Am si eu o problema cu minecraftul... Dau play, se incarca dupa se restarteaza mc- ul si imi apare eroarea asta: Error: Could not find or load main class net.minecraft.client.main.Main Am si DirectX...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest laptop http://www.emag.ro/laptop- hp- probook- 450- g2- cu- procesor- intelr- coretm- i7- 4510u- 2- 00ghz- 8gb- 1tb- amd- radeon- r5- m255- 2gb- freedos- grey- ...? (mai mult)
Cunoasteti vreun joc de supravietuire? in afara de the forest sau minecraft sau strendeed deep?
Cum deblochez la Smite skinul Apollo Team Solomid.La primul raspuns dau funda.
Funda,spuneti-mi si mie site-uri unde publicind anumite atricole, studii poti face bani.Si cum?
Spuneti-mi si mie metine pvm-pvp lvl max 250 sau pvp lvl max 250
Cine are minecraft 1.7.2 si skype? Spune-ti numele dp. skype.Sa nu aveti mai mult de 15ani! Daca se poate sa aveti si hamachi
Ce inseamna a farma pe legue of legends
Ce inseamna a farma pe lol?
Imi spuneti si mie cateva sv de samp roleplay? Cele mai bune!
Cand un admin iti da pe forum PM cu textul warning, ce inseamna?
Dau funde, note, orice pentru un cod capsuni pe transformice, care merge.
Am o mica nedumerire, am auzit ca a aparut psn si in Romania. Eu in martie imi cumpar un PS4 si sunt curios, poti sa iti cumperi ps plus si jocuri direct de pe psn daca ai cont de Romania si...? (mai mult)
Dau funda! De unde pot descarca transformice?
Salutare am si eu o problema cand ma joc CS 1.6 imi scrie Cl_entityflush pack... si nu stiu ce sa fac sa imi scada laggul cand sunt pe TS3 imi creste laggul automat si merge in poze. am cfg creat de mine...? (mai mult)
Vreau sa- mi dati un site in care sa- mi pun tinta la awp, de multe ori am descarcat asta, dar intru pe server, iau awp, si imi apare un patrat negru pe tinta...stiti cumva de ce? sau ce trebuie sa...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste servere de samp care cauta lideri si admini. La cel mai bun funda! Repede
Daca imi iau Sistem IT MYRIA XDrive V13 imi merge assasins creed unity macar pe medium?
Buna TPU icerc sa ma conectez pe serverul de minecraft EU. MINEPLEX si nu pot imi spune sesiune invalida incearca sa reinprospatezi jocul (am cont premium)
Spuneti-mi si mie niste jocuri pc care sa mearga jucate cu usb controller(joystick) (ceva gen Kingdom of Amalur.)
In legatura cu jocul IMVU, cum pot sa invit o persoana intr-un chat room? P.s scuze ca postez la categoria asta... Dau Funda! ♥♥
Salut. O problema in legatura cu metin2! Metin2Rextor Dau click pe Metin2 imi arata ca se incarca rotita(loading). Sta 3 secunde dupa aceea nu face nimic si dispare rotita(loading). Va rog mult ajutati-...? (mai mult)
Salut joc metin2ro pe sv Apollo si nu stiu cum sa fac bani. Am un buget de 50kk joc pe caracterul lycan am lv 34. Nu vreau sa aud " du- te la minerit scoti 40kk" mai bine pescuiesc decat sa merg sa...? (mai mult)
Care imi da si mie un cont de metin2ro pe orion de lv 1
De ce nu- mi mai merge SANDBOXIE pentru IMVU? Inainte imi mergea dar acum cand dau pentru imvu nu merge imi arata: error eccounter....Am incercat sa- mi descarc alt sandboxie ultima versiune dar ...? (mai mult)
FUNDA cine imi spune daca pot sa joc jocurile : The Forest,Stranded Deep si altele online, aici ma refer daca pot sa le joc pe un site fara sa le am downloadate in pc.
Imi spuneti si mie raspunsurile corecte de aici? http://www.ro-rp.ro/inregistrare/ VA ROG MULT!
Hey, TPU! Vreau sa stiu câteva informatii despre un joc: "Afara 3D". 1. Pe ce sisteme de operare poate functiona? 2. Caracteristicele minimeale calculatorului pentru a functions? 3. Cat ocupa? 4....? (mai mult)
Sal, am o problema cu FIFA 11, nu imi merge sunetul. Ce as putea sa fac?
Salutare TPU Am o intrebare legata de Metin2. Am cautat acel mob Orc Vrajitor si l- am gasit exact asa scrie ORC VRAJITOR si mi s- a spus ca el dropeaza bratara de aur alb, vreau sa aflu la ce level...? (mai mult)
BUNA! Cu ce programe as putea face Gaming? Multumesc mult
Ma ajutati cu ceva va rog? De curand mi- am luat Stranded Deep versiunea v0.01. Cand vreau sa il deschid imi zice astfel: This app can't run on your pc. To fin a version for your PC, check with the...? (mai mult)
Funda.Stiu ca exista programe care fac anumite jocuri mai bune din punct de vedere grafic, ex contrastul luminii, mai multa iarba, mai mult oameni daca pot spune asa.Dar oare exista programe care si diminueaza...? (mai mult)
Am my talking angela pe iphone dar ni an primit ultima actualizare.Ce sa fac?
Table online pe bani reali? Site.ul cel mai bun primeste funda!
Am venit cu o noua intrebare... Am un prieten pe SAMP ce poate fi activ pe 2 conturi pe acelasi server in acelasi timp (pe unu e on iar pe celalalt AFK). Stie cineva cum se numeste programul ...? (mai mult)
Intrebare YouTube! FUNDAA! DEci vreau sa fac niste tutoriale GAMING sau orice altceva! CE imi sugerati? CE jocuri pentru gaming? Sau alte idei pentru video- uri acre sa aiba multe vizualizari?...? (mai mult)
am si eu un laptop IBM 1.8 ghz procesorul, 1.5GB RAM placa de 32mb, hard 20gb, si as vrea sa va intreb ce ma pot juca pe el jocuri mai vechi sau ce stiti voi.Multumesc mult dau fundalove strucklove...? (mai mult)
Buna tpu.La playstation 2, tot nu inteleg, cum e cu modarea, trebuie sa cumpar un stick? E un program, tot nu stiu, va rog ajutati-ma, sau un link, funda
CE as putea sa filmez pentru Youtube? ca sa am vizualizari? Poate tutoriale cu gaming, dar ce joc anume/?
Http://i59.tinypic.com/2mwgugg.png Cine ma poate ajuta cu aceasta mica, mare problema.Descar LOL- ul se incarca pana la 34%(2/2) si apoi de la 5000 si ceva de kbps scade pana la 0 kbps. Stie cineva...? (mai mult)
vreau sa fac un nou tutorial! CE Joc sa aleg? Este pentru un canal pe Ytube! Multumesc
imi spune si mie cineva cum sa instalez ilussion island paradise la tdu2 sau sa imi faca cu teamviewer pls FUNDA!
Cum sa joc Gta 5 online? Cum sa fac sa intru de fapt! Va rog ajutati-ma cat mai repede! Dau funda!;)
Stiti vreun joc fain... Dau funda; D
Salutare,ce monitor i-mi sugerati pentru ps4, sa fie pana in 1000 lei
am si eu o intrebare, daca am unitate ASRock mai micuta, am windows XP Profesional, pot sa il schimb in windows vista sau 7? Am auzit ca daca am procesorul, hartdiscul mic etcc nu merge...? (mai mult)
Cum pot sa descarc aplicatia android? URGENT! FUNDA
Am un procesor amd a4 4020 dual core socket fm2 si vreau sa imi cumpar o placa de baza cu fm2+ si vreau sa stiu daca sunt compatibile.In descriere la placa de baza spunea ca are suport pt APU- urile ...? (mai mult)
De curand mi- am luat Dying Light si cand intru imi zice "This computer doesn't meet the minium system requirments". Stiu ce inseamna dar cum trec de aceasta verifcare de sistem intrand direct in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!