Dati-mi va rog frumos un site de unde pot cumpara un boost bun si ieftin pentru cs. Funda
Cum imi pot face echipa Top Eleven de pe facebook buna? ...Va rog foarte frumos sa spuneti tot ce stiti! multumesc!
Am pus această întrebare pentru că nu am nici cea mai vagă ideea de ce MMORPG aș vrea să mă joc. Am auzit de jocurile actuale cum ar fi Tera Rising, Rift, Bless, Black Desert și tot...? (mai mult)
Sal TPU, de curand mi- am schimbat procesorul de la un single de 3, 06 la duo 3, 20. Cand montez duo imi scartie tare (din cate am mai citit poate fi de la niste bobine) dar nu se aude si la single....? (mai mult)
mie imi plac foarte mult simulatoarele de conducere auto, daca stiti vre unu pentru pc, dati- mi link de unde sa il descarc ( sa nu fie prea mare, am doar 1 gb ram ) Dau funda celui mai...? (mai mult)
De ce imi arata pe Nokia Lumia 530 ca am wifi limitat desi, cand stau in camera am 4 liniute si nu sunt pe modul avion!
eu joc samp pe rpg3.b- zone.ro si as vrea cine joaca sa ma ajute cu banii...sa pot sa imi iau si eu un infernus macar.Sau cine nu mai joaca sa imi dea mie ce mai are pe cont.Dau funda celor care...? (mai mult)
Vreau si eu un cont de stardoll va rog
De unde iau si eu un cs cu fy_snow pe el?
Cred ca si la voi vi s- a intamplat eroarea la Unity Web Player de ex : Unity Web player requires DX9 level graphics card.Make sure you have graphics card drivers installed! Pai desi am instalat...? (mai mult)
Am amd fx 4000 quad core 4.0 4 gb ram nVIDIA geforce gt630 si sacadeaza la jocuri gen sniper elite v2 apb reloaded si dayz.Ce as putea face sa nu mai sacadeze
Are cineva un server de Minecraft 1.7.2 care cauta Owner sau Admin? Ma descurs foarte bine deoarece am detinut pe mai multe servere grade mari! FUNDA!
Cand se lanseaza Assassins creed IDentity in EUROPA? Sunt obsedat de jocul asta!
ei bine am facut un canal de youtube, si respect toate criteriile cele noi : peste 500 subscriberi, mai exact (643), contul are o imagine de coperta dar si de profil si de asemenea este mai vechi...? (mai mult)
vreau un cont Minecraft premium pentru Team Extreme dau funda! dati-mi contul pe email
De pe PS3 pot juca de exemplu cu inca 7 prieteni multiplayer? Adica sa facem curse? Sau meciuri death match?
Va rog frumos sa imi imprumutati un cont de robocraft pentru doua zile deoarece este o probleme cu yahoo mail si nu pot acesa mailurile.
Care sunt cele mai bune iteme pr katarina(lol) cele mai bune!
Joaca cineva jocul online managerzone? Vreau sa stiu si eu in ce zile se joaca meciurile in campionat?
Cand accesez o pagina imi apare:Această pagină web are o buclă de redirecționare Reîncărcați Mai puțin Pagina web de la http://www.vodafone.ro/myvodafone/factura- si- servicii/loginPage.do...? (mai mult)
am o intrebare pt voi.CE as imi IAU insurgency sau skin ak47 redline ft pe cs go? si de CE?
Cine stie un hack pt World Of Tanks? Dar nu sa imi de-a bani sau gold unu care ma ajuta la atack in timpul luptei sau sa rezist in timpul luptei? Ms
Spuneti-mi si mie nume de clanuri de CS :3 De cateva zile ma chinui sa ma gandesc
Bună ziua oameni buni, de câteva zile mi- am luat de pe steam Counter Strike : Global Offensive, nu mă lasă să cumpăr nimic de pe market și nici chei pentru câteva săptămâni. Cine ste destul...? (mai mult)
De pe PS3 pot juca de exemplu cu inca 7 prieteni multiplayer? Adica sa facem curse?
Jocul LADY POPULAR costa bani sa il joci?
