Pe ce apas ca sa iau knife gravity pe server deatrhun pe counter strike ? dau funda
Am o problema cu facebookul la videoclipe, cand dau play, imi apare alb si nu pot viziona nici un videoclip pe facebook, dar sunetul se aude.
Niste jocuri pana in 20 maxim 25 E pe Steam? Niste multyplayer prima data, daca stiti si dupa singleplayer! :D
Age of Empire III nu merge pe windows 7, exista vreo metoda sa functioneze?
Caut scripter pentru serverul meu de sa:mp, cine ii interesant sa ma adauge pe skype : zupp_gamer. Cel mai bun scripter va primi funda.
As vrea sa stiu ce jocuri ruleaza pe acest laptop.As vrea nume de jocuri si nu speculatii(ca merg majoritatea jocurilor etc.)Cine stie sa imi raspunda.Si sa nu mai intrebe nimeni daca eu ma gandesc la ...? (mai mult)
Cine are nevoie de cont pe NFS World? Pe 40 lei il dau! (ADD destroyer. zonepgl@yahoo.com pentru detalii)
Mousurile de gaming cu lumini au o baterie interna sau ceva de genu? nu se consuma niciodata? http://www.tocmai.ro/mouse-qant-mad-dragon-optic-gaming-3000dpi-22247850.html
Stie cateva un mod prin care sa pot sa blochez comanda amx_addadmin pentru unii playeri?
Salut cine imi poate spune cum fac un server de counter- strike cu ftp niste siteuri de host si cam cat ar veni plata hostului. Va rog? Daca vreti cine ma ajuta sa il fac fain ii dau detinator + ftp ...? (mai mult)
Cum pot sa blochez comanda amx_addadmin pentru unii admini si sa dau doar unor admini acces la aceasta comanda?
Cand intru in gta san andreas imi da erroarea canot find 800x600x32 video mode
Am o problema pe un server de Cs 1.6! Mi se aud microfoanele dar se aud foarte prost si gajait. Stie cineva ce poate sa aiba! O solutie?
Nu imi mai merge samp. cand intru pe un server se incarca putin si imi da crash. Ce sa fac?
Sall TPU vreau si eu ip-ul la niste servare de minecraft no-premiun preferabil sa aiba skywors dar si fara skywors DAU FUNDA!
Da-tim un counter strike 1.6 care sa se salveze numele datele etc stiti voi mare nevoie repede va rog!
Am o rugaminte la cei care se pricep la crearea unui server de Metin2. As vrea pe cineva sa ma ajute, Daca sunt doritori sa-mi lase emailu in comentariu!
Baieti sun unincepator pe acest uebsite si spuneti mi un server de cs 1.6 deala cu free vip si cu free hook fara pluginuri va rog sa imi spuneti! a da adresa de de y Mess este gabibrca
Nume pentru warface
Cum afli id de steam?
Cand vreau sa instalez IMVU imi apare urmatoarea eroare : " Error Download ". Cum rezolv?
Poate cineva sa imi dea un nume smecher de YouTube.Am un canal cu Minecraft si habar n-am ce nume sa ii pun si ce nume sa imi pun mie pe contul de mc si skin. Ajutati-ma va rog
Am descarcat de curand Crossfire Europe si cand dau pe el apare pe desktop o linie de incarcare ramane acolo cam 20 secunde dupa dispare si nu se deschide niciun path. ce sa fac?...? (mai mult)
Vreau si eu unele jocuri depespre mytologya Greaca, sau cu Greci, Dau funda apropo am jucat age of myth. cu expansiunea, Titan Quest si expansiunea dar am ajuns doar pana in Asia, Daca e vreun mod ...? (mai mult)
Am un frate mai mic si tot imi descarca diferite jocuri si mi se incarca memoria la pc. Pot bloca intr-un fel anume descarcarile sa nu se mai poata descarca nimic pe pc?
Buna,TPU! As vrea sa mai gasesc lumi virtuale gen Onverse si sa fiee 3D. Ma puteti ajuta?
