Cum pun tokyo drift cars +tools in gta san andreas
Am auzit ca Warn Bross va lucre cu Scott Cawthon pentru vilmul FNaF inspirit di joc. Este real? Dejar stirea asta a innebunit fanii (inclusiv pe mine).
Cum bag tokyo drift cars +tools in gta san andreas
Am o problema la calculator am windows xp.cand descarc programe jocuri etc.Cand i dau un restart la pc nu raman salvate de rog de parca nu le- as fi instalat ajutor Care ma ajuta primeste...? (mai mult)
am o intrebare de ce Laptopul ceva mai vechi decat unitatea merge mai bine, chiar este stupid acest lucru. Specurile la amandoua Laptop 4 GB ram Intel core 3, 2.27 gHz ATI Radeon 4500...? (mai mult)
As vrea sa imi spuneti un site unde pot castiga gold gratuit pe jocul SMALLWORLDS.
Ma ajutati sa bag Counter-Strike PGL ala cu wall la buton? Imi dati messu vostru ca sa ma ajutati si am nevoie si de un aim bun.Cine ma ajuta primeste funda!
Buna seara. Stie careva un server bun de minecraft, in romana, cu protectie, dar care sa nu fie full?
Imi spuneti va rog frumos cum imi uploadez skin-ul meu de minecraft pe skin search
Sall TPU, am descarcat bf 3 si am bagat multiplayer dar cand sa joc ( pe zlo launcher ) imi da o eroare cum ca nu mere emailu sau parola, eu mi- am facut cont pe zlo games si tot eroarea asta imi da,...? (mai mult)
Cum se foloseste s0beit la samp ce apesi ca sa functioneze? Sunt pe laptop si cand apas pe f11 sau f12 inchid sonorul sau inchid netu :|
Am o problema cu jocul League Of Legends. Intru in el tot frumos si cand dau sa joc un meci imi spune sa instalez drivere pentru placa video. Ce imi recomandati?
Este careva printre voi cineva care joacă Aion? Și mă refer la cei care știu jocul de la A la Z. Mi se pare un joc cel puțin interesant, și captivant, așa că aș vrea să aflu mai multe, și...? (mai mult)
Salut, cum fac sa pun la inceputul unui tutorial o prezentare si dupaia sa fac videoul si sa le cuplez dar pe telefon, dau funda
Ce formatie e cea mai potrivita pentru Top Eleven, 4-3-3, 4-4-2, 4-3-2-1 sau 3-2-3-2? si de ce/ dau FUNDA!
Buna la toata lumea. Am si eu intrebare nu stiu daca banala sau nu dar e in acelasi timp o problema si anume: Am instalat un joc de pe un cd bootabil iar acum acel cd nu il mai am. Se poate salva jocul...? (mai mult)
Am un PC cu urmatoarele specificatii: Placa video: GT 630 128 BITS 2GB DRR3 RAM:4 GB RAM Procesor:Intel Core i3- 4150 3.5 ghz iar intrebarea mea este:Cam cate fps voi prinde pe...? (mai mult)
Salutare tuturor! De curand mi-am facut un intro frumusel, dar nu stiu cum sa il lipesc de videoclipurile mele. Dati-mi va rog un program cu care pot face asta. Dau fundita.
Am un Xbox 360 Slim si am cumparat Battlefield 4. Cand joc acest joc Xbox- ul se incalzeste si cateodata se blocheaza si nu mai pot face nimic. Doar la acest joc face asa. Am bagat GTA 5 si mergea...? (mai mult)
Saliut. Ati auzit de Waylow Park?
Am si eu o intrebare,stie cineva un hack de rp sau ip pentru league of legends,fiindca un skin e cam piperat la pret si e cam greu sa iau skinurile asa, ma poate ajuta cineva?
Hello TPU! Am si eu o intrebare la ce ajuta la jocul minecraft partea optifine si cine imi zice si setarile si la ce foloseste are funda!
Vreau sa cumpar un pc cu - 4 GB - 1 TB - placa video Amd Radeon 5450 - 3.0 Ghz Credeti ca va merge pe el? - Smite - Tf2 - CS GO -World of tanks - War Thunder MACAR PE LOW!
Hei TPU, am inceput sa ma joc nfs undercover si am ajuns la misiunea "The Trap Job" si cand incepe misiunea ma scoate din joc. Am incercat sa instalez un patch dar si la ala imi da eroare. Va rog ajutati-...? (mai mult)
Este problema daca pe PC am doar partitia C: fara D:
stie cineva cum pot sa ma transfer de la echipa in Fifa 10 Be A Pro? Adica merge cumva sa cer transfer sau cum primesc oferte cumva? Dau Fundaaaaaa!
Cum imi va merge gta 5 pe aceste componente: Procesor: Intel i 3 3220 Placa Video: Radeon r7 250 1gb DDR 5 128 bit Ram: 4GB HDD: 500gb Vreau sa mi se zica pe ce configuratie (low, mediu, high), ...? (mai mult)
Stiti unde se bag codurile de capsuni de pe transformice ..Si imi puteti da unul nefolosit... FUNDA;)
Cum fac sa am grafica aceasta la League of Legend? https://www.youtube.com/watch?v=mWrFgv5iZJs Am incercat multe setari dar degeaba cel mai bun raspuns primeste funda
Ce tr sa fac pe un srv online de mcpe? Scuzati categoria.Dau funda
Stie cineva de ce nu imi merge Msfia II? Imi da o eroare de genul : Iti lipseste un fisier Dau funda raspunsului care imi zice cum sa rezolv problema!
Slaut TPU! As vrea sa stiu si eu cum pot schimba culoarea de chat la admin pentru Counter-Strike 1.6. Funda cel mai rapid raspuns. Dar sa mearga
Pentru care motiv Gta 4 imi ruleaza mai bine pe windows 8 decat pe windows 7? Pe windows 7 imi merge cu lag.
Heloo as vrea sa stiu cand apare gta 5 pe pc si daca mi- ar merge pe urmatorul sistem: procesor:Intel core i3 de 1, 9 ghz (3mb cache) ram:4 gb DDR3 placa video:NvdaGeForce de 2gb dedicated vram sistem...? (mai mult)
Cand ma joc Battlefield 4 pe Xbox 360 cateodata se blocheaza imaginea si nu mai pot face nimic. Si tot timpul se incalzeste consola foarte tare. Este firebinte doar deasupra ventilatorului. De ce se blocheaza...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca pot rula GTA V cand o sa apara cu aceste componenteȘ Procesor Intel Pentium G2020 2.9GHZ Placa video Nvidia GeForce GT 630 2GB Ram 6GB Operating System Windows 8.1 64BIT ...? (mai mult)
Imi poate explica si mie cum fac un PAYSAFECARD la un atm ZebraPay pentru a cumpara ceva de pe steam?
Hei TPU, cum fac gems prin video'uri pe OurWorld? Adica niste prieteni fac si cate 200 gems pe zi si mie nu- mi merg video'urile :)). Stiti daca le fac pe un site sau ceva de genu'? Ps: Daca vreti...? (mai mult)
Deci am de ales dintre 2 pc- uri. Primu are 500 gb dar are 2 gb memorie video Al doilea are 1 TB dar are 1 gb memorie video Voi ce ati alege? Astea sunt pc- urile: 1. Cu 500 gb dar cu 2 ...? (mai mult)
Cum controlez o fantoma in Sims 2 Complet? Repede! Funda!
Salut, am un server counter strike source si caut pe cineva care cunoaste sa instaleze moduri, etc. vreau sa il fac deathmatch. totul contra cost. astept!
Stiti daca merge wwe 2K15 pe calculator sau daca exista emulator?
Cine poate sa imi dea niste gift coduri pentru minecraft? Va rogg!
Cine poate sa-mi dea sv bb cu laser sau cu bb lock.
Salut tpu.Recent am achizitionat un pc la mana a doua si cand joc cs 1.6, imaginea pur si simplu ingheata si nu mai merge absolut nimic.Este de la pc ul meu sau de la joc? Dau funda pentru cine ma lamureste...? (mai mult)
Cine imi da si mie un cs bun la care sa apara pozele in csstrike cand iti face adminul pentru un pc cu : : : Procesor : Amd Sempron 3400+ , ~1, 8GHz Placa video : GeForce 6150se nForce...? (mai mult)
Dc imi apare asta la cs? you have disconnected from the server. Reason :kicked:"acest nume este rezervat pe server " cine imi spune funda :)
Azi faceam curat prin casa si am gasit 3 CD-uri cu un joc Half-life. Imi poate spune cineva daca e fain jocul. Sau cat ar valora acum? Acolo parca scria ca e din anul 2001
Ce jocuri imi recomandati cu urmatoarele cerinte : 4 Gb Ram DDR3 Procesor 2.4 Ghz Placa video de 512 Mb
La jocul Aion am misiunea "Fragment of Memory 1" si trebuie sa cumpar "Artefact Activation Stone" daca nu ma insel Asa si trebuie sa il cumpar de la magazinul Trade Broken. Cand dau ca sa cumpar nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndyMihai1999 întreabă:
Alexb89 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Johny12498 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?