Nu merge sa intru pe un joc de pe facebook. Cand vreau sa intru mi se deconecteaza chat- ul singur si imi apare asta Această pagină web nu este disponibilă Conexiunea la apps.facebook.com a fost întreruptă. ...? (mai mult)
Care poate sa imi zica si sa imi dea niste servere de gta san andreeas multiplayer(Romane) in care sunteti doua baza si trebuie sa va distrugeti. Scuze categoria, caut de mult timp! Dau...? (mai mult)
De ce nu pot viziona dvd in HD?(filmate de la nunti botezuri...etc.)
Care poate sa imi zica si sa imi dea niste servere de gta san andreeas multiplayer(Romane) in care sunteti doua baza si trebuie sa va distrugeti.
Sall! Cine poate sa-mi dea niste exemple de jocuri RPG gen gothic, the elder scrols, mount and blade, jocuri din astea.
Re cineva un cont club penguin cu membership?
Sall TPU, as vrea niste servare de c.s sa fie cu zm si sa aiba ammo.
Cine are cont de ninaj 100-127 pe metin 2 mondial? Dau funda! Si dau pentru contul de ninja un sura 127
dati-mi un joc wow in afara de "wow mist of pandaria" si "wow freakz" care poate fi descarcat de pe site-ul lor si care nu se decarca prin torrrent!
Imi doresc si eu niste server NNK ( Naruto Naiteki Kensei ) Nu conteaza de care sunt, numa sa fie deschis 24/24 si sa fie playeri multi :P.
Mi- am luat steam si mi- am instalat si eu pgl gui 2011 ca am inteles ca este cel mai bun si cel mai reusit si mi sa recomandat dar as vrea si eu niste comenzi din steam si ce comenzi pot baga in cs sa...? (mai mult)
Imi spuneti va rog niste clanuri de mafie dinafara de: Camorra, Cosa Nostra, Hobos sau Banderra Rosa. Va rog imi trebuie sa fac un clan pe MTA San Andreass si as vrea unul de mafie. Dinafara...? (mai mult)
Salut TPU! Ce trebuie sa pun pe itemele de la FreeJack ca sa fug foarte repede (Cu speed nu merge )?
Cine are conturi cu member la club penguin,dati-mi si mie, va rog!
Cum se pun masinile noi la world racing 2 cine imi spune corect ii dau funda
Cu ce buff sa dau cu dk la pve pe redeption? (contul meu de wow : Aitine) Fundaa!
Care imi da linkul cu world racing 2 full english free ii
Hei vreti jocuri? contactati-ma la DavidRoGames
Hellaw`. De curand mi- am facut un cont de imvu. :">. Dar as vrea sa imi editez o poza cu hair... Eu folosesc gimp [mi- a spus o prietena sa- l folosesc pe acesta], dar nu am acele brushuri speciale...? (mai mult)
Care jucati CarTown daca stiu ceva cod sau hack pentru fuel? dau fundita la cel mai bun raspuns!
Ce jocuri cu masini stiti pe calculator? dau funda
Stie cineva cum ii iau masina celor din black list 15 dupa ce ii inving in jocul NFS:MW
Hei, ce jocuri imi recomandati pentru android? Vreau ceva nou si funy.
Dau funda daca imi dati coduri virginia de aqw dar sa fie corecte sa imi dati multe care iti cresc lvl 25 care dau ac sau care dau gold atenti inti le verific daca sunt corecte va dau funda da nu nu ca...? (mai mult)
Cine intra Va rog pe cs 1.6 pe ip 192.168.0.102:27015 va Dau admin are rank top intrati va rog sa ma ajutati cu cv cine intra? si ma ajuta va prima adminn
Am facut un server de mt2 dupa un tutorial....cand incerc sa ma conectez nu ma lasa. nu apar erori nimic. Doar nu se conecteaza.Am pus id si password corecta. hamachi in mc si daca schimb cu altceva la...? (mai mult)
Dc CAND INTRU IN MINECRAFT 1.2.5. MI SE RESTARTEAZA PC-UL? Dau funda cui imi zice cum rezolv problema.
Exista emulator pentru 3ds?
Cine imi poate da un servar de metin PvP Bun?
De pe ce site pot sa-mi descarc minecraft? P.S. versiunea mai buna.
Ce jocuri pentru Xbox 360 pentru fete stiti?
Am alta intrebare cum pot inregistra in jocuri astfelm incat sa se inregistreze vocea mea dar si sunetele din joc si nu cele facute de boxe? DAu funda!
Salut, Va rog cine ma poate ajuta cu un cont pe metin2. Nu conteaza daca n-are iteme etc...
Am probleme cu un monitor cand deschid calculatorul spune ca no signal Monitorul nu are nimic l-am pus la laptop si functioneaza Astept raspuns urgent
Heyy TPU! Joc transformice am validat contul si i-am schimbat parola dar nu trebuia sa primesc 40 branze? (sczz categoria)
Deci am o urgenta cu facebookul.La chat imi apare de exemplu ca un prieten e offline dar el e online de fapt deouarece vad ca sia schimbat poza de profil acum un minut dar pe chat imi apare off.Ce sa fac?...? (mai mult)
Cum sa dau share mai mult la placa video interna o am de 256 si vreau sa o fac de 512... cica sunt setari din bios dar ziceti-mi si mie unde apas ca sa pricep si eu.Si am o placa de baza Gigabyte
Unde mai gasesc serverul asta? http://www.youtube.com/watch?v=HnTGwmX9lX0. De half- life! Da- timi ip exact care il are acum sau altceva care seana exact cu jocul asta. (Are update la arme te poti teleporta...? (mai mult)
Ce ar fi mai bun sa cumperi, Xbox 360 sau Galaxy S Advance? De ce?
Dati-mi un mt2 pvp sa te deie lv de start sa ai cel putin batalie+9 la magazin si otel+9 in afara de urmatoarele metine:hammer light TDL mondial valmondial. Dau funda:) plss mult
cine imi da un cont basket dudes funda!
Jucam odata counter-strike sau Half-Life pe o mapa mica intro toaleta. Erau tuneluri... Sau o camera de bloc si jucatorii erau mici. Mapa incepea parca ceva cu "R".
Este cineva care nu mai joaca team fortress 2 de pe steam si imi poate da si mie niste iteme? Va rog! Dau fundita si respect
Sal TPU cine imi da un metin2 super sa te dea lvl 90 nu neaparat dar sa te deie macar un level otel in shop sa faci bani in 2 minute fundita repede primul raspuns daca e fain metinu are
uitati care e problema mea: de curand am cumparat un joc care e vechi dar distractiv in fine, numit World Racing 1/Mercedes Benz World Racing, Deci intrebarea este:De ce imi merge greu?, am...? (mai mult)
Cum schimb felicitarile de haloween de la howrse in diamante?
Salut imi place mt2 si as vrea sa imi spuneti si mie niste servere private in care sa cresc repede si banii sa se faca destul de repede.Si as vrea sa nu imi spunetide mt2 hotstyle sau united, fun, dinamik,...? (mai mult)
Daca instalez un windows nou, setarile netului trebuie si ele instalate? Si cand il instalez(windows-ul) se instaleaza si driverele?
Salut TPU cum modific un server de minecraft de la versiunea 1.3.2 la versiunea 1.4.2 funda
Mi- am instalat de curand gta sanandreas.M- am uitat pe youtube la nea ilie si m- am gandit sa joc si eu online(sa- mp)Am ales un server si am dat connection, Acolo imi scrie ca m- am mai logat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia