Hey cine joaca TOMB RAIDER 2013 pe ps3 in multiplayer? As vrea sa cunosc niste jucatori romani :D. Funda pentru un ID corect :).
Un joc online care costa poate ajunge la varianta free-to-play? Care sunt sansele sa apara?
Imi puteti spune si mie niste jocuri survival, in care sa- ti fie foame, sete, sa trebuiasca sa cauti medicamente etc. Gen "Day- Z", dar sa nu ceara asa mult, pentru ca am un PC mai ...? (mai mult)
Se mai merita sa cumperi un Xbox 360 in 2014?
Hey! Pentru cei care joaca "School of dragons":mi- am crescut dragonul am facut cateva misiuni, dar acum zice"harvest 1 spool of wool and give it to phlegma".Ce trebuie sa fac? Stiu ce inseamna prop.da...? (mai mult)
va rog dati- mi si mie un cont premium minecraft ca nu schimb parola nimic vreau doar sa ma joc pe niste servere de cont premium dar nu am, sau daca stiti ce pot face daca mi- a expirat va rog ...? (mai mult)
O intrebare pentru cei care se joaca MINECRAFT: cum fac rost de grau?(wheat)? de exemplu cel pe care trebuie sa il folosesti in tort (cake)? FUNDA.Multumesc!
Salut, sunt gm pe un server de metin2, si cand imi dau diferite iteme mi le da +0 Cum fac ca sa mi le de-a +9 sau +15?
sa nu radeti de mine dar ce inseamna P.S?
Vreau si eu un progam care sa mai opreasa lagul. Era unul gen catalist da nu asa se cheama dar oricum FUNDA pentru program.
Salut.Cand vreau sa intru in SA-MP imi apare asta: http://s29.postimg.org/40pcl2239/untitled.png Stiti cum pot sa rezolv?
Cum pot pe GTA SAN sa ramana masinile acolo unde le parchez, adica sa o las pe strada si sa o gasesc tot acolo dupa ce fac o misiune sau altceva.
Ce programe de capturare desktop si gameing gratuite fara limita de inregistrare stiti?
Heii TPU! Cine imi poate da si mie un trade hack metin2hammer? :o Va rog :o3 /:), dau fundita! :X :* add mess : dyadienutza11@yahoo.com
Sall am instalat Gta 4 si am intrat in el mi- am facut cont pe windows Live ala si acu nu merge sa joc adica eu ma loghez imi zice ca Windows Live trebuie sa instaleaza niste updateuri si le instaleaza...? (mai mult)
De unde pot si eu sa downloadez NBA 2K14? :D Dau funda :**
Salutare lume. Eu si un prieten ne- am deschis un canal de gaming, mai mult bazat pe cs 1.6 si voiam sa stiu ce parere aveti. Aici o sa las unul dintre primele noastre videouri: https://www.youtube.com/watch?v=qhqrFj2Y6as ...? (mai mult)
GTA san andreas merge multiplayer pe telefon (adica SAMP)?
Cum salvezi in Unturned! Dau funda
am o problema in minecraft. ma jucam in singelplayer si intr- o noapte m- am dus sa tai niste copaci. din nefericire am cazut si am murit apoi m- a spaunat in aceeasi padure, dar in alt loc...? (mai mult)
Salut, recent mi- am instalat Fifa Online 3, dar este in tailandeza. Am tot incercat sa iau pachetul in engleza, dar nu- l gasesc, mai precis vreau sa intru in GameData- Apps- FO3TH- data- ui si sa...? (mai mult)
Am deschis din greseala la cs 1.6 un fisier cfg cu progranul Notepad si acum se deschid toate asa si nu pot sa le mai execut in consola. Stie cineva ce e de facut? DAU FUNDA!
Am jocul Virtual Families 2 pe telefon si vreau sa am mai multi bani. M.am uitat pe youtube la tutoriale dar nu înțeleg
Ce se intampla daca nu intri 1-2 luni pe metin2ro? Iti baneaza contul sau nu se intampla nimic?
Va rog din tot sufletul sa ma ajutati! Cum îmi fac cont pe metin 2 gx? Va rog Spuneți-mi pas cu pas... Dacă nu aici pe facebookul meu : Criss Tina
Niste jocuri pentru un low pc (fps).Am Intel(R) Pentium(R) dual CPU T2310; 1,46 GHz; 1, 99 GB of RAM
In misiunea 92 unde trebuie sa- l omor pe Dimitri si in timp ce eu merg cu barca la un moment dat ma agat din mers de elicopter si de aici nu stiu pe ce sa apas ca sa urce din mers in elicopter pentru ...? (mai mult)
Stiti si voi niste jocuri de dansat pentru PC? Gen MStar sau AuditionSea. MStar nu-mi merge, iar AuditionSea e foarte greu.
Sall! Cine poate sa imi spuna si mie de unde pot sa descarc aplicatia WWE superfan showdown?
Cum fac tier 2 pe robocraft
Am nevoie de 5 skinuri functionale de fata pentru minecraft... daca stiti scrieti in comentariu ceva si mi le trimiteti in mesaj privat... FUNDA daca macar 3 din ele merg
Cum instalez modul Game of Thrones pe Skyrim?
Imi dati si mie niste jocuri amuzante pentru pc, adica gameplay-uri?
Salut, mi- am luat Gta IV Vice City (RAGE) iar cand dau pe el imi intra in joc, dau start iar cand se incarca imi iese din el si imi zice gta has stopped working sau ceva de genul, care e problema? Dau...? (mai mult)
Am un notebook HP si as vrea sa bag windows 7 ( am windows8). Am loc doar pentru stick USB - mi l- am bootat si acum trebuie sa intru in BIOS ca sa bag modul "legacy mode". Cand apas F2, apare...? (mai mult)
As vrea sa ma joc Gta san andreas multiplayer. Nu imi merge nu stiu de ce. Am sters fisierul gta_sa.set si tot degeaba. FUNDA!
Sall TPU, vreau si eu un server privat de metin 2, gen fostul Metin 2 Kingdom of Dragons
Puteti sa- mi spuneti si mie un hack pentru Clash of Clans (de gold, elixir, gems)- in special de gems.Vreau sa fiți siguri ca merge, de preferat sa- l fi testat cel care mi- l dă. Fara surveys...? (mai mult)
Salutare TPU, am o problema la placa video, cu direct draw si direct 3d, imi scrie acolo not available, placa e amd radeon hd 2700 agp de 512 mb si winxp 32 biti, cel mai bun raspuns primeste funda....? (mai mult)
Sall TPU, la jocul The Darkness 2 cand dau dublu click pe joc mi se face imaginea neagra si nu mai vad decat sageata mouse-ului pe ecran, ati mai avut problema asta? si daca da cum o rezolv?
am o problema la formatarea windows- ului 7. am mai instalat pe Sony vaio de 3 ori. si acuma am un HP pavilion si nu imi citeste cred ca dvd- ul. pentru ca in alt calculator merge dvd- ul. fac...? (mai mult)
Salutare TPU! Imi puteti da un generator de gift codes in Minecraft pentru conturi premium, dar va rog fara survey-uri.Cel mai bun raspuns primeste funda!
Vreau si eu niste servere de mix counter strike 1.6 no steam. Daca dati peste 5 servere no steam dau funda!
ce sa fac cu o placa video powercolor radeon hd 4730 care imi face usoare pete gri pe ecran, de exempu daca am o reclama de la Orange pe ecran in stanga si in dreapta imi apar usoare dungi ...? (mai mult)
o sursa power supply de 600 W duce o placa video ati radeon hd 7970? placa video cere 500W si 40Amps, pe sursa scrie putere maxima 42 Amps pe + 12v si + 5v. Si pe langa placa video mai duce...? (mai mult)
De ce cand imi iau Metin2 ro imi apare sa reinstalez ca nu am fl.phyton sau ceva de genul?
am o intrebare : Sunt admin pe serverul zm2.cs16.ro am grad de administrator si nu stiu cum sa imi pun imunity va rog ajutati-ma dau funda :D
Imi merge fifa 12 sacadat. Ce pot sa fac?
As vrea daca se poate sa imi spuneti si mie servere de "Metin2" care au bonusuri la magazin si sunt pvm cu rate intre 150%-350%.Va multumesc pentru timpul acordat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
BogdanIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!