Cum fac sd gratis pe stardoll?
Vreau sa imi instalez LoL- ul, si imi da o oroare "Another program is being installed.Please wait that installation is complete, and try installing this software again." Nu mai am niciun program care...? (mai mult)
Am creeat o mapa la minecraft, si vreau sa o trimit la un youtuber. Cum fac?
Daca am pre-comandat jocul GTA 5 PC in data de 2 apriloe 2015 o sa mai primesc bonusul?
Mi se misca greu fifa 15, am laptop bun, trebuie sa setez grafica ceva TPU REPEDE!
V-ati uitat la desenul(anime) SAO ati vrea sa avem o lume virtuala?
Ce jocuri pentru un PC mai slab stiti? Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Salutare, cand se redeschide sa facem conturi de metin2ro.
Ce jocuri gen Dota stiti? Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Liga 1,2 pentru Fifa Manager 10 dar care sa mearga ok? Sa apara in joc?
Exista jocuri virtuale?
Cand intru in orice server la sa:mp si ma pune sa-mi pun nume orice nume mi-as pune zice unable to execute.Ce sa fac ca sa nu mai scrie asa si sa ma lase sa intru in joc?
Am inceput sa ma joc Nfs Undercover si am deja 2 "x"(pentru ca m-am prins politia) si din cate am inteles la 3 iti i-a masina. Exista ceva medota, trainer sau hack care face sa dispara "X"?
Hei TPU, stiti vreun metin2 nou, deschis recent, PVM- easy lvl max 99- 105 in care sa nu am nevoie de farmer si sa cresc foarte repede, sa pot bate dragonul albastru si generalul singur. Astept Metineee...? (mai mult)
Care este cel mai populat server privat de World Of Warcraft romanesc? si cati player are on?
Credeti ca GTA 5 va merge cat de cat la urmatoarele specificatii: Intel HD 4400, 1792mb VRAM, 4GB RAM, DirectX 11. Intel Celeron 2957U 1.4 Ghz Dual- Core (Mentionez ca Dying Light care...? (mai mult)
Vreau sa imi instalez un joc care imi cere 3.4 GHz si eu am doar 2.5 GHz. Oare merita sa il instalez?
Vreau sa gasesc un joc pe care il jucam cand eram mai mic si nu stiu cum se numea... este un joc vechi rpg in care, la inceput, aparea un barbat cu o femeie in carca si cu cate o arma(shotgun cu 2 tevi)...? (mai mult)
Am un server de Minecraft. Caut pe cineva care sa mil hosteze. Fb: Anton Florin. Skype: alokazy.alokazy. Yahoo: alokazy@yahoo.com
Stie cineva daca este sigur sa bagi bani in League of legends direct din joc?
Vreau jocuri cu conturi de fete dau fundita la cle mai frumos jocuri
Caut clan in clansh of clans sunt nivelul 34
Joc de foarte mult timp SA:MP si m- am cam plictisit de el. Va rog frumos imi dati niste moduri legale (de exemplu Texturi arme, masini, skin). Multumesc! ...? (mai mult)
joc minecraft pe un server de survival! si vreau la casa sa im fac acoperis din scari din caramizi! nu caramizi din nether ci normale! acelea portocali... unde gasesc sau cum fac rost de caramizi?...? (mai mult)
as vrea sa stiu de ce nu mi se deschide metin2 epical am net framework 4 si deschid autopatcherul dau pe start si nu mi se deschide, dau funda
Am pe steam APB Reloaded si zice ca trebuie sa am 3 sau 4 GB ram, dar eu am 2 GB ram si nu ma lasa sa intru in joc! Imi dati voi niste sfaturi ca sa il joc pe 2 GB ram sau trebuie sa imi...? (mai mult)
Pot sa vand masina din NFS WORLD pe Boost?
Salut useri ai TPU-ului, as vrea sa stiu cum pot face rost in cel mai scurt timp de cel mai bun tanc din jocul wot
Buna ziua as avea si eu o intrebare ci anume care mouse e mai bun ca si calitate E-Blue Mazer Type-R II sau Natec Genesis GX66?
Cum se baga comenzile la un sv de samp?
Cine vrea sa joace Counter Strike 1.6 cu mine? Lasati voi un server. Am numele "Geronimo",
cand vreau sa intru in Fifa 13 imi apare imaginea neagra.[cum ii la fiecare joc cand intri in el si apare pentru 2 secunde maxim acea imagine neagra si dupa aia iti apare numele companiei care ...? (mai mult)
Buna TPU Va rog ziceti-mi si mie niste metine PVP-PVP Cel mai bun raspuns primeste funda!
Dati-mi niste exemple de jocuri demo si un site daca se poate.
Salut, cand apare warships pe piata ca sa-l descarci
vreau si eu un metin2 pe care trebuie sa iti faci singur magiile, ma refer: de la M1 la G1 din carti ale competentei si de la G1 la P din piatra spiritului. Sa nu fie moduri sau donatii pentru...? (mai mult)
Stie cineva cum sa fac rocada mica pe calculator la sah? E vreo tasta sau ceva?
Am o problema pe Metin2 United cand intru in joc imi apare la chat "Can't read patchlist! conection error" si imi iese singur din joc dupa 15 sec. plus ca am vazut playeri care se jucau fara sa i sa desconecteza!...? (mai mult)
As putea face livestreamuri cu configuratia asta? Procesor: Pentium Dual Core 2. 5ghz RAM: 3GB DDR2 Video: GT 730 2gb Internet: 30 mb/s upload (testat cu Speedtest by Ookla) Si cam cu ce jocuri...? (mai mult)
Ce impresie aveti de jocul Saw The Video Game? :D Fundaaa!
Aseara mi-am facut cs:go " no steam" Intru pe el dau sa ma conectez pe un server normal si dupa ma da inapoi sa ma conectez iar, Dece nu ma conezteaza la server?
Salut,stitii site-uri gen http://www.smileygenerator.us/smileys/generators/spraysig/ Care sa creeze gif-turi cu texte personalizate, dar nu acelea care sclipesc... DAU FUNDA!
Dati-mi va rog un server minecraft Dau funda
Stie cineva cum se numeste acel mod pe minecraft, ca atunci cand ai un chest deschis, dai click pe un lucru din chest si iti vine direct in inventar?
Părinţii mei au pus cotrol parental pe calculatorul meu şi nu pot descărca WORD OF TANKS. Plz ajutaţima. Dau funda
Vreau si eu sa-mi pun skin la minecraft 1.8.3, dar nu am folderul 'bin'. Ce sa fac?
Salut, spuneti- mi si mie cum se numeste jocul acela care seamana foarte mult cu age of empires 1. E un joc foarte vechi, il jucam acum 8- 9 ani in urma. Era la fel ca si age of empires 1 doar ca...? (mai mult)
Uhm. Salut TPU! am folosit ggmm pentru Gta San Andreas pentru a imi pune texturi noi / moduri pe masini. Pai, si aici intervine problema. Cand intru in Gta, mapa nu se incarca bine adica la un metru ...? (mai mult)
Salutare din nou TPU! Vorba este despre minecraft 1.8.1.Problema e ca cand ma joc pe el merge prea laguit.Cum rezolv asta? Dau funda.Si nu imi prea pasa cum se vede(sa se vada clar doar).
Eu joc Microvolts, si mai este o aplicatie numita Raptr. Ma ajuta cu ceva in Microvolts? daca da cu ce? funda :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Xena20 întreabă:
Maskatu întreabă:
farcry444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?