Funda! Are cineva chicken invaders 5 multiplayer sa imi trimita si mie pe yahoo messenger? rotaruonisim@yahoo.com
Am o problema la steam:some features of the steam community become available once you have games in your steam account.Si am 2 jocuri cumparate cs go si inca unul si nu pot sa dau trade si nici...? (mai mult)
Suporta aceasta palca de baza versiunea ddr3 de rami? Gigabyte Technology Co. Ltd. Model : P31- ES3G x.x Version : PCI- Express Componente: Procesor:Intel core 2 duo e7300 ...? (mai mult)
Un binevoitor care se lasa de Metin2Ro ar putea sa imi dea un cont? dau Funda!
As dori o placa video pentru gaming pana in 500 lei. Specificatii: Placa de baza:P4M900- M7 FE Procesor:Intel core(R) Core(TM)2 CPU E7500 @ 2, 93GHz (2 CPUs) Rami:3gb Rezolutie monitor:1440-...? (mai mult)
Vreau sa hostez un server de counter strike 1.6 si am ales firma Winhost. Ce pareri aveti despre aceasta firma? E buna?
Heyy, TPU. Cand eram mica, ma jucam pe pc un joc cu pikachu umbland printr- un fel de labirint, evitand capcane etc. Chiar nu mai stiu cum se numeste si l- am cautat. Are cineva vreo idee sau stie ...? (mai mult)
Hei, in legatura cu IMVU, imi puteti da un program cu care pot genera credite gratis? Fara parola sau "oferte" de completat (cu numarul de telefon si alte porcarii), va rog :D!
Am dat sa instalez LCPDFR mod pentru Gta 4 si acuma cand intru in Gta 4 imi spune ca : Gta 4 has stopping work... sau ceva de genu... ce sa facc? da funda!
Ce parere aveti despre: Procesor Intel core i5 2400P quad core- 4*3100 ghz TURBO 4*3400 ghz Placa de baza Dell Ram 8gb ddr3 SSD 128 gb Samsung Placa video Nvidia Quadro 400 dedicata - 512mb ...? (mai mult)
Credeti ca Assassin's Creed Unity (ACU) poate rula pe 32-bit? Dar Watch dogs?
Salut, am o intrebare, de ce la pc in hard disc C tot mi se mananca memoria aveam 80 GB si am mai ramas cu 40 fara sa descarc nimic, as vrea sa imi raspundeti de ce si ce sa fac
Salut oameni de TPU am o problema cand instalez driverul pentru placa video Nvidia pentru xp pe 32 (da stiu suntem in 2015 si inca mai exista xp dar asta e ) imi zice ca este configurat corect ce sugestii...? (mai mult)
Rune pentru YASUO Rpd cele mai bune:))
De ce imi da urmatorul crash la minecraft? - - - - Minecraft Crash Report - - - - // You're mean. Time: 12.02. 2015 20:24 Description: Initializing game org.lwjgl. LWJGLException: Pixel format...? (mai mult)
Daca vreau sa schimb placa mea de baza (e 775) cu alt tip ce va trebui sa mai schimb? Procesorul doar?
Care este mai bun: Procesor Intel Quad core i7 2600- 4*3400 ghz TURBO= 4*3800 GHZ ram 16 gb ddr3 Hard 500 gb Placa Video radeon hd 6350 de 512 mb share 2 gb ddr3 Dvd- rw sau Procesor Intel...? (mai mult)
Salut TPU Vreau sa stiu daca pc- u meu este bun: Windows 7 Ultimate 64- bit SP1 Procesor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 2.66GHz Memorie ram: 4GB DDR3 Placa video Sapphire Radeon R7 260X...? (mai mult)
Cum aflu (da s- ar putea) ce servere am jucat pana acum in programu samp, adica mai exact am adaugat un server, era misto si l- am sters din greseala si dupa aia nu l- am mai gasit pe net, pot sa- l ...? (mai mult)
Cum se baga subtitrarile in Mafia 1? Dau funda+vot!
as vrea sa imi descarc minecraft 1.7.2 dar fara timp de joc si sa nu coste bani. FUNDA!
la gta 4 cand instalez modul LCPDFR imi apare :, , Sorry for the inconvenience, but due to automated downloads wasting our bandwidth, we need to verify that you are human. Please submit...? (mai mult)
Salut, TPU. Stie cineva cum se sterg "load-urile" la fifa 11?
