Salll.....De cateva zile mi.am instalat Fifa 2013 in PC... Dar cand dau sa intru in joc i.mi apare C:/Programe Files/Fifa 13/Game/fifa13.exe. Ce pot face ca sa mearga?
Mi- am pus de curând Fifa 2009 pe PC, deoarece o versiune mai mare ( Fifa 12, 13...) nu merge. Dar totuşi am o problemă :(, toţi jucătorii sunt cu mâinile întinse lateral şi picioarele...? (mai mult)
Cine are server de samp/cs/minecraft, si nu are comunitate, sa intrati pe comunitatea FullBoards : http://forum.fullboards.com/, si sa discutati cu fondatorii : xBoomCZEx si CriStyNa. Ps: sa va puneti...? (mai mult)
Sall Ce jocuri stiti gen Rexio, sau ceva jocuri in care primesti multe misiuni... ...va multumesc tuturor...:)
Dati-mi un link de wallhack pentru call of duty 4
cand ma loghez pe skype cu contul de facebook, deci bag parola se incarca si imi da eroara, , Ne pare rau, s- a produs o eroare. Incearca din nou, am incercat din, nou, din nou, din nou, l- ...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog de unde sa descarc minecraft pocket edition 1.0.4 (cel putin) sau cum sa imi fac server cu v 0.9.0 alpha build12. Am incercat cu external si nu merge.
Buna TPU pentru cei care joaca Gta SanAndreas sau GrandTheftAuto SanAndreas cum intelegeti voi.De pe ce pagina descarc acele modificari cu care pot face sa arate altfel literele si numerele harta si altele.Ms....? (mai mult)
..Mi- am facut acum un server de MTA (play) si l- am deschis din consola si am intrat pe server in MTA dar nu pot intra playeri.Iar cand scriu openports imi scrie asta: Port 22126 UDP is closed.Players...? (mai mult)
Salutare :) Am fifa 2012 pentru xbox 360. Cum pot baga liga 1(echipele romanesti)?
Am o intrebare cum ma pot juca minecraft impreuna cu prietenii mei pe o mapa de a mea fara sa fie si ei conectati la netul meu.Adica el de acasa de la el si eu de la mine?
Cum pot fac sa fie bara de start transparenta la windows 8 sau de unde pot sa iau o tema trasparenta
Buna TPU vreau un site de pe care sa imi fac cont pe mincraft ca sa pot juca pe servare DAU FUNDA! VA MULTUMESC MULT!
Stiti surse sigure (site- uri) de unde pot face rost de redeem code pentru Xbox Live Gold Membership sau pentru Microsoft points?(Pentru GTA V online pe xbox 360) Raspunsul care majuta cel mai ...? (mai mult)
Va rog imi dati si mie conturi cu parole si nume adevarate va rog
la fifa 07 si world cand tin apasat pe sprint tot timpul cate o data ( mai des ) daca apas sut, pasa sau altceva nu face nimic, dar daca iau mana de pe sprint si o pun iar, face sutul sau...? (mai mult)
Ma joc pe un server de Metin2(nu ma judecati)si nu stiu din ce cauza ma tot scoate de pe server(si nu se intampla asa doar pe serverul asta) iar pe prietenii mei care au internet mai slab nu ii ...? (mai mult)
Sall, TPU! am si eu o problema cu placa video dedicata, nu mai functioneaza si nu stiu ce sa ii mai fac, am incercat tot felul de chestii de pe net si nimic: restart la bios, sloturile schimbate la...? (mai mult)
Salut,stie cineva daca sunt moduri pentru prototype 2?
Hey:) am o problema la world of tanks:( cand il deschid si ma loghez dau pe start si apoi imi apare,, Te rugam sa actualizezi versiunea de joc."
Sall All, vreau si eu un hack metin2 ro, mai exact Hack metin2 mod pl da sa fie actualizarea 11.07. 2014 sa mearga Dau Funda + Vot!
La ce ora incepe iobagg live:D? dau funda.
Care este consola mai buna dintre xbox 360 si ps3 si agrgumentati :D
Cine imi da un link pe a putia sa-mi descarc metin2 destroi
Cum sa schimb controalele la FIFA WORLD? Adica imi merge bine D, S, A pentru sut, pasa, alunecare/centrare dar am sprintul pe space si schimba jucatorul pe Shift, cum sa fac sa le mut pe...? (mai mult)
Ce jocuri mai ştiţi şi voi aparute anul acesta?
La assasins creed 3 mi- am bagat DLC- ul Tirany of King Washinton si cand intru in joc nu imi apare nimic de la DLC- ul respectiv.Normal trebuia sa imi apara ceva cu "Tirany of King Washinton" dar nu...? (mai mult)
Care imi spune si mie un nume de counter si un cfg bun? Dau funda1
Am o problema cu minecraft- ul, deci am updatat java si placa video dar tot imi da crash report am schimbat si launcherele poate de aia era dar degeaba, cei care stiu si ma pot ajuta ...? (mai mult)
Buna as vrea sa imi ziceti ce este de fapt fuziunea pe mt2 ro sunt nou la acest joc si nu ma pricep.Ce este fuziunea? O sa imi stearga conturile? O sa mai pot sa joc? FUNA PT CA IMI E FRICA SA NU IMI STEARGA...? (mai mult)
dc cand intru imi metin2ro imi da eroare 20001?
Spuneti-mi va rog niste jocuri care sa mearga.pe placa video de 128.ram 1 g.1.80 wz? dau funda!
De unde pot sa descarc un minecraft care merge foarte bine?
Dau owner pe server meu de mc pvp.agamers.ro pentru un cont premium sau 5E pentru cont. Care are sa-mi lase pm aici sau in joc Black13LoL
Vreau sa stiu sa fac sa schimb background- ul dintr- un video. De exemplu ma filmez pe mine si vreau ca in spatele meu sa se vada altceva. un exemplu https://www.youtube.com/watch?v=- 2eXWuYhcfc&list=UUqpZEUiScoyX0myK6uH4Mwg ...? (mai mult)
Vreau sa ma joc TDU 2 si cand intru imi face niste update-uri si nu ma lasa sa intru in joc. Ce pot face? HELP!
am primit de la un baiat o parola si adresa pentru cont premium si merge dar nu stiu cum sa fac sa- mi schimb skinu ca nu- mi prea place skinu care si la facut imi puteti spune si mie va rog ...? (mai mult)
Care vrea sa se joace cu mine TF2?:D P.S: Sa fie bun si sa aiba skype. :D
Caut echipa de League of Legends (ranked ) care au nevoie de inca un membru. Sunt silver 4. Joc pe orice post, dar optez pentru mid, adc sau jungle. Doresc ca echipa sa fie minim silver 3 :D....? (mai mult)
Stie cineva codurile staff metin2 la mounturi (adica /poly si codul mountului). Funda
Spuneti-mi si mie niste jocuri harcore survivior Fara: 7 days to die untured minecraft day z the forest state of decay Funda
Stie cineva de ce nu mai pot instala jocuri cu Gameforge, Arc, Steam sau alte programe de genul? Dau click pe Butonul " Download " "Install " sau " Play For Free " dar nu se intampla nimic. Are cumva...? (mai mult)
BUna TPU as vrea niste jocuri pentru configuratia urmatoare : Memorie: 1 gb RAM Procesor: Intel(R) Celeron CPU E3300 2.50 GHz (64 biti) Placa video: Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family 251...? (mai mult)
.. ce jocuri pc tari (frumuase)(in afara de Need For Speed, , , Crysis, Call of Duty)imi recomandati daca am:- Procesor:Intel(R) Pentium (R) 4cpu 3. 00GHz(2cpu), 3.0GHz - 1GB ram i ...? (mai mult)
Vreau si eu sa descarc gta 5 pe pc doar ca nu imi merge....imi puteti da un sfat va rog?
Cine imi poate spune cum se numeste jocul in care un om se transforma intro bestie. Mana lui stanga era ca o sabie. stiu ca atunci cand vroiai sa te transformi trebuia sa apesi ctrl sau shift nu mai stiu...? (mai mult)
Cum pot sterge rankul la cs 1.6 pe un sv de BB
Am si eu o nelamurire: am dat din greseala la hearthstone la calitate (sau ceva de genul) pe "high" si mi-a aparut un fond roz :((( Ce pot face sa repar greseala asta? Raspuns urgent! Funda
Daca sterg pe cineva de la prieteni(pe facebook) like-ul de la acea persoana ramane, sau se sterge daca il sterg de la prieteni?
Neata! Cum se sterge contul de chatango? Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?