Am vazut un joc pe nume SEGA de fapt nu e joc are multe multe jocuri in el si as dori sa imi dati un site de unde sa downloadez SEGA dar nu jocuri. Multumesc!
Buna, Cum fac RT (rock token ) pe MicroVolts? Dau funtita! :)
Premii pentru ajutor! Pot sa imi fac un server de cs daca am net prin wireless? Si daca da cum ca mi- am facut unul si nu mergea sa se conecteze nimeni in afara de mine! Dau funda si bani prin paypal! ...? (mai mult)
Salut cine imi da si mie un hack de lure pe metin 2 ro?
Buna am o problema cu gta san andreas imi merge greu pe portiunile cu multe masini dar cand merg pe o portiune cu mai putine masini imi merge perfect ce trebuie sa fac sa mearga bine? Funda
Vreau si eu un dmg hack pentru metine private! (m2dx) sau si alte private dar sa mearga. Add id : n.nike34. Dau
Sall am o problema cu Microvolts hack 3.6 mds cand il activez imi da o eroare la net framework am instalat net frameworkul acela si tot aceeasi eroare imi da? ce sa fac?
SALL all, spuneti-mi si mie va rog cum fac sa apar mai bine penalty-urile in fifa 2010? dau fundita :)
Unde pot gasi faina la jocul pe facebook chefville?
Mi- am descarcat de pe net jocul Serious Sam 3 BFE si ma joc un pic, vreo 5 minute si dupa imi apare o eroare: The aplication has malfunctioned and it will now close. We apologize for the inconvenience. ...? (mai mult)
Buna TPU:) Caut si eu un metin fain pvp daca se poate dar nu hammer:)) Funda
Vreau si eu un joc pentru Logitech G25 la care sa pot roti total volanul la 900 de grade, sa schimb vitezele manual adica cu ambreaju si schimbatorul, adica un joc simulator sau ceva de genul,...? (mai mult)
The Secret World e free?
Am internet Clicknet de 10mb, pot sa intretin un server de Counter- Strike 1.6? Am router... IP- ul meu este dinamic, stiti cumva cum il pot face static? P.S : Nu stiam la ce categorie sa...? (mai mult)
Cum trimit intrebarile de la concursul de pe grepolis " Sa te pazesti de greci cind vin cu daruri" sau concursul 2, pana pe data de 30 noiembrie.
Cum chem curierul ca am apasat pe ceva din greseala si a venit un gangster cu o masina de armata cu bani. Cum il chem pe ce apas. Va dau FUNDA daca imi ziceti.
confruntarea greilor care dintre APB Reloded vs GTA SAMP care este mai tare?
Hey buna TPU stiti metoda aia cu meet me sa faci credite pe imvu a mers o data si cand am incercat a doua oara imi arata numere negative si nu stiu de ce? ajutati-ma va rog:o3
Urgenta! Stiti cu toti celebrul joc CS 1.6 - multi romani joaca! Dar uitati ce am gasit : http://www.youtube.com/watch?v=hjk82OOQqd4&feature=relmfu. Din cate am inteles este CSO(CounterStrikeOnline)....? (mai mult)
Sall TPU, am primit ban de pe un server de gta SAMP si a spus ca nu poate sa imi dea un-ban si ca trebuie sa imi reinstalez modemul (a vb cu el un pr ce era si el pe sv)
Hei! Stie cineva niste jocuri asemanatoare cu microvolts terraria s4 si minecraft?:)
Bai am auzit ca daca imi modez un psp dureaza doar 6 luni e adevarat?
buna TPU am o intrebare despre 4story: nu stiu ce caracter sa aleg pentru ca am avut mag de 31 mi la spart impreuna cu un war de 37 si m- am lasat de evo ca ma plictiseam toata lumea ma rupea somnambulu...? (mai mult)
Cine vrea sa faca echipa pe League Of Legends! Nivel 30! ....EU n&e EXPERIENTA DE PESTE 1 AN ...astept!
Buna spuneti si mie PS3- u are controler fara fir adica wirelles, ca eu mi- am loat recent un PS3 iar in descriere scria ca are controller wireless.Ista pe care il am eu vad ca are o mufa USB, 4 beculete...? (mai mult)
Am gasit 2 MMOFPS tari de care vreau sa ma apuc! Din cate vad sunt bestiale si as vrea sa le incerc! Spuneti- mi si mie ( pentru funda bineinteles :D ) despre ele : sunt Combat Arms (EU) si CrossFire...? (mai mult)
Cine mai stie niste jocuri? Nu conteaza genu dar sa fie misto. Si cele multyplayer sunt bune. Dau funda pentru cel mai frumos joc!
Când intru pe www.google.ro îmi apare Alergian Hacker și mai scrie ceva...
Slut TPU! Am si eu o intrebare! Am instalat euru truck simulator 2, dar nu stiu cum la pun harti romanesti Va rog spuneti- mi! ...? (mai mult)
Cine stie un metin2 pvm fainn? :> Va rog frumos un raspunss... Dau Funda!
Am p problema cu Pc- ul recenr am bagat Windows- ul(acum 2 zile) si cand stau pe net facebook, youtube... si mai am si mesul aprins si metinul uneori mi se inchide ecrenul si dupa 30 sec se...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste jocuri asemanatoare cu assassin's creed?"Tot cu catarat din astea.
V-a merge google.ro? mie nu 7:35... 28/11/2012
Dau 10kk si un ss pe metin2ro virgo pentru cam aceeasi suma pe aries, rog seriozitate! Funda
Imi da si mie cineva un cont de hammermt2 cu itm bune?
Cine stie un joc cu bmx (grafica buna) in afara de tony hawk?
Are cineva un hacj pentru metin2 RO? Sau pentru Private? Dau fundita:)
Am si eu un gamepad maxfire genius http://www.emag.ro/gamepad- genius- maxfire- blaze- 3- compatibil- pc- ps3- usb- g- 31610060101/pd/EX4XDBBBM/ SI nu pot juca online cu el. Cand nu joc online imi merge...? (mai mult)
Stie cineva un metin PVP la care este event NON_STOP
ce sfaturi antrenor sa pun la top eleven?
Spuneti-mi si mie un cont wow cataclysm de lvl 40 in sus dau funda si vot adresa mea este radurares_23@yahoo.com
As putea schimba limba unui joc de PS2 chiar daca nu este la optiuni? Sa modific cumva de pe calculator?
Vreau si eu niste jocuri Racing in afara de seria NFS! Ceva de genucare samearga gen NFS Mostwanted! Ma puteti ajuta? Dau funda :)
As vrea sa fac un server de metin2... si vreau sa ma ajute cineva. vreau multa seriozitate. sa fie foarte experimentat in servere si cliente metin2. care ma ajuta?(foarte experimentat dau funda )
Ce trebuie sa fac sa ajung sus sa trec de nivelul 2 in snata claus in trouble 2? ..Multumesc!
Unde scriu emailul si numarul de telefon la superstar racing?
Am si eu o intrebare legata de jocul World Of Warcraft (WoW). Am jucat cataclysm dar versiunea 4.0.6, dar se pare ca vor sa schimbe versiunea, vor face upgrade la 4.3.4. Si intrebarea...? (mai mult)
Cine imi poate spumecum pot sterge un obiect de pe jocul goodgame gangster?
am descarcat tony hawk pro skater 4 si nu stiu sa fac tricks si care e butonu de baza eu stiam inainte ca este un buton pe care faci majoritatea schemelor. Spuneti- mi cm se folosesc.Dau funda...? (mai mult)
Aceasta intrebare este pentru cei care joaca San Andreas.....De unde pot downloda link-ul cu modul CLEO,, SKI'?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Misteriosul333 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!