Salut lume! Am o problema la un forum, cand ma conectez si dau la prima pagina sau oriunde tot ma deconecteaza si nu pot face nimica. Dau funda cine ma ajuta
Am auzit ca apare gta 5 pe pc in 14 aprilie 2015 si as vrea sa stiu pe ce windows merge?(merge pe windows 8.1 pro).Dau funda si vot
Spuneti-mi si mie un metin PvP daca se poate 2015 romanesc care sa fie mai diferti/mai ciudat sau ceva de genu
Se merita ca acest video sa il trimit la un top? https://www.youtube.com/watch?v=GpIdXfMsyHs
Ce jocuri imi recomandati pentru acest pc. fujitsu Siemens amd athlon 3800+ 2 gb ram nVIDIA 7300/7200 SE windows 7 ultimate.sa nu fie jocuri gen mario sau alte rahaturi\! Dau Funda :P
Hristos a inviat! Cum fac sa nu mai imi mearga jocul open- world, , Dying Light, , sacadat, lag mai bine spus, se imbina amandoua, dar ma mult sacadat va rog dati- mi un raspuns clar!...? (mai mult)
Pe pc- u asta: http://www.altex.ro/sistem- it- myria- stylev10- amd- dual- core- a4- 4000- 3- 0ghz- 4gb- 500gb- amd- radeon- hd- 7480d- free- dos Ar merge Cs go Smite Team Fortress 2 World of ...? (mai mult)
Credeti ca imi merge GTA V pe un high- ultra, cu MSAAx2? Am un GTX 850M 2GB overclocked cu + 135 core + 220 Memory Un i5 4200H 6GB RAM, cred ca upgradez la 8. Am un mic- mare bonus. Folosesc...? (mai mult)
Caut mape Transformice, concurs de moda!
Salutare TPU, am o rugaminte daca ma puteti ajuta. Am un server de samp RPG unde am o factiune si vreau sa- i mut HQ, dar nu stiu cum, am cautat peste tot tutoriale, dar nu am gasit. Ati putea sa- ...? (mai mult)
Salut am nevoie de ajutor la un server de SA-MP cand ii dau start la server sil adaug la favorite imi arata (retriving info) 9**.***.***:7777? Funda! PLS ajutati-ma
La cs1.6 cand apare eroarea " steam validation rejected" ce trebuie sa fac sa o rezolv?
De curand am achizitionat o licenta pentru steam pentru cs 1.6. Dupa ce am incercat sa bag licenta imi zice ca nu este disponibila pe aceasta regiune. Dupa am aflat ca sunt mai multe regiuni...? (mai mult)
as vrea sa stiu ce metin2 sa joc metin2 singapore sau world of metin2, spunetimi si cate rate are fiecare
Salut,TPU am si eu o intrebare(Metin2): Cum pot sa dau si eu mai mare DMG pe Metin? app:Joc Metin2Win69(Acces modate + GM + Grad in paranteze []) Va rog mult AJUTATI-MA! FUNDAAA!@@@@@
Cum se procedeaza la jocul GTA 5 PC cu cele 7 cd-uri? cum sa downloadez jocul de pe cd-uri se baga unul cate unul pana se downloadeaza tot cd-ul sau la jumatatea lui?
Mă puteți ajuta și pe mine? Îmi spuneți și mie un joc Online sau care se doawnloadeaza, în care trebuie sa faci gen câte 3 sau mai multe "bilute" pe un rand și ai mutări nelimitate? ...? (mai mult)
Mi-a zis o fosta colega ca a auzit ca se redeschide conquiztador.ro, dar nici ea nu stia daca e adevarat sau sunt doar povesti. Stie cineva ceva de chestia asta?
Stie cineva jocuri cu One Piece ( va rog daca stiti fara download sa-mi spuneti)?
Paste Fericit tuturor in primul rand. Am o intrebare am FIFA 15 cumparat si am facut carrer mode cu AC Milan, dau sa mi- l caute pe Ronaldinho joaca la Queretaro in fine si nu mi- l gaseste...? (mai mult)
Cum pot face un server de Adventure Quest Worlds privat? Dau funda celui care explica mai bine
Vreau sa cumpar un joc de la https://www.licente-jocuri.ro/#. Stie cineva daca site-ul este de incredere?
Cum se semnalizeaza la masini in gta 4?
am 2 intrebari de pus: 1.Cine cauta vip sau gm pentru un metin2 contactati- ma la id:micuadrian81, ps am idei bune pentru metin. 2.Cine cauta vip pe un servar de cs contactati- ma la id de ...? (mai mult)
Salut azi mi-am bagat Metin2AV am intrat am jucat dupa aia am iesit si cand amdatpe Start Client imi zice :Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE, ce fac?
