Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 13 Septembrie 2025 sunt:
Daca eu mi-am pierdut parola la mail si am mail de recuperare pot sa o trimit pe acel email? sau trebuie schimbata neaparat?
cine vrea sa ma ajute sa strang playeri pentru server de CS (93.114.82.154:27015) l-am deschis acum 4 zile!
am un server de cs 1.6 si am o problema: cum fac sa nu mai moara playeri de la echipa invinsa!
Daca imi cumpar un joc pe Steam si vreau sa il dau la un prieten tot pe Steam se poate? Vreau raspunsuri sigure si serioase! FUNDA!
Cine are sa imi dea si mie un cont PBE va rog? Am incercat sa imi fac dar nu imi merge va rog cui nu ii mai trebuie :D
M-am apucat de League of Legends si vreau un cont de level mai mare dacă. Dacă cumva va lăsați sau ceva lăsați răspuns cu contul va rog. Dacă merge dau funda. Mersi.
Salut, de curand mi-am luat fifa 2011 si cand dau sa aleg controalele imi apar controalele pentru controller nu pentru keyboard, ce ar trebui sa fac?
M- am apucat sa joc fifa 07 la manager mode.Am jucat un meci doua si mi- a aparut sa cumpar doi jucatori.Am cumparat doar unul.Intrebarea este cum as putea sa imi vand jucatorii de la echipa ...? (mai mult)
de ce când intru în Metin2Rh îmi dă această eroare? http://i.imgur.com/JsZGYGs.jpg
când încerc să intru în Metin2Rh îmi dă această eroare: http://i.imgur.com/JsZGYGs.jpg Aveți idee ce ar trebui să fac?
Am telefon Allview a4 you Mi- am instalat o aplicatie de desenat... ar orice aplicatie de desenat descarc cand descarcarea e finalizata nu imi arata ca la alte aplicatii adica DEZINSTALARE SI DESCHIDERE....? (mai mult)
vreau sa va zic ca m-am plictisit de PC rau de tot, nu mai stiu ce sa fac daca aveti idei de jocuri gen MInecraft, Terraria si CS spuneti-mi.
Salut prieteni am o intrebare : Cum bag fisiere din Telefon in Pc cu bluetooth.
Salut :> Are cineva un cont de imvu cu vechime? Sa scrie la profil ca are macar un an. Nu conteaza cum arata, poate sa fie gol si fara haine. Dau cont la schimb. :3 Cu 4-5 outuri. Funda!;-;
stie macar cineva cum se face un joc online? Sau macar cum se face un site? P.S.-ma pricep bine in calculatoare, am windows 7!
Cu care formatie marchezi mai mult in top eleven 4-3-3 sau 4-3-2-1 sau 4-3-1-2?
Cine e un scripter destul de bun pentru sa-mp? Am nevoie sa imi explice niste lucruri. Funda+vot+owner
Hei TPU as dori sa va intreb daca voi putea rula GTA 4 setari high cu componentele: Procesor Intele Celeron G 1840 2. 8GHZ Placa video AMD Radeon HD 6670 6 GB Ram DDR3 Cate FPS ar atinnge?
Are cineva un calculator gratis? Dau funda
Daca am un CPU Intel i7 si o placa video gtx 980, o sa faca procesorul vreun bottleneck? Sau placa video? Va rog sa imi spuneti doar cei care stiu sigur, pt ca urmeaza sa construiesc un sistem...? (mai mult)
Buna TPU aveti un server care cauta GM sau Desing em experienta?
Joc metin de ceva timp si nu pot iesii din cerc pentru ca sunt cativa playeri care nu ma lasa pentru ca au iteme mai bune, si m- am saturat de asta! Vreau sa imi spuneti cum sa fac un set ...? (mai mult)
Cine imi spune un joc gen "league of legends"? dar mai greu... funda
Câte Fps- uri aș avea pe Linux și pe Windows cuhttp://m.emag.ro/laptop- acer- aspire- e5- 572g- 3105- cu- procesor- intelr- coretm- i3- 4000m- 2- 40ghz- haswelltm- 15- 6- 4gb- 500gb- nvidia- geforce-...? (mai mult)
Daca pe PC mi-a mers gta 4 la medium, imi va merge gta 5 la low?
Can dau play pe smite imi scrie asa: Error details: System.invalidOperationException:Cannot start procesC:\ProgramFiles(x86)\Hi- Rez Studios\HiRezGames/smite/binaries\Win32\Smite.exewin32=267 ...? (mai mult)
Salut, am un LG F60 nu pot sa mi deschid imaginile imi zice ca nu am aplicatia instalata, cu ce aplicatie pot deschide imaginile. Si pe magazin play nu imi descarca am memorie 1.5G si imi arata...? (mai mult)
Mai pot sa joc Euro Truck Simulator 2 multiplayer versiunea alpha 0.1.0.2? Multumesc!
Hei TPU VREA SA CRESC MAI REPEDE PE DRAGON CITY SI DE CURAND AM AUZIT CA SE POATE DONA EXPERIENTA CINE MA AJUTA SI IMI DONEAZA SI MIE EXP.DAU FUNDA!
Ce alegeti dintre : Terraria, Minecraft si CS Revolution?
stiti un joc captivant de care sa nu te plictisesti prea repede? Dar sa nu fie online..Multumesc.
Salut care este mai frumos dintre The Witcher 2 si Skyrim 5 parere personala :D si niste argumente daca se poate;)
Salut, am si eu o intrebare, pentru o placa video de 1gb pe 64/128 bit ce sursa mi-ar trebui? de cat cati W sa fie multumesc.
Am MTA (multi theft auto san andreas ) si ma joc pe sv ce ma joc si apoi imi da crash si scrie : Version = 1.3.5- release- 6596.0.000 Time = Sun Mar 08 12:47:32 2015 Module = D:\Game\GTA- SanAndreas\MTA\libcurl.dll ...? (mai mult)
am instalat cleo mod 4 si am bagat niste scripturi dar nu apar de ce? si app cine stie un site de unde sa iau un save 100% functionabil?
Vreau sa imi cumpar un joc pe Ps4 si nu stiu ce sa aleg dintre Battlefield Hardline si Call of Duty Advanced Warfare. Pareri?
Salut tpu.am instalat cleo mod 4.1 si am bagat niste sripturi si nu imi apar aveti ideee de ce?
Ziceti-mi un program de wifi pe calculator (ca un ruter) FUNDA
As vrea sa cumpar CS:GO la un pret de 5e paysafe card, de pe un site bun!
E bine sa trag jocuri de pe steam cu cardul? Se poate intampla ceva? URGENT!
Stie cineva un hack pentru FIFA 15 pentru android... Fara sa folosesc PC
am instalat Windows Movie Maker, am editat un videoclip, etc. dar mai trebuie sa introduc cateva poze peste video (adica in timp ce ruleaza video- ul sa apara o imagine, cum arata Codrin Bradea...? (mai mult)
As vrea la cs 1.6 o harta in care armele au skinuri.
Sall am si eu o intrebare am fifa 2007 si gameranger intru in gameranger selectez un jucator dau go si nu imi intra in joc ce trebuie sa fac spuneti-mi va rog funda
Un prieten are un server de Counter-Strike.Ce trebuie sa faca ca sa-mi dea ftp-ul mie dar sa-l aiba si el.E posibil?
Se poate trimite cs:go de pe steam? Adica cineva sa mi-l trimita mie.
Salut de unde pot descarca mine raft pentru windows phone pe un Nokia lumia 710? Va rog ajutati-dog!
Salut TPU Cand imi instalez java pe laptop cu windows vista 32 bit la sfarsit imi arata asa http://imgur.com/f0bSybL ajutati-ma URGENT plz DAU FUNDITA
Vreau sa imi iau un ps3 de 40 de gb....si nu stiu daca se merita intrucat eu vreau sa joc gta v. Credeti merge? Adica intreb doar cati gb am nevoie ca sa joc gta v.
am si eu o intrebare am descarcat gameranger sa joc fifa 2007 si du ce gasesc un jucator dau go si nu imi intra in joc ce trebuie sa fac va rog spuneti-mi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mihaela2023 întreabă:
FatimaS întreabă:
gllopel întreabă:
SoareLorena întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!