Trebuie companie reala pentru cont google wallet sau se poate folosi si ceva fictiv? Intreb deoarece nu am gasit sa creez un cont individual... Contul urmeaza sa fie folosit pentru "in app purchase" ...? (mai mult)
De care se alearga repedde la gta iv
Ce jocuri asemanatoare cu Neverwinter stiti? Dar care sa se merite...
Sal TPU puteti sa-mi dati un ip proxy bun?
Cine imi recomanda un laptop sau calculator care sa mearga in 25-30 fps-uri GTA 4 sau alte jocuri misto.Pretul sa fie cuprins intre 20 - 2500 lei (20-25 milioane).
Hey! :) Un verisor ma tot intreaba de unde ar putea descarca jocul HuniePop free, full version si fara virusi. Nu am mai auzit de jocu' asta, imi puteti da link-ul de unde sa-l descarce? :D Funda
In jocurile Fifa Manager este prezenta si liga 1 romaneasca automat de la producatori? Sau trebuie sa iti iei patch.Eu ma refer sa fie automat, fara sa iei patch.Deci este si campionatul romanesc?
Cum as putea sa schimb poza de la coperta pe facebook cu una pe care o am deja intr-un alt album fara sa-mi pierd like-urile?
Cine se joaca pe Stardoll? Apropo,cine vrea sa ma adauge pe jocul asta eu ma chem rickypop, astept raspunsuri :)
Salut TPU, azi am sa va arat un server de metin PVM- PVP nou foarte fain evente in fiecare zii PVM, OX, HIDE are rate x1000 numele serverului este Metin2Enygme aici aveti si site- ul http://www.metin2enygme.ro/...? (mai mult)
Cum fac sa adaug un metin la exceptiile antivirusului(avira)?
Salut, la minecraft nici macar nu merge sa deschid meniul, adica ala de nume si de "Play". Funda cui ma ajuta.
Hei TPU, am o întrebare. Acum 2 ani, am avut un cont de imvu, cum îmi făceam mai multe conturi, i- am dat unul unei prietene, nu ştiu exact ce a făcut şi ce n- a făcut pe el, dar după un ...? (mai mult)
Stiti de unde sa-mi descarc minecraft 1.8.0
Cine imi poate da un servar gata de minecraft romanesc ca am, servar si vreau sa schimb cate ceva de de 1.7.2 urgent!
Funda! Cum fac la fifa 08 sa nu las jucatorii la nationala.
Hei! Mi-am facut cont de IMVU si mi-am cumparat avatar mic. Cum pot sta in bratele cuiva ( pe picioarele sale )? Please! Dau funda!
Buna TPU vreau sa va intreb daca imi merge bine car mechanic simulator 2014 (si cate fps) am urmatoarele componente RAM : 2GB VIDEO : 2GB GeForce 210 BIT : 32BIT PROCESSOR : Intel(R) Pentium(R)...? (mai mult)
caut niste jocuri frumoase pentru tableta de preferat jocuri de-alea care te joci si tot upgradezi itemele, stiti voi.
am si eu o problema cu minecraft mai bine spus cand lansez versiunea forge a clientului aceasta nu se mai deschide am incercat sa reinstalez minecraft- ul si forge- ul dar tot nimic cum as putea...? (mai mult)
Am un cont pe PS3 dar vreau sa imi iau PS4 va mai costa bani sa imi fac cont? Defapt sa ma loghez ca am deja unu. Ca sa ma pot juca ONLINE de ex. GTA 5 Funda!
Vreau sa imi spuneti niste jocuri care sa mearga pe laptopul asta : Firma : LENOVO Sistem de operare : 32 BITI Ram : 2.00 GO Procesor : Intel(R) Celeron(R) cpu 1005, 1.90 GHz Mai...? (mai mult)
Sall, am facut teestul ala de viteza internet de la romtelecom si mi-a spus de 3 ori la rand ca am 4, 5 mb si eu descarc cu 0, 6 kbs..maxim..se poate face ceva? Va rog. funda
Joc league of legends si cand dau Launch imi da o eroare cu Adobe get air bla bla, am descarcat toate seriile de Adobe si tot nu merge.Dau funda
Hei TPU :) De pe ce ste-uri pot descarca jocuri pentru PC care sunt mai de incredere? Ce jocuri faine, interesante as putea sa instalez?
Ce jocuri imi merg pe AMD Athlon X4 750K MSI Gtx750Ti oc twin frozr gamin 4 gb ram Pc poate duce jocuri next gen dar am ramas in pana de idei.
Exista vreun patch, mod cu limba romana in jocurile FIFA Manager? Mi-l dati si mie va rog?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?