Scuzati categoria dar se raspunde mai repede pe ea... Buna ziua TPU! Joc minecraft si am cele mai proaste frame- uri gen intre 3 - 6 fps.Ce imi recomandati sa fac? Dau fundita! Daca se poate sa se miste...? (mai mult)
Cine stie un sv gen mcsg de minecraft? Non-Premium sau mineplex asemanator please
As vrea sa ma ajutati cu o mica problema la jocurile Riot Games. Adica la jocul League of Legends. Totul a mers normal pana acum dar am vrut sa dau dimensiunea mai mica m- am dus la optiuni...? (mai mult)
Pe serverul de samp rpg.b-zone.ro:7777 cum lucrezi ca lawyer(avocat)?
Cine are itm pe sonymt2 sa ma ajute si pe mine va rog frumos raman dator dau funda! va rog frumos
Cei de la Stea baga reduceri in fiecare zi la jocuri diferite? Sau e ceva la timp? Adica azi e jocul la reducere x si maine e y? Daca ma intelegeti.
Am o problema cu jocul de pe Steam care se numeste BLOCKADE 3D, ieri mi- a mers dar acum cand am intrat in el nu merge, imi scrie sus BLOCKADE si in rest imi apare ecranul negru. Din ce cauza,...? (mai mult)
Salut de la un timp, platforma Mega Upload nu mi se mai incarca daca intru pe ea sta si se incarca si 3 ore si degeaba. Prin urmare as dori sa imi ziceti alte platforme ca Mega Upload, pe care sa pot...? (mai mult)
Salut.Stiti vreun server de cs 1.6 pe care se joaca doar harta dust2?
Daca un prieten de al meu are la euro truck simulator 2 versiunea 1.16 si eu am 1.15 putem juca amandoi pe multiplayer sa ne intalnim intr-un oras?
Salut tuturor de ceva timp joc Cs go (am jucat si 1.5 si 1.6 etc.) Si sincer sa fiu am început sa pun la pariuri pe Cs go si la unele echipe gen tsm, vox, vp după părerea mea si a altor persoane ...? (mai mult)
Salutare tuturor! As avea rugamintea la voi daca aveti sa imi dati si mie un cont de metin2ro lv 20-30 va rog! DAU FUNDA.
Cand incerc sa intru in aproape toate jocurile (LoL, Smite, etc.) imi da o eroare numita 0xc000007b…am cautat foarte multe metode si nici una nu a mers….am vazut o metoda care era apreciata de alta...? (mai mult)
Buna prieteni am nevoie sa aflu un joc pentru android lam jucat demult asa ca o sa vil descriu cum il tin minte, este o echipa din trei (SWAT)pe un tren care imusti diferiti zombi sau schileti depinde...? (mai mult)
Salut as vrea sa stiu cum fac sa ma joc mortal kombat deception ps2 pe un ps3 Dau funda
Ce jocuri multiplayer pentru android(tableta) stiti? Funda care da cele mai distractive jocuri
Sal TPU ați putea sa mă ajutați ce sa iau minecraft pt ps3 sau lego marvel super heroes (nu am PC)
Care este cel mai bun sait de hosting de minecraft. Dau funda celui care imi zice.
AMD Radeon R5 235 este aceasta placa video buna pentru gaming impreuna cu 8 gb ram si un amd quad core? Va rog... necunoscatorii sau amatorii care vad doar 8 gb, quad core sa nu se bage in...? (mai mult)
Aș vrea să îmi cumpăr jocul Minecraft. Costă 20 de euro. Dacă îmi iau un card paysafe de 90 de lei, nu euro, pot plăti?
Slutare sunt jucator de gta 5 online xbox 360 si vreau sa ma joc si cu alte persoane.Am 15 ani gamertagul meu este "icebear113". P.s. cand trimiteti cererea de prietenie scrieti un salut ca sa stiu de ...? (mai mult)
Salutare am 15 ani ma cheama Tony si vreau sa cunosc mai multe persoane care joaca gta 5 online pe xbox 360? Ca de unu singur nu-i fun.
Cum sa fac controalele la Fifa 14, pentru a fi cat mai real, nu conteaza cat de greu va fi sa joci, conteaza sa fie cat mai real? Am -Gamepad-!
Am si eu o problema la un Allview A5 Quad. De cateva zild incoace nu imi mai merge Magazin Play. Imi da ca Nu sa putut conecta. I- am dat setarile din fabrica l- am dus la un tip care a zis ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Xena20 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?