Mi-a mancat o planta carnivora, sotul, in joc si acum nu mai suntem decat prieteni, ce pot face sa il "recuperez"? :D
Cum pot baga mai multe masini noi in san andreas fara sa dea "erori" cand se incarca elementele grafice in joc? adica sa dispara obiecte, sa se vada in ceata..etc
Care aveti probleme cu PC- ul de exemplu cand va spune ca PC- ul dumneavoastra nu suporta 3d dati- mi add la id de mess eusuntstelist@yahoo.com si o sa va ajut cu ce mai mare placere puteti sa imi dati...? (mai mult)
Care stie sau are un hack de lure, trade, metin2 ro. Prefer sa-mi dati add la id :nemo. lord19.
Buna!:) am o intrebare in legatura cu imvu nu mi se mai vede avatarul sau asa imi zic prietenii ca eu unul il vad! va rooog mult ajutatia-ma
Cine joaca fifa 2010 si 2007 in retea urgent ma plictisesc id meu e george.boss2009 repede plz funda
Cum descarc stronghold crusader?
Salut,TPU! Joc Minecraft si am o mare problema.Cand ma joc cu niste prieteni intr-o lume LAN am CEL MAI ARE LAGG.
Buna Ziua TPU! Cine Imi Da Si Mie Niste HAckuri De Orice Fel De Metin2 sau Niste Metine Mai Usoare Ratele 1000% cam asa ceva Hacku Sau Sv Care Mil Place Primeste Si Funda Puteti Da Add La...? (mai mult)
Mi.am facut un nou cont de fb si cand increc sa intru pe un joc :"coco girl"...si imi zice ca imi trebuie nu stiu ce ca sa ma joc.Si nu stiu ce......plz ajutati.ma
Cumpar cont 4story lvl 90
Stie cineva daca mai merge val mondialu? daca mai merge vreau si eu site. Multumesc.
Hey Tpu.Caracterizatimi si mie caracterele din 4story (adica incepeti cu Rasele si dupa cu caracterele) si daca mi-ati mai putea caracteriza regatele va multumesc mult Funda
UItati- va pe contul meu de youtube cu minecraft si sonic riders si metin a da era sa uit si league of legends care am publicat un hack facut de mine pentru metin2fun si alte metinuri care nu au autopatcher...? (mai mult)
Cum fac un layout pentru howrse cu 4, 5,6...10 sau mai multe casete? Un link sau o explicate, dau F U N D I T Z Z A ^.^
Pes 2013: Cine stie cum iti poti cumpara 2 sau mai multe perechi de ghete ( de acelasi fel ) la Master League. funda:)
Va rog un hack de yang metin2 ro care merge de la lvl 1 in sus. Fundaa:D
Hey Lumee ce faceti! am o intrebare pentru voi; ) imi puteti spune de ce nu imi merge Test Drive Ultimated... l- am instalat am lu- at masina am lu- at casa si ai sa fac misiune si imi zice ceva cu server...? (mai mult)
Eu joc stardoll de aproape 2 ani si pana acum nu s- a intamplat sa nu mai pot intra pe niciun cont de- al meu. Pur si simplu imi da eroare, desi parola e buna. Am incercat sa intru pe alt cont, sa- mi...? (mai mult)
Va rog sa imi dati si mie codul de activare pentru kane and lynch dog days 2 pentru ca l-am cumparat dar nu ma pot juca(nu am primit un cod bun)
Saluut. Cei care joaca Imvu si au experienta : Cand dau la profil imi spune ca e privat! Nu pot face nimic. Vaa roog sa ma ajutatii un mic sfat. Va multumescccc [ dauu funtaa cel maii bun raspuns ]
Cand apare Assassins creed 3 pentru PC?
Am si eu o problema cu Samsung Galaxy Ace Duos s6802 am instalat Real Racing 2 imi intra jocul, pot sa-l joc dar cladirile nu au culoare ce sa fac va rog frumos ajutati-ma!
Dati-mi va rog si mie un cont pe lunaris-only.pana atunci mai incerc
Stiti cumva de ce nu imi merge fifa 07 online? imi da o eroare "To acces the online feature of this game, the installation of specific componets is required. Please refer to the readme file for more details"...? (mai mult)
Care dintre aceste doua placi video sunt mai bune pentru gamming?:nVIDIA sau AMD(ATI)
vreau sa fac niste videoclipuri cu descrierea unui joc dar video vreau sa fie HD! am incercat sa fac cu movie marker hd, e hd dar calitatea imaginii este slaba! cum as putea face un video normal...? (mai mult)
Salut, TPU, aceasta intrebare se adreseaza jucatoriilor de Hidee`N`Seek. Caut un clan hostat, cu forum, pentru mai multe informatii adaugati id- ul meu de hns, iphone.hnsno1. Am cj 285, am screen...? (mai mult)
Heyy....Cum pot sa imi dezinstalez programe din calculator?
tocmai mi-am instalat PES 2012 si vad ca meniul este in limba franceza, cum pot sa-l schim in engleza?
Are cineva invitatii pentru dota 2? sau un key generator? am cautat toata ziua pe internet si nu am gasit nimic... daca ma puteti ajuta id: s1mpleboy steam: s1mpleboy.Multumesc!
Vreau si eu un metin2, HARD PVM, in care si pentru un fms trebuie sa te chinui :)) Dar nu RO
Azi mi- am instalat windows xp inainte aveam windows 7 intrebarea mea este ca inainte jucam metin si azi am incercat sa il instalez dar nu merge imi da eroare "Sorry, your sistem doesn't suport...? (mai mult)
Va rog spuneti'mi si Mie. Cum sa fac credite pentru IMVU [O intrebare destul de frecvecta NU? Dau Fudita
Dau funda celui care imi da un site de pe care pot downloada fish bot. Va rog sa nu-mi dati site-uri cu virusi.
Stie cineva vreo-un magazin din Brasov care are Minecraft in stock sau comandabil?
Cine stie cum fac sa bag eu codurile mele la minecraft adica sethome, home, back mai multe de genu etc... Cine ma ajuta dau funda si cu cateva sanse de ajutor pe sv un admin ceva deci repet! DAU...? (mai mult)
Suntem in cautare de staff pentru un server de counter strike! Adminii nu trebuie sa plateasca la hosting! Astept raspunsul vostru aici sau pe id meu : idnsdap@yahoo.com
Exista campionat sau liga la fifa 2012 pentru pc? daca da explicati-mi unde gasesc in meniul principal. abia am primit cd-ul si nu stiu.multumesc.
Salutare! Sunt foarte nehotarat in privinta achizitionarii unei placi video. Eu m- am gandit la urmatoarele: http://www.pcgarage.ro/placi- video/msi/radeon- hd6850- cyclone- power- edition- 1gb- ddr5-...? (mai mult)
Buna ziua TPU. Imi puteti da si mie un hack de metin2 orice metin care sa mearga trade hack as vrea dar sa mearga! Dau Funa la cine imi spune si mie dati add la andreihd10
Buna,sryy 4 ctg Chestia e ca m-am lasat de metin. Dar vreau sa ma apuc. Daca as gasi pe cineva. Sa fim prieteni ( pe metin ). Mas bucura f mult :D Fete, baieti nu cont :D
Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine... Am un telefon restrictionat in reteaua Orange si as vrea sa introduc in el o cartela Cosmote. Cand o pun imi spune ca telefonul este restrictionat dupa care...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu daca mai sunt servere PVP 100% inafara de hammer si TDL si daca sunt imi puteti da linkurile va rog? cel mai bun raspuns primeste funda.
Sall all azi am primit fuckoff/exterminare si de atunci nu ma mai lasa sa ma conectez la nici 1 svr dupa nici 1 cs am dat reinstall de x5 ori am scos alte 2 cs dar tot asa alte modalitati infara de ...? (mai mult)
Sal TPU De unde pot dow cs 1.6 (dar sa mearga ) 1, 6
Cine joaca metin2 steel? si ar vrea sa dea iteme pe gratis? :D
Sall merge assassins creed (ori care) pe 1G de ram 512 sau 315 si 1. 67GHz sa mearga cat de cat nu la perfectie dar nici lag infern dupa 10 ani sa se miste asa sa te poti juca
Cine imi poate spune daca a aparut Pro Evolution Soccer 2013?
Cine stie cum pot sa aflu ip-ul unuia caruia i-am dat ban? funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?