Buna ziua TPU! Doresc sa imi achizitionez un PC si un Laptop. PC- ul sa il folosesc acasa si Laptop- ul cand plec. Mai ales ca vreau sa joc niste jocuri, bine ok nu neaparat ULTRA settings sau HIGH. ...? (mai mult)
Hey, ce inseamna DEF? O femeie a lasat un status pe facebook cu textul " Am reusit ". Si cine a intrebat- o " Ce ai facut? ", iar altcineva a raspuns cu " Banuiesc ca def- ul ". Ce inseamna? FUNDA...? (mai mult)
vreau sa fac un server de minecraft 1.7.2 si nu stiu cum ajutatima?!?
Care cs 1.6 este mai bun sa mearga cfg?
Pe Barn Buddy cine imi trimite o vaca roz sau una albastra pe adresa de facebook https://www.facebook.com/florin.bors.77 primeste FUNDA!
Cine poate sa-mi ofere jocul minicraft multiplayer?
Buna TPU. Mi-am descarcat minecraft si am dat sa ma loghez cu un nick. Am intrat pe minecraft si ...surpriza! Nu aveam nick ci Player. Intrebare : cum sa pot intra pe contul meu si sa scap de player
Cand intru in %appdata%-minecraft nu imi apare folderul bin.Ce fac? Am minecraft 1.7.10.
Help:o3 Stie cineva cum poti merge la o intalnire in jocul Kardashian?:)
Stie cineva cat de greu se creste pe Metin2Regent? A incercat cineva acest server? Pareri?
Salut : as vrea sa deschid un server de metin2 pvm hard cine ma poate ajuta? platesc host + dau detinator si toate cele :p.s nu stiu sa creez server.
Buna TPU. Stie cineva coduri pentru despicable me de pe telefol/Tableta. Dau Funda.;)
Mi- am deschis recent server de Counter- Strike 1.6. Este foarte tare, are pluginuri faine si am cativa admini devotati care stiu sa isi face treaba. O singura problema... :( Nu avem jucatori pe server....? (mai mult)
Sall cine joaca aqw hidden project,redaqw, aqw normal sa bage la id de Mess robi_asasinul Ca vr si eu un cont de aqw dau Funda
Am facut un site pe 'ucoz' de metin.Cum un loc unde sa se inregistreze playeri
Buna ziua am instalat TDU2 dar cand intru imi cere un serial de activare spune ceva de genu "Please enter your serial number in the supplied text area and click 'Activate' to unlock. This will connect ...? (mai mult)
Exista RP FREE? SI DACA DA FARA PAROLA SAU SURVEY. funditza :** PS:BAGATI LINKURILE FUNCTIONABILE!
Vreau sa imi fac un server de SAMP si am nevoie de un Scripter foarte bun sau mai multi mai slabi... Cine se oferea? P.S. Am 17 ani ( Cam mic pentru Owner, stiu ), iar poza e veche si nu...? (mai mult)
Hay! Ma joc nfs world si am un porsche gt2! la ce fel de curse am sanse sa primesc piese pentru masina(ma refer la engine,suspension,tires, brakes etc.)?
as dori sa ma ajutati cu MicroVolts. Imi tot da critical error si nu stiu ce sa fac, daca imi spuneti de faza aia cu propreties- advanced si sa dau la ultima si sa dau la maxim, e deja la...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de YouTube, si as vrea sa imi zice-ti, daca stiti, un joc care sa nu fie plictisitor, la care lumea s-ar uita.
Cum fac in gta san andreas sa vad interiorul masinii si cand conduc sa vad volanul? trebuie un program ceva sau?
Hei TPU mi- am descarcat 4Story si cand intru in patch dupa ce se incarca liniutele dau JOACA! dar nu imi intra in joc desi calculatorul nu are nici un fel de problema este ff bun! va rog sa imi dati...? (mai mult)
Hello TPU! Cine stie vreun Fel de HACK stardoll? Vreau sa fie fara descarcare sau instalare, Direct sa scriu de cati sd am nevoie! Fundita cat mai repede! Astept raspunsuri!
Vreau si eu un hack care sa mearga dau funda!
Va rog ey ajutati- ma cu niste explicatii...Eu vreau slot si adminul m- a apribat si a spus sa ii dau numele si parola si i le- am dat pe cele de la steam...Cum fac in caz ca imi resetez pc- ul ca sa ma...? (mai mult)
Salut am Volan si pedale de la GEMBIRD. In 18 wos sau ETS2 (EURO TRUCK SIMULATOR2) VOLANUL VIREAZA CAM GREU AM DAT ACOLO LA SENSIBILITATE DIN JOC DAR DEGEABA. Volanul are un led care se aprinde si rosu...? (mai mult)
In League of Legends unde e mai bine sa intru cu Vladimir, pe top, mid sau bot? Si ca suport, este mai bun Thresh sau Syndra?
cine stie parole la far cry 3? dau sunda
Stie cineva la FIFA 14 o comanda ca sa trimit jucatorul in atac? Am vazut la KSI la inceputul meciului, cum da pass intre 2- 3 jucatori, si altul se duce spre poarta si atunci dadea un lob...? (mai mult)
Salut ma joc Euro truck simulator 2 cu volan si pedale. Intrebarea mea este de ce atunci cand vreau sa virez trebuie sa invart cam mult de volan? Adica nu reactioneaza repede. Pedalele merg repede dar ...? (mai mult)
(De la intrebarea anterioara) Cum fac update la placa video?
Dau cont de lol level 30.pe 1 sau 2 euro Vodafone, cine vrea acetsa este skypul meu:dinnozo51 sa mesul:steaua_ionut36
Am si eu o intrebre:cum se face un cont de Live For Speed.
De unde pot lua outlast demo? Funda! Va rog Spuneti-mi
Buna TPU am o intrebare: de la un timp in coace imi cere Adobe flash player, l- am dezinstalat si instalat din nou si nu merge! ce sa ma fac? nu pot sa ma joc nu pot sa fac nimic...eu incerc sa il instalez...? (mai mult)
Hello Nu stiti ceva joc in care esti arbitru? Gen fifa sa fie, dar sa controlezi arbitrul si sa ai toate atributele acestuia. Sau nu exista astfel de joc? Multumesc :*
imi spuneti si mie va rog cum fac un set pvm pentru metin2? Cel mai bun set ia funda!
De ce imi da crash in cariera la FIFA 14?
Dati-mi si mie un site de unde pot descarca un patch cu liga 1 2013-2014 sau 2014-2015 pentru fifa 07! FUNDA! P.S. Am cautat dar nu am gasit, poate gasiti voi!
am cpu 100% chiar si atunci cand nu rulez niciun program, si nu stiu ce programe sa inchid din task manager, oare este de la svchost.exe? Cum pot rezolva problema? ( nu pot face screen shot...? (mai mult)
Mi- am descarcat gameranger si cand vreau sa il instalez imi scrie ca nu am memorie suficienta. PS: Am memorie pentru ca m- am uitat si habar nu am de ce nu il pot instala. Ajutor! Ofer funda raspunsului...? (mai mult)
imi putetii da si mie niste servere de metin? Nu vreau pvp, ci pvp-pvm, Ratele nu foarte marii, Fara modurii. FUNDAA Maxim lv 127, 250
Mai demult jucam metin2 dar nu mai stiu cum se numea sv... Tot ce stiu sunt cativa membri din STAFF 1) [M.R]BeBe 2) [OWN]AngelixJose (sau ceva de genul.) 3) [GM]HimenuL Va rog ajutati- ma, dau...? (mai mult)
De ce cand iutru in metin2 dupa cateva minute mi se blocheaza? am un pc destul de recent:6 GB ram Intel i3 3.5GH ...? (mai mult)
De unde pot lua Photoshop FREE? :) Am incercat cu Creative Cloud dar mi se blocheaza dupa 1 min si da crash.
Imi puteti niste modele de laptop? Am un buget de max. 25 milioane si as vrea sa adaug ca as vrea sa il iau ca sa stau pe net si sa ma joc jocuri(dar nu foarte mari).Si nu vreau raspunsuri gen "ia ti PC"....? (mai mult)
Sal TPU.Nustiu cum sa imi fac cont pe ro- rp.Ma puteti ajuta cu niste intrebari? Forma lunga a urmatoarelor acronime - IC, OOC, PK, FK, PG, MG In Character, Out of Character, Player Kill, Faction...? (mai mult)
Cine a jucat SA:MP pe Romania-Roleplay si nu mai joaca va rog sa imi dati contul mie ca nu imi pot face.(ad mess:andutu_blueeyes)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?