Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 22 Septembrie 2025 sunt:
Cum pot sa ajung la un numar de abonati mai mare pe youtube? Ce imi recomandati? Inafara de Minecraft, Dying Light, H1Z1, Cities: Skylines. Canalul meu: https://www.youtube.com/channel/UCf6- dWOHZuqenolguusasGw....? (mai mult)
imi puteti spune si mie un metin pvp- pvm si prin pvm ma refer sa farmezi dar nu asa de mult, nu stiu cum sa zic...Sa poti gasi king si otel in magazin, sa existe farm map.Si fara 6/7. Fara moduri....? (mai mult)
Ce jocuri pot juca pe gratis?
Sal, Destiny are solo camping? Sau pot juca doar mp? Funda! Si cum e multiplayerul cu misiuni?
Salutare TPU stie cineva de ce nu merge sa-mp ul in gta san andreas?
Acum ceva timp mi- a fost furat un cont de imvu, a schimbat parola si email- ul... eu inca pot sa intru pe el cu facebook- ul... problema este cum sa imi aflu parola? aveti vreo idee? va rog frumos...? (mai mult)
Salutare TPU are cineva un steam cu counter strike 1.6 ofer funda! ofer funda
M- am reapucat de metin2 Hammer si tot nu imi gasesc un nume frumos de fata! Deci as vrea un nume frumos de fata shaman PS: ( sa nu fie ceva gen : BuffRo, SexyShamy, ShamyTha,...? (mai mult)
Cum trec in GTA SAN ANDREAS de misiunea cu masina care danseaza?
As vrea sa ma ajutati in privinta joacei PC warcraft3. As dori sa aflu cum influenteaza ea asupra unei persoane si daca este recomandata sau buna pentru a putea- o juca. As mai vrea sa aflu daca...? (mai mult)
Am o intrebare pentru jucatori de CS GO cine face trade cu un Gut knifs Urban Masked field tested pe ori ce al cutit field tested (Bayonet Butterfly MP9 bayonet Handsman)
Salutare va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoare intrebare care dintre urmatoarele procesoare este mai bun Intel core 2 duo e6300 1.86ghz 2mb cache 1066 fsb sau Intel pentium D cpu 3. 00ghz 4mb cache...? (mai mult)
Cine se joaca The Hunter? Sa-mi dea add la facebook.https://www.facebook.com/profile.php?id=100009440133296
Am windows 7 pe 32 de bit. Daca trec pe windows 7 64 bit, am posibilitatea sa salvez toate datele de pe calculator cand il schimb, sau pierd tot? Am windows 7 Ultimate 32 bit 4gb ram, procesor i3 3,...? (mai mult)
Am gasit un seed de minecraft 1.7.9 in care imi da 19 diamante "at spawn". La ce se refera? Mai exact ce trebuie sa fac ca sa pot primi acele 19 diamante? Multumesc anticipat si promit ca nu ...? (mai mult)
Cine stie un server de metin cu 6/7 si lvl 250, dar fara modati; cum era metin2 exodus inainte, sau un server de metin pvm mediu in care M- urile, G- urile si P- urile sa ti le faci manual, iar lvl...? (mai mult)
Cine stie vreo adresa de email a unui membru stardoll superstar? trebuie sa cumpar bijuterii din stardresing accesorii nu am bani.si vreau sa fac aceea misiune cu:trimite un email unui membru care devine...? (mai mult)
Salut TPU Intentionez sa imi achizitionez niste casti noi pentru Pc pe care le voi folosi mai mult pentru jocuri (CS:GO) si nu pentru ascultat muzica. Imi puteti spune si mie cateva modele de casti, ...? (mai mult)
Care GTA este cel mai bun?
Cum aș putea sa fac reclama la un server nou de Metin?
Mi- am descarcat Mirror's Edge si am inceput sa joc..Am jucat vreo ora fara nici o problema si cand ajung intr- un loc imi merge Slow Motion...Nu am apasat pe R, nu am apasat pe nimic.Ce sa...? (mai mult)
Salut, caut de mult un switchbot pentru Metin2 Severin si nu pot gasi, va rog daca ma puteti ajuta cu un link ceva as fi recunoscator.
Imi spuneti si mie parola pentru gta san andreas ca sa fie slab.
imi spuneti va rog niste jocuri faine.
Salut eu sunt max.si vreau sa pun o intrebare de ce nu-mi merge test drive unlimited. adica imi merge dau cant dau sa intru imi dispare iconita de joc va rog frumos raspundeti la intrebare
Salut. Are cineva un save file de la Gta Vice City cu misiunile Guardian Angels si Demolition Man completate. Eu am cu ele, dar separat. Dau Funda. Multumesc.
Salutare din nou TPU! Imi puteti da un Metin2 privat cu lvl maxim 99/105? Si sa aiba carti + freze la invatator sa cresti repede cu yang rapid cu drop rapid... si sa nu fie iteme dinalea inventate sa ...? (mai mult)
Ce jocuri merg pe acest laptop? Vreua niste nume exacte si nu presupuneri. Vreau la detalii medium.http://www.altex.ro/laptop- lenovo- g50- 70- intel- core- i7- 4510u- pana- la- 3- 1ghz- 15- 6- 8gb- 1tb-...? (mai mult)
Cum as putea pune o mapa facuta de mine la minecraft pentru ca prieteni mei sa o instaleze in calculatorul lor?
Stie cineva ce setari as putea avea la OBS cu componentele mele de la LAPTOP! FUNNDA!
Hey, buna, m-am dus in "Johnson House", la 00:00 si nu era fantoma mamei lui CJ, m-am dus la Mount Chiliad, si nu era Bigfoot, va rog sa-mi ziceti si mie un mit adevarat, funda!
Stie cineva de unde pot lua Counter- Strike NVIDIA HNS v1 si v2, Counter- Strike NVIDIA E5 sau Counter- Strike HNS Edition v1, v2 sau v3? Funda + Vote! Daca stiti de unde va rog sa imi spuneti!...? (mai mult)
Salut,vreau ceva jocuri online in care sa nu joace copii sub 15-16 ani...gen metin2, counter strike, dar sa nu joace copii...
Salutare TPU, Ce jocuri de ultima generatie ( FPS, Racing etc ) imi propuneti pentru asa un PC : Placa video : nVidia Geoforce GTX 750 RAM : 8 GB Procesor : Intel(R) Pentium(R) CPU G3220 @ 3....? (mai mult)
Poate sa-mi dea cineva un Server de MTA(gamemode-RolePlay)? In romana/engleza,as vrea sa-mi deschid putin mintea cum se fac unele modificari,scripturi,LUA, etc. !
Ştiu că întrebarea nu am pus- o la categoria corectă, dar aici primesc răspunsuri mai multe. Dacă "Metin2" e şi pe tablete windows, ce tablete ar fi acelea pe care să meargă "Metin2"? ...? (mai mult)
Hei TPU Care stiti sa schimbati mesajele de intampinare si cele din timpul unui meci de League of Legends, m- ai detaliat in loc de " Welcome summoners rift " sa scrie ce am eu chef :- s. Astept...? (mai mult)
Buna TPU pentru cei care joaca Transformice vreau hack de chese (branze) dar nu vreau din ala cu o mie de instalari... Pls mersi :* fundita celui mai bun raspuns :)
Deci, am jucat clash of clans pe ipod touch si nu'l mai folosesc ipod ul, intrebarea mea e daca pot transfera tot ce am facut pe un cont de gmail?
vreau si eu un site sau ceva cu niste coduri metin2 si cu imagini si sa fie si costumele noi de exemplu inger
De ce imi da eroare(incercarea1, 2,3,4) cand ma logez la LoL?
Salut, am luat acum ceva timp GTA San Andreas, fiind un joc mai vechi, cat timp il am deschis imi dispar efectele aero (adica bara transparenta). Am windows 7 Ultimate x64. Imi puteti spune cum pot ...? (mai mult)
Sunt incepator pe serverul de SAMP red blugged si vreau sa stiu unde si la ce ora va fi eventul giftbox din data de 5 aprilie 2015. Dau funda
ce jocuri stiti online aseamanatoare cu drakensang, 4story,metin2?
Am achizitionat un xbox one, si dupa 2 luni de utilizare fifa 15 a inceput sa aiba probleme. de exemplu: nu mai pot intra la matchday, sa downloadez update- uri etc. In general, cele care sunt online...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor deoarece am un ps3 si vreau sa-mi cumpar jocuri second-hand si jocurile au un cod. Daca codul este folosit pot sa mai joc multiplayer? FUNDAA!
Am si eu nvoie de servere de SAMP Romanesti..In primul rand sa fie server STUNT!(gen RSS) ..Cu playeri intre 15- 20, sa fie nou si care cauta admini fara DONDATII! Lasati mai jos IP de...? (mai mult)
Salut all pe Tanoth unde pica cele mai multe epice?
Vreau ca in vara sa- mi deschid un server de Metin2 pvp cu Lycan, iteme cu fum la + 1 si toate cele (ca un fel de Hammer sau Dope ) si vreau sa adaug cateva iteme de pe alt server (Win69) niste...? (mai mult)
Daca mi-a blocat contul pe Empier goodgame ca am avut cont multiplu oare mi se va mai debloca ca aveam nivel foarte mare pe el
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
biancaeba întreabă:
9PM întreabă:
danpopa777 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!