TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1808
  • 1809
  • 1810
  • 1811
  • 1812
Dunea_Eduard_1994
în 4 Aprilie 2015 | Dunea_Eduard_1994 întreabă:

Ce jocuri pot juca pe gratis?

2
Răspunde Raportează
Skypee
în 4 Aprilie 2015 | Skypee întreabă:

Sal, Destiny are solo camping? Sau pot juca doar mp? Funda! Si cum e multiplayerul cu misiuni?

0
Răspunde primul Raportează
nanesmihai
în 4 Aprilie 2015 | nanesmihai întreabă:

Salutare TPU stie cineva de ce nu merge sa-mp ul in gta san andreas?

2
Răspunde Raportează
Antidott
în 4 Aprilie 2015 | Antidott întreabă:

Acum ceva timp mi- a fost furat un cont de imvu, a schimbat parola si email- ul... eu inca pot sa intru pe el cu facebook- ul... problema este cum sa imi aflu parola? aveti vreo idee? va rog frumos...? (mai mult)

0
nanesmihai
în 4 Aprilie 2015 | nanesmihai întreabă:

Salutare TPU are cineva un steam cu counter strike 1.6 ofer funda! ofer funda

1
Răspunde Raportează
SexxySexxy123
în 4 Aprilie 2015 | SexxySexxy123 întreabă:

M- am reapucat de metin2 Hammer si tot nu imi gasesc un nume frumos de fata! Deci as vrea un nume frumos de fata shaman PS: ( sa nu fie ceva gen : BuffRo, SexyShamy, ShamyTha,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bogdan_Hosu_1991
în 4 Aprilie 2015 | Bogdan_Hosu_1991 întreabă:

Cum trec in GTA SAN ANDREAS de misiunea cu masina care danseaza?

2
Răspunde Raportează
KidsCool
în 4 Aprilie 2015 | KidsCool întreabă:

As vrea sa ma ajutati in privinta joacei PC warcraft3. As dori sa aflu cum influenteaza ea asupra unei persoane si daca este recomandata sau buna pentru a putea- o juca. As mai vrea sa aflu daca...? (mai mult)

0
cobraSangerie
în 4 Aprilie 2015 | cobraSangerie întreabă:

Am o intrebare pentru jucatori de CS GO cine face trade cu un Gut knifs Urban Masked field tested pe ori ce al cutit field tested (Bayonet Butterfly MP9 bayonet Handsman)

0
Girjoaba_Gabriel_1996
în 4 Aprilie 2015 | Girjoaba_Gabriel_1996 întreabă:

Salutare va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoare intrebare care dintre urmatoarele procesoare este mai bun Intel core 2 duo e6300 1.86ghz 2mb cache 1066 fsb sau Intel pentium D cpu 3. 00ghz 4mb cache...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
FlorinBossboss
în 4 Aprilie 2015 | FlorinBossboss întreabă:

Cine se joaca The Hunter? Sa-mi dea add la facebook.https://www.facebook.com/profile.php?id=100009440133296

0
Villy09
în 4 Aprilie 2015 | Villy09 întreabă:

Am windows 7 pe 32 de bit. Daca trec pe windows 7 64 bit, am posibilitatea sa salvez toate datele de pe calculator cand il schimb, sau pierd tot? Am windows 7 Ultimate 32 bit 4gb ram, procesor i3 3,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Geancarla
în 4 Aprilie 2015 | Geancarla întreabă:

Am gasit un seed de minecraft 1.7.9 in care imi da 19 diamante "at spawn". La ce se refera? Mai exact ce trebuie sa fac ca sa pot primi acele 19 diamante? Multumesc anticipat si promit ca nu ...? (mai mult)

0
akon1oo
în 4 Aprilie 2015 | akon1oo întreabă:

Cine stie un server de metin cu 6/7 si lvl 250, dar fara modati; cum era metin2 exodus inainte, sau un server de metin pvm mediu in care M- urile, G- urile si P- urile sa ti le faci manual, iar lvl...? (mai mult)

0
irisxd19
în 4 Aprilie 2015 | irisxd19 întreabă:

Cine stie vreo adresa de email a unui membru stardoll superstar? trebuie sa cumpar bijuterii din stardresing accesorii nu am bani.si vreau sa fac aceea misiune cu:trimite un email unui membru care devine...? (mai mult)

0
OnixxXdd
în 4 Aprilie 2015 | OnixxXdd întreabă:

Salut TPU Intentionez sa imi achizitionez niste casti noi pentru Pc pe care le voi folosi mai mult pentru jocuri (CS:GO) si nu pentru ascultat muzica. Imi puteti spune si mie cateva modele de casti, ...? (mai mult)

0
EuAmTotul
în 4 Aprilie 2015 | EuAmTotul întreabă:

Care GTA este cel mai bun?

2
Răspunde Raportează
PetiCalin24
în 4 Aprilie 2015 | PetiCalin24 întreabă:

Cum aș putea sa fac reclama la un server nou de Metin?

0
Rafy_Rafy_1998
în 4 Aprilie 2015 | Rafy_Rafy_1998 întreabă:

Mi- am descarcat Mirror's Edge si am inceput sa joc..Am jucat vreo ora fara nici o problema si cand ajung intr- un loc imi merge Slow Motion...Nu am apasat pe R, nu am apasat pe nimic.Ce sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ncl_Stefan_1997
în 4 Aprilie 2015 | Ncl_Stefan_1997 întreabă:

Salut, caut de mult un switchbot pentru Metin2 Severin si nu pot gasi, va rog daca ma puteti ajuta cu un link ceva as fi recunoscator.

1
Răspunde Raportează
2004123
în 4 Aprilie 2015 | 2004123 întreabă:

Imi spuneti si mie parola pentru gta san andreas ca sa fie slab.

1
Răspunde Raportează
Larisa0012
în 4 Aprilie 2015 | Larisa0012 întreabă:

imi spuneti va rog niste jocuri faine.

3
Răspunde Raportează
Gheorghe_Bindea_1975
în 4 Aprilie 2015 | Gheorghe_Bindea_1975 întreabă:

Salut eu sunt max.si vreau sa pun o intrebare de ce nu-mi merge test drive unlimited. adica imi merge dau cant dau sa intru imi dispare iconita de joc va rog frumos raspundeti la intrebare

1
Răspunde Raportează
Claudiusniper
în 4 Aprilie 2015 | Claudiusniper întreabă:

Salut. Are cineva un save file de la Gta Vice City cu misiunile Guardian Angels si Demolition Man completate. Eu am cu ele, dar separat. Dau Funda. Multumesc.

0
Torreto
în 4 Aprilie 2015 | Torreto întreabă:

Salutare din nou TPU! Imi puteti da un Metin2 privat cu lvl maxim 99/105? Si sa aiba carti + freze la invatator sa cresti repede cu yang rapid cu drop rapid... si sa nu fie iteme dinalea inventate sa ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
marius22x
în 4 Aprilie 2015 | marius22x întreabă:

Ce jocuri merg pe acest laptop? Vreua niste nume exacte si nu presupuneri. Vreau la detalii medium.http://www.altex.ro/laptop- lenovo- g50- 70- intel- core- i7- 4510u- pana- la- 3- 1ghz- 15- 6- 8gb- 1tb-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
snake2015
în 4 Aprilie 2015 | snake2015 întreabă:

Cum as putea pune o mapa facuta de mine la minecraft pentru ca prieteni mei sa o instaleze in calculatorul lor?

3
Răspunde Raportează
AndreiFcb
în 4 Aprilie 2015 | AndreiFcb întreabă:

Stie cineva ce setari as putea avea la OBS cu componentele mele de la LAPTOP! FUNNDA!

0
Laurentiu017
în 4 Aprilie 2015 | Laurentiu017 întreabă:

Hey, buna, m-am dus in "Johnson House", la 00:00 si nu era fantoma mamei lui CJ, m-am dus la Mount Chiliad, si nu era Bigfoot, va rog sa-mi ziceti si mie un mit adevarat, funda!

6
Răspunde Raportează
GaaraOfTheSand
în 4 Aprilie 2015 | GaaraOfTheSand întreabă:

Stie cineva de unde pot lua Counter- Strike NVIDIA HNS v1 si v2, Counter- Strike NVIDIA E5 sau Counter- Strike HNS Edition v1, v2 sau v3? Funda + Vote! Daca stiti de unde va rog sa imi spuneti!...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 4 Aprilie 2015 |

Salut,vreau ceva jocuri online in care sa nu joace copii sub 15-16 ani...gen metin2, counter strike, dar sa nu joace copii...

3
Răspunde Raportează
ValiCR7
în 4 Aprilie 2015 | ValiCR7 întreabă:

Salutare TPU, Ce jocuri de ultima generatie ( FPS, Racing etc ) imi propuneti pentru asa un PC : Placa video : nVidia Geoforce GTX 750 RAM : 8 GB Procesor : Intel(R) Pentium(R) CPU G3220 @ 3....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Marius_Ene_Cristian_1905
în 4 Aprilie 2015 | Marius_Ene_Cristian_1905 întreabă:

Poate sa-mi dea cineva un Server de MTA(gamemode-RolePlay)? In romana/engleza,as vrea sa-mi deschid putin mintea cum se fac unele modificari,scripturi,LUA, etc. !

0
Max_David_1994
în 4 Aprilie 2015 | Max_David_1994 întreabă:

Ştiu că întrebarea nu am pus- o la categoria corectă, dar aici primesc răspunsuri mai multe. Dacă "Metin2" e şi pe tablete windows, ce tablete ar fi acelea pe care să meargă "Metin2"? ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Aprilie 2015 |

Hei TPU Care stiti sa schimbati mesajele de intampinare si cele din timpul unui meci de League of Legends, m- ai detaliat in loc de " Welcome summoners rift " sa scrie ce am eu chef :- s. Astept...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Iulii111
în 4 Aprilie 2015 | Iulii111 întreabă:

Buna TPU pentru cei care joaca Transformice vreau hack de chese (branze) dar nu vreau din ala cu o mie de instalari... Pls mersi :* fundita celui mai bun raspuns :)

1
Răspunde Raportează
robysyz
în 4 Aprilie 2015 | robysyz întreabă:

Deci, am jucat clash of clans pe ipod touch si nu'l mai folosesc ipod ul, intrebarea mea e daca pot transfera tot ce am facut pe un cont de gmail?

0
Bujie1217
în 4 Aprilie 2015 | Bujie1217 întreabă:

vreau si eu un site sau ceva cu niste coduri metin2 si cu imagini si sa fie si costumele noi de exemplu inger

0
Filip_Gabi_1999
în 4 Aprilie 2015 | Filip_Gabi_1999 întreabă:

De ce imi da eroare(incercarea1, 2,3,4) cand ma logez la LoL?

0
BoogieqTp
în 4 Aprilie 2015 | BoogieqTp întreabă:

Salut, am luat acum ceva timp GTA San Andreas, fiind un joc mai vechi, cat timp il am deschis imi dispar efectele aero (adica bara transparenta). Am windows 7 Ultimate x64. Imi puteti spune cum pot ...? (mai mult)

0
RD_C?t?lin_1992
în 4 Aprilie 2015 | RD_C?t?lin_1992 întreabă:

Sunt incepator pe serverul de SAMP red blugged si vreau sa stiu unde si la ce ora va fi eventul giftbox din data de 5 aprilie 2015. Dau funda

0
Andrei994
în 4 Aprilie 2015 | Andrei994 întreabă:

ce jocuri stiti online aseamanatoare cu drakensang, 4story,metin2?

1
Răspunde Raportează
BumBumPow
în 4 Aprilie 2015 | BumBumPow întreabă:

Am achizitionat un xbox one, si dupa 2 luni de utilizare fifa 15 a inceput sa aiba probleme. de exemplu: nu mai pot intra la matchday, sa downloadez update- uri etc. In general, cele care sunt online...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Aprilie 2015 |

Am nevoie de ajutor deoarece am un ps3 si vreau sa-mi cumpar jocuri second-hand si jocurile au un cod. Daca codul este folosit pot sa mai joc multiplayer? FUNDAA!

1
Răspunde Raportează
MartyyN
în 4 Aprilie 2015 | MartyyN întreabă:

Am si eu nvoie de servere de SAMP Romanesti..In primul rand sa fie server STUNT!(gen RSS) ..Cu playeri intre 15- 20, sa fie nou si care cauta admini fara DONDATII! Lasati mai jos IP de...? (mai mult)

0
CatalinSCO
în 4 Aprilie 2015 | CatalinSCO întreabă:

Salut all pe Tanoth unde pica cele mai multe epice?

0
lGBHlBitzu
în 4 Aprilie 2015 | lGBHlBitzu întreabă:

Vreau ca in vara sa- mi deschid un server de Metin2 pvp cu Lycan, iteme cu fum la + 1 si toate cele (ca un fel de Hammer sau Dope ) si vreau sa adaug cateva iteme de pe alt server (Win69) niste...? (mai mult)

0
Voicu_Seby_1993
în 4 Aprilie 2015 | Voicu_Seby_1993 întreabă:

Daca mi-a blocat contul pe Empier goodgame ca am avut cont multiplu oare mi se va mai debloca ca aveam nivel foarte mare pe el

2
Răspunde Raportează
Mineroman
în 4 Aprilie 2015 | Mineroman întreabă:

Cum imi fac un cont de minecraft valabil? P.S:Am incercat sa fac si nu mi- a trimis email- lul de validare(pe www.minecraft.com, pe mineshafter n- am incercat)! Dau funda pentru cel mai bun raspuns! Sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SorinRK
în 4 Aprilie 2015 | SorinRK întreabă:

Ce jocuri ştiţi gen far cry 1 cu cerinţe de system cam la fel?

0
  • 1808
  • 1809
  • 1810
  • 1811
  • 1812
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 19 ore

9PM întreabă:

Am un televizor Starlight 40DM6600, e nou televizorul luat de 2 săptămâni. De azi am remarcat că nu mai merge telecomanda, doar sa îl închid și să îl aprind, in rest nu răspunde la comenzi ...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 14 ore

Ion1989 întreabă:

Cum poti sa stii daca o geaca este din piele? M-am uitat la o geaca si acolo zice ca este facuta din 100% polyurethane si 100% din polyester fiber, ce inseamna?
    17 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 15 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Am o mica problema la care nu m- am asteptat si nu stiu sa o rezolv.Telefonul meu are radio din fabricatie si merge cu o perreche de casti cu jack de 3.5.Toate bune si frumoase pana azi cand i- am...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Mih201
    trimisă pe 22 Septembrie

Mih201 întreabă:

Cum mă pot angaja într-un magazin de haine? Am încercat pe toate site-urile și nu am fost contactat. Voi cum v-ați găsit loc de muncă în domeniu?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.311
  • Întrebări: 3.951.226
  • Răspunsuri: 17.640.903
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Corpul uman

Corpul uman

Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!

Start quiz
Categorii
  • 651.893 Adolescenţi
  • 55.508 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.682 Auto & Moto
  • 144.205 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.973 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.842 Conversaţii