Cand intru pe un server de minecraft zice ca trebui sa ma lochez. Cum ma lochez?
Am un procesor Intel pentium 4 4gb ram windows 7 de 64 bit iar minecraftul imi merge sacadat. Am dat toate setarile pe low si degeaba e tot la fel! Ce pot sa fac?
Ce placi video externe pentru laptop sunt cele mai bune (usb) FUNDA
Cum pun tema CARBONBLUE pe un forum phpbb gratuit. Cine poate sa ma ajute contactati-ma skype: energyz0r123
Care stie un sv cs 1.6 cu smoker funda
da-mi va rog un sv de cs 1.6 lvl si xp iar lvl sa le faci repede sa fie cu zombie funda astept :-?
Am formatia 4 fundasi 3MC 1AMC si 2ST.cum sa le pun sagetile? E buna formatia?
Salut,imi puteti spune un server de San Andreas Multiplayer care cauta Administator? Cine imi da cel mai bun server are funda.
Pentu jucatorii de LOL, puteti sa imi dati sfaturi despre cum sa nu pierd lane- ul? Si 2, puteti sa imi spuneti cum sa castig pe mid. De obicei joc fizz, insa majoritatea de pe mid sunt range, sau...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un joc PC Multiplayer/Co-op in afara de LoL, Dota, Cs.
Far Cry 4 sau the The Forest?
cum pot sa imi downloadez wall pentru cs 1.6? Dau funda celui mai bun raspuns.
Am auzit ca vor sa bage un nou update pe The West .RO.Cine poate sa-mi zica si mie despre ce este vorba? Nu stiu cine spunea ca schimba duelurile sau bonusurile...Multumesc;)
Cine joaca World of Warcraft Whart of the Lich King?
am si eu o problema cu tastatura: cand apas sageata stanga+ sageata sus calculatorul da un beep ca si cand as apasa 4 taste si nu functioneaza in jocuri, daca apas oricare alta combinatie de ...? (mai mult)
Am fifa 14 cumparat si mi-am pus si pe telefon si am epuizat raspunsurile la intrebarea de securitate, ce pot face sa imi introduc echipa de pe calculator pe telefon? Multumesc
daca aveti clash of clans va rog intrati sacelu land va rog mult, elder sau coleader gratuit, si raspundem la cereri de trupe, donam baloane va rog intrati in sacelu land :)!
In Langue of Legends ce campion e mai bun dintre Talon si Volibear.De ce?
Cine ma poate ajuta cu un cont sa:mp blue.bugged.ro sa aiba intre 20kk si 200kk dau admin pe sv cs la sch sau lider pe mai multe sv sa:mp!
Cum pot lua counter strike global offensive gratis si multiplayer fara steam.Sau sa imi spuneti programe sau se sunt alea care poti lua jocuri ca Steam. Poate imi spuneti si de The Sims 4 ca mie nu imi...? (mai mult)
Va rog frumos sa ma ajutati cat mai repede.Fratele meu vrea sa ii download ez Minecraft 1.7.2, si am cautat 4 ore in continuu si nu am gasit decat 1.8/1.8.1 sau chestii de genu.El vrea sa intre si pe multiplayer...? (mai mult)
Mie nu-mi merge minecraftul imi da o eroare cand dau play si imi apare mult scris pe o pagina alba ceva cu opel gl si java. Java l-am instala si opel gl dar tot nu merge ce pot face?
...Cine Stie Un Joc Asemanator cu the forest in sensul ca poti taia copaci poti contruii o baza nafara de rust, h1z1 si the forest
Mi- a spus cineva ca placa video minima pentru GTA V este aceasta : http://www.emag.ro/placa- video- sapphire- amd- radeon- r7- 250x- 1024mb- gddr5- 128bit- dvi- hdmi- pci- e- 11229- 00- 20g/pd/DGG3CBBBM/?ref=others-...? (mai mult)
Am venit cu o noua intrebare. Cum se numeste pluginul acela pentru cs cand un player impusca un inamic si ii ia ceva dmg, i- ar apoi il impusca alt jucator si sa aiba amandoi acelasi kill? Sau...? (mai mult)
Buna seara, am instalat "game killer" si am o problema la jocul subway surfer nu merge sa bag nici chei nici bani dar la scor imi merge ma poate ajuta cineva?
