SAll tpu...Cine imi da un cont pe lol? Dau funda:):):)
De cand mi- am schimbat piesele - mi- am pus piese de 2011 si la gta cand merg..merge normal apoi merge super rapid si nu intelegi nimic..si nu numai la gta..si la assasin's creed : revelation...? (mai mult)
Salut vreau sa va intreb daca imi merge World Racin 2 cu urmatori rami si procesor... Am asa Rami 512. si Procesor Intel(R) Celeron(R) 2, 00 GHZ Imi merge? Nu vreau sa vad cami dati Cereintele...? (mai mult)
Care stie niste metine private dar sa fie belea nu sa stau sa caut un otel sau o batalie pana imi vine rau sa fie batalie si otel la magazine sa fie private ma voi uita pe net sa vad care imi place si ...? (mai mult)
am si eu o problema pe server la minecraft nu ma lasa sa folosesc coduri imi spune you do'nt have permision to use this comand ceva de genu ce trebuie sa fac ca sa ma lasa sa folosesc coduri ...? (mai mult)
Am si eu un server mt2 cu hamachi dar nu ma pot conecta de pe alt calculator ce sa fac?
Acum cateva zilo\e mi- am descarcat metin2epical. Mia mers da mereu cand intram pe svr dupa 1 min mi se restarta calculatorul. L- am instalat de mai multe ori dar la fel. Dar acum nul mai pot nici...? (mai mult)
De pe ce site pot cum para god of war 3-7 pentru psp? dau funda!
Sall Joc Metin 2 si nu stiu daca Aparare magie 1- 15% te apara de toate skilurile sau daca te apara doar de cele de la mage sau sura. Aparare Sabie- Pumnale- etc.- 1- 15% te apara si de skiluri sau doar...? (mai mult)
Sugestii de jocuri pentru pc in afara de gta assassin creed call of duty hitman nfs le-am terminat :D.
Dati-mi servere de minecraft care inca merg si au ceva playeri. FUNDA
Ce difernenta este intre critical damage si critical change pe league of legends? Urgent!
Hellaaw TPU! Imi placea la nebunie jocul Webkinz, dar am crescutsi nu ma mai pasioneaza. Deci in consecinta : stiti vreun joc virtual gen Webkinz sau barbiegirl.com sau nu sgtiu... ceva de genul sta? ...? (mai mult)
vreau sa imi spuneti si mie de pe ce site pot sa cumpar HALO 4 va rog mult!
Sall tpu.Acesta este un mesaj pentru jucatori CS 1.6.Intrati pe serverul 192.168.1.2:27015.Vreau sa fie popular.Va astept.Dau fundit la cel care aduce cei mai multi.
Buna am si eu o problema cu minecraftul mi l- am instalat de curand si nu pot intra in el imi apare fereastra cu enter game si sa scriu numele dau enter game si imi iese dc? mi- am reinstalat si placa ...? (mai mult)
Cine stie cum pot face cont pe minecraft ca au schimbat registeru si nu mege?
care este cel mai tare joc MMORPG?
Cine imi da si mie niste jocuri online cu ff multi playeri. Funda cel mai bun joc
Ce inseamna a te juca Unblockme free?
spuneti-mi si mie va rog un metin2 privat sa aiba la magazin otel si batalie
Dati-mi si mie niste jocuri 3rd person bune. Cele mai bune jocuri au funda. P.S:Nu imi dati Assasin creed, Prototype sau Darksiders
Sal TPU, de curand am instalat Sniper Elite v2 si as vrea sa ma joc online dar nu merge, va rog frumos sa-mi spuneti ce trebuie sa fac sa mearga. Funda
am si eu o intrebare unde pot creste cel mai bine pe mt2ro la lvl 38 nu am cal armat!
Care imi da si mie site de unde pot sa imi fac cont pe pbe League of Legends?
Heei. :) Cand eram mai mica asa jucam un joc cu un iepure caruia ii alegeai culoarea parca si te miscai, mergeai prin diferite medii, cu apa etc. Si nu mai stiu cum se cheama... M- ati putea ajuta? ...? (mai mult)
am cumparat recent Gta episodes from liberty city dar cand intru in el merge totul bine pana ce ajung la loading... sa incep sa ma joc, nustiu ce are! am si mafia 2 si imi merge perfect imi poate...? (mai mult)
Cum sa imi fac un cont pe SA-MP?
Cine ma poate ajuta sa configurez un joystick la Fifa 13?
Hey, s.a inchis metin 2 fun? Cand il deschid imi apare server 1 si la Ch apare puncte..., si imi da eroare daca vreau sa.l deschid. Pls ziceti.mi ce s.a intamplat?
De unde pot descarca programul Soap Cast 2013 pentru windows 7? Funda! :*
Cine ma ajuta sa fac un sever de cs lan? sa pot juca cu prieteni ca am incercat tot felul de modalitati si nu au mers:|
Am o problema cu metin2ro sau metin2Dr, dupa ce intru odata si mai vreau sa intru dupa aceea dinow mi se da rr la callculator am windows xp sp 3 virusi n- am nici macar unul si plus de asta chiar azi mi-...? (mai mult)
TPU ajutor! Nu stiu ce sa-mi instalez?! Vreau un joc ceva gen microvolts sau metin2 si explicati-mi de unde il instalez. VA ROG ajutati-ma ESTE FOARTE PLICTISITOR!
Hey, s.a inchis metin 2 fun?. Cand il deschid imi apare server 1 si la Ch apare puncte..., si imi da eroare daca vreau sa.l deschid. Pls ziceti.mi ce s.a intamplat?
CIne mai joaca Aion? Ma plictisesc singur!:(
Salut,ma joc minecraft singeplayer in modul creativity si am pus TNT(explozibil)cum fac sa bubuie?
SALUT TPU (VA ROOOOG RASPUNDETI REPEDE!) Daca cumpar XBOX HALO pot sa bag si alte jocuri la el? dau funda pentru cel mai rapid si concret raspuns!
RASPUNDETIIIIIII PLS CN STIE DAU FUNDA! Deci ...am un fel de lag pe metin2ro seivar sagitta pe toate ch armurile de la + 4 la+ 9 sunt albe la+ 1 + 0+ 2+ 3 sunt normale armele de la+ 0 pana la+ 9 sunt...? (mai mult)
Sall stitivrun metin2 (mania, tdl, gth,ro, mondial, european si hammer ) in afara de astea si dati si linkul dau funda si daca e bun dau si vot
..Cine ma poate sa ma ajute si pe mine cu placa video ..Se numeste Standart VGA Graphics Adapter versiunea 6.1. 7600.16385 Cine ma poate ajuta si pe mine incerc sa o instalez de 5 zile si nu...? (mai mult)
Caut o comunitate care vrea sa tina un server de mc.Am tot ce imi trebuie pentru el dar as vrea sa fie hostat! Daca sunteti interesati adaugati gabi_stefan98 Y! M sau Skype gabistelistu1
Cine imi spune si mie niste servere de Minecraft SP nu de Minecraft Premium?
a- s avea nevoie de ajutorul vostru am un netbook Asus x501U procesor 1.3 dual core 4G ddr 3 hdd 350 placa video 1G a- s vrea sa ma joc jocuri gen nfs dar in acelasi timp sa nu imi afecteze...? (mai mult)
De ce nu pot sa intru pe site-ul www.m2bob.eu? Imi da eroare...a mai patit cineva asa ceva? Va rog ajutati-ma!
Sall tpu.cine imi spune un metin care se fac eventuri zilnice?
CF? cine stie ce minecraft iti da catel si ai si sate cu sateni? dau funda plizz spuneti-mi
Cum se face pirate dragon?
caut un sv de minecraft 1.4.4. Ma puteti ajuta va rog?
Buna TPU as dori sa imi dati si mie niste site-uri de jocuri online asemanatoare cu metinu.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!