stie cineva cum pot afla o parola ftp din consola daca am grad owner in jocul counter strike multumesc!
Salut, ce jocuri îmi sugerați pentru pc : Placa video nVIDIA 1 gb pe 128 biti Procesor Intel core 2 duo 2, 33 ghz RAM 3 gb 800 MHz FUNDA!
Stie cineva cum sa fac rost de RIOT POINTS in league of legends gratis?
Am GTA IV cumparat original din magazin pe DVD si as vrea sa stiu daca se poate folosi codurile acelea pe telefonul(din joc) de viata, armura, masini etc... Merge fara sa se intample...? (mai mult)
Buna TPU.Am un calculator destul de slabut, ar putea cineva sa-mi recomande niste jocuri pentru calculatoare de 2gb ram si placa video de 520 mb?
Cum pot afla configurarea placii video?
Cum pot afla si eu daca imi suporta calculatorul o placa video?
Cine stie servere de minecraft populare?
Jocuri faine pentru Android?
Va mai aparea chicken invaders 6? Cand se va intampla acest lucru? Ce se va mai schimba la el? Ce tipuri de arme noi vor fi?
Cand vreau sa-mi bag metin2 imi zice ca imi trebuie python 27 dl.de unde pot sa trag python 27 dl?
Cum vi se pare noul joc: Chicken invaders 5? Ce ar trebui schimbat la el? Ce tipuri de arme ati mai adauga voi?
Salut. O problema in legatura cu metin2! Metin2Rextor Dau click pe Metin2 imi arata ca se incarca rotita(loading). Sta 3 secunde dupa aceea nu face nimic si dispare rotita(loading). ...? (mai mult)
Care este preferatul chicken invaders al vostru dintre:1, 2,3,4,5?
Salut lume, am o intrebare inlegatura cu Minecraft. Dupa cum stiti MCSG a trecut pe versiunea 1.8 (O mare prostie dupa mine, nu ma judecati e doar o parere) si as vrea sa stiu cum se face mai usor blockhittingul...? (mai mult)
Merge FIFA 08 pe Windows 8 pro?
Sall... spuneti-mi va rog jocuri pe pc, ceva de genul lui alien shooter. Dau funda
Cand eram mai mic jucam un joc pe pc, nu- i mai stiu numele, si as vrea sa ma ajutati xD era ceva gen monstri vs oameni, aveai niste monstri mici si trebuia sa distrugi ziduri pentru a gasi...? (mai mult)
Cum resetez texturile la Minecraft Pe ( Pocket-Edition) si le aplic? ajutati-ma Plizzzzz
Am o intrebare...E legat de GTA San Andreas VIP mode v3...Cum pot spawna o masina si sa o si tunez pe loc?
Dau dublu click pe iconita de la LOL si nu imi apare nimica, care este problema?
Salut, are cineva un Clan System de SAMP pentru un Server Stunt care nu este buguit... Adica, cand il creez sa ramana.
Imi puteti spune niste holduri la SMAP? RSS pentru INFERNUS!
Stiti un site de pe care pot cumpara jocuri pentru PSVITA de tip anime(cum ar fi Dangeon Ronpa)? Stiu ca este si pe Amazon, dar costa ceva livrarea... Multumesc!
Merge GTA IV sau Far Cry 3 daca am 4gb ram, Placa video GIGABYTE GeForce GT 730 2GB DDR3 128-bit, procesor Intel pentium dual cpu E2160 1.80 GHz?
Salut. Stiti cum pot creea un bug in World of warcraft?
Mi se blocheaza des youtube- ul in ultima vreme si unele jocuri care inainte mergeau fara probleme, din ce mi- a zis un prieten ar putea fi de la placa video dar nu stiu daca as putea face ceva sau ...? (mai mult)
imi zice si mie cineva daca este bun acest calculator facut pe piese de mine:http://www.pcgarage.ro/vizualizare- wishlist/1115377/ Si as dori sa imi explicati de ce, ce este pus bine, ce ...? (mai mult)
Salut TPU,imi zice si mie cineva cum pot sa pacalesc un sait ca as fin in alt loc in afara de Romania,astept raspunsuri, sa stiti ca am internet la modem, Vodafone.
Spuneti-mi si mie un antivirus foarte bun. Momentan am eset nod32 antivirus dar cred ca nu face fata prea bine.
Buna,eu ma joc league of legends...ce se intampla daca primesc penalizare? multumesc...
E mai bun Ashampoo WinOptimizer 11 cumparat sau Auslogics BoostSpeed versiunea Pro? Daca puteti argumenta raspunsurile, va dau funda :*
am şi eu întrebare ce să bag la un ninja in pvp, STR sau DEX (mă refer la bonusurile de pe itm, nu la status). Mulţumesc!
Cine ma ajuta va rog... vreau si eu sa fac niste seturi pentru orice rasa pe metin2.
am o problema cu minecraft, l- am bagat acum cateva zile iar peste 1- 2 zile imi apare doar scrisul MINECRAFT si apoi dispare, il tot reinstalez si tot asa, merge 1- 2 zile si se strica....? (mai mult)
am ceva sa va spun cine este interesat de niste placi video foarte bune va dau lista ce am - _- (trimitere prin posta romana sau fan curier plateste cumparatoru fan curierul am si garantie pe...? (mai mult)
Intentionez sa achizitionez un xbox 360 slim (4gb) si sunt curios in privinta rezistentei lui la incalzire. Adica, cate ore pot sa ma joc pe el fara intrerupere? Este predispus RROD- ului? ...? (mai mult)
Salut, TPU Va rog sa imi spuneti si mie pe serverele PvP- PvM cele cu mape de la 100- 120 120- 150 si tot asa Eu am fost in mapa de level 100- 120 si am facut 120 si un prieten mai avea sa faca 120 si ...? (mai mult)
Ceao! Am si eu nevoie de ajutor pentru intalare la fifa online 3..mai exact am nevoie de versiunea in engleza si nu in thailandeza. Funda cel mai bun raspuns.
am o mica problema legata de Game- ing : Am instalat dayz standalone cu tot ce trebuie (withelister, patch etc. ) imi merge in meniu ( setari, creare caracter ) dar cand ii dau "Play " sau...? (mai mult)
Cum faceti lucrurile invizibile pe transformice va rog sa ma ajutati nu am gasit stiu poate va vine sa radeti dau funda.
Salut. O problema in legatura cu metin2! Metin2Rextor Dau click pe Metin2 imi arata ca se incarca rotita(loading). Sta 3 secunde dupa aceea nu face nimic si dispare rotita(loading). Va rog mult...? (mai mult)
As dori sa stiu daca este vreo aplicatie pentru tableta sa am vieti nelimitate la Candy Crush Saga sau la Free Fall Frozen? Funda?
am cumparat un paysafecard de 50 lei, cu el voiam sa cumpar counter strike global offensive de pe steam iar pretul lui era de 11 euro adica 48 lei si cand bag pinul, hopa, imi mai trebuie...? (mai mult)
Buna ziua as dori sa stiu si eu care dintre aceste pc- uri sunt mai bune pentru gaming Sistem IT MYRIA STYLEV8, AMD Richland A8- 6600K 3.9GHz, 6GB, 1TB, AMD Radeon HD 8570D Sistem IT MYRIA Live...? (mai mult)
Fifa 07 se incarca foarte greu pana ajunge la meniul principal. Oare de ce? windowsu-l l-am instalt acum 3 zile, am immunet (antivirus) si firewall, din cauza lor oare? Funda!
Cum imi pot face un cont premium de minecraft?
Salutare TPU m-am apucat de cs:go de curand si la sfarsitul meciului se dau cuti, iar eu nu stiu ce sa fac sa primesc si eu o cutie sau un skin pls ajutati-ma
eu acum la gta 4 sunt la misiunea 13, la ce misiune am voie sa trec pe cealalta parte a hartii?
Am si eu o problema cu Cs- ul, cand intru pe vreun server mi se tot blocheaza 1 - 2 secunde, ca un fel de lag, totul a inceput azi dimineata cand am intrat pe un server de furien sa ma joc,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?