Am un server de metin si caut si eu iteme 2012-2014 sa le implementez dati-mi si mie va rog surse de unde pot lua va rog. Multumesc!
Cum sa pun lumini pe casa la sims 3 seasons? Repedeeeee
am un server de SAMP dar am o problema, nu stiu cum sa fac comenzile, la factiuni, chestii, sau cum sa modific map a, in sensul sa schimb spawnul, sa pun hq-uri case la sell!
Stiti vreun joc gen howrse dar cu vaci?
De ce nu pot descarca nimic? adica nici macar nu ajunge la 0, 1%.am incercat si cu mozila,chrome,opera explorer,am oprit antivirusul, si degeaba. Funda
Am o problema... Vreau sa ii cer unui prieten "family library sharing" si nu stiu cum. El spune ca merge si alta solutie in afara de a- te conecta pe contul lui? E adevarat? CINE RASPUNDE...? (mai mult)
Pai. Eu nu am wi- fi in casa dar am wi- fi ca a ramas de cand am avut router. Si mergea foarte bine acum cateva zile. De cand si- a adus varamea telefonul si a intrat pe wi- fi nu mai merge. Trebuie sa...? (mai mult)
Care poate sa imi dea si mie un cont de metin2, alaksa sau orice metin, dau funda!
Am o problema la jocul freejack. Cand deschid launcher-ul imi apare " Version check failure. Version incorrect " Stie cineva cum fac sa-mi mearga jocul? Funda
Am o intrebare: Cum pot juca cu un prieten Don't Starve Together si de exemplu sa hosteze el un sv si eu sa ma pot conecta cu el? (Folosind Tunngle) Odata nu mai stiu cum am reusit sa ...? (mai mult)
Cine joaca "Cossacks: Back To War" si vrea sa jucam online sa intre pe hamachi in grupa mea: Login: Vasika007 Password: 0007 Skype: Moldovanu.Vasea - pentru a comunica :)) bineinteles.
vreau si eu niste jocuri nu conteaza noi sau vechi, bai interesante sa fie dar fara assassin's creed, gta, fifa sau call of duty. Ceva nou sau un joc carora voua v-a placut. FUNDA
ma joc pe server.ul dr.vitalcs.ro pe cs 16 bineinteles si am nivel 20 la papuci si trebuia sa merg cu 750 la viteza nu am mai jucat de ceva vreme ce.i drept cam 2 saptamani si nu merge mai repede...? (mai mult)
Stiti vreun simulator auto cu cerinte minime?
Am si eu 3 intrebari despre Facebook! 1. Unde dau sa vad cererile de prietenie trimise? nu mai stiu cum si unde dar am gasit odata. 2. De ce imi trimit persoane, sau de fapt doar niste nume mesaje...? (mai mult)
In curand o sa deschid server de metin2 si vreau niste idei de nume mt2 daca se poate. :D Caut staff detalii la id de mess: gaming_z@yahoo.com Multumesc!
Va rog sa- mi dati si mie idei de jocuri de PC/Laptop care merg pe urmatoarele specificatii : i5 4210U 1, 7GHz, nVidia 840M 2Gb, 4gb Ram DDR3. As vrea jocuri nu neaparat online, ci mai mult distractive...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de youtube si vreau niste niste nume de youtube. Canalul de YT o sa contina minecraft, metin, team fortreas 2, word of thanks, war thunter si multe altele dar in principal ...? (mai mult)
Cum fac un server minecraft (minecraft nonpremium)?
Cine joaca my free zoo.bagatima la prieteni :ma numesc QLDSPk
O sa fie Henry Tomassino in mafia 3?
Ce parere aveti despre antivirus-ul avast? Atat pentru Android cat si pentru Windows,
Mi- ar merge Fifa15 si FarCry4, pe low pe urmatorul pc?: 4 GB RAM Placa video Nvidia 820m de 1 GB Procesor Intel core i5 (4cpus) de 1, 7 Ghz (in jocuri solicitante se mareste pana la 2. 666ghz)? ...? (mai mult)
Ce parola este pe sims 3 pentru a te imprieteni imediat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?