Salutare tuturor, de curand am terminat jocul Assasin's Creed Black Flag dar nu prea inteleg povestea de final, atunci cand vine acea fetita la Edward si pana la final eu nu prea inteleg. Daca mi- ati...? (mai mult)
Caut oameni sa imi populeze server-ul de metin In schimb va primi tot ce are nevoie pe server (PS nu GM) ITEME LEVEL GRAD TOT Nu se da nimic inainte de a fi populat server-ul
as vrea sa stiu daca si cum fac asta: help! am gta 5, ps3 si as vrea sa joc online si acolo cand vreau sa joc imi zice ca trebuie sa fac un update, sau sa descarc ceva la acest joc, si as vrea...? (mai mult)
As vrea sa stiu niste jocuri cu bile. Nu biliard sau foitbal. Vreau sa stiu niste jocuri in care acea minde sa sara sa mearga, sa alerge
Deci la cs cand bag optiunile dupa ce inchid se reseteaza singure. Ce pot face sa nu se mai reseteze fara sa schimb cs- u pentru ca am incercat la mai multe si este aceiasi chestie. Mai am o mica ...? (mai mult)
Cu card paysafe de 1 milion iti poti cumpara minecraft?
Salut am si eu nevoie de cineva care se pricepe bine in servere de minecraft.Adica vreau sa rezolv ceva la un plugin ca nu ma lasa la signuri sa le acesez...Cine se descurca sa imi dea mesaj va rog...? (mai mult)
Eu joc fifa15, dar acum nu mai pot sa fac transferuri si nu stiu de ce.Stiti care poate fi problema?
O intrebare adresata jucatorilor de League of Legends ( LOL )... La cati monstrii, minioni ucisi primesti iconita de diamond? Adica la profil acolo unde scrie " Takedowns", " Minions and Monster...? (mai mult)
Vreau si eu un servar de cs 1.6 mod furien gata facut, dati-mi si mie un link va rog?
Vreau un servar gata facut de cs 1.6 mod furien, va rog ma poate ajuta cineva?
joc Clash of Clans si nu stiu cum sa primesc donati... Funda
Am auzit ca cs 1.6 nVIDIA are cfg pentru bhop din command menu sau ceva de genu intrebarea mea este cum intru in command menu si inca ceva pot sa bag vreun cfg pentru deathrun daca am cs 1.6 nVIDIA?
Dau FUNDAAA. Am o echipa de cs go si cautam niste meciuri amicale.Lasati id-ul de steam si o sa jucam saptamana asta daca vreti.
Salutare, TPU! [imi trebuie un cont metin2 ro] Apelez la cei care nu mai joaca Metin2RO. Am nevoie de un cont level 30+ . Daca nu mai jucati si nu mai aveti nevoie de el, mi- l dati mie va rog? Dau...? (mai mult)
Cand va aparea Five Nights at Freddy's 3?
Am o problema majora.Deci jucam metin2. totul imi era drag si frumos pana cand dau click dreapta pe anumiti jucatori sa fac duel...Atunci se inteapa calculatorul etc etc...Ce sa fac? Ca e enervant...? (mai mult)
Am cs free si cand fac un demo nu mi se salveaza.De ce?
Ce trebuie sa fac atunci cand imi da o eroare la Dragon Age 2 Atunci cand il dezarhivez?
Am 2 intrebari: 1)Exista servere romanesti pe Arma 3? si 2)Exista pe Steam grupuri de romani care joaca Arma 3? Multumesc!
Salut, am primit recent un skin de lol și as vrea sa ii dau refund, dar aici e problema când sa ii dau refund nu îmi apare skinul ce trebuie sa fac, sa dau refund la campion?
Salut asta este o întrebare pentru cei care joaca SA:MP pe serverul blue bugged sau red bugged am si eu o rugăminte:Aveți să- mi dați un cont level + 4 care sa aibă bunuri personale valoroase mașină...? (mai mult)
De curand am decis sa- mi cumpar un PC nou. Va rog frumos spuneti- mi care PC dintre aceste este mai bun pentru Gaming 1:procesor: Amd Athlon x4 3, 2 Ghz ram: 4 Gb ddr3 1333mhz placa video:...? (mai mult)
Salutare TPU, am si eu un server clasic Conter Strike 1.6 CsX.mNx.Ro daca vreti sa intrati sunteti primiti cu cea mai mare placere! GO >>
Dati-mi si mie niste coduri de counter-strike cu tot cu link si spuneti-mi cum se baga.
