intrebarea mea este cum ma fac Hero (Erou) pe L2Dwarf (Lineage2)
As avea o intrebare despre Minecraft.La ce nivel se gasesc emeraldele? Dau funda dupa ce incerc.
Procesor AMD A4 X2 6300, 3700MHz, 1MB, Socket FM2, Box este bun pentru gaming, daca da cam cati ani mar tine? FUNDAA!
Dau cont de lol level 30, 3 skinuri Draven gladiator, zed lama fulgeratoare, 38 de camipni am mai mult de 5- 6 campioni de 6300 Silver 5, il dau pe un paysafe de 25 de lei, ine vrea sa imi lase mesaj...? (mai mult)
Buna TPU mi se incalzeste placa video tare si nu am loc pe ea sa montez un ventilator daca as lega un vintilatorr asa incat sa stea la max 1 cm de placa siar face treaba? adica ar ajuta la...? (mai mult)
...cine stie cum pot folosi comanda GM MODE pe metin 2 (serverele private) sau ce comenzi mai exista va rog fast. Funda daca conmanda merge :3 PS: pe metin Sony sigur merge ca am mai vazut...? (mai mult)
In far cry 3 in misiunea cu doctoru cand intru in pestera aia la sfarsit cand trebuie ca cele doua ietre sa se dea la o parte mie nu mi se dau ce fac?
Vrea sa se joaca cineva cu mine gta 5 online pe ps3.Am fos Marinel si am 12 ain
Cum sa trimit muncitori dintr-un oras in alt oras in simcity 5?
am si eu o intrebare.de un an am pe computerul meu NEED FOR SPEED HOT PURSIT si astazi seara am intrat pe acesta si mi se deschide o fereastra de la product activitation, in fine, dau next ...? (mai mult)
Slaut TPU am o problema cu boxele pe care le am momentan, cand le bag la spate in unitate nu se aud si cand le bag in fata se aud de ce? Iar de exemplu la spate imi functioneaza microfonul, are o problema...? (mai mult)
De cateva zile nu imi mai merge nici un Metin. Il descarc si atunci cand il deschid imi da scuze dar index- ul nu exista in pack.Dau la pack si indexul e acolo. Daca stiti ce problema am va ...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un PC pentru gaming si nu stiu ce piese sa ii pun dispun de 38-39 milioane. Cine ma poate ajuta cu piesele? Multumesc!
Salut Ziceți mi si mie parerea voastra despre calculatoru asta http://www.mediagalaxy.ro/sistem- it- myria- stylev9- amd- a10- 6800k- 4- 1ghz- 8gb- hdd- 1tb- amd- radeon- r9- 280x- 3gb- gddr5- free-...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie un minecraft cu shader deja instalat? Adica ma refer la. minecraft care il gasesti in %appdata%! Nu conteaza versiunea doar sa fie de la 1.7.2 in sus!...? (mai mult)
ziceti-mi si mie un joc bun care sa il joc direct in browser gen mmo. dar sa nu fie gen wartune. am jcuat kings road the lost titans drakensang
AM si eu o problema mare la pc cum se explic mai bine AM FIr de internet tras in casa cand vreau sa conectez firul in unitate in slot acesta nu functioneaza/nu merge / nu se aprind beculetele alea mici...? (mai mult)
joc metin2 global, sunt ninja lame, ce bonus sa bag in iteme, in caz ca nu stiti e doar pe bonusuri 1-5, fara 6-7, ajutati-ma va rog... multumesc.
Care este diferenta intre imagine HD si HD ready?
Imi merge fifa 14? Am Intel(R) Core 2CPU 6300 1. 86GHZ Dar cu cele 2Cpu- uri e 1.90 GHz Nvidia 9500 GT si 2G rami + am windows 7Am intrat pe unde sit nu am voie aici sa spun cum se numeste in fine am...? (mai mult)
exista un fishbot pentru servele private in special WorldOfMetin2 daca exista mi-l dati si mie va rog.
Salutare tuturor! Am si eu nevoie de ceva ajutor daca se poate. Vreau sa fac un server de metin2 non- hamachi pe ip static. Am tot cautat tutoriale video si ghiduri, dar tot ce gasesc sunt pentru servere...? (mai mult)
Imi poate da cineva un cont de aqw calumea
Salut, Un prieten detine un DELL Latitude D510 si m- a rugat sa arunc o privire peste el pentru ca functioneaza destul de greu. I- am reinstalat windows- ul(xp sp3), am defragmentat ambele partitii dar...? (mai mult)
Am facut setari in minecraft (tot pe low) dar tot am lag (si nu e de la server). Singura problema este..de ce NU am lag cand ma uit in sus? din cate am inteles este pentru ca sunt mai putini pixeli dar...? (mai mult)
As vrea si eu jocuri pentru inteligenta, cine stie, primeste FUNDA!
