Dau funda:D Cine ma poate ajuta? Caut partener pentru un forum de minecraft, metin2, cs 1.6 ci tot cu server... (http://miner4ever.forumz.ro/) Acum problema: mi- am facut forumul pee forumuri ...? (mai mult)
:D Ma ajutati si pe mine? Jocul Aion : se incarca greu launcheru si nu pot intra am stat o gramada de timp sa mi se faca 25 % haideti pls ajutati-ma :D
Stie cineva un Metin2 care sa-ti dee la inceput cal sau leu? Si nivel mare.Nu neaparat si nivelul mai mult leu si calul.Inafara de united ca ala nu-mi merge.Pls.Urgent
Care stie un mt lv max 250 itime noi rate 500+ dau funda cine spune asa ca grabiti-va:P
Heii, TPU am si eu o problema. Am vazut la mai multe poze o anumita persoana si un jurul ei o luminita ca o spirala de culori diferita. Imi puteti spune programul cu care se editeaza asa :- ?. Multumesc...? (mai mult)
As dori o lista cu jocuri de actiune, racing, aventura. Multumesc.
Salut tpu.Am niste role agresive. Vreau sa merg la rampe dar nu stiu sa ma dau.Pe role merg fff bine dar pe rampe nu am mai incercat. Daca se poate lasati un mic tutorial si cat de repede se poate.Dau ...? (mai mult)
Care credeti ca este cel mai frumos loc de pe Terra?
Ca sa descarc steam trebuie sa platesc sau daca imi fac cont?
Stiti jocul imvu?! Am vazut pe hompage-ul la mai multe persoare ca au muzica...dar nu se vede playerul. Cum imi pot pune si eu fara sa se vada :( FUNDAA! Va rog.
Hei TPU am si eu o intrebare. Exista rute sau add-on-uri romanesti la Railworks 3 Train Simulator?
am un servar de counter strike, si as vrea sa pun niste sunete la el, adica daca nu player scrie in chat " numele sound'ului " sa inceapa sa cante sound'ul respectiv, stiu sa le pun, dar...? (mai mult)
sal TPU ajutati-ma si pe mine la dragon city cu security key ehack4you
Stie cineva un program de scriptat servere de sa-mp in liba Romana
Buna TPU.De ce nu'mi apar ch-urile(adica camerele 1, 2,3) pe LunarisOnline?
Stiti careva cum se numeste acum fostul server de cs 1.6 dr.cs1.ro? Ca inainte era cu respawn+knifemod da acum nu mai e respawn ca lau schimbat. Nu stiti cum se numeste acum serveru ala?
Am imprimanta HP Deskjet D1360 am instalat driveru dar nu merge sa dau print. nu trage hartia nu face nimic, imi pare offline.stie cineva ce pot face ca sa functioneze?! DAU FUNDA!
Cand eram micut ma jucam un joc pe pc meu..era ca un fel de football Prima oara iti faceai un caracter fata sau baiat..naltime etc. si era doar portar...doar portar....si un tigru il antrena ...? (mai mult)
Am si eu doua intrebari 1. Cum se nemeste two worlds 1(numele complet ) 2. unde il pot gasi?
am o mare problema... din greseala am blocat un joc preferat de pe fb. am setat sa nu mai posteze pe, peretele meu(jocul) si acum nu stiu cum sa intru in setari sa debifez aceea setare :((...? (mai mult)
Caremi da si mie un cfg pentru cs original sa mearga suta la suta are funda
Stiam un joc in care te plimbai, da deai petreceri, vorbeai, vomitai la petrecere sau mancai, dar nu mai stiu cum se numea.Cine stie, funda.
Cine poate sa-mi dea niste coduri nefolosite de la biscuiti tempo de lala band? Sa mi le lase pe id-ul frumusik_flavia@yahoo.com. Multumesc anticipat!
Unde pot gasi masina timpului in gta san andreas? am auzit ca exista, dar nu stiu unde sa o gasesc.
Sall! Acum cativa ani un prieten de al meu a adus un cd cu un joc, cred ca se numea rev 7 ceva de genu nu stiu, jocul era cu un tip care mergea intro piramida si trebuia sa aduni papirusuri si era o ...? (mai mult)
Salut tuturor! A aparut Rosario vampire sezonul 3? Va rog sa- mi spuneti si daca se poate sa- mi dati niste animeuri ecchi si comedie.Cine da cel mai bun raspuns are funda.(Nu- mi dati siteuri ca din ...? (mai mult)
Dati-mi top 10 cele mai bune caractere pentru incepatori la League of legends funda!
Cum fac credite in imvu cu imvu mafia? dau fundita celui/celei care imi explica ce-l mai bine:)
Buna TPU....tocmai am instalat o aplicatie legata de tema de pe fundalul Google...dar acum nu mai stiu sa o scot, sa devina la normal. Va rog ajutati-ma! FUnda
Vreau sa imi instalez windows 8, dar nu stiu ce versiune sa aleg dintre 8 profesional si 8 simplu. Voi ce ati alege? Motivati + Pareri Care raspuns sa zicem ca ma ajuta Primeste O Mare FUNDA! :)
Vreau sa imi fac cont pe imvu mafia doar ca la parola orice a-si pune spune ca e incorecta! cum trebuie sa fie?:o3 Dau fundita+cerere de prietenie!:)
Vr si eu hack de bani pentru lunaris online si intructiunile de instalare a hackului.
Nu mai stiu ce jocuri sa ma mai joc m-am plictisit de toate :((! Spuneti-mi si mie niste jocuri online, normale cum o fi, poat sa fie si servere private de jocuri. Mersi!
Puteti sa imi spuneti, va rog, un metin mai fain pvp-pvm... Daca nu gasiti spuneti-imi pvp dar nu Hammer
Ieri am iesit dintr- o breasla din metin 2 si apoi m- am dus sa fac eu una si nu merge, am incercat s- o fac pe la 1 noaptea pentru ca statusem mult la pc si dupa aia m- am culcat si cand m- am trezit...? (mai mult)
Sal care imi poate spune daca imi merge GTA 4 cu procesoru acesta AMD 3000 momentan nu l-am luat caci vreau sa-l cumpar ce ziceti pentru un procesor AMD 3000 si ram de 4 GB este bine 50 de lei?
Buna am un Metin Privat si nu stiu cum sa-mi fac set Anti War, sunt Ninja pe Pumnale, daca stiti ajutati-ma va rog.
Am nevoie de un site de unde sa descarc prototype 2 dar fara parola.Stiti vreounul?
Ce pot face la eroarea: the procedure entry point_except_handler4 common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll Funda
Ma intrebam cam cat costa un controller PS cu adaptare pentru PC :/. Sa nu fie ceva foarte scump dar nici la 50lei si sa arda la primul joc. Ms si
Caut un joc care il jucam prin 2002. Seamana cu PacMan doar ca mananci niste circuite, trebuie sa te feresti de bombe care cad daca mananci bucatica de circuit de sub ele si te alearga niste...? (mai mult)
Vreau sa dau de carnet si as fi interesat sa testez un joc ( simulator ) de condus al masinii. Stie cineva un asemenea simulator? si unde l-as putea gasi?
Vreau va rog niste site-uri de jocuri pentru wave 575 care sa fie fara tastatura virtuala si sa nu fie mobile9 si umnet.
Salut,cine stie niste jocuri pentru fete de ex ouwrold etc?
de ce nu mai merge myepets.com? Vreau sa stiu ce mai face catelul meu! Funda cel mai bun raspuns sau site
Stie careva cum faci sa te poti juca crysis 2 multiplayer?
Salut TPU,,.as vrea sa va intreb daca exista vreun cod la REEDEM pentru MICRO VOLTS..va rog raspundeti si daca merge codul dau funda!
tocmai am instalat Sony vegas 10 pe pc si cand dau click pe el sa il deschid nu se intampla nimic! stiti care e problema? si inca ceva, un program asemanator Sony vegas pentru editare video/intro...? (mai mult)
As vrea si eu un cfg aim bun. FUNDA
Cine are cont Steam sau un Steam Bun ( original ) dau Funda celui care imi da sau un lnk de download!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?