Dau funda! cum sa dau lob in pes 2013?! pls help
La jocul saints row the third,dupa ce ai terminat toate misiunile, o sa apara ceva nou sau daca omori toti sefi o sa se intample ceva?
s vrea si eu codul de SAMP de (tank, tun, si viata infinita) si mil dava rog?! si as mai dori si sv de mt2 PVP-PVM funda +vot
! SALL TPU! ? Aș vrea sa știu cum instalez Jocuri pe un Nokia N8 FAKE? (REPLICA) *FUNDA* - - - Cel mai BUN si...? (mai mult)
Am un netbook msi u123 si am pe el un single core de 1.6 si acum au aparut de 1.6 dual core de unde as putea cumpara? n este notebook este netbook
Care sunt misiuniile in jocul the Hunter2012? Ce sa omor?
Ce joc cu masini are functia de vibrare la volan, daca joc cu volan?
Ajutoor! am dat accept la o fata pe mess si dupa aia am vorbit cu o prietene k aia i- a furat un cont de pe un joc si sa nu ii dau ignore pe mess k imi viruseaza netul, ca a mai facut asa ceva! ce sa ...? (mai mult)
Sall am 12 ani si imi place sa joc jocuri cu actiune/impuscaturi, dar de cateva luni mama nu ma mai lasa sa ma joc cs si alte jocuri "violente".Eu i- am spus ca nu mi se par violente si mi- a spus ca ...? (mai mult)
Cum repar tastatura standard ps/2? imi scrie ca driverul e deteriorat sau ca dizpozitivul nu e conectat. va rog e urgent!
Salut TPU, am o problema cu jocul GTA 4, de fiecare data cand apas o tasta mi se blocheaza timp de o secunda, cum rezolv asta.Am un calculator performant cu o placa video buna, si jocul e original ...? (mai mult)
Am urmatorul pc: ASUS A9250, AMD Sempron 3000+ , 1.80 ghz, placa video Radeon 9200 Pro AGP (0x5960) 256MB, Ram 512 Mb+ 8GB virtuali, DirectX 9.0.Bun, vreau sa stiu ce jocuri imi merg pe pc- ul asta...? (mai mult)
Salut.Tocmai mi- am instalat PES 2013 si mi- am configurat tastele, dar am o problema.Cand tin apasate tastele SUS- Dreapta si incerc sa sutez sau sa dau pasa nu se intampla nimic, nu merge.Ce pot sa...? (mai mult)
Stie Cineva daca NFS most wanted merge pe windows 7 proffesional?
Cam ce program ar fi mai bun pentru filmat jocuri sau in pc?
De ce nu merge metin2x < nu merge de 3 zile
Cum fac sa ninga, sau sa ploua in the sims 3?
Cu.m imi aflu parola de pe uk? Daca am uitat-o? :) Plz Spuneti-mi! DAU FUNDA! Si inca ceva... :d cine joaca metin 2 uk server "corum"?
Salut. Am vorbit cu cineva pe metin2ro, si mai multi chiar mi-au afirmat faptul ca de luna ce vine nivelul maxim va fi 105. E adevarat? Metin2.Ro
Sall TPU, ce trebuie sa fac sa imi mearga fifa 13 mai bine? fiindca intru in joc si trebuie sa astept vreo 5 min pana apare steguletul acela ca sa selectez limba si se incarca foarte greu si merge in ...? (mai mult)
Spuneti cineva niste denumiri de jocuri de genu...Euro Truck Simulation
Caut un metin2 cu oteluri +9 si clopot Cer&Pamant!
am doua calculatoare conectate la un router si am internet pe amandoua si vreau sa fac o retea intre ele pentru jocuri, sharing, etc. ma poate ajuta si pe mine cineva cum sa fac asta?
Caut un metin2 privat cu otel+9 la magazin si clopot Cer&Pamant... Va rog imi ziceti?
Salutare TPU cine stie ceva nume de cs care sa le pun cele mai bune vor fi premiate cu funda si vot, la toate dau vot sa nu va suparati
Am o intrebare care ma roade. Se poate descarca un server de Metin2 GATA FACUT in care tu sa fii Owner (GM), sa bagi arme, armuri, sa faci moduri, sa schimbi bonusuri etc. Va rog spuneti-...? (mai mult)
Care e diferenta dintre GTA 4 simplu si GTA 4 episode from Liberty city?
Cum fac un server de Counter Strike Source sa fie NonSteam si vizibil in lista serverilor?
am vazut nu demult niste poze cu fete in creion desenate...si am auitat cum se numeste, poate stie cineva si imi zice cum se numesc astfel de poze?
Salut, care aveti idee de ce nu mai merge site asta http://www.buygames.ro/pc.htm, imi da o eroare. ce are nu-mi dau seama. aveam nevoie de el
Care stie nume de cs foarte misto cu semne fara semne dar sa fie in engleza funda+vot
Hei ma puteti ajuta cu ceva imi puteti schrie niste jocuri de fete tari va rog fundita...
Salutare tuturor... am si eu nevoie de ajutor care vrea sa ma ajute sa-mi postez si eu noul server de cs?:) ip: 188.240.224.81:27015 sau sa-mi lasati un link cv unde sa-l postez mersi mult
Joc de 3 luni barn buddy pe fb si inca nu am primit nicio sarcina decat un cal palomido si un pony de atunci tot stau si astept... ma ajutati cu un raspuns?
Dece nu merge sa fac cont pe Garena Plus? Imi da asta:Sorry... We are not able to process your request. Please check your input and make sure system time is correct.
care "md" primesti pe earth metin2 server pytia la o donatie de 300 lei?
Buna TPU. Am 3.06 GHz, 1GB ram, si placa video radeon 1600 series si as vrea niste jocuri pentru ca nu mai stiu ce sa ma joc. P.S. Nu puneti jocuri gen call of duty black ops 2 sau prea noi nici GTA...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar steam. Explicati-mi detaliat, dupa ce imi fac cont, cum cumpar, cum dau banii, ma joc cu steam! Toti pasii [ Pentru Cs' ] :(! Pleasee', fundita
am pe Hammer Metin2 Cont shaman STS + 3 Moduri... Il dau pe un cont bun pe metin2 Tim. ! Atentie - Pe contul de pe Hammer am dat 18 Euro! Deci cer seriozitate maxima si un cont lvl 90+...? (mai mult)
imi place super mult s4 league si am avut un cont bun cu crow, dragonada si blody sp. Numele contului era FireMorys dar cv mi- a spart parola de la mess- ul pe care il aveam. Are un membru TPU...? (mai mult)
Care Zice Si Mie Niste Srv Cs Cu Zm Dau Funda Ori un Srv!
Bunicica.; ) TPU am o intrebare ..verisoara- mea ma lasa intruna sa ma joc Temple run pana cand i- am scapat Iphone- ul dupa ma mai lasat dar era cam nervoasa nu stiu cum sa spun :| ..si tot asa m- am ...? (mai mult)
problema mea este ca nu gasesc modul misterix pentru gta sa, dar doar misterix mod, nu cu joc, sa innstalez modul in gta sa cu cleo... dar nu il gasesc :(( si vreau sa aiba misterele acelea...? (mai mult)
Am o problema cu PC- ul.Am calculatorul mai vechi si mai slab dar functionabil, si problema este cu comunicarea.Pe Skype pot vorbi fara probleme dar imi ia mult din resurse si imi face lag in...? (mai mult)
cine stie cum bag la minecraft pluginul groupsmanager c de exp sa scrie inainte de nume Fondator co fondator administrator moderator vip ajutor Cine stie dau funda!
Salut dati-mi si mie o lista cu parodii haioase gen scrisoarea a 3 :)).
Cand filmez cu HLTV si dau in cs 1.6 "viewdemo" nu se vede ca la ceilalti doar cu arma tinta si cei pe care ii omoara. Se vede de parca as fi spectator cum pot sa fac sa se vada asa? uitati cam asa ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un Server de Metin2 pvp clasic sau cu rate 1000x va rog mult... Multumesc anticipat
Pe aceasta placa video merg jocurile care vor aparea la full hd Placa video MSI AMD Radeon HD 7850, 1024MB, GDDR5, 256bit, HDMI, DVI-I, PCI-E, Frecventa Memorie 4800mhz
Poti instala Metin2united pe Apple laptop? Ca mie imi arata ca nu pot instala PE dos mod nu stiu ce. Funda si vot.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?