TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1926
  • 1927
  • 1928
  • 1929
  • 1930
FlyJack
în 8 Februarie 2015 | FlyJack întreabă:

Hi guys. Cine stie jocuri multiplayer in afara de dota2, lol, cs si tf2 si bineinteles metin2 :)). Astea le joc de foarte mult timp si vreau sa incerc ceva nou... Si daca se poate sa imi recomandati ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
XperioN
în 8 Februarie 2015 | XperioN întreabă:

Cine imi poate da cea mai mare lista de servere Counter Strike 1.6 mod Zombie Plague=Fast ammo, Jetpack+ Bazooka, Si o lista cu servere Furien BESTIALE : adica gen cu :Puteri, arme CSO, credite(Un...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BogDaNuTzXD
în 8 Februarie 2015 | BogDaNuTzXD întreabă:

Niste jocuri DRAGON BALL Z? Sa fie gen ZEQ2 lite sau mai bune ( pentru PC ) Si dati-mi si link de unde sa downloadez jocul, Funda!

0
Răspunde primul Raportează
YesorNo
în 8 Februarie 2015 | YesorNo întreabă:

Știe careva un site care aș putea descărca jocuri pentru telefoane Nokia? De preferință fără android dacă se poate.

4
Răspunde Raportează
BoysKiller
în 8 Februarie 2015 | BoysKiller întreabă:

M- am gandit sa ma apuc de wonderland Si mi- am facut un cont. l- am facut level 18 iar apoi nu mai pute- am creste deloc cresteam greu. Si chiar in place jocul, Deci cine are sa imi dea si...? (mai mult)

0
Helena0501
în 8 Februarie 2015 | Helena0501 întreabă:

Știți un site care aș putea descărca jocuri pentru telefoane Nokia? Să fie fără android.

1
Răspunde Raportează
PROvokator
în 8 Februarie 2015 | PROvokator întreabă:

Propuneti- mi jocuri pentru PC Online! Sau care se poate de trecut cu prietenii. Laptopul este destul de bun: Intel i3 (quad core), 8gb RAM, Nvidia geforce 635m (2Gb). Jocuri shooter, sau de ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
XperioN

Salut am si eu o intrebare: Cand introduc/instalez un/o placuta RAM monitorul nu se aprinde. Intrebare este : De ce nu se aprinde, nu pricep?

2
Răspunde Raportează
XperioN

Daca imi poate raspunde cineva corect si ajutator ii voi da cu mare placere Fundita: Cand intru in Counter Strike, deschid consola, si incerc sa scriu ceva > Consola se inchide pur si simplu. ...? (mai mult)

0
LuciferAndrei
în 8 Februarie 2015 | LuciferAndrei întreabă:

Asi vrea si eu un hack pentru jocul trafic racer de pe Windows phone. Daca stiti voi unu dati-mi si mie un link.

0
Chibs
în 8 Februarie 2015 | Chibs întreabă:

As dori si eu un joc pentru un PC mai slabut,de preferat sa fie shooter,dar, si alte jocuri faine. Datele PC-ului meu: Procesor de 3200 + 1.81 Ghz 2 GB pe RAM placa video de 512

1
Răspunde Raportează
AzizRO
în 8 Februarie 2015 | AzizRO întreabă:

sunt un jucator de League of Legends si am nevoie de un camarad sa jucam duo ranked sa pot promova in gold(chiar si mai bine), sunt in silver 2. Voi oferi o recompensa de la mistery skin in...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BuGaTy
în 8 Februarie 2015 | BuGaTy întreabă:

Am un laptop x61s am o problema:Mi se aude sunetul in el in boxele lui incorporate dar in boxele pe care le am nu mi se aude nu stiu de ce va rog ajutati-ma

3
Răspunde Raportează
Oldas_Markin_1995
în 8 Februarie 2015 | Oldas_Markin_1995 întreabă:

am o intrebare legata de Top Eleven, am capacitatea stadionului de 133000 si fani 2, 8 mil. ce preturi sa pun la bilete in campionat, cupa si CL incat sa am stadionul plin?

0
ciprian1324
în 8 Februarie 2015 | ciprian1324 întreabă:

Deci am o problema.Mi-am luat Contruction simulator 2014 pe tableta si cand intru in el se incarca imi laeg profilu si ma scoate din joc. Cine ma ajuta dau funda!

1
Răspunde Raportează
gGrigore
în 8 Februarie 2015 | gGrigore întreabă:

Hey, as vrea sa joc fifa 15 or pc, de unde as putea sa o scot sa fie gratis si full, adica sa nu for demo

1
Răspunde Raportează
Thebeautifulife
în 8 Februarie 2015 | Thebeautifulife întreabă:

Imi merge nfs undercover(2008) pe cerintele astea de system? AMD sempron 3600+, 1.0GB RAM, NIVIDIA Ge Force 6150 nForce 430.Macar sa-mi mearga pe cerintele minime.

1
Răspunde Raportează
BadBoy221
în 8 Februarie 2015 | BadBoy221 întreabă:

Daca am consola banata cu ce program sau ce pot face sa nu mai fie banata?

1
Răspunde Raportează
DarkStyle
în 8 Februarie 2015 | DarkStyle întreabă:

Deci mi-am instalat The Crea gold edition si când am intrat de pe lumaplay, mi-a dat o eroare cu #0_34. Nu prea înțeleg ce scrie, fiindcă este in rusa. Va rog ajutatima.

0
HeLps
în 8 Februarie 2015 | HeLps întreabă:

Un sistem PC pe care sa mearga lolul cu toate la veri hight decent, pana in 15 milioane?

9
Răspunde Raportează
Albastrelul
în 8 Februarie 2015 | Albastrelul întreabă:

Ce java trebuie sa imi pun la minecraft cu moduri caci am pus forge dar nu se deschide nici o pagina? Daca ma puteti ajuta contactati-ma la skype:ionny.cojocariu

1
Răspunde Raportează
Ronaldo0712
în 8 Februarie 2015 | Ronaldo0712 întreabă:

Cine stie nume de tanki online fara email sa mi-l spuie doar numele. Cine spune dau funda pentru cel mai bun raspuns Dar sa fie cu rangul mare

0
PoWonAge
în 8 Februarie 2015 | PoWonAge întreabă:

Salut TpU! Vreau sa- mi cumpar Minecraft de pe site si nu stiu daca atunci cand il iau imi da si un cont premium. Spuneti- mi tot ce stiti despre cum sa iti cumperi Minecraft- ul + Cont premium. P.S.Am...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Februarie 2015 |

Vreau sa stiu daca merge Gta IV pe Windows 8.1 Pro... L- am mai avut pe windows 7, doar ca nu imi mergea cum trebuie sa imi mearga (Ma refer la FPS- urile din joc). Primul care raspunde ii...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
zickuo
în 8 Februarie 2015 | zickuo întreabă:

As dori sa joc CS : GO dar sistemul meu este urmatorul : GPU : AMD Radeon HD 5450 CPU : Intel Dual Core E5700 ( 3.0 GHz ) Memory : 2 GB RAM DDR2 HDD : SATA Intrebarea e : Daca as schimba...? (mai mult)

0
ANONYMBOSS293
în 8 Februarie 2015 | ANONYMBOSS293 întreabă:

Salutare tuturor! As vrea sa-mi recomandatis i mie niste jocuri ONLINE pentru pc-ul meu. Fara metin si cs ca m-i sa urat de ele. Procesor dual de 2.9 Placa video 512 nVIDIA Rami 2 gb

4
Răspunde Raportează
RauL8229
în 8 Februarie 2015 | RauL8229 întreabă:

Stie cineva niste servere PVP-PVM sau doar PVM sau doar PVP care sa aiba Lycan? FUNDA!

0
anonim_4396
în 8 Februarie 2015 |

Vreau si eu sa aflu cu ce program s-a creat jocul Minecraft.

3
Răspunde Raportează
smecherasul2
în 8 Februarie 2015 | smecherasul2 întreabă:

Cine imi poate face un intro sau o promovare pe youtube sau daca stiti pe cineva care mi- ar putea face.Eu inca sunt la inceput si vreau sa ma ajutati. Si daca stiti cum pot face mai multe likeuri la cate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
xBulbucel
în 8 Februarie 2015 | xBulbucel întreabă:

Salut, era un joc pe o revista levelor ceva cu 'Dragon' așa avea nunele si pe cd era un om cu un dragon si fundalul era. Roșu. am jucat si la început puteam sa ucid diverse animale era jocul ceva gen...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Koyzu
în 8 Februarie 2015 | Koyzu întreabă:

Hi TPU, astazi mi-am descarcat Metin2 Alaska. Dupa ce l-am descarcat l-am extras.Doar ca acum in foldarul "Metin2 Alaska 2015" nu gasesc jocul.Ce pot sa fac?

0
Robert2090
în 8 Februarie 2015 | Robert2090 întreabă:

Ziceti-mi si mie niste jocuri care sa mearga pe: Intel i7 3.6Ghz 10GB ram Placa video de 4 Gb

2
Răspunde Raportează
EDWARD96
în 8 Februarie 2015 | EDWARD96 întreabă:

am un psp si cand intru pe internet pe youtube si vreau sa vad un videoclip imi zice eroarea asta you are to move from an inecrypted page to an encrypted page ce sa fac? oare nu imi merge pe net...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Baloia_Darius_1993
în 8 Februarie 2015 | Baloia_Darius_1993 întreabă:

>>Doresc sa imi spuneti niste jocuri pentru cerintele astea: RAM:767mb Placa Video: Nvidia GeForce FX 5600 128mb Procesor: Intel Pentium 4 CPU 2, 40 GHz [Nu conteaza ce joc este sa fie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Onofrei_Alexandru_1994
în 8 Februarie 2015 | Onofrei_Alexandru_1994 întreabă:

As avea nev de un prieten sa imi faca un server sau macar host l- as vrea rpg i dau owner si il las sa faca ce vrea va rog skipe: alexandru....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andrei_Andrei_1999_Q1Vx
în 8 Februarie 2015 | Andrei_Andrei_1999_Q1Vx întreabă:

Am un procesor Amd a4 4020 dual core socket fm2 si vreau sa imi cumpar o placa de baza cu fm2+ si vreau sa stiu daca sunt compatibile si in descriere la placa de baza spunea ca placa se potriveste cu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gam3rYT
în 8 Februarie 2015 | Gam3rYT întreabă:

Salut. Cum pot schimba grafica in Battlefield 4? Am Windows 7 Ultimate SP1 32BIT stiu ca se poate dar cum?

3
Răspunde Raportează
georgica955
în 8 Februarie 2015 | georgica955 întreabă:

Salutt TPU. Imi va merge Stranded Deep sau The Forest (preferabil Stranded Deep) pe acest laptop: - 2GB RAM - Procesor Intel Core Duo 2gHz - ATI RADEON 3470 HD GRAPHICS ( 256MB) - Windows 7 ? Rapid!...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
StieTot001
în 8 Februarie 2015 | StieTot001 întreabă:

Am o problema cu minecraftul cand intru pe o versiune de la 1.0 la 1.8.1 cu optifine imi da eroarea aia, , A java Exception has occurred" cine stie cum pot rezolva asta? Funca raspunsul cel mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
JoNz_JoNz_1977
în 8 Februarie 2015 | JoNz_JoNz_1977 întreabă:

Imi spuneti si mie jocuri gen Far cry 3 asa aventura

2
Răspunde Raportează
Robert_Trif_1997
în 8 Februarie 2015 | Robert_Trif_1997 întreabă:

Buna tuturor, as vrea sa ştiu dacă si-a comandat cineva vreodată de pe minideal.net şi dacă este de incredere sau de calitate produsele, funda

0
Aalexflorescu
în 8 Februarie 2015 | Aalexflorescu întreabă:

Imi puteti spune niste jocuri pentru pc- ul meu : windows 7, 32 biti 2, 9 ghz, 4 gb ram am incercat sa instalez...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MihaiBotea1819
în 8 Februarie 2015 | MihaiBotea1819 întreabă:

Poti sa ai animale pe sims 3 late night, fara sa ai expansiunea the sims 3 pets?

3
Răspunde Raportează
DinuStefan01
în 8 Februarie 2015 | DinuStefan01 întreabă:

am si eu un procesor i5 si vreau sa imi pun si eu un shader si nu ma lasa. Ce sa fac, dau funda

1
Răspunde Raportează
Unofficial
în 8 Februarie 2015 | Unofficial întreabă:

Imi poate spune cineva cum sa trec de cei prima echipa de soldati de la Velvet Assasin? De cel beat am trecut, insa la cei 2 am o mare problema. Nu apuc sa...? (mai mult)

0
Darabanu_Bogdan_1995
în 8 Februarie 2015 | Darabanu_Bogdan_1995 întreabă:

Ce trebuie sa fac sa nu se mai miste tinta la cs in toate partile?

2
Răspunde Raportează
AaNg
în 8 Februarie 2015 | AaNg întreabă:

Caut un server de samp, sa am sansa sa primesc admin/helper nu numai ca am experienta, dar. nu vreau sa se termine (dupa o luna proprietarii sa nu mai aiba bani de host) Daca e nevoie chiar si donez! Astept...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 8 Februarie 2015 |

De unde imi pot lua modul cu dragonii pe minecraft?

1
Răspunde Raportează
Kolors
în 8 Februarie 2015 | Kolors întreabă:

Salut.Unde pot găsi și eu un Save Game pentru GTA IV San Andreas Beta 3?

0
supermari10
în 8 Februarie 2015 | supermari10 întreabă:

Am o mare problema. Am jocul Stranded deep si as vrea sa fac o serie de videoclipuri din acest joc. problema este ca, oricat as da volumul mai incet tot tare se aude si e enervant deoarece nici nu mi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 1926
  • 1927
  • 1928
  • 1929
  • 1930
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 28 Decembrie

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 6 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 10 ore

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.593
  • Întrebări: 3.954.595
  • Răspunsuri: 17.664.450
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Vikings

Vikings

Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!

Start quiz
Categorii
  • 652.088 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.879 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.112 Carieră
  • 20.365 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.383 Conversaţii