Am o problema counter strike, pur si simplu se intrerupe si imi zice asta in consola Netchan_Clear() : reliable length not 0, reliable_sequence: 12, incoming_reliable_acknowledged: 1 ...? (mai mult)
stie cineva de unde pot sa descarc jocul kung fu panda dar sa nu fie demo sa fie versiunea intreaga. Dau funda@@@@
Imi Spuneti Niste Jocuri Gen City Car Driving Sau Gta. Cine Imi Zice Cele Mai Multe Pt Windows Xp Primeste FUNDA.
Ce parere aveti despre jocul de pc robocraft? Este un joc free?
Sal tpu.Joc forge of empires am bunicel contul am sters arcasi cu arc lung pentru ca ma enervau ca nu aveau aparare buna si am sters si doi luptatori cu spada deci vreau o armata buna Ce imi sugerati...? (mai mult)
Deci eu as vrea sa descarc Imvu dar imi apare asta : http://imgur.com/mA6YMvf Ma puteti ajuta? Merci :)
Salut TPU,stie cineva unde pot gasi sonic x jocul, dar sa pot juca cu sonic,tails, knuckles....etc.
Care dintre Windows xp professional sp3 si home edition sp3 este mai bun?
TPU imi puteti spune niste jocuri pentru PC mai slab dar jocurile sa aiba macar o poveste buna! FUNDA! Multumesc anticipat.
Spuneti-mi niste jocuri mmorpg faine ( care nu cer grafica foarte buna ) Sa nu va aud cu mt2, cabal...
Salut, cat ar costa un cablu USB cu 2 port-uri usb 2.0 cu mufa mica conectare directa la placa de baza?, Va rog pretul real
Bună TPU, am o întrebare. Este vreo diferenţă între un laptop şi un pc. Adică : Nu mă refer că laptopul e portabil, are boxe, webcam sau etc. Mă refer un laptop si un pc cu aceleaş piese,...? (mai mult)
Cn stie cand se deschide bakugan dimensions?
Deci TPU cine imi poate da un cod de fraise o sa-i dau funda la raspuns
as dori un metin pvm-pvp cu 6/7 inteligenta tarie dex. fara rase
am descarcat de pe net un sv de cs mod furien si nu stiu cum sa ii dau drumu ma ajuta cineva dau funda?!
Salutare vreau sa va intreb daca aveti un Gamemod samp RPG fara de date cu factiuni,job-uri, etc si toate alea dau funda!
Cine imi spune si mie comanda sa adaug NPC pe MTA-SA, si cum sa scot NPC tot pe MTA-SA ii dau funda!
Salutare vreau sa va intreb daca aveti un Gamemod samp RPG fara baza de date cu factiuni si toate alea dau funda!
as avea nevoie de minim 3 conturi de Metin2Fun, (conturi vechi). Asa ca cei care v- ati lasat acum mult timp mi- ati putea fi de mare ajutor. As prefera totusi sa nu- mi lasati conturile aici....? (mai mult)
Bunàà! ° Dau cont de Stardoll, level 42, SuperStar, pe un cont mai mare de 50-60 level! Cine mà poate ajuta? :o
de curand ma joc The Lost Titans si am o problema. pana acum nu mi- a aparut. nu mi se vede nici un npc. in afara de cei de langa mine atunci cand intru prima data. pe o raza de 5 metrii in ...? (mai mult)
Bunà °!° Dau cont de stardoll, lvl 42, SuperStar pe un cont mai mare!
Mi- am repus windows- ul ( windows xp - x32- x16 bit ) si cand vreau sa- mi descarc minecraft, imi scrie : Setup Minecraft Romania.exe. .NET.Framework Initialization Error To run this...? (mai mult)
Salut all! Cine poate sa-mi zica niste servere bune de metin? Dau funda!
Salut,as vrea sa incep sa-mi fa cun blog prin care poate voi face ceva bani, pe ce site sa incep adica de genu blogspot sau altceva:)
Caut cumparatori -vand iteme metin2uk- sol id mess adryano_1991@yahoo.com, o groza de yang si conturi, fara vb lunga si smecherii ca nu tine vrajeala
Ce jocuri pot sa ma joc pe IMVU in afara de Walk Off? Am auzit ca sunt si altele, dar cum dau de ele? (*Am mai pus intrebarea asta de 2 ori si pe Jocuri PC/online si n- am primit niciun raspuns, asa...? (mai mult)
Am primit o comanda pe cs care mi-a facut sa-mi dispara chat, tinta, absolut tot. Stie cineva ce pot face in aceasta privinta?
Cine imi da si mie un sait de pe care sa iau metin poate fi de ori ce fel in afara de metin 2 va rog frumos daca vreti sa imi raspundeti va multumesc
Va rog frumos dati-mi si mie un sait de pe care sa instalez conflict desert storm dar sa mearga
Ce jocuri imi merg pe : procesor Intel core duo 2.2 ghz, 3 ram, video : nVIDIA 8600GT 512MB 128bit? Dau fundita
Doresc sa-mi creez un canal de gaming pe youtube dar nu cunosc niste jocuri cunoscute in Romania. Aveti sugestii?
As vrea sa stiu daca pc meu este bun de ceva.: Windows 7 Ultimate 64- bit SP1 Procesor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 2.66GHz. ( o las asa de tot_ Memorie ram: 3GB (vreau sa- mi...? (mai mult)
De unde pot downloada minecraft code generator fara chestii din astea cu download pentru mobil?
Sal TPU, va rog si eu ceva.Care aveti cont pe f.i.l.e & l.i.s.t (scriu asa ca altfel nu ma lasa) sa imi dati si mie invitatie, va rog mult, am nevoie sa iau un joc, am cautat peste tot dar nu- l gasesc?...? (mai mult)
Daca sunteti din Botosani, va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: De la ce magazin pot cumpara o consola de jocuri xbox 360 cu tot cu firele de lagatura pentru televizor si cu doua controllere...? (mai mult)
Cel mai tare server pglrealclasik.tk 92.114.32.173:27015 se da admine free owner punem free cel mai tare server de cs fy _snow baza sau dust 2 ce vreti admine owner dau freee catacs52 id de mess catacs52 ...? (mai mult)
Care sunt cele mai populare servere de Metin2 românești PVM-HARD? Înafară de ForgottenWorld2.
Am o intrebare legata de MINECRAFT: Cum pot sa fac sa functioneze minecraft pe 1.5 GHZ, 64mb video card, 1gb ram..sau cum pot mari capacitatea celor mentionate. FUNDA MARE!
Este ps3 de 250gb? Sau doar de 12/ 500. daca este de 250 va rog lasati un site de unde as putea achizitiona, funda :*
De curand am deschis un nou server de respawn, Fun.LaCs.Ro, se dau admine gratis, grabiti- va ca mai sunt doar cateva locuri, intrati pe server si cautati- ma pe mine (Misu) sau pe colegul meu (Mr ...? (mai mult)
Am o problema in Dota 2. De 2 zile, cand invii, nu se mai aude sunetul ala care anunta ca am inviat. Cum rezolv? Dau funda :D
As dori si eu un cod sau un cfg pentru knife[cutit] la CS 1.6 in care sa nu mai fiu nevoit sa dau click, cind ma apropii de el sa il omor din prima... FARA BOG FINAL il am :)) Un cfg DheatRun...? (mai mult)
Vreau sa achizitionez un mouse de gaming insa problema este ca nu ma pot decide, Voiam la inceput sa imi cumpar un mouse mad catz rat3, insa datorita latimii m- am razgandit, am mana mica si am incercat...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie un server de samp romanesc dar cum sa va zic eu..cu mai multe chestii..de ex sa poti baga arme in protbagaj, nu stiu chestii din astea.Dar nu vrea uservere dinacelea noi ...? (mai mult)
Salutare De ceva vreme am găsit un joc foarte tare... Robocraft - L- am descarcat după Steam - Am intrat în joc am dat register mi- am făcut cont - Intru pe email activez contul - Intru în...? (mai mult)
Cine joaca LADY POPULAR de aici? Am nevoie de provocari LD, contra-cost desigur:).
am cont pe blue.bugged.ro cu 20kk si fac schimb pe red.bugged.ro bani pe bani dau funda pentru cine vrea
Core 2 duo e6700 sau pentium e5200? Care este mai bun? Si fara raspunsuri de genul... is praf amandoua....de banii astia iti iei altul mai bun..doar spuneti-va parerea daca stiti. Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.