TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 2479
  • 2480
  • 2481
  • 2482
  • 2483
Catalin_Caty_1997
în 22 Iulie 2014 | Catalin_Caty_1997 întreabă:

Buna ziua TPU! Doresc sa imi achizitionez un PC si un Laptop. PC- ul sa il folosesc acasa si Laptop- ul cand plec. Mai ales ca vreau sa joc niste jocuri, bine ok nu neaparat ULTRA settings sau HIGH. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Catacombe
în 22 Iulie 2014 | Catacombe întreabă:

Hey, ce inseamna DEF? O femeie a lasat un status pe facebook cu textul " Am reusit ". Si cine a intrebat- o " Ce ai facut? ", iar altcineva a raspuns cu " Banuiesc ca def- ul ". Ce inseamna? FUNDA...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ionutmiron
în 22 Iulie 2014 | Ionutmiron întreabă:

vreau sa fac un server de minecraft 1.7.2 si nu stiu cum ajutatima?!?

1
Răspunde Raportează
hoza99
în 22 Iulie 2014 | hoza99 întreabă:

Care cs 1.6 este mai bun sa mearga cfg?

2
Răspunde Raportează
tudorodo
în 22 Iulie 2014 | tudorodo întreabă:

Pe Barn Buddy cine imi trimite o vaca roz sau una albastra pe adresa de facebook https://www.facebook.com/florin.bors.77 primeste FUNDA!

0
Răspunde primul Raportează
angel_4561
în 22 Iulie 2014 | angel_4561 întreabă:

Cine poate sa-mi ofere jocul minicraft multiplayer?

0
CristinaCtC
în 22 Iulie 2014 | CristinaCtC întreabă:

Buna TPU. Mi-am descarcat minecraft si am dat sa ma loghez cu un nick. Am intrat pe minecraft si ...surpriza! Nu aveam nick ci Player. Intrebare : cum sa pot intra pe contul meu si sa scap de player

0
GBoB
în 22 Iulie 2014 | GBoB întreabă:

Cand intru in %appdata%-minecraft nu imi apare folderul bin.Ce fac? Am minecraft 1.7.10.

1
Răspunde Raportează
KateHemmings1
în 22 Iulie 2014 | KateHemmings1 întreabă:

Help:o3 Stie cineva cum poti merge la o intalnire in jocul Kardashian?:)

0
Martin_Michael_1994
în 22 Iulie 2014 | Martin_Michael_1994 întreabă:

Stie cineva cat de greu se creste pe Metin2Regent? A incercat cineva acest server? Pareri?

1
Răspunde Raportează
Costelush2015
în 22 Iulie 2014 | Costelush2015 întreabă:

Salut : as vrea sa deschid un server de metin2 pvm hard cine ma poate ajuta? platesc host + dau detinator si toate cele :p.s nu stiu sa creez server.

1
Răspunde Raportează
Toretto77
în 22 Iulie 2014 | Toretto77 întreabă:

Buna TPU. Stie cineva coduri pentru despicable me de pe telefol/Tableta. Dau Funda.;)

3
Răspunde Raportează
baiatuldinbrasov112
în 22 Iulie 2014 | baiatuldinbrasov112 întreabă:

Mi- am deschis recent server de Counter- Strike 1.6. Este foarte tare, are pluginuri faine si am cativa admini devotati care stiu sa isi face treaba. O singura problema... :( Nu avem jucatori pe server....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cool_Robytzul_1993
în 22 Iulie 2014 | Cool_Robytzul_1993 întreabă:

Sall cine joaca aqw hidden project,redaqw, aqw normal sa bage la id de Mess robi_asasinul Ca vr si eu un cont de aqw dau Funda

0
Gabryel_Gabryele_1995
în 22 Iulie 2014 | Gabryel_Gabryele_1995 întreabă:

Am facut un site pe 'ucoz' de metin.Cum un loc unde sa se inregistreze playeri

1
Răspunde Raportează
Scurtu_Alex_1998
în 22 Iulie 2014 | Scurtu_Alex_1998 întreabă:

Buna ziua am instalat TDU2 dar cand intru imi cere un serial de activare spune ceva de genu "Please enter your serial number in the supplied text area and click 'Activate' to unlock. This will connect ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
XMrDefaultX
în 22 Iulie 2014 | XMrDefaultX întreabă:

Exista RP FREE? SI DACA DA FARA PAROLA SAU SURVEY. funditza :** PS:BAGATI LINKURILE FUNCTIONABILE!

0
Theodor_Socol_1997
în 22 Iulie 2014 | Theodor_Socol_1997 întreabă:

Vreau sa imi fac un server de SAMP si am nevoie de un Scripter foarte bun sau mai multi mai slabi... Cine se oferea? P.S. Am 17 ani ( Cam mic pentru Owner, stiu ), iar poza e veche si nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
KingTheKing
în 22 Iulie 2014 | KingTheKing întreabă:

Hay! Ma joc nfs world si am un porsche gt2! la ce fel de curse am sanse sa primesc piese pentru masina(ma refer la engine,suspension,tires, brakes etc.)?

2
Răspunde Raportează
kamykazeee
în 22 Iulie 2014 | kamykazeee întreabă:

as dori sa ma ajutati cu MicroVolts. Imi tot da critical error si nu stiu ce sa fac, daca imi spuneti de faza aia cu propreties- advanced si sa dau la ultima si sa dau la maxim, e deja la...? (mai mult)

0
KiLl3Rady
în 22 Iulie 2014 | KiLl3Rady întreabă:

As vrea sa ma apuc de YouTube, si as vrea sa imi zice-ti, daca stiti, un joc care sa nu fie plictisitor, la care lumea s-ar uita.

7
Răspunde Raportează
ionut7x7
în 22 Iulie 2014 | ionut7x7 întreabă:

Cum fac in gta san andreas sa vad interiorul masinii si cand conduc sa vad volanul? trebuie un program ceva sau?

3
Răspunde Raportează
Darkion
în 22 Iulie 2014 | Darkion întreabă:

Hei TPU mi- am descarcat 4Story si cand intru in patch dupa ce se incarca liniutele dau JOACA! dar nu imi intra in joc desi calculatorul nu are nici un fel de problema este ff bun! va rog sa imi dati...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BUMALL
în 22 Iulie 2014 | BUMALL întreabă:

Hello TPU! Cine stie vreun Fel de HACK stardoll? Vreau sa fie fara descarcare sau instalare, Direct sa scriu de cati sd am nevoie! Fundita cat mai repede! Astept raspunsuri!

0
Gortan_Robert_1996
în 22 Iulie 2014 | Gortan_Robert_1996 întreabă:

Vreau si eu un hack care sa mearga dau funda!

7
Răspunde Raportează
Stefan_Calinescu_1998
în 22 Iulie 2014 | Stefan_Calinescu_1998 întreabă:

Va rog ey ajutati- ma cu niste explicatii...Eu vreau slot si adminul m- a apribat si a spus sa ii dau numele si parola si i le- am dat pe cele de la steam...Cum fac in caz ca imi resetez pc- ul ca sa ma...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
T0X1kSkuLL
în 22 Iulie 2014 | T0X1kSkuLL întreabă:

Salut am Volan si pedale de la GEMBIRD. In 18 wos sau ETS2 (EURO TRUCK SIMULATOR2) VOLANUL VIREAZA CAM GREU AM DAT ACOLO LA SENSIBILITATE DIN JOC DAR DEGEABA. Volanul are un led care se aprinde si rosu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stormer54
în 22 Iulie 2014 | Stormer54 întreabă:

In League of Legends unde e mai bine sa intru cu Vladimir, pe top, mid sau bot? Si ca suport, este mai bun Thresh sau Syndra?

1
Răspunde Raportează
hognogicereajutor112
în 22 Iulie 2014 | hognogicereajutor112 întreabă:

cine stie parole la far cry 3? dau sunda

1
Răspunde Raportează
AndreiCristi123
în 22 Iulie 2014 | AndreiCristi123 întreabă:

Stie cineva la FIFA 14 o comanda ca sa trimit jucatorul in atac? Am vazut la KSI la inceputul meciului, cum da pass intre 2- 3 jucatori, si altul se duce spre poarta si atunci dadea un lob...? (mai mult)

0
T0X1kSkuLL
în 22 Iulie 2014 | T0X1kSkuLL întreabă:

Salut ma joc Euro truck simulator 2 cu volan si pedale. Intrebarea mea este de ce atunci cand vreau sa virez trebuie sa invart cam mult de volan? Adica nu reactioneaza repede. Pedalele merg repede dar ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
simionalexandrugabriel
în 22 Iulie 2014 | simionalexandrugabriel întreabă:

(De la intrebarea anterioara) Cum fac update la placa video?

5
Răspunde Raportează
KeNNT3D
în 22 Iulie 2014 | KeNNT3D întreabă:

Dau cont de lol level 30.pe 1 sau 2 euro Vodafone, cine vrea acetsa este skypul meu:dinnozo51 sa mesul:steaua_ionut36

0
Rusica123
în 21 Iulie 2014 | Rusica123 întreabă:

Am si eu o intrebre:cum se face un cont de Live For Speed.

1
Răspunde Raportează
B??_Iulik?_1976
în 21 Iulie 2014 | B??_Iulik?_1976 întreabă:

De unde pot lua outlast demo? Funda! Va rog Spuneti-mi

0
Attaatt13Sibiu
în 21 Iulie 2014 | Attaatt13Sibiu întreabă:

Buna TPU am o intrebare: de la un timp in coace imi cere Adobe flash player, l- am dezinstalat si instalat din nou si nu merge! ce sa ma fac? nu pot sa ma joc nu pot sa fac nimic...eu incerc sa il instalez...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ionut2143
în 21 Iulie 2014 | Ionut2143 întreabă:

Hello Nu stiti ceva joc in care esti arbitru? Gen fifa sa fie, dar sa controlezi arbitrul si sa ai toate atributele acestuia. Sau nu exista astfel de joc? Multumesc :*

0
Conteaza_Chiar_Nu_2000
în 21 Iulie 2014 | Conteaza_Chiar_Nu_2000 întreabă:

imi spuneti si mie va rog cum fac un set pvm pentru metin2? Cel mai bun set ia funda!

1
Răspunde Raportează
stefandanyel
în 21 Iulie 2014 | stefandanyel întreabă:

De ce imi da crash in cariera la FIFA 14?

1
Răspunde Raportează
Yoniix
în 21 Iulie 2014 | Yoniix întreabă:

Dati-mi si mie un site de unde pot descarca un patch cu liga 1 2013-2014 sau 2014-2015 pentru fifa 07! FUNDA! P.S. Am cautat dar nu am gasit, poate gasiti voi!

3
Răspunde Raportează
Snakebosu23
în 21 Iulie 2014 | Snakebosu23 întreabă:

am cpu 100% chiar si atunci cand nu rulez niciun program, si nu stiu ce programe sa inchid din task manager, oare este de la svchost.exe? Cum pot rezolva problema? ( nu pot face screen shot...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mondici
în 21 Iulie 2014 | mondici întreabă:

Mi- am descarcat gameranger si cand vreau sa il instalez imi scrie ca nu am memorie suficienta. PS: Am memorie pentru ca m- am uitat si habar nu am de ce nu il pot instala. Ajutor! Ofer funda raspunsului...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Turcanu_Florin_Bogdan_2000
în 21 Iulie 2014 | Turcanu_Florin_Bogdan_2000 întreabă:

imi putetii da si mie niste servere de metin? Nu vreau pvp, ci pvp-pvm, Ratele nu foarte marii, Fara modurii. FUNDAA Maxim lv 127, 250

1
Răspunde Raportează
Anda12343
în 21 Iulie 2014 | Anda12343 întreabă:

Mai demult jucam metin2 dar nu mai stiu cum se numea sv... Tot ce stiu sunt cativa membri din STAFF 1) [M.R]BeBe 2) [OWN]AngelixJose (sau ceva de genul.) 3) [GM]HimenuL Va rog ajutati- ma, dau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
T0X1kSkuLL
în 21 Iulie 2014 | T0X1kSkuLL întreabă:

Salut ma joc Euro truck simulator 2 cu volan si pedale. Intrebarea mea este de ce atunci cand vreau sa virez trebuie sa invart cam mult de volan? Adica nu reactioneaza repede. Pedalele merg repede dar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Boaru_Alin_1990
în 21 Iulie 2014 | Boaru_Alin_1990 întreabă:

De ce cand iutru in metin2 dupa cateva minute mi se blocheaza? am un pc destul de recent:6 GB ram Intel i3 3.5GH ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
FaFaLikeYou
în 21 Iulie 2014 | FaFaLikeYou întreabă:

De unde pot lua Photoshop FREE? :) Am incercat cu Creative Cloud dar mi se blocheaza dupa 1 min si da crash.

3
Răspunde Raportează
andreiboss31
în 21 Iulie 2014 | andreiboss31 întreabă:

Imi puteti niste modele de laptop? Am un buget de max. 25 milioane si as vrea sa adaug ca as vrea sa il iau ca sa stau pe net si sa ma joc jocuri(dar nu foarte mari).Si nu vreau raspunsuri gen "ia ti PC"....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
KeNireM
în 21 Iulie 2014 | KeNireM întreabă:

Sal TPU.Nustiu cum sa imi fac cont pe ro- rp.Ma puteti ajuta cu niste intrebari? Forma lunga a urmatoarelor acronime - IC, OOC, PK, FK, PG, MG In Character, Out of Character, Player Kill, Faction...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
KeNireM
în 21 Iulie 2014 | KeNireM întreabă:

Cine a jucat SA:MP pe Romania-Roleplay si nu mai joaca va rog sa imi dati contul mie ca nu imi pot face.(ad mess:andutu_blueeyes)

0
  • 2479
  • 2480
  • 2481
  • 2482
  • 2483
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 15 ore

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 11 ore

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am observat că în ziua de azi, AI- urile astea noi, gen Gemini 3, sunt super inteligente, dar sistemul le obligă să se ascundă. Adică trebuie să se prefacă, să scrie cu greșeli, să aștepte...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • NonZarek
    trimisă acum 14 ore

NonZarek întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist și reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist însă anxietatea îmi îngreunează acest lucru și doresc...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.637
  • Întrebări: 3.954.669
  • Răspunsuri: 17.665.252
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Misterul familiei Hunter

Misterul familiei Hunter

Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.399 Conversaţii