Malwarebytes a detectat Trojan.AutorunInf.Gen in C:Windows/system32 E motiv sa ma ingrijorez, sa il sterg?
HP r020sq sau Asus x61s cerinte la amandoua: HP: Intel celeron (r) cpu n2830 @ 2.16 ghz 2. 16ghz ram:2.00 gb sistem operare 64 biti placa:Intel hd graphics asusul:Intel core 2 duo 2.00 ghz memorie...? (mai mult)
Care are un NORECOIL SAU NO SPREED FARA aim sau wall fara LEIS.DAU FUNDA
imi poate da si mie cineva niste servere de minecraft 1.5.2?
Cine stie cum se activeaza silent aim la counter strike sau alte coduri sau dati-mi un link cu coduri
Salut as vrea sa stiu daca se poate sa adaug transferuri 2014 la fifa 2010
Salut, kingsoft pc doctor este bun? imi zice ca imi mareste viteza pcului ca imi curata etc... dar mai e cv, malware bytes anti malware la detectat ca virus :worm/kpdinstall e de vina antivirusul sau ...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva cum se face scarita in fifa world?
..as avea nevoie de un sfat...ma tot gândesc sa imi fac un server de metin2...si am găsit un server Files cu lycan pe Hydra...ce ziceți se merita pentru tot ce oferă acel site de Host si ...? (mai mult)
Ajuatatima nu pot sa ma loghez pe minecraft pocket edition v0.10.5
Cu ce pot sa deblochez caracterele secrete din crossy road si cum fac asta? P.S:primul răspuns bun funda
Cumpara cineva cont de sa-mp level 20 pe b-zone rpg 1? 0749048597
Salutare TPU! Vreau sa stiu si eu parerile voastre in legatura cu furnizorii de internet. 1. Ce este mai bine sa aleg: UPC sau RCS&RDS? 2.Au acoperire in Jud. Dambovita, Com.Motaieni,...? (mai mult)
Stiti modul de la Counter- Strike 1.6 assassination cu maps as_? Am cautat pe net un server cu acest mod si nu am gasit nici un server, cu toate ca modul asta este oficial nu ca cele neoficiale deathrun,...? (mai mult)
Mi-ati putea spune un metin2 pvm-pvp gen metin2 alaska? Dau funda! :)
Buna Tpu.In fifa 13 sau 14 este champions league sau e doar in pes? Va rog spuneti- mi ca am fifa 14 si nu stiu cum sa dau sa joc in champions league si daca trebuie sa castig mai intai ceva ca sa- mi ...? (mai mult)
Vand 3 steamuri cs go.Detalii facebook: Luther Martino.
Salutare cand fac un server de minecraft eu pot sa intru dar prietenii mei nu pot sa intre va rog ajutati-ma Ps:nu sunt pe router
Eu zic ca poate mai exista lume care se joaca Cs 1.6 Normal si m- am gandit daca aveti chef de putin Counter Strike pe un server normal fara moduri simplu ca in vremurile bune :) Si sper sa ...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar un laptop dar nu stiu care este mai bun Dell sau Acer? Sau sunt altele si mai bune? Va rog, ajutati-ma :) Dau fundita!;)
Cum pot filma cu facecam pe ps3?
Cine imi poate spune unde fac repede bijuterie rea vointa, cristale de apa si cristale? Sau cine nu mai joaca pe el si are un cont cu iteme upgrade, etc. poate sa mi- l dea ( Daca vrea ...? (mai mult)
Imi puteti da niste nume smechere pentru cs go sau pentru youtube? Daca va ajuta numele meu este Mario. Multumesc.
Salut TpU! Pe eMAG acest xbox 360 : http://www.emag.ro/consola- microsoft- xbox- 360- 4gb- negru- 885370138450- cdm7040121/pd/ER3N7BBBM/ Are 4GB sau 400GB? ca eu vreau sa imi memorez gta v si alte jocuri...? (mai mult)
Creez skinuri de Minecraft la comanda. Pret: 2 Euro Contact(Skype): pwhentgen Mod de plata: PayPal Pentru mai multe detalii nu ezitati sa-mi scrieti mesaje la adresa respectiva. Multumesc!
