Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 7 Septembrie 2025 sunt:
Que pasa TPU? am o intrebare mi-am luat jocul tom clyn's splinter cell pandora tomorrow si de fiecaredata cand dauu star joc imi iese automat din el imi outeti spune ce sa-i fac?
Cine imi poate da un sv de mcpe 0.10.5 care are protectie la case, dau funda!
As dori sa gasesc un site unde sa am"Youda Farmer 3","Ranch Rush" etc.(sa fie tot jocul si fara virusi va rog)
Salutare, cine imi poate spune cum pot sa il obtin pe Yasou Free (am urgentă nevoie de el). Dar si cum pot face 100 ip / meci?
Am o problema la Cheat Engine. Cand vreau sa activez Enable Speed Hack imi da eroare. Eu am selectat programul etc. Dar imi da eroare cu " dll injection failed ". Cine stie cum pot...? (mai mult)
Vreau si eu o baza de date de la o comunitate de gaming :)
Joc Team Fortress 2, si as vrea niste hud-uri tari. Cine imi lasa un site cu cele mai tari hud-uri primeste FUNDA!
Vreau sa joc DOTA 2 cu un prieten in acelasi meci... nu pot sa- l adaug pe steam le prieteni pentru ca nu avem jocuri cumparate, dar nici in DOTA 2 in dreapta jos nu pot sa- l adaug pentru ca nu...? (mai mult)
Mi- am facut un cont de League of Legends nou. Am intrat si am facut tutorialul. Si exact cand minioni au distrus nexusul, eu am dat click pe un tutorial din dreapta ( era despre dragon etc...? (mai mult)
De curand, am inceput sa tot urmaresc tutoriale pentru workshop Dota 2 si Team Fortress 2, e foarte interesant, mi- ar face mare placere sa ma apuc si eu de asa ceva.Problema e ca nu prea ...? (mai mult)
Ma ajuta si pe mine cineva sa schimb masinile in city car driving simulator prin teamviewer skype sau alta solutie. Am incercat la fel ca in tutoriale dupa youtube si nu merge! Help me dau funda!
Salut. De cv timp imi da o eroare la league of legends. Eroarea e legata de firewall. Zice asa:Timpul a expirat va rugam sa te reconectezi etc, cred ca stiti eroarea. Am incercat multe:run as administrator,...? (mai mult)
am si eu o rugaminte! Imi place MineCraft si nu stiu cum sa-l bag, am incercat dar nu mergea. Daca stiti spuneti-mi si mie cum sa-l bag?
Vreau niste jocuri care trebuie sa imi fac cont si pot sa vorbesc cu altii prin chat.sa fie in romana.
Cineva un server de cs respawn sau furien bun?
as vrea si eu un cfg/script de bhop care sa mearga si pe servere normale.
Cum pot sa bag eu un server la Counter Strike?
Caut servere de SAMP Romanesti care cauta STAFF! Sau, cine stie sa faca server de samp ( RPG, GodFather ) sa ma ajute si pe mine! Cine imi zice servere care cauta STAFF sau ma ajuta pe mine...? (mai mult)
Cum pot pune rezolutia la CS 1366x768 fara sa deschid jocul?
SKILL Special Force 2 este un joc 100% gratuit. Vreau si eu un site de unde sa il iau.
Am 23 ani si am experienta in cs 10 ani am adminat in pgl 2 ani si stiu toate comenzile de admin stiu sa umblu in ftp stiu tot! Dati-mi si mie va rog servere care cauta admini cu experienata!
De ce anumite jocuri cum ar fi Battlefield play 4 free sau Special Forces 2 se inchid singure dupa cateva minute? La bfp4 free se intampla cam dupa 20 de min iar la special forces dupa 5. Totusi lol, ...? (mai mult)
Stie cineva daca pot sa joc 1v1 cu cineva CS GO nos team? daca da, cum? si inca ceva, pot sa imi schimb numele din nos_team_player? daca da, cum? vrei sa jucam niste cs go?
Ce pot face ca sa nu mai de- a eroarea asta: Obiectul nu a fost gasit! URL- ul cerut nu a fost gasit pe acest server. Link- ul de pe pagina de unde ati venit pare a fi gresit sau invechit. Va rugam...? (mai mult)
Salut stie careva niste coduri pentru puffle la club penguin?
ma ajuta careva va rog frumos cu niste cfg-uri default pentru cs1.6 classic. Va multumesc! Funda cu cfg-ul care dau cel mai bine!