Ma joc metin2. Pe acest metin este o mapa cu metin2 de lv 100 si din ele cat balante ghiare si dinti (sunt war). Cine imi poate spune ce bns imi trebuie ca sa dau un dmg mai mare in...? (mai mult)
Cum sterg istoricul daca am windos 8?
Sunt in Anglia si am server de metin2 si cum pot face cu donatiile, daca merg cartelele reincarcabile din Romania in Anglia ar fi bine si daca nu merg dati- mi nisite metode unde as putea ...? (mai mult)
Vreau sa imi spuneti si mie de unde se downloadeaza acum fifa online 2. M- am jucat inainte si acum s- a schimbat site- ul si nu stiu de unde il downloadez sau cum fac sa il downloadez si ...? (mai mult)
Eu am o placa de baza Asus ce este compatibila doar cu procesoare AMD si vreau sa imi cumpar un procesor AMD A4 X2 6300, problema este ca pe cutia placii de baza sunt scrise mai multe modele...? (mai mult)
URGENT! Salut TPU am un cont pe stardoll si sunt superstar si nu pot recicla haine (sau altceva) cumparate sau primite cu stardolari sau starcoins. De doua zile. Imi scrie "Nu poti recicla momentan.Te ...? (mai mult)
Cum pot sa joc Unturned in retea
Vreau si eu conturi de Facebook bune de fete de baieti de orice imi trebuie neaparat, va multumesc.
Dati-mi va rog un indiciu de pe ce site pot sa descarc gta san andreas original?
as avea o intrebare...ma gandesc sa imi iau o placa video noua.Calculatorul meu are o placa de baza Asrock h61m dgs si mie imi arata ca este compatibila doar cu placile Nvidia, dar cei de la...? (mai mult)
As vrea sa-mi spuneti tactici despre jocul de pe facebook numit top eleven tot ce trebuie sa stiu le gat de formati de joc cum trebuie sa fac tactica si asa mai departe ca sa am succes
Stie cineva cum fac rost de password generator la pirates of the caribbean pe facebok.Am nevoie de password generator 1.14 Dau funda! Multumesc anticipat!
Salut tpu..Am achizitionat curand de pe steam un joc numit Robocraft iar la inregistrare imi cere un cod promotional..Am cautat pe site'ul jocului, dar nu am gasit nici un cod valid. Va rog ajutati- ma...? (mai mult)
De ce se intrerupe cs-ul si imi apare asta in consola? dau funda Netchan_Clear() : reliable length not 0, reliable_sequence: 12, incoming_reliable_acknowledged: 1.
Vreau sa cumpar o tableta doar pentru jocul POU.imi spuneti unde as putea sa gasesc? mai mult de 50 lei nu dau pe ea. FUNDA
Am vazut ca pe un server cs(tm.warfield.ro) unii is pun niste painturi proprii cum fac si eu asta?
Salut TPU, as vrea sa stiu si eu daca exista vreun program cu care pot ce filmuletele mai mici pentru youtube, dar nu handbrake, pentru ca imi da o eroare tot timpul cand vreau sa intru pe el, sau daca...? (mai mult)
Când încerc sa intru pe un server de sa-mp imi dă eroarea asta: http://imgur.com/r6HL1eL Înainte să bag windows-ul mergea. FUNDă!
Imi puteti zice niste jocuri pentru fete online?
Salut, am un volan marca Speedlink http://www.speedlink.com/? p=2&cat=415&pid=25294&paus=1 -> acesta mai exact, vreau sa il pun sa ma joc, dar la windows 7 nu are drive, imi puteti da link, va rog!
vreau sami montez inca un ventilator in calculator si as vrea sa va intreb unde trebuie sa il leg ca sa se invarta? Daca la ceva mufa ce trebuie sa scrie la mufa aia?(pe placa de baza)
Vreau niste jocuri tari, cu story, de preferat ceva gen zombie- apocalypse, am putin chef! :D Am jucat pana acum THe Walking Dead, Metro LL, State of Decay si DayZ nu- l gasesc bun :((. ...? (mai mult)
Cine are sa imi dea si mie un cont de metin2.ro cu iteme pe el. Daca va functiona dau Funda PS. Ce inseamna PvP/PvM?
Salut, stie cineva niste jocuri de strategie single sau online? in care eu sa imi construiesc o 'baza/armata" si sa atac alta daca intelegeti.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
6Zorga6Vox6 întreabă:
Mat3i234 întreabă:
octav005 întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!