Joacă cineva de-aici Europa Universalis IV?
Salutare oameni buni! Daca vreau sa fac un joc de genul (OSM - Online Soccer Manager sau in romana, manager de fotbal online) ce trebuie sa fac? Ce trebuie sa cunosc? User- ul cu cel mai detaliat raspuns...? (mai mult)
Salutare, caut si eu un client metin2 cu mc, in romana. Unul simplu, gen metin2ro 2010 :D?
Am facut recent un clan pe CLASH OF CLANS si nu am membri. Dau funda daca va bagati!
Salutare, TPU! Apelez la cei care nu mai joaca Metin2RO. Am nevoie de un cont level 30+. Daca nu mai jucati si nu mai aveti nevoie de el, mi-l dati mie va rog?
Care poate sa-mi arate cum se pot adauga diamante pe hayday gratis (daca se poate)? Funda :D
Cum pot sa trag minecraft fara sa trag java
Cum fac multi bani pe red crucible 2 fara HACK? Funda
Se mai joaca warcraft pe Garena? ..am observat acum ceva timp ca nu mai mergea.dar nu stiu.probabil sa nu fi nimerit eu patch- ul bun.O parere ceva, idee? ..si daca nu mai functioneaza Garena cum se mai...? (mai mult)
Cine are 10- 13 ani si joaca minecraft si mai ales are microfon bun. Si sa nu fie noob, sa stie si el ceva in minecraft si sa fie bun la pvp adica daca o sa jucam sg... Daca esti tu acest gen de om...? (mai mult)
Salut tpu.cand imi scot tableta de la incarcat ea se face 14%.ce sa fac?
As vrea admin pe un server de counter strike 1.6 am experienta amx 9 luni pe server propriu. Funda
Cine stie un metin pvm-pvp, sa nu aive switch, moduri, 6-7, sa cada bns greu. sa nu aive accesori lacrima la magazin, sa le faci tu... sa fie ceva gen Metin 2 Gx, va rog frumos un raspuns!
Daca am internet la televizor,mai am nevoie si de cablu de canal? Si,daca da, pot sa imi descarc programe de pe internet? :D Dau funda! :)
In GTA San Andreeas este misiunea Cesar Vialpando cu o masina care tr sa dansezi imi puteti zice cum sa fac : sus, jos, stanga, dreapta si diagonala! Va multumesc! Funda? (mai mult)
ziceti-mi si mie niste jocuri cu grafica si gameplay frumos cam 1 gb de memorie.
Salut TPU:am o problema cu ASC4 mai exact cu fps- ul cand sunt in larg cu corabia am 60 fps pe grafica full + rezolutie, iar cand sint in tr- un oras am 43- 45 fps faza e ca am dat grafica cat am putut...? (mai mult)
Hei, cum pot face credite pe imvu? Dau FUNDA
De ce nu-mi merge gta 4? Am 6gb ram, 2 placa video, wndousul instalat pe 64bit...Imi intra in joc numai ca-mi merge in lag extrem(la rezolutii minime) FUNDA!
Am Vazut aseara un film pe canal D parca a inceput la ora 2@:30 si se numea psihopatul imi puteti da un link unde il pot vedea pe youtube sau.> online gratis?
Hei! Buna ziua, nu stiu daca am pus intrebarea la categoria care trebuie dar sa incepem. Am bitdefender antivirus gratuit si am luat un posibil virus care imi ruleaza din 5 in 5 minute niste programe ...? (mai mult)
Cum faci fifa points la fifa 15?
De ce imi apare eroarea asta la forge? http://i59.tinypic.com/kapkxy.jpg
Am si eu o intrebare. Cum pot sa adaug la CS bhop adica cand joc cu boti sa am bhop.
Stiti vreun sv de sa-mp mai nepopulat care cauta lider/helper/admin cu experienta? funda + vot! daca se poate si id de mess la owner
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?