Poate cineva sa-mi spuna mai multe jocuri in retea
Am facut tot pentru un sv de Counter- Strike am instalat tot amxmodx... admini dar merge sa ma conectez doar eu Am ip dinamic si mi- am luat DNS dala si tot nu merge sa se conecteze cineva ...? (mai mult)
Salut,pe army rage este asa ca un steag si cu niste cutii, unte te restarteaza daca mori.Cum se numeste si e wapony, item, skil.etc.Funda+vot.
Vreau si eu un joc cu, camioane gen. simulator d-ala. sa aiba cerinte mici. gen 1 gb ram placa 128mb
Salut;) am si eu o problema am luat de pe net un server gata facut de sa-mp. in deschid intru pe el si cand mi se incarca pe server zice ca serverul nu raspunde dc oare?
Heiii baieti care joaca fight night pentru ps3... mie maine trebuie sa- mi ajunga pachetu. cu jocul fight night. cei care ati jucat spuneti- mi e frumos barem sa stiu ca l- am luat pe 3 si 4... rasp ...? (mai mult)
Cine stie metine pvp Armuri inger sexy la mag toate armele 2012-2013 in shop urgent dau funda:X:X:X
Imi puteti spune cum sa fac ca sa instalez IMVU? Am incercat dar imi da download fail. Multumesc! :)
Caut cont la gladiatus nivel minim 40. dau cont de metin 2 ro, razboinic nivel 33 bun cu tigru + 9 cu 1k pv si altul + 6 cu 1, 5kpv si restul itemelor + 7, un rib + 7 cu pm 21 si altul + 0 cu pm 7 ...? (mai mult)
Cum trec la EMPIRE EARTH 3 la urmatoarea era? Dau funda cui imi spune.
Salutari am si o problema cu cs Pana acum 1 zi cs- u imi mergea perfect dar dupa aia nu mi- a mai mers intru in el e totu ok ma conectez la un server imi intra pe el dupa 2- 3 secunde se blocheaza...? (mai mult)
am si eu nevoie de o firma hosting ieftina dar buna. Sa poata tine server pe max 5 gb ram sau mai mult dar sa fie si ieftina. Cei care ma ajuta cu asta dau funda!
Se joaca cineva LostSaga Europe? Pt ca vreau sa fac o echipa de 4 jucatori peste 2lt class 1, si sa jucam la ladder Daca joaca cineva dau funda Eu sunt SmileToWin, stiu putin cam stupid, ma puteti...? (mai mult)
Sall am o problema... Cei care joaca Terraria ar putea sa ma ajute? Mi- am downloadat de curand o mapa super tare si cand o selectez sa se incarce mi se blocheaza si nu da nici o eroare. Culmea e ca ...? (mai mult)
intrebare pentru cei ce joaca dragon city cum fac pure dragon?
Ce parere aveti despre castile steel series 7h fnatic? M- am documentat si am vazut ca sunt pentru gaming, dar vreau sa stiu si alte pareri. Merita sa dau 450 lei pe ele? Si mai vreau sa stiu daca...? (mai mult)
Care imi zici si mie un nume fain de metin2 repede ( dau funda )
Cum pot sa-mi schimb tapetul pe cs cu orice imagine vreau eu sa mearga pe cs warfield
De unde pot downloada un hack de bani pentru android, gen Gen Miner hack?
Am incercat sa imi fac un server de metin2, am reusit, l- am facut! Dupa am vrut un client mai nou " Metin2 server cu shopuri etc pentru serveru meu " Si nu imi merge, si am incercat sa il fac din...? (mai mult)
Deci am insalat Need For Speed World si mi- a dat o eroare zice asa: nfs.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Si jos de tot zice Send Error...? (mai mult)
As dori un program de modificat poze ca sa fac un tablou frumos cu iubita mea pliz dau funda.
Sal TPU. Caut un hack pentru metin RO (repet RO!) sa aiba levelbot, drop, si fishbot.Dau funda. Si inca ceva: fara m2bob ca ala s-a desfiintat.
CIne are un cont pe metin de lvl peste 40 si poate sa mi- l dea mie de tot? Dau funda si like.Toti care au daca pot sa- si schimba messul de pe care e facut contul pe maillul meu amazilu2011@yahoo.com.Dau...? (mai mult)
Exista Microvolts pe tableta iPad2?! de la Apple? daca da astept mesaj si astept site!, daca e bun dau FUNDA!
