Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 18 Septembrie 2025 sunt:
Am cumparat un ip si mi l-a dat cu numele serverului acuma cum le pun sa mearga?
Salu am un Acer v5 571g si am ecranul spart l-am conectat la un monitor extern dar conectarea se face tarziu nu reusesc sa intru in bios va rog cine stie cum sa fac
cum pot sa joc Euro Truck Simulator 2 online? E cumparat de pe steam ( ala cu 19.99 euro ) si nu- mi arata optinuea pentru multiplayer sau nu o vad eu... Primu raspuns bun va primi funda;...? (mai mult)
Daca imi crez cont pe 4Metin trebuie sa platesc ceva?
Azi m am apucat de jocul Special Force 2(S.K.I.L.L) si am decis sa mi iau un aim deoarece joc prost si am instalat. Dupa ce am intrat in joc imi da o eroare si nu stiu cum sa sterg acel aim sau ...? (mai mult)
Puteti sa imi lasati si mie un video sau un forum ceva unde sa gasesc informatii despre tot ce trebuie sa stim la server de samp? Cum ar fii: Cum fac joburi? Cum pun joburile in server? Cum ...? (mai mult)
Sall TPU Caut un Metin2 in porportie 70% pvm si 30% PVP si daca are cateva evoluti ar fi perfect :) Funa :)
As vrea sa.ma.apuc de counter stricke.care este cel mai tare?
Cine are sa imi de-a si mie site-uri cu jocuri bune nu orice
Salluut TPU! Cine imi da si mie un cont de transformice level 40+ si sa ii schimbe parola!
Fraților când se deschide ForgottenWorld2?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Am auzit că Marius vrea să-l redeschidă, lol, omg, vă dați seama ce înseamnă asta? Știți ceva de el?
Ce update sa fac pentru a merge orice Metin2 pe Windows 8.1 Dau funda mersi frumos. Scuzati categoria
Poate cineva sa ma ajute cu niste firme in euro truk simulator 2? As prefera nise firme mici! Si daca se poate si adresa de la team speak! DAU FUNDA! MULTUMESC!
Are cineva un cont de Clash Of Clans care nu il mai foloseste? Imi cer scuze daca este o intrebare care nu-si are rostul. :D
Clash of Clans Al patrule muncitor sau fac altceva cu gemurile :))? Multumesc anticipat.
Caut un launcher pentru telefon cu care sa pot seta un set de mai multe imagini din galerie, selectate de mine si care sa se schimbe singure ca wallpaper la un anumit timp. O metoda e cu Zedge,...? (mai mult)
Salutare tuturor! :D Vreau doar o parere din partea voastra, si anume: ce lucruri preferati sa aiba un canal de gaming pe youtube? Ce va atrage spre a urmari o anumita persoana de genul?
Daca cumpar cs go de pe steam cu 10.99 euro o sa imi dea si TVA si cat ar insemna pretul total? Eu vreau sa il cumpar prin PaySafeCard?
Niste setari de rendering pentru youtube imi putrti sugera? :d
Salut nu imi merge SAMP, vreau sa joc pe sv bugged si nu imi mege! IMI DA EROARE LA INSTAL MA PUTETI AJUTA VA ROG!?
Cred ca stiti jocul H1Z1. El o sa fie gratis, cand o sa iese din beta? Sau tot cu bani o sa il poti lua de pe Steam?
Doar cine stie aplicatia "case simulator" de pe android, sa raspunda: Cum pot transfera skinurile de pe simulator pe steam?
Salut vreau Sa stiu SI EU care este ordinea jocurilor assassin's cred pentru PC.
Un prieten vrea sa isi cumpere ps4 + GTA V. Eu am deja GTA V, dar e pentru ps3. Intrebarea ar fi urmatoarea, putem sa jucam online amandoi chiar daca sunt console diferite? THX!
Am o scurta intrebare despre YouTube. Deci... am vazut in contul meu, de youtube cand am dat la "Youtube Analytics" si am dat la "Venituri Estimate" si imi arata acolo: 8 euro! Cum ii...? (mai mult)
Am o placa video nVIDIA 650 gtx gainward golden sample si am vazut ca am expert tool instalat odata cu driverul de pc CD http://postimg.org/image/6mfryd7nj/ si nu stiu ce e acel overclock. As...? (mai mult)
Salut.Ce jocuri in 2 playeri distractive cunoasteti? Vreau jocuri care sa mearga jucate pe laptop,unul din keyboard si celalalt din joystick, in special jocuri cu masini daca cunoasteti.
Ajutor. am o consola ps3 si vreau sa stiu si eu cum pot inregistra jocurile pe care le joc, pentru youtube, cu ce program? (PS:nu imi folo$€$c ra$pun$uril€/VIDEOCLIPURILE cu cabluri /calculator) ...? (mai mult)
Salure, vreau si eu un server de metin2 bun daca stiti... ceva gen Metin2United care acum e istorie. Adica fara switch si alte hack- uri (fara ro :)) )... ceva mai accesibil pe care te poti distra cu ...? (mai mult)
Cum se câștigă skin-uri gratis la CS GO? Dacă merge, fundă!
Am o intrebare. Pot sa ma joc cu cineva care are xbox360 si EU ps4? Multumesc anticipat.
Salutare TPU ce sa aleg dinte jocurile astea pe PS4 o sa le i- au de pe Altex : BattleField 4 : 129, 90 RON Wolfenstein : The New Order : 149, 90 RON Assassin's Creed Unity : 249, 90 RON The...? (mai mult)
vreau sa imi las pc- ul aprins noaptea dar ledurile laptopului meu se vad, iar parintii mei nu ma lasa sa il las aprins toata noaptea, as dori un program care sa stinga ledurile de la laptop...? (mai mult)
Buna TPU. La league of legends modul camere sa poate schimba de pe tasta Y adica sa mearga camera odata cu caracterul cu care joci sau sa o muti tu unde vrei. La Dota 2 nu stiu cum sa fac sa se miste ...? (mai mult)
Dau magician de nivel 43 tanar cavaler al ordinului, lvl 34 la arborele stiintei, calarit rapid, 5 rubine radian, 4 safire radian si unul sacru, setul karabossa, setul de esenta( legendar), 30 pietre...? (mai mult)
Hei TPU am o intrebare despre metin2ro mi- am luat calu la lv 34 si au trecut deja 3 zile si vreau sa imi fac calu level 2 si nu imi arata la grajdar sa imi imbunatatesc calu... oare trebuie sa fac lv...? (mai mult)
Cine are server de mimecraft si cauta helperi, moderatori, builderi sau admin sa ma anunte. Ma pricep super mult si tare la minecraft si cunosc toate comenzile si regulile.
Salut a apărut pes 15 pentru ps2? Este undeva pe net? să il dau jos şi să îl pun pe dvd. Funda! :)
Salut TPU Caut 11 parteneri de joc pentru jocul Unturned. Nu este nevoie de hamachi, am eu un server creat doar lasati un comentariu iar eu va voi raspunde cat de repede posibil
Intrebare pentru fete, ce jocuri jucati voi pe Android?
As dori un server de sa-mp cu agent/helper/admin free.Imi da cineva.Ma peicep bine.
Cine joaca Howrse.ro?
spuneti-mi si mie niste moduri pentru Minecraft! Lasati link. FUNDA
Astăzi mi-a spus cineva că pentru a juca bine LoL trebuie să știi ceva mate(mi se pare stupid să-ți trebuiască asta pentru un joc).E adevărat?(Întrebare stupidă)
Unde gasesc cea mai noua versiune a jocului Overgrowth, stiu ca este un joc ceva mai vechi dar unde gasesc sa descarc cea mai noua versiune?
pentru intreabarea aceasta dau FundaUN PREMIU. Eu joc samp si de curand mi- am reformatat calculatorul si nu imi mai merge gta san andreas.Imi da o eroare de aia cu encountered problem need...? (mai mult)
Ce imi recomandati intre call of duty ghost si L.A noire si de ce mi le-ati recomanda?
Cum pot sterge jocurile care apartin de Windows 7?
De unde as putea sa gasesc niste coduri de alea care se scriu la Redeem codes la PlayStation 4 pe gratis online, ca si conturile premium de minecraft, as vrea sa gasesc niste coduri neaparat!...? (mai mult)
Am intilnit o problema cand am vrut sa imi adaug prietenii din addres book in lista de prieteni in Y! M, deci imi apare eroarea we're sorry but there error while trying to access your address book....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Xena20 întreabă:
farcry444 întreabă:
Maria1609 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat