Salut,TPU! Sunt pe cale sa imi hostez un server de Metin2 si nu am un lucru clar in minte. Dupa ce il hostez o sa mai pot face iteme modate?(cine stie dau funda:D)
Hei. Am o problema cu IMVU. cautam pe net pozitii pentru caracterul meu si am cumparat una de aici : http://www.imvu.com/shop/web_search.php?manufacturers_id=32341124. Problema e ca mai intai am mai incercat...? (mai mult)
De ceva zile primesc o notificare de la windows Win32/Gamarue was found on your pc si de atunci totul merge mai greu. Loading in game e mai greu, imi sacadeaza pe net, am probleme cu fps'urile. Am ...? (mai mult)
Cine stie niste sieturi de jocuri cu curse sau de actiune ceva please
Deci am server sa- mp nou :HostName: hGaming Romania|The Best RPG|www.hGaming.ro Address: 188.241.14.112:7777 Players: 0 / 50 Ping: 47 Mode: hG:RPG v5.1 ( RolePlay Map: San Andreas ...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un id de mess. Vreau unul nou pentru sa- mp, daca stiti voi. Dar as vrea sa nu imi fac alt e- mail, si daca se poate sa fiu logat pe contul curent si pe celalalt in acelasi...? (mai mult)
Imi dati un servar usor de superhero de cs1.6
Niste jocuri pc cu grafica misto? dau funda;)
Cum fac sa ma joc fifa world cu un prieten? cum fac sa-l adaug in lista de prieteni.
Salut, cine joaca samp si este interesat, tocmai am inceput o comunitate, suntem in cautare de staff si playeri noi :D 89.33.242.132:7777
Salut tpu.Cine stie un program sau un driver pentru updateuri sau un program sau un driver pentru opengl ca am windows xp. Va rog dau funda!
Vreau niste nume tari de mafii pentru samp! App intrati pe HostName: RPG.ONLY- PH.INFO » RPG [WWW.ONLY- PH.INFO] Address: RPG.ONLY- PH.INFO:7777 Players: 15/ 50 Ping: 19 Mode:...? (mai mult)
Era un joc de riesling pe calculator de pe care ieseai de pe ring, luai scaune, obiecte si te bateai. Cum se numeste jocul/jocurile?
Heii TPU! :D Cine imi zice si mie un Metin2 fain gen HotStyle, primeste funditaaa! :D
Am si eu o comunitate, mai exact Design Anywhere - www.designanywhere.ro/forum Eu caut staff si nu stiu cum sa il populez. mai repede. Aveti vreo idee?
Am o problema cu un stick usb (ADATA COO8 / 8GB )... Il bag in pc, mi- l citeste, iar cand il deschid scrie "This folder is empty" sau "0 items", iar in My Computer imi zice 5, 53 GB...? (mai mult)
Salut, voi fi scurt si la subiect - - - > Sunt in cautare de un server de Metin2. Serverele sa fie in general fara moduri si sa fie populate, ratele intre 200 si 1000... , iar playerii cel putin 200/zi. ...? (mai mult)
Jocuri Horror? O lista cu ce jocuri horror stiti! Cea mai lunga lista si frumoasa primeste funda!
de curand am decis sa imi fac un server mt 2 dar dupa ce l-am facut am constatat ca alti oameni nu se pot lega la server, ce e de facut. multumesc anticipat... fundita
Salut, caut un metin dar sa fie la fel ca Metin2Dinasty.it, acolo am luat ban pentru aproape nimic, sau cine joaca metinul asta sa ii zica la un GM sa- mi scoata banul, am numele Stiles. Funda + ...? (mai mult)
Cu ce program pot inregistra tot ce fac la pc (video way)
Salut, TPU! Am o mare problema cu calculatorul! De fiecare data cand incerc sa dezarhivez ceva winrar- ul imi da erori, cum ca unele fisiere ar fi corupte, dar nu sunt pentru ca am incercat la un prieten!...? (mai mult)
Salut :) as dori sa ma ajutati cu ceva :) as dori sa imi deschid un canal de gaming dar nu am microfon adecvat :( totusi am strans 120 ron pentru am lua unul :) as dori sa imi dati un link de unde as putea...? (mai mult)
TPU de ce cand dau click pe fifa nu se deschide jocu? am dat si cu run as administrator si nimic. am si dezinstalat jocu si l-am instalat iar si tot nu se deschide. Ma ajuta cineva?
cred ca cu totii stim jocul acala GTA San Andreas, nu? Dar cred ca stiti ca demult s-a lansat "Vanatorii de mituri din GTA". imi spuneti si mie CEL PUTIN 30 DE MITURI? Mersi!
Salut, azi am facut un server de metin fara hamachi, i- am facut si site, am intrat pe el mi am dat GM totu bine, dar problema este ca altii nu se pot conecta, le da eroare la conectare. Am si portmap...? (mai mult)
Buna am fifa 13 si in primele zile a mers bine dar acum cand il deschid se inchide la imaginea cu messi.Va rog zice- tim raspunsul! Dau fundaaaaa! Ajutati- ma va rog din suflet! Am un net varza si nu il...? (mai mult)
Sall TPU, Aveti ceva ponturi de facut gems gratis pe throne rush? Am incercat cu android pe pc(instalez si rulez diverse aplicatii si primesc 2- 10 gems) dar nu a mers aparea negru cand incarcam jocul...? (mai mult)
Salut.mi-am modat ps3 iar cel care a facut-o mi-a spus ca atunci cand o sa imi instalez jocuri sa fiu atent la nu stiu ce update al jocurilor. poate sa imi spuna cineva la ce se refera?
cand intru pe gta san andreas Bucuresti mergeti putin si ma scoate afar ce trebuie sa fac
Tocmai de curand mi- am instalat GTA IV si pe cand vreau sa intru in joc primesc aceasta eroare http://imgur.com/iQ1ZIEU am dat "ok" dar nu s- a intamplat nimic, dupa aceea am mai instalat odata...? (mai mult)
Salut.m- am apucat de metin2 ro Ca sa imi fie mai frumos jocul, si pentru ca m- am enervat sa tot ascult aceeasi melodie in tot timpul jocului vreau sa bag eu niste melodii in alte metine mergea.dar ...? (mai mult)
Imi puteti da o copie de Windows 7 Ultimate 64 bit. Abia am luat o placa de RAM dar nu vreau sa aleg o copie random de pe net. Multumesc anticipat!
am si eu o intrebare : ! care sunt cei mai OP campioni din LOL?
Stiti niste site-uri sau undeva unde se pot promova canalele de gaming din Romania?
Pentru cei ce joaca/au jucat metin2. La metin2 hammer cand ma loghez si vreau sa intru pe server imi da eroare la conectare, iar daca intru pe ch1 merge, doar ca atunci cand intru in joc ma...? (mai mult)
Am o mica mare problema: Mi- am reinstalat windowsul si nu- mi mai merge nici un joc. Am instalate Toate Driverele si toate programele... Ce sa fac? Nu cred ca sunt de vina componentele ...? (mai mult)
Cum pot creea un joc cu ajutorul facebook gen OSM sau TOP ELEVEN sau LIGA ULTRAS? FUNDA IMEDIAT
Hei lume. Vreau sa imi cumpar o consola, dar nu stiu care. PS3 sau PS4? Acum ma c- am inclin spre PS3, pentru ca are jocul GTA V. Nu stiu ce sa aleg, si de unde sa aleg.In Italia PS4 este 450euro, ...? (mai mult)
Salut.Stiti niste private de metin2 rate maxim 150%?
Este o limita de iteme care le poti gasi pe TeamFortress pe saptamana? Un prieten mi-a spus ca maximul este de 12 iteme, dar eu pana acum am gasit mai mult de 12 iteme
cine imi trimite un link de unde pot descarca jocuri cu bani infiniti pentru android, dau funda+vot, multumescccc
Am Windows 7 Ultimate 64 bit si am instalat in PC 2 jocuri: Goat Simulator si Far Cry 3. Ei bine, la Goat Simulator de cand intru in joc nu se aude absolut nimic. La Far Cry 3, tot ce ...? (mai mult)
Sall allz! As vrea si eu un serial pentru :,, Grand Theft Auto IV ( GTA 4) serial entry `` dau funda pentru serial,,,
Cum as putea sa fac ca gta san andreas sa aive cerinte mai mici, deoarece placa mea e doar de 64 MB si vede niste dungi negre in joc pe marginea drumului sau chiar pe drum.Sau ati putea sa- ...? (mai mult)
Imi dati niste jocuri Survival? Adica imi ziceti? Gen Unturned.SI jocuri gen Papers, Please, ninastea asa micute nu cu o grafica superba.
Cum pot pune un videoclip de pe CD pe PC? Dau funda :x
Sall cine stie niste jocuri cu arme si sa poti sa ei si masini! dau funda
Salut ma poate ajuta cineva sa creez un server de cs 1.6? cu tot cu forum ...etc?
Mi- am reinstalat Windows- ul (windows 7) si mi- am instalat Minecraftul. Acum cand intru in launcher dau Play, astept 5 secunde si imi da Crash. Inainte aveam acelasi wondows si imi mergea. Help pleasee!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?