Am o problema va rog sa ma ajutati.Nu merge sa deschid instalarea la league of legends.Am avut jocu inainte mergea perfect acuma nu stiu ce are nu mai merge sa deschid instalarea va rog ajutati-...? (mai mult)
de mult am jucat un metin2hammer si am donat pentru moduri am 34 de modurii si nu ma stiu parola de-la contt cine poate sa ma ajuta va rog din suflet primeste funditsa ! :|
Un metin frumos? Vreau sa se farmeze pentru adauga/schimba, pentru carti ss-uri etc. Dar vreau ca bonusurile sa se farmeze pentru ele! Restu nu ma intereseaza. Cine stie? :D dau funda
Cn stie un joc asemanator cu counter-strike 1.6.Dar sa se incadreze in 2 ghx procesor si 1gb ram. Funda
as dori sa cumpar un Samsung galaxy ace (1), si mie imi place mult angry birds. Acum s- a facut un uptade l- a toate angry birds si daca se va face si luna viitoare (August, 2014) le voi mai putea...? (mai mult)
Vrei sa joci SA:MP? - ADD referral ID: 42998 (la inregistrarea pe server) Comunitatea B- Zone va invita pe cel mai mare server romanesc de SA- MP (San Andreas Multi Player): (RPG.B- Zone.Ro:7777) Hostname:...? (mai mult)
Vreau si eu un servar cu zombie laser(2) gloante infinite dau funda plzz
Imi spune si mie cineva un joc PC Shooting, Action, va rog?
In aplicatia My Talking Tom, cand ma loghez cu Facebook nu pot vedea nici un prieten, imi permite sa fac solicitari de prietenie dar nu sa vizitez, stie cineva de ce?
Ziceti-mi va rog niste jocuri msito cu batai cu masini shootere. Dau funda pentru cine imi zice cele mai multe jocuri!
Heii TPU nu îmi merge wi - fi -ul de la laptop și la celălalt laptop merge!
De curand am vrut sa joc un meci pe fifa 13, si cand intru sa joc imi apare totul intunecat, e problema jocului? Cu o zi inainte mergea totul perfect, si dupa erau toate resteate.
Mi- am făcut recen un cont pe Club Penguin și vreau să cumpăr membership. Problema este că după completez datele( card number, când expiră, etc ) și dau pe actualizează plată...? (mai mult)
Joaca cineva Gladiatus dar sa fie pe prov 4!?
Salut, aceasta intrebare o adresez celor ce stiu sa faca servere de sa- mp... vr sa fac un server de trucking si nu prea ma descurc. daca ma poate ajuta cineva sa- mi eplice cum si ce trebuie sa fac dati...? (mai mult)
De unde pot face rost de GTA ( nu Vice City, dar cu misiuni )? Dau funda!;) :)
Pt. fostii jucatori de Minecraft. Cine a jucat minecraft cu cont premium si nu mai joaca, il rog sa-mi dea mie contul lui pentru primul cont Funda.
Am instalat ( uefa euro2012) si imi cere o parola :| " Enter password for the encrypted file." ma puteti ajuta?
Care jucati tera pe svr 1?
Salut.Scuze pentru categorie, as vrea un program de filmat desktopul si jocurile care sa nu imi foloseasca asa multe resurse ca frapsul.Multumesc mult si un program de editat impreuna cu un tutorial daca...? (mai mult)
Cine stie daca este un mod utb 650 fs 2013
Cine joaca gta 5 online/sa ma ajute si pe mine cu ceva. am vazut un glitch de bani in care bagi o prostituata si masina si o omori.intri in garaj si ar trebui sa fie in masina, moarta.eh,...? (mai mult)
Buna seara TPU! As dori o lista cu niste metine cu cerinte de sistem mai reduse! Doresc un link cu metinul si cerintele de sistem!
Imi poate da cineva si mie un auto last hit pentru dota? Mereu cand farmez vine un inteligent si imi da last hit la crepi sau cand sunt lane cu un alt jucator el mereu da last hit si nu fac aproape...? (mai mult)
Cine are de vanzare consala SEGA (VECHI(MARIO, BATTLE CITY...).
Hei TPU, cum pot intra pe 2 conturi de imvu deodata? Fara sandboxie..ca nu-l pot descarca :/ Mai aveti si alte metode? funda!
as vrea sa va intreb eu am GTA V pe xbox 360 iar prietenul meu GTA V pe PS 3 pot sa ma intalnesc cu el in Online? MULTUMES ANTICIPAT
Ba datim niste jocuri bune(site-uri)de pe net>. Funda
Caut admini pentru server de cs classic luni se deschide, sper ca vreti admin ca am nevoie de owner am deja jucatori pe sv l-am deschis o zi luni-marti il termin.
Salutare TPU, deschid fifa 08 si dupa 3 min se stinge pc-ul asa face si cand joc jocuri pe facebook, de la ce sa fie?
Nu se mai aprinde monitorul :(! La calculator am o problema mi am schimbat sursa deoarece cablul de la hdf nu mai mergea bine cum se misca se auzea un zgomot dar dupa ce am schimbat sursa nu se ...? (mai mult)
recent mi'am achizitionat un xbox 360 slim si as dorii sa il modez... Dar eu as vrea sa mai pot intra pe youtube... Sau fb... Nu mai pot eu de multiplayer dar daca il modez si astea si mi se duc?...? (mai mult)
Salut,cum pot rezolva problema asta: Cand intru in minecraft imi arata un fel de eroare(crash report)! Cum o pot rezolva?
Cu cat sa vand un FMS+7 Cu paguba medie 8% si fara pietre PE Metin2ro... Contatima pe adresa mea de FB Marius Dan
caut un joc mai vechi la care nu ii stiu exact numele pentru ca l- am jucat acu vreo 10 ani dar stiu sigur ca nume este format din 2 cuvinte si ca abele cuvinte incep cu litera B. Va mai pot ...? (mai mult)
Salut tpu.Cine joaca un minecraft pe versiunea 1.6.4 sau versiunea 1.6.2?
Cum as putea cumpara de pe Steam un joc fara card, adica cu euro de pe telefon. Multumesc!
As vrea si eu un sv de minecraft gratis sa ma joc cu prieteni, dar nu stiu cum se face.Daca stiti ati putea sa ma ajutati sau sa imi faceti si mie unul? Multumesc.
Deci vreau sa-mi iau un xbox 360, si am o intrebare daca o sa am xbox live free o sa pot juca GTA ONLINE sau orice joc online, sau sa fac updateuri la jocuri? dau funda care ma ajuta
Cum poți sa schimbi numele de familie pe Sims FREE Play?
Am un Nokia Lumia 520 si de vreo luna joc Asphalt 8:Airbone. Recent a aparut un update pe care nu vreau sa il fac pentru ca nu mai am suficienta memorie ( nu am cum sa sterg nimic) si jocul nu ma...? (mai mult)
stie careva un joc shooter cu zombie dar sa imi mearga pentru pc- u meu:RAM 1GB, Processor Intel(R) Celetron(R) CPU 450 2. 2GHz, Placa video Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family 256 mb.Dau...? (mai mult)
Joc counter- strike de multa vreme si mi- am facut un cont pe un sait al unui server pe care joc. Vreau sa- mi fac cerere nick(sa- mi rezerv numele cu care joc ca nimeni sa nu poate intra cu el)....? (mai mult)
Cine ma poate ajuta sa creez un metin gratis?
Care sunt gameri vostrii favoriti din Romania? (de pe youtube)
Proccesor LGA1150 INTEL Core i7- 4770KLGA1150 / 3.5- 3.9GHz / 8MB / 84W / HD Graphics Kuler DEEPCOOL LUCIFER700~1400RPM / 81, 33CFM / 17.8~31.1dBA Placa video GTX770 2GB ZOTAC ZT- 70302- 10P2 GB /...? (mai mult)
Spuneti cam cat valoreaza. http://bit.ly/1xgPp1q Rog seriozitate. Fara raspunsuri stupide.
Mi- am descarcat gta sa si samp. Am intrat in samp si am vrut sa ma conectez la un server, am dat conect dar nu s- a intamplat nimic, doar aparea in dreapta numele jucatorilor. Am crezut ca trebuie upgradat...? (mai mult)
Salu TPU! Am cateva jocuri in PC dar, m-am plictisit de ele, ce jocuri imi recomandati? Dau funda pentru cele mai faine jocuri :D
.Am o urgenta! Mi- am instalat 7Day's to Die (joc super fain) dar imi merge greu (saccadat)... ajutati- ma va rog cu un program sau ceva sa mearga mai bine P.S: Tin sa mentionez ca imi merg...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului