TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 5847
  • 5848
  • 5849
  • 5850
  • 5851
brunetzik2593
în 11 Noiembrie 2012 | brunetzik2593 întreabă:

Mi-a mancat o planta carnivora, sotul, in joc si acum nu mai suntem decat prieteni, ce pot face sa il "recuperez"? :D

2
Răspunde Raportează
BeYourSelf7
în 11 Noiembrie 2012 | BeYourSelf7 întreabă:

Cum pot baga mai multe masini noi in san andreas fara sa dea "erori" cand se incarca elementele grafice in joc? adica sa dispara obiecte, sa se vada in ceata..etc

0
Răspunde primul Raportează
bDaniel
în 11 Noiembrie 2012 | bDaniel întreabă:

Care aveti probleme cu PC- ul de exemplu cand va spune ca PC- ul dumneavoastra nu suporta 3d dati- mi add la id de mess eusuntstelist@yahoo.com si o sa va ajut cu ce mai mare placere puteti sa imi dati...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mladen08
în 11 Noiembrie 2012 | Mladen08 întreabă:

Care stie sau are un hack de lure, trade, metin2 ro. Prefer sa-mi dati add la id :nemo. lord19.

0
VladDutzuu
în 11 Noiembrie 2012 | VladDutzuu întreabă:

Buna!:) am o intrebare in legatura cu imvu nu mi se mai vede avatarul sau asa imi zic prietenii ca eu unul il vad! va rooog mult ajutatia-ma

0
Holtei_George_1998
în 11 Noiembrie 2012 | Holtei_George_1998 întreabă:

Cine joaca fifa 2010 si 2007 in retea urgent ma plictisesc id meu e george.boss2009 repede plz funda

0
baloggeorge
în 11 Noiembrie 2012 | baloggeorge întreabă:

Cum descarc stronghold crusader?

3
Răspunde Raportează
LosSantos1
în 11 Noiembrie 2012 | LosSantos1 întreabă:

Salut,TPU! Joc Minecraft si am o mare problema.Cand ma joc cu niste prieteni intr-o lume LAN am CEL MAI ARE LAGG.

0
asacyandricrides
în 11 Noiembrie 2012 | asacyandricrides întreabă:

Buna Ziua TPU! Cine Imi Da Si Mie Niste HAckuri De Orice Fel De Metin2 sau Niste Metine Mai Usoare Ratele 1000% cam asa ceva Hacku Sau Sv Care Mil Place Primeste Si Funda Puteti Da Add La...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
thennexxt
în 11 Noiembrie 2012 | thennexxt întreabă:

Mi.am facut un nou cont de fb si cand increc sa intru pe un joc :"coco girl"...si imi zice ca imi trebuie nu stiu ce ca sa ma joc.Si nu stiu ce......plz ajutati.ma

3
Răspunde Raportează
Tudor_Madan_1998
în 11 Noiembrie 2012 | Tudor_Madan_1998 întreabă:

Cumpar cont 4story lvl 90

0
Azazello132
în 11 Noiembrie 2012 | Azazello132 întreabă:

Stie cineva daca mai merge val mondialu? daca mai merge vreau si eu site. Multumesc.

0
b34TdoWnLiV3
în 11 Noiembrie 2012 | b34TdoWnLiV3 întreabă:

Hey Tpu.Caracterizatimi si mie caracterele din 4story (adica incepeti cu Rasele si dupa cu caracterele) si daca mi-ati mai putea caracteriza regatele va multumesc mult Funda

0
Vulgaris_Andrei_1992
în 11 Noiembrie 2012 | Vulgaris_Andrei_1992 întreabă:

UItati- va pe contul meu de youtube cu minecraft si sonic riders si metin a da era sa uit si league of legends care am publicat un hack facut de mine pentru metin2fun si alte metinuri care nu au autopatcher...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
InnocentSίn
în 11 Noiembrie 2012 | InnocentSίn întreabă:

Cum fac un layout pentru howrse cu 4, 5,6...10 sau mai multe casete? Un link sau o explicate, dau F U N D I T Z Z A ^.^

1
Răspunde Raportează
Andiii
în 11 Noiembrie 2012 | Andiii întreabă:

Pes 2013: Cine stie cum iti poti cumpara 2 sau mai multe perechi de ghete ( de acelasi fel ) la Master League. funda:)

0
ViktorBoaBoy
în 11 Noiembrie 2012 | ViktorBoaBoy întreabă:

Va rog un hack de yang metin2 ro care merge de la lvl 1 in sus. Fundaa:D

1
Răspunde Raportează
t1bi
în 11 Noiembrie 2012 | t1bi întreabă:

Hey Lumee ce faceti! am o intrebare pentru voi; ) imi puteti spune de ce nu imi merge Test Drive Ultimated... l- am instalat am lu- at masina am lu- at casa si ai sa fac misiune si imi zice ceva cu server...? (mai mult)

0
adryadryana
în 11 Noiembrie 2012 | adryadryana întreabă:

Eu joc stardoll de aproape 2 ani si pana acum nu s- a intamplat sa nu mai pot intra pe niciun cont de- al meu. Pur si simplu imi da eroare, desi parola e buna. Am incercat sa intru pe alt cont, sa- mi...? (mai mult)

0
genius102
în 11 Noiembrie 2012 | genius102 întreabă:

Va rog sa imi dati si mie codul de activare pentru kane and lynch dog days 2 pentru ca l-am cumparat dar nu ma pot juca(nu am primit un cod bun)

0
Iuliiiuliiaiuiu
în 11 Noiembrie 2012 | Iuliiiuliiaiuiu întreabă:

Saluut. Cei care joaca Imvu si au experienta : Cand dau la profil imi spune ca e privat! Nu pot face nimic. Vaa roog sa ma ajutatii un mic sfat. Va multumescccc [ dauu funtaa cel maii bun raspuns ]

1
Răspunde Raportează
AndrEyYwTz
în 11 Noiembrie 2012 | AndrEyYwTz întreabă:

Cand apare Assassins creed 3 pentru PC?

3
Răspunde Raportează
Alex_Soare_1998
în 11 Noiembrie 2012 | Alex_Soare_1998 întreabă:

Am si eu o problema cu Samsung Galaxy Ace Duos s6802 am instalat Real Racing 2 imi intra jocul, pot sa-l joc dar cladirile nu au culoare ce sa fac va rog frumos ajutati-ma!

1
Răspunde Raportează
valisv
în 11 Noiembrie 2012 | valisv întreabă:

Dati-mi va rog si mie un cont pe lunaris-only.pana atunci mai incerc

0
Anonim6041
în 11 Noiembrie 2012 | Anonim6041 întreabă:

Stiti cumva de ce nu imi merge fifa 07 online? imi da o eroare "To acces the online feature of this game, the installation of specific componets is required. Please refer to the readme file for more details"...? (mai mult)

0
b34TdoWnLiV3
în 10 Noiembrie 2012 | b34TdoWnLiV3 întreabă:

Care dintre aceste doua placi video sunt mai bune pentru gamming?:nVIDIA sau AMD(ATI)

3
Răspunde Raportează
SpigiBb
în 10 Noiembrie 2012 | SpigiBb întreabă:

vreau sa fac niste videoclipuri cu descrierea unui joc dar video vreau sa fie HD! am incercat sa fac cu movie marker hd, e hd dar calitatea imaginii este slaba! cum as putea face un video normal...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BebelusH12
în 10 Noiembrie 2012 | BebelusH12 întreabă:

Salut, TPU, aceasta intrebare se adreseaza jucatoriilor de Hidee`N`Seek. Caut un clan hostat, cu forum, pentru mai multe informatii adaugati id- ul meu de hns, iphone.hnsno1. Am cj 285, am screen...? (mai mult)

0
FunnkyDara
în 10 Noiembrie 2012 | FunnkyDara întreabă:

Heyy....Cum pot sa imi dezinstalez programe din calculator?

7
Răspunde Raportează
Nagy_Andrei_1995
în 10 Noiembrie 2012 | Nagy_Andrei_1995 întreabă:

tocmai mi-am instalat PES 2012 si vad ca meniul este in limba franceza, cum pot sa-l schim in engleza?

1
Răspunde Raportează
StefanCsLove
în 10 Noiembrie 2012 | StefanCsLove întreabă:

Are cineva invitatii pentru dota 2? sau un key generator? am cautat toata ziua pe internet si nu am gasit nimic... daca ma puteti ajuta id: s1mpleboy steam: s1mpleboy.Multumesc!

1
Răspunde Raportează
MuckCelMic
în 10 Noiembrie 2012 | MuckCelMic întreabă:

Vreau si eu un metin2, HARD PVM, in care si pentru un fms trebuie sa te chinui :)) Dar nu RO

1
Răspunde Raportează
TurcoaicaTa
în 10 Noiembrie 2012 | TurcoaicaTa întreabă:

Azi mi- am instalat windows xp inainte aveam windows 7 intrebarea mea este ca inainte jucam metin si azi am incercat sa il instalez dar nu merge imi da eroare "Sorry, your sistem doesn't suport...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sarcastic
în 10 Noiembrie 2012 | Sarcastic întreabă:

Va rog spuneti'mi si Mie. Cum sa fac credite pentru IMVU [O intrebare destul de frecvecta NU? Dau Fudita

0
Jnitzelby
în 10 Noiembrie 2012 | Jnitzelby întreabă:

Dau funda celui care imi da un site de pe care pot downloada fish bot. Va rog sa nu-mi dati site-uri cu virusi.

1
Răspunde Raportează
JoeyRush
în 10 Noiembrie 2012 | JoeyRush întreabă:

Stie cineva vreo-un magazin din Brasov care are Minecraft in stock sau comandabil?

1
Răspunde Raportează
florin1111111111
în 10 Noiembrie 2012 | florin1111111111 întreabă:

Cine stie cum fac sa bag eu codurile mele la minecraft adica sethome, home, back mai multe de genu etc... Cine ma ajuta dau funda si cu cateva sanse de ajutor pe sv un admin ceva deci repet! DAU...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nsdapcs
în 10 Noiembrie 2012 | nsdapcs întreabă:

Suntem in cautare de staff pentru un server de counter strike! Adminii nu trebuie sa plateasca la hosting! Astept raspunsul vostru aici sau pe id meu : idnsdap@yahoo.com

1
Răspunde Raportează
raresbarbier
în 10 Noiembrie 2012 | raresbarbier întreabă:

Exista campionat sau liga la fifa 2012 pentru pc? daca da explicati-mi unde gasesc in meniul principal. abia am primit cd-ul si nu stiu.multumesc.

0
Panteryas
în 10 Noiembrie 2012 | Panteryas întreabă:

Salutare! Sunt foarte nehotarat in privinta achizitionarii unei placi video. Eu m- am gandit la urmatoarele: http://www.pcgarage.ro/placi- video/msi/radeon- hd6850- cyclone- power- edition- 1gb- ddr5-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
asacyandricrides
în 10 Noiembrie 2012 | asacyandricrides întreabă:

Buna ziua TPU. Imi puteti da si mie un hack de metin2 orice metin care sa mearga trade hack as vrea dar sa mearga! Dau Funa la cine imi spune si mie dati add la andreihd10

0
??????
în 10 Noiembrie 2012 | ?????? întreabă:

Buna,sryy 4 ctg Chestia e ca m-am lasat de metin. Dar vreau sa ma apuc. Daca as gasi pe cineva. Sa fim prieteni ( pe metin ). Mas bucura f mult :D Fete, baieti nu cont :D

4
Răspunde Raportează
Liviucu
în 10 Noiembrie 2012 | Liviucu întreabă:

Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine... Am un telefon restrictionat in reteaua Orange si as vrea sa introduc in el o cartela Cosmote. Cand o pun imi spune ca telefonul este restrictionat dupa care...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sauron
în 10 Noiembrie 2012 | Sauron întreabă:

Vreau sa stiu si eu daca mai sunt servere PVP 100% inafara de hammer si TDL si daca sunt imi puteti da linkurile va rog? cel mai bun raspuns primeste funda.

3
Răspunde Raportează
Serbanutzz
în 10 Noiembrie 2012 | Serbanutzz întreabă:

Sall all azi am primit fuckoff/exterminare si de atunci nu ma mai lasa sa ma conectez la nici 1 svr dupa nici 1 cs am dat reinstall de x5 ori am scos alte 2 cs dar tot asa alte modalitati infara de ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ionutz199920
în 10 Noiembrie 2012 | ionutz199920 întreabă:

Sal TPU De unde pot dow cs 1.6 (dar sa mearga ) 1, 6

2
Răspunde Raportează
Făraş
în 10 Noiembrie 2012 | Făraş întreabă:

Cine joaca metin2 steel? si ar vrea sa dea iteme pe gratis? :D

2
Răspunde Raportează
sautean14
în 10 Noiembrie 2012 | sautean14 întreabă:

Sall merge assassins creed (ori care) pe 1G de ram 512 sau 315 si 1. 67GHz sa mearga cat de cat nu la perfectie dar nici lag infern dupa 10 ani sa se miste asa sa te poti juca

4
Răspunde Raportează
CRISTIANORONALDO7
în 10 Noiembrie 2012 | CRISTIANORONALDO7 întreabă:

Cine imi poate spune daca a aparut Pro Evolution Soccer 2013?

3
Răspunde Raportează
PeReXrr
în 10 Noiembrie 2012 | PeReXrr întreabă:

Cine stie cum pot sa aflu ip-ul unuia caruia i-am dat ban? funda!

1
Răspunde Raportează
  • 5847
  • 5848
  • 5849
  • 5850
  • 5851
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 19 ore

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    25 răspunsuri
  • NonZarek
    trimisă acum 21 ore

NonZarek întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist și reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist însă anxietatea îmi îngreunează acest lucru și doresc...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am observat că în ziua de azi, AI- urile astea noi, gen Gemini 3, sunt super inteligente, dar sistemul le obligă să se ascundă. Adică trebuie să se prefacă, să scrie cu greșeli, să aștepte...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.645
  • Întrebări: 3.954.675
  • Răspunsuri: 17.665.339
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Pe aripile vantului

Pe aripile vantului

Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.116 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.402 Conversaţii