Am un server de cs 1.6 si vreau sa-l fac public sa-l pun pe internet/pe site-rui cum ar fi freakz,... etc
Vreau sa pun un videoclip pe facebook pe o pagina si imi apare asta Due to activity related to copyright infringement on your Facebook account, we have disabled your ability to upload any further videos....? (mai mult)
Cum imi fac cont pe conquistador ca cand ma bag arata 23%?
SALL TPU! Vreau sa stiu daca exista vreun hack pentru perfect world international de exp sau de damage. Daca exista va rog puneti un LINK sau scrieti numele hackului PLEASE HELPE ME Dau FUNDE
vreau si eu niste jocuri FPS cu impuscaturi sau actiune care sa aiba grafica si de la 7G in sus +18.
Ziceti-mi si mie un joc fain care se joaca online? in afara de nfs si in afara de jocuri mmorpg
Am o problema cu jocul gta 4.am descarcat de curand un trainer si asiloaderul ca sa ma distrez si eu mai bine dar cand le- am instalat nu mai mergea jocul dc? Daca stiti va rog raspundeti Am uitat sa ...? (mai mult)
cine stie niste jocuri gen minecraft?
As vrea si eu o joaca interesanta online am jucat css si jucam pe servere cu surf pentru ca imi placeau si apoi eram expert si mereu toti ma dadeau afara nu- mi placeau alte harti in afara ...? (mai mult)
De ce nu merge fifa 2013 la windos 8 ma scoate din joc
Salut as dori sa imi spunetii de ce nu pot sa ma joc in jocuri pe compiuter le instalez si cind dau sa ma joc nu pot cine stie scrieti va rog mersi mult
Caut un Metin2 romanesc 1000% rate si pvp-pvm ->Ms
Dau in chirie server de CS 1.6 ieftin. Ofer FTP si ce mai trebuie. ID mess: bau_baus2002
Ce jocuri imi recomandati pentru pc [2gb ram, placa video 256 mb, procesor amd athlon 2200+] pana imi iau laptop? Inafara de nfs, gta.
ce sa fac sa nu mi se mai inchida messu cand joc cs?
Daca mi-am facut cont la Assassin Creed 3 si nu is sigur ca n-are virusi si din alea poate sa vina cineva la mine acasa si sa imi ia casa, sau sa imi ia bani si deala sa imi ceara bani milioane?
Care este cel mai bun counter de Fizz in League Of Legends? BTW
Care este cel mai bun counter de Fizz in lol
Cine imi da si mie un link de download pentru liga 1 Romania cu echipe romanesti funda:)
Cine imi da un link cu patchu cu liga 1 Romania FUNDA:)
Cine ma ajuta sa gasesc too many items?
Salutare.as dori si eu un nume de sa:mp rpg.care incepe cu [S4G]...(Dau FUNDA! )
Ce site-uri frumoase de jocuri online de fete stiti?
Ma puteti ajuta cu Need for Speed Most Wanted 2? Am jucat cateva minute si am vazut ca controalele sunt facute varza.Ma refer la sensibilitate.De exemplu daca apas sa o iau la dreapta decat, , ciupesc,...? (mai mult)
Cum pot sa deschid servere la minecraft ca sa intre toti?
De cateva luni caut un hack pentru metin2ro! daca imi da ti un link sa descarc un fishbot, yang dar sa il descarc nu pe net! DAU FUNDA!
S-a inchis metin2 virtual? Nu mai pot intra nici pe site nici pe joc.
Dau pamblica la cel care imi zice un metin ca lumea!
Buna TPU imi ziceti si mie din ce rase se fac urmatorii dragoni: --Blizzard --Spicy --Steampunk --Gummy --Gold
as vreau un joc 3d care sa se instaleze. dar unul cu grafica grozava si nu prea mare. mersi!
Am si eu o intrebare daca stie cineva sa- mi zica plzz:(( Joc cs de 4 ani am jucat default tot acest timp si am incercat sa iau un cfg sa vad cum e am luat unu foarte bun pentru ak47 si...? (mai mult)
Dati-mi va rog un cont de Bullet Run ca mie nu-mi merge sa mi-l fac! Dau funda
Cine imi da un cont bun pe lunaris. Vorbesc unu +100 war sau sura sau orce.Dau funda! Adresa mea e iliescu_robert_ionut@yahoo.ro.Multumesc!
am o intrebare: daca am uitat datele de logare a metinului hammer mt2 si am status pe doua conturi diferite ce as putea sa fac ca sa le recuperez pentru ca totusi costa ceva bani:P
Salut TPU,cine imi poate spune unde pot juca fifa online,sau sa ma inregistrez la campionate fifa sau pes? mersi anticipat,
Vreau si eu niste servere private PVM de Metin2. Sa fie cam ca orice alt server PVM clasic (gen Lunaris pentru cunoscatori), sa aiba armuri/arme evoluate (macar posedate), banii sa se faca...? (mai mult)
Salut si scuze ca pun intrebari doar de jocuri dar am doar 11 ani si restul nu ma prea intereseaza.Stiti jocuri gen gta sau nfs asa free roam 3.06 GHz 1 GB RAM video card Radeon 1600 series nu jocuri...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie un joc multiplayer tare in afara de metin?
Vreau sa imi cumpar o placa video si nu stiu ce sa aleg. Placa mea de baza PCI Express X16:Procesor Intel pentium dual E2200 2. 20GHz, 2GB RAM.Monitor 18.5".
Salut, as dori sa hostez un server de cs, vreau si eu niste site-uri la firme de host bune. Funda :D
mi-am descarcar HammerMT2 si cand ma loghez imi da eroare l-am lasat 5 zile si nu merge inf.(am internet de la Romtelecom + Wairles edimax + sursa Well)Ce sa fac? FUNDITA!
Am o problema. Mi- am pus spray logo in Counter- Strike 1.6, l- am dowloadat de pe un site, l- am copiat in cstrike. Pe unele servere merge dar pe anumite nu. Si mi s- a mai spus cum ca unele servere...? (mai mult)
Cine stie de unde pot cumpara beyblade(titirez)dar unul bun eu as prefera meteo l drago sau ultimate meteo l drago dar sa nu coste mai mult de 70 de lei
Hey salut TPU cine ma ajuta si pe mine? incerc sa-mi fac cont pe fifaonline2 si nu poot ma poate ajuta cineva?
As vrea su eu un nume de server metin 2 pvp (cu link )in afara de hammer daca ar fi pe hammer as vrea cont cu status id meu andreiady26
Hey tpu....am o problema cu League Of Legends... dupa ce- i dau play..imi da o chestie "Adobe air debug has stopped working" ce sa fac? chiar daca il pun din nou si lolu si Adobe airu tot asta imi da. ...? (mai mult)
Cum se initiaza un directx11 la jocuri pentru ca imi intru in joc si imi spune Failed to initialize directx11
am descarcat tf2 {non- steam } "nu folosesc steam" si cand vreau sa adaug boti nu imi arata comanda asta " tf_bot_add " ci asta " bot ".bun imi apar boti dar nu se misca stau intr- un loc am...? (mai mult)
Sall! Cine vrea sa dea pose ninja pe pose war 5 bs +9!? (Pe Metin2fun)
Mie mi- a aparut, stiti la isigna de la pc stiti ca sunt niste colori care pori sa modifici culoarea si eu am dat pe o culoare si nu mai vrea sa mai fie isigna pe culori si sa fie normala, va rog ajutati-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
9PM întreabă:
Effy35 întreabă:
Frank51 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat