1.6(nu ma bag pe niciun server) 3.Bag Cs in bara 4.Activez Leis Si cand dau sa intru in Cs nu ma mai lasa(Nu Raspunde) Pls...? (mai mult)
Ma ajutati si pe mine sa lucrez la un forum? E gata facut numai ca mai trebuie umblat la el.Dau funda si as fii recunoscator din toata inima! Imi mai trebuie un om deoarece nu pot sa il fac singur. ...? (mai mult)
As cauta un cont de transformice. Cine poate sa imi lase in mesaje aici si daaca va merge si e contul lui ii voi spune sa imi trimita parola in privat. Si voi da si funda! Sper sa fie peste nivelul...? (mai mult)
Stiu ca este unpic cam tarziu dar...imi poate da cineva episodul pierdut cu Tom si Jery si de asemenea Ed Edd si Eddy?
Stie cineva cum pot descarca Sims 4 gratis? DAU FUNDA!
Puteti sa imi dati niste jocuri pentru android... Funda
Salutari TPU ziceti-mi si mie niste jocuri care se joaca doar din tastatura dar mai vechi asa ca am laptop si are procesorul varza
Am sims 3 fara expansiuni, iar eu vreau sa imi pun sims 3 Seasons, il instalez, merge...crack- ul il pun in sims 3. Cand il deschid se incarca dar la un moment dat apare:"DISK AUTORIZATION...? (mai mult)
cine imi zice si mie un site de unde pot gasi pilotii nascar need for speed:hot pursuit si gta orice fel sau grand theft auto dau funda plus vot
Care va este cel mai interesant si ok joc horror? Parerea mea Outlast
Pentru cei ce au jucat Lionheart Legacy of the Crusader, cum pot sa ii fac la joc rezolutia mai mare adica ea se vede intr- un patrat mic pe ecran si in jur e negru, si nu are setari de rezolutie...? (mai mult)
Caut de mult un joc. Gen loadout. si alea Adica caut un joc MMOFPS/MMOTPS adica Shooter. sa fie geva mai smecher ce jocuri mmofps stiti voi. Funda Multumesc
Imi puteti spune un site de unde sa iau republic commando 2 delta operations full free? Ca innebunesc la cat l-am cautat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!