Dati-mi un link cu GTA IV pentru calculator care merge. Funda:X
Spuneti-mi un joc asemanator cu LOL, Dota2 etc. cel care imi plc va primi funda
Cum pot sa repar stropitoarea cu care ud florile si cum pot sa repar aragazul pe jocul virtual family?
De unde pot lua si eu instant server
cine imi da world of warcraft private server heroes cine imi da funda garantat.
.. :) Imi putetii spune cum ma pot juca eu si un prieten (smite) in aceeasi camera pe arena, dar nu doar noi doi ci un meci de 10! Dau funda! :P
Am facut un server de metin 2 si vreau sa stiu ce imi trebuie pentru el.Mai exact, vreau sa il deschid de pe PC- ul meu, fara vreo firma de hosting.Trebuie sa platesc ceva pentru server in sine ...? (mai mult)
Buna cine imi spaote pune de ce nu merge ca sa joc online in flatout 2 inainte mergea tot bine dupa un timp mam lsat de joaca si dupa vreo 5 luni m- am apucat iar dar imi spune ca la flatout 2 nu merge...? (mai mult)
Sall toata lumea vreau sa joc fifa 13 online ma poate ajuta cineva?
Salut, am si eu o intrebare legata de counter strike. Cum pot sa ma antrenez ( cum ar veni sensul sa joc mai bine ), bine ca eu joc bine dar nu stiu...eu vreau sa devin mai bun. Cine vrea sa...? (mai mult)
Salut am si eu o intrebare la fifa online 2 nu poti juca in campionat cu buti nu?
Cand vreau sa ma joc fifa 13 online imi apare urmatoarea eroare : "We're sorry but you are not permitted to register an Online Pass which is required to access all online features. For more information,...? (mai mult)
La minecraft am facut un server si totul mergea bine ieri azi cand am incercat sa ma conectez mi- a dat o eroare "Connection Refused: connect" folosesc hamachi pentru server am verificat firewallu...? (mai mult)
Va rog frumy care stiti un metin misto populat cu tot ce vr in shop cam asa 70%pvp 30%pvm
Buna seara TPU! In ultima vreme m- am cam plictisit de counter streike si metin2...Asa ca m- am gandit sa mai joc si alte jocuri.Acum nu stiu ce jocuri (Cu grafica mai buna) sa le descarc dar sa si- ...? (mai mult)
La counter strike source am dowloadat un fel de patch de la un tip care facea sa imi mearga mai bine, dar nu mi- a placut, pentru ca imi dispareau cadavrele si mai multe chestii, incepusem sa ma joc, dar...? (mai mult)
:) Vreau sa ma ajutati, prin a- mi spune daca urmatoarea configuratie pc este indeajuns pentru anul 2013 CPU: Amd phenom II x4 960t @ 3.6 GPU: ati hd 5770 1 gb gddr5 128- bit overclock 25% ...? (mai mult)
Stiti niste chestii pentru cs faine gen walluri calumea sau aimuri? Multumesc!
La Need For Speed World daca fac un nou cont pe acelasi id de mess, dupa ce contul precedent a fost sters mai pot primi acei 600 boost de începător?
Salll as dori sa va intreb daca stiti., oare merge windows 7 pe pentium 4 rami 1gb hdd 80 gb placa video 128?
Bun acum am revenit cu o intrebare noua asta- i mai mult pentru baieti si suna cam asa: cine imi poate da un lvl bot de mt2 ro care sa functioneze.Cel mai bun hack are funda p.s. o sa testez toate hackurile...? (mai mult)
Cum pot afla ce comenzi dau admini pe server? funda!
De ce nu mai merg jocurile la imvu? Cine stie cum ma pot juca pe ele va rog funda!
cine ar fi interesat de un schimb cu LAPTOP? am un pc complet:unitate+ monitor plasma 19 inch OLG + multifunctionala(imprimanta+ scaner)Canon MP210+ sistem audio MICROLAB + SUBOFER, + mouse(Microsoft...? (mai mult)
M-am bagat pe google play pe calculator si l-am instalat pe telefon si nu gasesc unde s-o instalat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
BogdanIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)