De unde iau armuri bune pe aqw de lvl 32? Unde este Nulgath Dau cea mai mare funda din lume
eu cand deschid sau dau restart la calculator imi da eroare A Disk Read error Occured sau Reboot in Select Device (la Reboot In Select Device daca reinstalez windows- ul merge si nu vreau sa instalez...? (mai mult)
Caut si eu un joc online cu grafica buna, de prefaret cu grafica ca si in Vindictus :))) totusi sa fie decenta, ceva MMORPG, fara shooting, ceva fantasy fain :) Dau funda!
Cine stie un client 2014 pentru metin2? Sa aiba BETA implementat sihastru negru si alb peturi mounturi.Sa nu fie a lui GhostKiller sau cum il cheama.Nici macar nu merge sa scrii pe chat pe clientul...? (mai mult)
Ce ati alege dintre un Samsung galaxy s5 si un Samsung galaxy s4? ( Va rog veniti si cu argumente).
Deci, in momentul acesta am nevoie de ajutorul vostru. Am avut un cont bun de IMVU. Eu am plecat la mare si dupa 2 saptamani nu mai mergea parola, iar e'mailul pe atunci l'am pus la nimereala,...? (mai mult)
Salut, aș vrea să- mi cumpăr o tastatură gaming și niște caști, dar nu știu care sunt mai bune, ambele îmi plac, aștept părerile voastre : http://www.pcgarage.ro/casti- gaming/dragon- war/beast/...? (mai mult)
Cine imi da un cont metin 2 privat chaos pe care nu se mai joaca? funda!
Am descarcat o poza depe net si am vazut cevaa ca se incarca si dintr-o data iconitele depe ecran pe langa ele s-a facut albastru cum sa il repar. Funda
Ce spuneti ar merge acest procesor http://www.emag.ro/procesor-amd-fx-x6-6300-3500mhz-14mb-socket-am3-fd6300wmhkbox/pd/E4K4KBBBM/ cu un gtx 650?
Care are ps3 si vrea sa mă ajute u câteva sfaturi?
Sall TPU, caut un partener pe lol cu care sa joc la ranked!
Sall TPU, ce jocuri merg pe Acer aspire 5750zg
Caut jocuri android gen Score! World goals. FUNDA!
Doresc sa lansez o comunitate de gaming. Faza ca eu nu prea ma pricep in a creea servere pe diferite jocuri, asa ca am nevoie de cineva mai informat si priceput. Eu am reusit sa fac doar forumul...? (mai mult)
Am o intrebare eu cu un prieten jucam school of dragon pe saitul official dar nu ne putem vedea de ce sau ce putem face sa ne vedem pe joc, Funda
Are ceva daca la o versiune de minecraft 1.7.2 instalez un mod 2.2.2?
as dori sa fac pentru prima data comanda pe Origin si nu stiu cum functioneaza iti aduce jocul acasa sau il downloandezi prin origin? :o3 - Multumesc pentru ajutor :D
Cum dai WARN pe un forum de metin2, fiind moderator?
Salut tpu.Caut un server metin2 hard pvm, 50- 150%.Serverul sa aiba sistem mount/pet/alchimie/arme armuri beta/mape beta/spider dungeon 3/devil catacomb.Serverul sa aiba peste 300- 500 jucatori, miniiim...? (mai mult)
Salut, De curand am aflat de twitch.tv si as dori sa fac si eu un video, dar sa fie live. Asta stiu sa fac video live am reusit, mergea, dar vreau sa fac la counter- strike 1.6, cand intru in joc,...? (mai mult)
Heii deci am o problema, am avut instalate toate simsurile 3 si la ceva timp imi aparuse la launcher o iconita pentru a updata jocul (stiu ca nu ar fi trebuit sa fac asta, dar din pacate am facut- o),...? (mai mult)
La Counter Strike cand dai sa incarci arma cum anulezi asta? dau funda :P :)))
Hei, TPU! Am facut o mapa pentru un gamer care are o serie de Maps frop Subs. Cum pot sa fac sa o downloadeze?
o sa fac un server de metin2 si as avea nevoie de ajutor, sa modifice tot pe server, tot ce ii zic eu daca va pricepeti dati add la: Mess:daneilboureanu@yahoo.com Skype:daneil.boureanu1 ...? (mai mult)
Heii tpu.pe star stable cand ii dau conectare prin facebook ma da sa ma conectez dupa care imi da aceeasi pagina unde scrie log in with facebook. ce pot sa fac?
Ziceti-mi si mie niste servere de metin2 pvm-pvp [si pvp dar sa fie cu evolutii pana la beta (arma sa fie beta armura nu conteaza)] cu costume implementate peturi fara lvl, rate 500-1000.
Minecraft sau metin2? Varul meu prefera metin2. Voi ce parere aveti?
imi mi-am luat de curand assassin's creed 1 si merge sa mi-l instalez si intra pe el dar cand intru mi se vede tot alb imi spuneti va rog daca pot sa fac sa mi se vada cum trebuie
Am o problema la Minecraft. Cand il deschid apare logo- ul si nici gand sa apara fereastra cu play etc... Nu stiu de ce fiindca aseara m- am jucat si mergea ok. Un link cu...? (mai mult)
Salut,imi puteti spune de unde se pot lua jucatori rari:marcati cu galben,verde, albastru...in FIFA World?
Eu joc metin si mi- am facut acum un cont nou ca sa il cresc pana la 20. Problema e ca imi scrie intr ina "Alege alt server". dupa ce mi- am facut contul eu m am logat pe site si am ales...? (mai mult)
Vind- Schimb account World of Tanks si World of Warplanes Pe acc am bagat vreo 50$ pentru tancuri premiu, ca sa ridici un asa acc singur este nevoie de cel putin un an sa te joci intens. Ca bonus ofer...? (mai mult)
Aveti sa-mi dati si mie un cont de imvu dragut,de fata si sa pot face credite cu peer, va rog? Accept si schimburi :) Multumesc!
Am nevoie de un GM/GA pe serverul meu de metin ...lasa-ti raspunsurile aici,vreau pe cineva sa ma ajute la construirea jocului,comenzi navicat,filezilla, etc..Raspunsul castigator va primii funda.
In league of legends, care credeti ca este mai bun dintre Vladimir si Kartus
cum a facut videoclipul asta? https://www.youtube.com/watch?v=bC_W-u3IDYE adica cu ce mod a filmat familia curca si pe ce server? Va rog sa imi spune-ti ce sa fac sa filmez ca el asa ceva
Am nevoie de o poezi care sa contina cuvintele vara,cirese, cer si inghetata. URGENT!
Dau Funda rapid! Stiti animatia din GTA IV cand schimbi viteza la masina si sare un mic foc din teava de esapament cum pot sa imi pun animatia in gta san andreas! dau funda!
Am fifa 14 cumparat si de fiecare data cand incerc sa joc cu un prieten cu echipa de la ultimate team prin "play a friend online" nu merge in sensul in care el primeste invitatia, o accepta, ...? (mai mult)
Daca imi iau acest procesor http://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/kaveri-a10-x4-7700k-black-edition-35ghz-box/ mai am nevoie de placa video?
E cineva care are GTA 5 pe PS3? Daca da, lasati va rog PSN aici ca sa va adaug sa jucam impreuna ca nu prea gasesc romani :D
Cum imi fac cont pe cheeseformice? Mi.am introdus toate datele dar imi spune sa astept 30 de minute. Am asteptat si nimic... Ma ajuta si pe mine cineva? Dau funda si vot!
am o intrebare. Fifa12 de ps3 merge pe ps2? Dau Funda!;)
cine dispune de account de Diablo3? Puteti va rog mult sa mi-l dati si mie sa ma joc si eu?
Cine stie un site pe care pot face bani sau de pe care sa pot scoate bani, macar sa ii bag in alte jocuri, dar fara sa trebuiasca sa platesc vreun ban?
Hey :) CIne stie jocuri multiplayer de downloadat (gen metin) dar cu alte subiecte? Cum ar fi vampiri, sau ca metin dar in vremurile noastre.
vreau si eu servere noi de samp RPG doar RPG si sa fie serios, sa fie cat mai nou deschis daca se poate :)
Mi- am hostat propriul svr de metin2 Cine imi zice si mie niste coduri de bosi noi Eu stiu doar numele bossilor nu si codurile : Minotaurul Mai este si un dragon : nu dragonul de gheata(2493)...? (mai mult)
mi-am descarcat minecraft si l-am instalat am instalat si java imi intra dar se vede prost rau nu stiu sa explic, dar daca ma ajuta cineva(sa intre cu TeamViwer )...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?