Ma joc imvu si nu stiu cum sa-mi schimb casa..Ma ajutati va log?
Cine imi poate imprumuta si mie un cont premium pe m2bob? Doar sa vad cum merge. Dau funda! Id mess catalinstoica1998@yahoo.com
Mi-a adus fratele meu un dvd cu un joc pe care el l-a facut pe linux iar atunci cand am vrut sa il instalez pe windows nu l-a citit.Va rog sa ma ajutati
Salut astazi mi- am cumparat AC 3, l- am instalat frumusel iar cand dau dublu click pe AC III.exe imi da o mica eroare: The procedure entry point _except_handler4_common could not be located in the...? (mai mult)
Ieri am terminat "The walking dead" jocul a fost foarte fain, iar faptul ca Lee moare la final este destul de emotionant. Stiti vreun joc la fel ca si "The Walking Dead"?
Stie cineva cand apare RNGP 13? Adica liga 1 si 2 pentru fifa 13:D.DAu funda
Salutare TPU la jocul ala skyrim am bagat hearthfire si cand intru in joc dupa un timp ar trebui sa vina un curier si sa imi dea o scrisoare in care sa mentioneze ca pot sa cumpar teren de construit casa...? (mai mult)
Salut am facut un server de cs si nu ma pot da admin nu stiu de ce ca am incercat toate variantele m- am dus in user si am scrie "Tonix" "Andrei" "abcde..." "a" si nu merge si am incercat mai multe nume...? (mai mult)
de o saptamana cand intru pe oricare server de cs 1.6 imi apare mesajul asta. "extra command successful exec". pot juca doar ca atunci cand apasa F2( rebuy) ma scoate de pe server. cine ma ajuta...? (mai mult)
cine ma poate ajuta cu un joc barbie.un joc in care sa aiba casa ei sa se schimbe...
Sal, TPU. De curand mi- am instalat Windows 7 Home Premium pe un Hp Compaq dc5100 mt, dar problema este ca tema de la windows 7 aero adica transparenta aceea nu- mi merge, am incercat tot felul de metode...? (mai mult)
Vreau un site de dowload Euro Truck2 Simulator. Vreau sa fie Full nu DEMO.De preferabil prin uTorrnet
Merge Metin2-Helper? L-a incercat cineva pana acum? Eu nu stiu daca sa incerc... cred ca merge, dar vreau sa fiu sigur www.tiny.cc/Metin2-Helper
Cine stie site-ul la last metin2?
Am o problema cu fifa 07. Când intru îmi iese automat și îmi spune"A problem caused...Ce sa fac dau FUNDA!
Sall! Am nevoie neaparat de un raspuns! Am jucat pes 2010 pe wind xp si imi mergea fara probleme dar mi- am schimbat wind in wind 7 si acum imi mege in reluare si la vram imi zice ca e unable iar pe windows...? (mai mult)
Cum pot juca gta san andreas gameplay?
Buna TPU am si eu o intrebare cine stie un mt 2 privat cu ratele 1000 deschis 2012 si sa aiba otel la neg de armuri
am nevoie de vecini farmerama add alexandy1999
am un xbox simplu, de 4 gb.cine are, spuneti-mi multe jocuri cu naruto sau dragon ball z. dau funda la raspuns clar.
As dori un calculator pe care sa pot rula cu 3- 4 conturi de metin fara a intampina dificultati( fara lag in map 1 cu mai multe conturi). Ce imi recomandati si ce parere aveti de acest calculator? http://www.emag.ro/sistem-...? (mai mult)
Hey,TPU! Care tableta sa imi cumpar? 1.Samsung galaxy tab 2.0 2.Evotab fun sau 3.Asus(nu stiu cum mai e) Multumesc ca m-ati ajutat!
De unde pot descarca patch 2013 pentru fifa 10?:D
Am instalat PES 2010 si RPES 2010 vers 1 si 2 dar in loc de echipele din Romania imi apar echipele din Olanda.Am instalat si directx.Ce sa fac?
Salut tpu...Care stie cum se sterge modul snow de pe samp funda+vot
Sall all! am si eu nevoie de un cod pentru drakensang
Daca am un Xbox si il modez voi mai putea face update la soft? Imi va mai citi jocurile originale?
Vreau si eu miscarea 'genie' pe ourworld si incerc de ceva timp sa o castyg la dance planet, dar nu reusesc...am gasit- o la lvl 3, 4, 5 si nu pot sa termin melodiile.Nu stiu de ce.La ultimele...? (mai mult)
Stie cineva vreun joc cu misiuni, mai greu asa...pentru 1.5GB ram, o placa video nu prea buna, gen GTA 3, Metin2?
TPU va rog ajutati-ma! Vreu si eu un metin care sa cresti repede bani repede...dar sa fie mai gol.sau e bine si mai plin, dar va rog ajutati-ma!
As dori o opinie am un Intel core i3 de 3.3 ghz 4 gb ddr3 si placa video amd radeon 6450 hd 2gb ram dd3 64 bit ce ziceti vor merge jocurile astea noi gen medal of honor warfighter si call of duty black...? (mai mult)
Mi- am cumparat azi un mouse optic 6D. Vad ca pe cel vechi scrie 3D. Si nu merge nici de- o culoare. cel vechi era cu mufa rotunda iar cel nou este cu usb. Imi apare eroare cod37. Am windows xp. Este vreo...? (mai mult)
Cine imi poate spune cat yang imi trebuie la metin2 de la rib +0 pana la +9 Si cine are un hack de fish care merge acum plisssssssssss help HELP! DAU FUNDA!
Cine imi spune si mie cu 1000 ron ce pc pe piese iti poti face. Detin doar carcasa, sursa si hard 80GB. Imi sunt de ajuns banii? MS!
Care stie codul pentru NAOMI MicroVolts?! Dau funda! ! ! Plss ajutati-ma!
Deci nu stiu cum sa conectez cablurile de la play station 2 la plasma Samsung pentru ca ps2 are 3 cabluri rosu, galben, alb si in spate la plasma sunt asa 1 rosie 1 galbena 1 rosie 1 galbena 1 verde ...? (mai mult)
Spuneti'mi si miee un metin2 care saa fie mistoo nou aparuut(de max 4 luni aparut) sa fiie in romana sau italiana sau spaniola sau engleza sau franceza.Ms anticipat!
TPU Metin2 Legends se joaca cu hamachi?
Am Windows Xp Service Pack 3 si vreau sa fac Downgrade adica din SP3 in SP2 cum procedez? :| Fundita celui care ma ajuta.
As vrea sa-mi cumpar un laptop si nu stiu ce firma s aaleg, astept parerile voaste...ACER, ASUS, DELL, SAMSUNG.
Sal TPU egzista coduri pentru metin 2 steel dati-mi si st ofer funda sa mearga codu!
Dati-mi un link de unde sami dawnlodez Windows 7 32bit! Daca TPU nu va permite sal scrieti aici trimitetimi un mesaj! Mersi anticipat!
cine are sa- mi dea si mie un fishbot pentru metin 2 ro? dar sa mearga pentru ultima versiune din metin! si sa ma ajutati sau daca aveti un video de folosire Am skype :cosmy.cosmy4 Dau funda...? (mai mult)
Am client+ serverfille by daroo 1678 imi merge tot ok mi- am facut cont mi- am pus GA si dupa ce stau cateva minute ma scoate si nu mai pot intra si nici navicat- ul nu mai merge dar in virtualbox nu ...? (mai mult)
Sal TPU am o intrebare: m-am reapucat de 4story si am lv 1 cum pot face bani la lv asta? va rog ziceti-mi funda mare:))
Spuneti-mi va rog niste servere de cs dr+respawn...
Buna TPU Am descarcat recent Call of duty Black Ops 2. Prima data mi- a mers perfect fara nici o problema dupa 3 zile imi apare o eroare sa cred despre nu stiu ce ship console missing. Care ma poate...? (mai mult)
Dau cont metin2fun ninja de lv 80 pe mortala +9 si fms +9 pe virgo regatul albastru
Stie cineva parola sau ceva pentru a avea mai multe vietin, rachete in chicken invaders 4?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
aureliaghindoac întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!