Vreau sa ma ajuta- ti va rog! Eu vreau sa filmez cu OBS si cand filmez minecraft (alte jocuri nu am incercat) cand filmez eu vad ca mi se misca perfect, am vreo 200 de fps si se si vede, ...? (mai mult)
Salut joc metin2 Alaska si nu stiu sa imi fac set de crescut va rog ajutati-ma!
Era un joc destul de vechi ( 2005- 2010 cred ) in care aveai mai multe nivele cu mai multe lumi si tu trebuia sa creezi diferite mecanisme din componente care ti le dadeau ei si la sfarsit castigai cate...? (mai mult)
Salut, tot încerc de câteva luni sa scriptez server samp, dar nu reușesc m- am uitat la sute de tutorial..degeaba. Așa ca puteti sau știți voi de unde as putea downloada un server de samp gata ...? (mai mult)
imi puteti spune cum rezolv eroarea : It is not found any file specified for ISArcExtract am nevoie pentru call of duty Black ops zombies si call of duty Black ops normal daca stiti de unde...? (mai mult)
Noh... Salutare TPU! Am si eu o problema cu garry's mod. Cand il deschid imi da eroarea asta: Failet to load the launcher DLL: The specified module could not be found. Ce trebuie sa fac?
Salut, spuneti-mi si mie niste jocuri pentru PC meu: http://postimg.org/image/l4mtpv031/ http://postimg.org/image/dsg43ild5/
Heii TPU! Am si eu o intrebare : E bine sa folosesti leptopul sau telefonul cand este la incarcat? Dau fundita :*, multumesc anticipat.
HEY! TPU va rog sa ma ajutati cu ceva! IMI puteti zice cum sa scap de frame- uri adica mi se blocheaza intruna!:"(SI ma enerveaza im iputeti zice ce sa fac sa nu mi se mai blocheze? De exemplu pe minecraft...? (mai mult)
Stiti vreun server de metin2 care are Lycanu implementat? (Inafara de ro si Destiny ca nu imi plac).
Salut am downloadat de pe Team Extream un minecraft 1.8.1. Am intrat pe el si cere un username.Scriu un nume si dupa creez o lume.Fac cv construiesc o casa cv dar am obs. Dupa ca eram fata si nush dc....? (mai mult)
Am o problema... Miam tras si eu cree hack si vreau sa- mi pun hack pe shadow fight 2. Trebuie sa dezactivez vreo aplicatie. Am dat on pe creehack si imi spuna sa dau pe support. Va rog ajutati-...? (mai mult)
Imi dati si mie un gamemode de samp 0.3z care sa mearga si sa fie bun?
De unde pot lua un link pentru Minecraft Pocket edition versiunea pentru pc si de unde pot face un servar
Joc LOL (League of legends) de ceva timp si sunt bun (lvl 24). As vrea sa imi mai cumpar un campion de 6300, dar nu pot hotarî pe cine sa iau. As cam vrea sa aleg dintre Syndra, Lissandra...? (mai mult)
Imi puteti explica treaba asta din CS GO cu deteriorarea skinurilor? Adica daca am o arma Factory New, peste timp va deveni Minimal Wear sau mai rau?
Mi-am descarcat GTA San Andreas pe android îl deschid apăs offline și îmi dă ecranul negru ce să fac? Dau funda la cel care merge
Un client metin2 cu mc.txt? In romana daca se poate. Funda;)
am nevoie urgenta de ceva! Vreau sa fac SV de metin...defapt am facut ceva...am gaist un SV file: Explosion V3. Si am incercat sa adaug sistemul de costume, si a mers, dar mi- au disparut...? (mai mult)
Cum aflu codul pentru deblocarea cadoului de la "minion rush"
La mafia 2 pe la capter 7 cand intru in masina imi iese din joc...ce as putea sa fac? :D D-au funda :D
Am o întrebare, am in portofelul steam 37 de euro, pot sa imi iau un joc de pe aia care ii am in steam? si daca da, cum? Cel mai bun răspuns primește FUNDA!
Cum cumpar capsule pe S.K.I.L.L.?
Va rog sa-mi spuneti aplicati cu care sami flmez ecranul de pe tableta dau funda :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Anonimms128 întreabă:
ALEXICAmarketing întreabă:
UnAltVirginTristȘiDisperat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!