Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 15 Septembrie 2025 sunt:
Salut cum ar trebui sa deschid SWITCHBOT pentru metin2 Sony
Cine stie un joc cu roboti online la care sa upgradez armele corpu etc.Nu vreau toate panaramele de jocuri de pe y8 s- au mai stiu eu ce site. Vreau ceva care poate fi jucat cu prietenii.Jocul...? (mai mult)
Salut vreau si eu niste jocuri pc cat mai multe daca se poate dar sa fie integrate in urmatoarele cerinte: - Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1. 80GHz (2 CPUs), ~1. 8GHz - Memory: ...? (mai mult)
Salut Recent am deschis un server de metin2, dar am descoperit o problema: cand incerci sa ataci iti da kick. Cine ma poate ajuta, dau funda!
Buna ziua TPU! Am un laptop Dell Inspirion N5110 cu procesor i7, 6 gb memorie ram, placa video integrata Intel HD grafic 3000 si un hard de 500 gb pe 7200 rotatii pe minut.Cand am cumparat laptopul jocurile...? (mai mult)
Salut, cine imi explica si mie cum pot hosta un server de Metin2? Dau FUNDA! Cei ce stiu sau care au mai avut servere hostate sa ma contacteze!
Eu joc SAMP dar nu gasesc nici un server pe care sa fac diferite curse si misiuni. Daca ma poate ajuta cine va rog sa spuneti.Multumesc! Cel mai bun raspuns primeste FUNDA
Cum vad ce armura am pe Metin 2 global?
Care știe cum se numeau jocurile alea vechi si ieftine de cand eram noi mici( ani 2000- 2003) erau electronice si din plastic, aveau logica de gameboy de la Nintendo dar era varianta de made in china...? (mai mult)
Joc Counter Strike de 10 ani si am avut foarte multe nickuri si acum nu mai stiu ce nick sa-mi pun. Daca Stiti cateva nickuri, scrietile la raspunsuri. Nicurile sa fie lungi.
Salut tuturor stiti ceva servere de world of warcraft de la patchul 5.0 ceva de genul, sau pe scurt de la mist of pandaria in sus? Servere instante.
Salut tuturor am 2 intrebari pentru voi asa ca va rog sa imi raspundeti doar cei care stiti ce SPUNETI! 1.Ma joc world of warcraft cataclysm pe un server privat Monster si inca unul instant 85, versiunea...? (mai mult)
ajutati-ma si pe mine imi da erroarea asta cand intru in joc am scrii pe net erroarea dar nu i-am dat de cap http://postimg.org/image/piyqwnevn/ am windows 7 ultimate pe 32 bit
Ce e ala un script vreau sam explicati pe fomaneste ci nu cu termnei complicati etc! Dau funda :-*
Am nevoie de un algoritm pentru produsul a primelor n numere impare. Va rog. Dau Funda
Am cumparat recent un gaming Asus g56jk, joc mafia 2 merge perfect dar dintr- o data incepe sa mearga in reluare si isi revine doar daca ies din joc... windows- ul l- am schimbat de multe ori plus l- ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare: La Euro Truck Simulator 2, ultima versiune de joc, adica 1.16, trebuie WINDOWS cu 64-bit sau merge si cu 32-bit? Funda! vreau explicatii
Am si eu o problema, vreau sa extrag ceva, de genu, , extras file, , extras hier, , si imi da o eroare! , , C:\Users\HP\Downloads\psp\PSPGameCrazy.com Burnout Dominator.rar.z01: The archive ...? (mai mult)
Salut, caut un tehnician bun pentru metin2. add skype: catalin.dominte2. Va rog. Multumesc!
Imi merge Cs:Go Procesor Inter core 2 Duo 2.67 ghz Memorie 2 GB ram Windows 7 Nvidia GeForce 9000 ?
De ce cand imi apare 100% nu mi se face play now rosu?
SAll all imi puteti da un Metin2 Gen Lunaris Sony Sau Earth sau macar jocuri gen WorldOfTanks, FordRacing 1, 2,3... sau Minecraft Funda!
Am venit cu 1 intrebare:Ma ajuta cineva sa fac un server de minecraft?
Daca cumpar Fifa14 sau pes14 mai trebuie copiat crakul?
am si eu o problema cu aceasta eroare se numeste : nebula3 uitati aici un ss http://prntscr.com/6g324h va rog ma poate ajuta cineva
Am o problema legata de minecraft. Joc cu un prieten impreuna prin chestia aia cu LAN dar nu pot sa joc pe versiunea mai mare de 1.7.2. Ma ajuta cineva? P.S.: nu vreau sa folosesc Hamachi...? (mai mult)
Salut stie cineva redeem code champ man 15? Sau unde il gasesc? Dau funda
Caut un server clasic de Counter Strike 1.6 care ofera admin free. Am fost admin 3 ani dar detinatori faceau diferenta intre admini si am hotarat sa plec :D
Care stiti jocuri pentru pc gen baby luv dar sa nu trebuiasca sa platesc sau sa am grija de bebelusi dar sa para cat mai reali chiar si cu anumale. Va rog dau funda :D
Am un Xbox 360 ( 60Gb ) Nu stiu daca este modat sau nu, si as vrea sa imi bag jocurile pe stick si sa le rulez pe xbox se poate? Daca da cum pot face asa ceva? Daca se poate sa imi spuneti...? (mai mult)
Salut tuturor.mama gandit sa pun o intrebere pe TPU deoarece caut un cont (nu neaparat pro) de transformice. raspunderi fast va rog. MULTUMESC!
Buna,vreau sa stiu cum pot sa iau fraises pe transformice fara sa le cumpar. Funda.
De ce imi apare eroarea BugSplat cand vreau sa intru pe lol? Si cum pot sa scap de ea ca sa ma pot juca? (imi apare doar eroarea aia BugSplat si nu se deschide fila jocului)....deci ce sa fac? DAU FUNDA!...? (mai mult)
Salut, mi-am cumparat ps4 cu fifa 15 si nu stiu cum sa setez sa ma misc pe sageti in loc de joistickul ala. Ma poate ajuta careva?
scuze de categorie.cand incerc sa dau un raspuns sau sa comentez la ceva pe TPU nu ma lasa, zice ca nu am e- mail'ul confirmat.am dat sa mi- l confirme, dar nu imi arata nimic.nici notificare, ...? (mai mult)
Am luat CS:GO si nu pot deschide gifturile din inventar si am cheile la ele, imi scrie, , We are unable to redrive yout item. De ce? Dau funda la raspunsul care ma ajuta sa imi deschid...? (mai mult)
Mi sa furat contul de lol si am aflat ca pot sa mi- l iau înapoi cu emailu dar problema e ca nu am folosit adresa corecta ci una falsa si mu mi- o mai amintesc. Mai e vreo șansă sa îmi recapt...? (mai mult)
Ce laptop imi recomandati pe care sa ruleze Assassins creed 4?
as vrea sa fac un server de samp, imi puteti spune cum sa creez textdraw pentru register/login. FUNDA!
cum ma stabilesc in ce garaj sau oras vreau in eurotruck ca nu stiu cum am icercat da nu ma pot muta pe mine funda
Pt. cei ce se joaca Dragon City, cum pot obtine dragon dublu de foc, de natura, de electricitate si mercury dragon?
Cum aflu ce tema am la google chrome?
Cum setez controlul, la Fifa 2015, de pe tastatura? Unele nu le pot seta. Pur si simplu nu pot da click acolo, ca sa atribui alte litere ale tastaturii. Cine stie, exact, cum se face? Multumesc.
Ma ajuta cineva? Nu mai gasesc drivere de grafica pentru Laptopul meu HP 250 g3.Ma intrebam daca ma poate ajuta cineva. Dau funda. skypeL: smoket123
As dori sa imi spuneti, daca vreti.un metin pvp-pvm in care pot sa farmez si daca nu stiti Un site de minecraft..Fratilor am cautat peste tot, dar nu am gasit. Dau funda...
Ce-i ala phpbb?
Doresc ajutor in privina joculu- i World Fifa, cand incerc sa- l joc se incarca(PS NU INTRA IN JOC /ARATA DECAT UN EGRAN GRII ) dupa care apare o propozitie, , could not initialize graphics device...? (mai mult)
Hei baieti buna, o intrebare am si nu o pot rezolva am un HP pavilion...si bag counter strike si nu arata pe tot ecranu, care poate fi cauza.plizz,
De ce nu mai merge sa ma joc dota 2? imi apare asta:file:///C:/Users/Luci/Desktop/Capture.PNG Si nu inteleg dc, stiu ca am prioritate redusa dar nici sa joc nu mai pot...scrie. All random is a online...? (mai mult)
Buna şmecheraşilor. În GTA 5, single-player, care e cea mai rapidă maşină? Am înțeles că ar fi Truffade Adder, dar poate mai știți voi ceva și mai rapid. Vă dau și-o fundă.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Zahariuc_Paul_2002 întreabă:
Manugabi întreabă:
Bodann111 întreabă:
TrveHvnterGatherer întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!