Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 12 Septembrie 2025 sunt:
Vreau un joc gen https://www.google.ro/search?q=sweet+flirt&oq=sww&aqs=chrome.1.69i57j0l5.1664j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8
Cum dai rank up in CSGO?
Salut vreau sa imi cumpar CS GO si vreau sa stiu daca pot juca pe servare si la meciuri cu un internet foare slab (0, 15 Mbps)?
Salut, spuneti- mi si mie cum se numeste jocul acela care seamana foarte mult cu age of empires 1. E un joc foarte vechi, il jucam acum 8- 9 ani in urma. Era la fel ca si age of empires 1 doar ca avea...? (mai mult)
Astazi am o mare problema:la Minecraft imi da eroare Bad video card grapics.Eu am windows 7 profesional si driver video ati radeon x300/x550/x1050! am dat update la driver.nimic! am dat update...? (mai mult)
Ce pot sa fac sa nu mai imi dea crash la SAMP in timpul jocului? Intra in el, dar in timp de ma joc da crash. windows 7 ultimate x64
Merge gta 4 liberty city pe os 8.1 64 bits?
stiti daca mai e la altex Jocul Far cry 3? Isi merita bani are cd-key?
Sall TPU,am un joc don't starve si imi zice error during initialization, am incercat s-al reinstalez si nu merge.Dau funda la raspuns corect
Stiu ca acum câtva timp era un joc pe android/ios cu hackeri. Prima data a apărut pe ios. Cum se numește?
dati-mi si mie site-ul de unde pot sa descarc metin2 beta
Am o problema si sper ca ma puteti ajuta:Mi- am instalat Assassin's Creed Brotherhood pe Windows XP(stiu ca ii cam vechi, dar in fine)si cand am incercat sa- l dezinstalez, am intrat in "Add...? (mai mult)
Cum pot schimba stilul de bataie in samp?
Salut/Buna TPU Am vrut sa ma joc jocul School of Dragons Aleg varsta Pun adresa de email Numele care il vreau Si parola Se incarca putin si dupa sus scrie, , An error has occured while your last...? (mai mult)
Am o intrebare legata de IMVU. (Scuzati categoria) Nu pot sa-mi fac room pe IMVU. De ce? Sunt VIP. Si bla bla bla. Dar nu merge. Cine ma poate ajuta? Cont IMVU : qxDenna
Am PS3 si vreau sa joc minecraft, dar in 2.Am 2 console, le conectez dae nu stiu cum sa pun sa putem juca amandoi.Consolele sunt diferite:una este Sony cealalalta hama, dar nu cred ca trebuie sa fie...? (mai mult)
As dori sa imi spune-ti si mie un metin2 pvp dar sa fie frumos!
Sall, am o problema cu AudaCity, cand fac o voce chipmunk se aude tremurat. Cum rezolv problema asta?
Am o problema cu metinele intru in ele si pana sa ma bage in ele imi da ceva cu 3D de ex : Sorry your sistem does not support graphcis 3D ce fac? Cel mai bun raspuns are funda!
la ce ajuta un update la placa video?
Acum cateva zile am o problema la pc, cand il deschid stau 10- 15 min si dupa se inchide brusc. Dupa ce il deschid se blocheaza si trebuie sa- l las 5 minute ca sa mearga, iar cand intru intr-...? (mai mult)
Se merita sa dau iphone pe xbox 360 modat?
Datimi si mie un sait sa iau un heak pt clash of clash va rog :'-( :'-( :'-(
mi- am bagat GTA SA si am mod SAPDFR 6.2.5 da unde e statia de politia fiindca arestez pe cineva dar nu stiu unde e statia sa- l duc si mai ziceti- mi si mie pe ce trebuie sa apas sa repar masina...? (mai mult)
As vrea sa- mi fac un PC de gaming care sa mearga jocurile cat de cat adica gta 4, assasin's creed 3 sau 4 far cry 3 astea mai faine. Imi puteti configura un PC? nu- mi trebuie mouse/tastatura/boxe/monitor/carcasa.Pretul...? (mai mult)
Ce jocuri im recomandati pentru sistemul meu de Pc 2400+ 1, 67GHz si 768 MB ram.Stiu e cam slabut :(. Cele mai multe jocuri primeste funda.(Cu conditia ca jocurile sa fie compatibile)
Cred ca cineva mi- a spart PC deoarece aveam activat Windows Remote Assistance (acum e off). Totusi, de aseara, cand ma loghez site- ul unui SA- MP, imi apare la Last loging alt IP, iar la joc...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie un Metin2 cu level maxim 250 fara 6/7 si daca are sa fie doar PVM, as vrea un metin din ala in care sa faci abrazive sa farmezi bastoane, seminte, diamante etc....? (mai mult)
Unde gasesc jocul GTA 5 pentru PS4 cel mai ieftin? Multumesc
Ce specificații cere minecraftul? Va rog mult, e urgent, DAU FUNDA!
As putea juca Dying Light pe un Intel Core i5-4440 de 3.1 GHz? Nu am procesor de mai multi GHz. Îmi recomandați voi unul? Nu contează suma. Funda.
Am o problema cu FIFA 13.Acum ceva timp cam un an si ceva ma jucam FIFA 13 pe cerinte medii fara probleme, imi mergea bine iar acum m- am hotarat sa- l iau iarasi dar acum imi cam merge sacadat tot pe ...? (mai mult)
As vrea sa- mi fac un PC de gaming care sa mearga jocurile cat de cat adica gta 4, assasin's creed 3 sau 4 far cry 3 astea mai faine. Imi puteti configura un PC? nu- mi trebuie mouse/tastatura/boxe/monitor/carcasa.Va...? (mai mult)
Dar un laptop Acer aspire 5670 se poate desface ca sa se curete?
Va rog sa ma ajutati! Am încercat să fac un server de mentin...Si am reusit sa fac server- ul, dar niciodată nu m- a lăsat să intru în FileZilla. Zice "network connection error" am incercat ...? (mai mult)
Ce site-uri imi recomandati pentru a descarca grandre there auto(gta)4?,primiti funda
Cumpara cineva bunuri pe server-ul de SA:MP red. bugged? In special vand 2 case una cu interior medium si una cu interior big ambele se afla in zona VineWood, le dau pe paysafecard.
Am si eu eroare asta la minecraft : - - - - Minecraft Crash Report - - - - // I blame Dinnerbone. Time: 08.03. 2015 00:36 Description: Initializing game org.lwjgl. LWJGLException: Pixel format...? (mai mult)
care stiti/aveti un cfg bun de cs (normal) no recoil, sa se vada differenta cand trag, si in joc etc... Dau funda!!! Multumesc
Care stie un joc fain pentru pc
Cumpar sv de cs......sau daca nu aveti sv de vanzare puteti sa imi lasati un mesaj pe fb. daca aveti nevoi de un admin. facebook:Silviu Sorescu
imi poate da si mie cineva un gamemod Goodfather bun, cu factiunile la locul lor nu tot felul de culori pe harta si fara bug-uri, Va rog dau funta!~!~!
Are cineva un cont pe metin SyeraOnline de care nu mai are nevoie? Am nevoie de niste iteme :D dau funda:*
Am tomb raider 2013 si nu stiu pe ce apas ca sa arunc sageata cu foc. Pe ce apas ca sa arunc sageata cu foc?
Pot patii ceva daca dau flod la un server de samp?
Poate cineva sa imi spuna cateva coduri pentru Gta5 pentru ps3?
Salut am si eu un canal de Youtube de Gaming si postez pe el LoL CS GO Metin2 si o sa incep si cu Minecraft si as vrea sa stiu cum fac multi abonati? Cel mai bun raspuns primeste Funda P.S Abonati- va...? (mai mult)
Salut.Am o problema:cand deschid minecraftul imi scrie sus, , Gameoutput" si numele meu si nu pot sa ma joc.Ce pot face ca sa mearga? Am windows 7 si o placa video nu foarte performanta dar e foarte ...? (mai mult)
Salut la toți, vă rog să mă ajutați, doresc să-mi fac un intro ( pentru YouTube) și puteți să-mi faceți unul velosofy sau de care o fi cu text : TEXT : ANdr3Y
Cine are un cont steam cu CS:GO si nu se mai joaca sau are VAC ban si vrea sa mi-l dea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeLeu întreabă:
angel6lust întreabă:
Patricia68658 întreabă:
Mihaela2023 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!