Salut prieteni! Va rog mult de tot, contactati- ma pe alexandrusavu739@yahoo.com! Am o mare dorinta! Pentru cei care joaca Animal Jam, va rog eu, care aveti in PC generatoare de conduri pentru membri...? (mai mult)
care joaca pes 10 la become a legend, am o problema daca puteti sa ma ajutatii.
am o intrebare: daca am pc cu 2 mufe pentru boxe: 1 in fata, 1 in spate, cand am instalat windowsu cel care l- a instalat a instalat- o doar pe cea din spate, cum pot instala/activa pe cea...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie un joc survival gen Stranded Deep? Cu exceptia Minecraft-ului! Dau funda, mersi!
Pot sa schimb ip-ul serverului de cs fara sa il hostez?
Stie cinveva pe aici un site de piratat?
Am minecraft PREMIUM. Pe versiunea 1.7.X mi- se misca perfect Pe versiunea 1.8 se blocheaza din 5 in 5 secunde dar nu cum credeti voi imi scade din 5 in 5 sec fps pana la 1 si apoi iar 200 Nu...? (mai mult)
Mi-am pus un cont de facebook la jocul Hay Day si nu stiu cum sa schimb contul de facebook cu altul!
Salutare..imi merge fifa 14 pe pc asta: procesor:dual core 3 Ghz rami:3GB placa video:nVIDIA quadro fx 1800 Astept mesajele voastre...
Salut vreau sa ma joc, dar n-am in ce, puteti sa-mi dati citeva variante de jocuri care se descarca. FUNDA
Cine stie ce trebuie sa bag pe itm sura (pvp ) set universal Gen : Cercei :15 int, 15 patrunzatoare ( sa fie 5 bonusuri ) Pentru fiecare item va rog
Ce jocuri ar putea rula cu urmatoarele specificatii : procesor Intel pentium quad- core de 2.16 ghz dar poate fi marit pana la 2.66 ghz, 4 gb ram si placa video nVIDIA geforce 820m de 2 gb! Este vorba...? (mai mult)
Salut am descarcat si eu metin2 alaska iar candnintru imi apare o eroare si imi zice ca un fisier a fost modificat si sa fac update la client ce sa fac
De multa vreme, mi se intampla ca dupa ce intru pe youtube sau pe orice videoclip de pe net, sa imi cada netul, dar se intampla cel mai des la videoclipuri, asa daca nu ma uit la nimic merge...? (mai mult)
Nu mi se mai deschide nici un program la pc,ce as putea face, si care ar putea fi problema?
SallTPU cine poate sa-mi zica un site de unde pot sa iau item creator care merge pentru mt2?
de unde pot sa- mi un minecraft bun care merge bine pentru ca mi- am mai luat unele si ma scoteau din ele sau nu mergeau dar acum vreau unul bun care sa mearga 100% sine sa nu ma scoata sau dupe...? (mai mult)
Imi puteti spune ce este IMVU?
Cum pot face rost de capsuni (nu sms)?
Salut am o problema.cand folosesc o comanda in minecraft imi zice ca nu am permisia de a folosi aceasta comanda.cum pot obtine aceasta"permisie"(pentru server)
Am TP- Link cu 2 antene (router) si am luat ban pe un sv de sa- mp (pe IP). Daca scot routeru din priza si il bag la loc imi schimba ip si revine netu nu? FUNDA pentru cel mai rapid raspuns si cel...? (mai mult)
Stiti cumva daca oferta Xbox Live Gold Free 1 month expira? Dau funda
Cares tie un swithbot functional? Funda :D
Dimineata asta am dezinstalat mai multe programe, iar din greseala am deznstalat si un program care facea jocurile sa mearga, cand vreau sa intru in vre un joc se face black screen iar apoi ma scoate...? (mai mult)
Buna seara TPU! Cand incerc sa intru pe un sv de cs 1.6 imi pare eroarea No ipx Support.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.