Pentru cei care joaca transformice : care e cea mai buna coloana cu abilitati?
Cam cat m-ar costa un gamemode roleplay calumea? ma refer sa il platesc pe unul sa il faca sau sa il editeza. Cat ar costa?
Hei! Mai joaca cineva Littlest Pet Shop? Daca da, lasati va rog codul ca sa va pot adauga. Mersii :**
Dacă știți îmi puteți spune care e diferența dintre " bundle " " game " și " full game ". Am găsit dilema la jocurile din PlayStation Store. Ofer funda!
.. Am o intrebare : De ce nu imi merge Minecraft Forge, adica il iau de pe site official, il instalez, ma duc la versions si caut versiunea cu FORGE, dau play si dupa nu apare nimic. De ce?...? (mai mult)
Pot sa descarc jocuri de pe Android pe Windows Phone? Daca da, cum?
Cum pot parola un folder? Am nevoie de un program anume? Funda, evident!
Intra-ti pe acest site http://www.altex.ro/grand-theft-auto-iv-pc si spune-ti daca jocul merge pe windows 7, 64 biti... Ajutor va rog
Salutare tpu.Cum ar merge mai bine placa video gtx260 daca pun un cablu care are un molex si doua adaptoare de 6 pini sau daca cumpar doua cabluri:primul cablu sa aiba doua molexuri si un adaptor de 6 ...? (mai mult)
In rome total war cum fac sa scap de revolte si sa castig jocul?
As vrea sa vand un cont de Clash Of Clans de nivel 51, aproape toate cladirile upgradate la maxim pentru Town Hall 7.As vrea 25 de lei pe el iar plata sa fie efectuata prin Pay Safe Card.Pentru mai multe...? (mai mult)
Cine imi spune si mie car sunt cele mai bune bonusuri la un set de war depe metin2 dau funda
Ce jocuri gen Overwatch stiti! Sau MMORPG SAU MMOFPS caut de mult! Funda
In primul rand Hristos a- nviat! intrebarea mea este cum sa fac ca euro truck simulator 2 sa nu imi mearga cu lag? l- am setat la grafica din low in mediu.si pe mediu imi merge cu lag. am pc mai pfff stiti...? (mai mult)
Caut demult un joc :)) Era ceva gen, iti cresteai tu singur florile si dupa le vindeai, si din bani iti cumparai alte seminte de flori si stropitori si alte chestii (stiu ca pare de fete dar...? (mai mult)
Am dat de o problema, cand vreau sa ascult muzica in boxe nu se poate imi apare jos in bara la difuzor un X si cand dau pe el imi scrie : " the speaker headset or headphone is unplugged" ce sa fac? Dau...? (mai mult)
:P Deci, cand eram mic (6- 7 ani) era un joc foarte vechi cu o pisica pirat ce bate niste catei pirati si colecteaza pietre pretioase pe parcurs si am uitat numele jocului :...? (mai mult)
imi spuneti si mie un joc bun cu wrestling? #Funda
Era un joc care acum cativa ani a fost promovat de Cartoon Network, era cu un personaj cu care te puteai juca si iti alegeai cum te imbracai si jucai jocuri, aveai propria locuinta si cu cat avansai ...? (mai mult)
Salut tpu.De ce un om vrea sa imi dea un gtx260 ddr 3 886mb 448 bity la schimb cu placa video gt630 ddr 3 2gb 128 bity. De ce zic asta pai gtx- ul este mai puternic decat gt si nu inteleg de ce cineva...? (mai mult)
Unde se creste leval mare in metin2 daca esti mic?
ati putea sa ma ajutati cu niste jocuri, nu orice jocuri, erau mai de mult freejack sau street gear, stiti ceva gen astea, in care ai nev de dexetritate sau agilitate sa ai reactii bune,...? (mai mult)
Salutare, cu acest laptop http://www.cel.ro/laptop- laptopuri/laptop- asus- g771jm_t7017d- i7_4710hq- 1tb_7200rpm- 8gb- gtx860m- 4gb- fullhd- l/, pot sa ruleze cele mai noi jocuri ca si GTA 5, BF4, ...? (mai mult)
Cum fac sa nu mai am out 21- 40 la cs? ca am lag si nu se mai misca mouseul si pacat de el ca e gaming si mie teama sa nu m- il afecteze.dau funda poate fi si script si alias doar sa nu mai am out am...? (mai mult)
Am cateva nelamuriri in legatura cu xbox 360. Vreau sa achizitionez aceaca consola : http://www.altex.ro/consola- microsoft- xbox- 360- 500gb- 2- jocuri- fable- anniversary- plants- vs- zombies-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Xena20 întreabă:
Maskatu întreabă:
farcry444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput