Sal TPU este Half life 2 pe Android?
Recent am instalat Windows 7 Starter(Am un pc mai slabut). Si am bagat minecraft si san andreas. Si nu- mi merg. La minecraft imi zice Pixel not accelerated, iar la San Andreas nu mi se deschide.Va...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cum pot rezolva eroarea "The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click ok to close the application"? Imi apare dupa ce dau start game in League of Legends, ...? (mai mult)
Eu joc metin2apollo de ceva timp si am vazut ca erau niste jucatori care aveau niste bonusuri in plus.De exemplu la cutite neinsufletite si eu si el aveam cate 5 bonusuri normale care le schimbam...? (mai mult)
Nu mai pot juca mai nici un joc! Cand joc ceva brusc imi apar pete negre in joc care dispar si apar in diferite locuri! Apoi dupa ceva timp ecranul se blocheaza si imi da freeze la pc dupa care...? (mai mult)
Buna Am instalat pou si nu inteleg de ce uneori se tot blocheaza si nu mai merge. dupa cand apas sa blochez telefonul nu imi mai apare nimic, si trebuie sa scot bateria etc etc. ce pot sa fac? e de...? (mai mult)
Am o mica problema cand joc jocuri pe Source engine. Imi da un freeze de 2 secunde si apoi sunetul se duce si trebuie sa dau restart. Ce sa ii fac?
Http://www.emag.ro/laptop- gaming- asus- cu- procesor- intelr- coretm- i7- 4710hq- 2- 50ghz- haswelltm- 15- 6- full- hd- 4gb- 1tb- dvd- rw- nvidia- geforce- gtx- 850m- 2gb- freedos- black- g56jk- dm156d/pd/DD1F5BBBM/#resigilate...? (mai mult)
Cit de inspaimintator este jocul Outlast?
Salut, la farming simulator imi da eroarea asta Error: Could not init 3d system. Shared Model 3.0 is required. Plese install the latest video drivers. am nividia, cine ma ajuta ia funda.?
Cand vreau sa imi bag contul de Clash of Clans pe telefon imi apare Already Linked. De ce? Pa tableta (iOS) merge.
Cine imi poate da si mie un cont de minecraft premium care merge? Dau funda! 1
As vrea si eu o lista cu niste jocuri gen Arcane Legends, sa se vada de sus, grafica ceva de genu'...
Stie cineva care este continuarea jocului Dragonball Xenoverse?
Ce jocuri frumoase mai stiti pentru android?
spuneti- mi si mie va rog niste jocuri frumoase atractive fara strategie doresc shootere actiune racing mai ales racing Cerinte pc Meu Procesor X2 3ghz Amd 64 bit Rami 2 gb placa...? (mai mult)
Hey salut.Mi-am facut o cariera de manager pe FIFA 14 si cand intru stau vreo 5 minute si ma scoate.Am toate cerintele de la joc.Sa joc meciuri imi merge.Ce sa fac? Funda.Repede va rog.
Eu joc cs nVIDIA E6. Cum sa fac sa scap de lag si sa am fps mai mare. Va rog frumos.
Am o problema cu fifa13 si pess 15 i- mi merg sacadat si am un pc destul de bun procesor i5 3.2 turbo 3.4 placa video nVIDIA 630 gt 2gb 128 bit ramii 8 gb dd3 si hardu 1tera testat cu santinel si ...? (mai mult)
Caut 2 fondatori pentru sv de cs,care doneaza minim 5, 6 euro/luna.Pentru detalii adaugati YM:nikboss14@yahoo.com
Hei TPU:*! As vrea si eu niste jocuri gen animal jam sau club penguin...Si as vrea sa nu trebuiasca sa fie instalate.
Dacă îmi cumpăr Minecraft de pe Minecraft.com contul meu va deveni premium?
Ce aplicatii / moduri stiti pentru samp?
Cum fac sa imi mearga metin2 ro pe windows 8.1, daca nu recomanda-ti un joc cu care sa imi ocup timpul va rog
Buna vreau si eu sa introduc in cs 1.6 un skin pentru cutit ma puteti ajuta!
.as vrea sa stiu si eu care jucati AION NA? daca joaca cineva dati add skype babualex2014 si daca se poate..cat mai repede :D
Simt ca innebunesc efectiv pe counter strike global offensive iau ban din orice la meciuri copetitive acuma am luat unban adica azi am jucam 4 meciuri o trebuit sa dam kick si imi scrie ca ...? (mai mult)
Joaca cineva OSM?(managerdefotbal.ro)? Ce nume aveti?
Joaca cineva Fifa Manager sau a jucat? E un joc frumos?
Doresc sa achizitionez un PC de gaming pana in 2700 lei. Imi puteti da un wishlist de la PCgarage cu, componente care duc jocuri ca FIFA 15, GTA V (cand o sa apara) etc. si jocurile care vor ...? (mai mult)
Salutare TPU! Vreau sa stiu cum pot lovi cu piciorul pe Gta San Andreas. (nu cand se pune jos victima, ci cand sta in picioare) Funda :*
Ce sa aleg dintre FIFA 15 sau Assassin's Creed Unity, eu spun ca FIFA 15 acum pentru ca ai ce face in el si sunt mai pasionat de Fotbal! :D Deci ce alegeti voi! Vreau sa stiu si motive/de ce ati alege!...? (mai mult)
Salt TPU. am o problema cu minecraftul. cand il deschid cu java 7 imi merge minecraft dar cand il descarc cu java 8 nu imi merge si la sfarsit la develoment console imi scrie Deleting C:\Users\...\AppData\Roaming\....? (mai mult)
Stiti cumva de unde pot descarca mape noi de Gta San Andreas sau daca exista asa ceva si unde trebuie sa le dezarhivez/instalez? Va rog mult, dau funda!
Cum pot sa-mi pun radarul la Cs 1.6 sa vad doar inamicii pe el?
Vreau sa imi spuneti niste servere private de metin2 care s-au deschis recent, maxim 2-3 zile si sa fie destul de populate! Multumesc anticipat. Dau FUNDA + VOT!
Care imi poate da si mie un server de sa-mp rpg gata facut cu gamemode Romania rpg? Sau macar un server nou in care se cauta admini, helperi sau lideri?
Am un volan pc de vreo 2 luni si pedalele functioneaza, dar cand invart de el in joc nu se mai invarte de ce? s-a stricat cumva?
Heii partajez cont Howrse, 600 zile, 160 cai, pozitie 1059 in clas.general, centru de echitaite cu 21 boxe 2, cu dusuri si 10 jgheaburi, prestigiu 46% + am un divin...caut pe cineva dispus sa ingrijasca...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie un metin 24/24 pvp clasic( 99 lv/105 ) cu pose/king si fara 6/7 de preferat?
Joc Metin2 HotStyle si as vrea un tutorial care sa ma invete sa-mi fac un universal la bonusurile 6/7.
Salut TPU Caut un Metin categoria PvP Dau funda
Eu joc LoL de ceva timp dar la pvp am niste scoruri destul de slabe uneori chiar feedez foarte mult.Alti mi- au spus sa joc pe boti ca sa ma mai invat dar pe bot fac scoruri gen 30- 0 si asa...? (mai mult)
Este bun laptop- ul asta pentru jocuri?( in mare..sa mearga jocurile mai noi) http://www.flanco.ro/laptop- dell- inspiron- 3542- intel- core- i3- memorie- 4gb- hdd- 500gb- nvidia- geforce- 2gb- free- ...? (mai mult)
Vreau si eu un metin pvp, fara modati.Inafara de pvp gm mode!
Salutare TPU, am si eu intrebare: Pot juca League of Legends pe urmatorul PC: Procesor Intel(R) Pentium 4 3.00 GHz 2. 99GHz Memorie RAM 1024 mb Placa video GeForce G100 de 755 de mb :) Am facut...? (mai mult)
Salutare! Am ceva probleme cu fifa 2013. Pe scurt: am cumpărat jocul legal anul trecut, l- am instalat și totul a funcționat normal până acum câteva zile când Origin a făcut un update. De atunci...? (mai mult)
Doresc sa stiu cum sa imi fac un server de sa-mp roleplay de la 0, am incercat sa schimb numele la un gamemode de pe net,car nu a mai mers, cum pot face?
Faceti-mi si mie un bind cu comenzile de admin de pe war (eac) cs 1.6! alea de la indungi si csprogamers
am o intrebare importanta....Auziti mai exista servarul Enemy-Destroy daca exista dati-mi va rog ip-ul cel bun.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AnneM123 întreabă:
tonyc7 întreabă:
DoctoruRed întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!