Imi merge bine windows 7 daca am: 1. 2 GB ram 2. Placa video nividia geforce 6600 (256Mb) 3. Procesor Intel pentium i4 de 3.2 ghz 4. hard disk ATA de 160 GB
Cum pot sa instalez gta 5 android jocul exista in sua este free pe magazin play de undel instalez si am jucat si gta san andreas android.Va rog spuneti-mi de unde sa-l descarc gta 5 android.
Stardoll alte jocuri la fel?
Caut un Metin PvP fara moduri, fara 6/7 si sa fie cu switchbot.
: Am si eu o intrebare pentru voi : Procesorul Intel Pentium (R) 4 CPU. 3.00 GHz (2CPUs) este bun? va pun aceasta intrebare pentru ca nu ma pricep la acest component. : vreau sa- mi fac pc-...? (mai mult)
Salut am si eu o problema la pc care ma depaseste enrom de mult. Am instalat windows pe x64 deoarece am achizitionat 4 gb rami si o placa video mai puternica, toate bune merge perfect pana in momentul...? (mai mult)
As vrea si eu wall pe Modul D3D. Pentru ca OpenGL Nu-mi merge. Daca stie cineva vreun link pentru coduri, sa mi-l trimita. :*
Salut, Am steam cu cs 1.6 ...Cand vreau sa fac poza ma scoate din cs. De ce? Am schimbat butonu pe care sa fac poza si la fel. Funda
Voi va jucati multe jocuri pe pc/online? Ce jocuri?
Buna TPU Am o problema foarte mare, nu pot instala aproape nimic pe tableta deoarece imi spune ca am nevoie de card SD dar eu am in tableta card SD de 16 GB. Cand intru in setari si dau pe stocare spune...? (mai mult)
Am windows 8.1 pro si cand mi-am luat Metin 2 Alaska antivirusul avira mi-a spus ca arhiva metinului contine virusi...Insa pe windows 7 nu imi aparea nimic...Stiti de ce mi-l ia ca virus?
Daca cumpar un paysafe cu 50 de lei primesc un cod de 10 euro sau trebuie neaparat sa platesc 10 euro? Vreau sa cumpar coins pe fifa si pot doar cu euro. Va multumesc anticipat!
Buna Tpu.Peste cateva luni ma voi apuca de gaming pe youtube.Ce jocuri mi-ati recomanda? Jocuri bune.Horror,masini,orice...dau funda, clar
Salutare TPU, am si eu o problema cu Mafia II, cand intru si ma joc, imi scade viata prea repede, fara sa fac nimic, stiti cumva cum pot rezolva problema?
as vrea si eu fisierul groups.yml pentru minecraft as vrea sa fie Fondator, Owner, Co Owner, Admin, Modelator, Vip, Vip+, si Helper configurate in ordine.Multumesc!
Salutare TPU as vrea si eu fisierul groups.yml pentru minecraft dar vreau sa fie la fel configurat ca pe serverul MCX.HeatGaming.ro daca se poate.
Intrebare pentru cei care AU clash of clans.Cum se joaca in cel maibun mod si pentru aur?
Este pe telefon jocul Hill Climb Racing si am auzit ca exista un hack pentru el, un hack sau mod sau ce o fi el pentru "Unlimited Coins". Aveti un video care sa ma indrume cum sa imi bag ...? (mai mult)
Cine a jucat Stalker? imi puteti spune cum sa trec de primele misiuni?
Daca am : Procesor : inteler celerom 2.8 ghz RAM : 1gb Placa video : 1gb Mi-ar rula macar pe minim Counter Strike-GO?
Caut un joc : Informatii Esti un pestisor mic si trebui sa mananci pesti sa cresti casa mananci alti pesti mai mari. Jocul este de mult cand aveam eu 9- 10 ani, este mic jocuri. ofer...? (mai mult)
Care joaca meez? :3
Am o problema cam grava. Orice joc ce ruleaza pe Unity Web Player nu- mi merge. Am instalat Adobe, am reinstalat Unity Web Player, si se blocheaza si zice sa- l las sau sa- l inchid Unity-...? (mai mult)
Imi spuneti ceva jocuri mai noi dar sa fie ceva in gen hitman!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?