Ma ati auzit de free jack cand joc incepe sa mearga greu apoi map-ul imi dispare si dupa vreo 2 min merge din nou ajutor
cand dau drumu la boxe si ascult ceva se aude un bazait si nu stiu cum sa scap de el. aveti vreo idee?
Sal de unde pot lua cs source si sa mearga si online dau funda
Cum imi pot schimba skinul din gta san andreeas?
BUNA! am jucat pe telefonul unei prietene jocul, , Pou" cu un animalut in forma de cartof.Am vrut sa il am si eu pe telefon, doar ca nu am android ca sa il joc si ma intrebam daca se poate juca si online.stie...? (mai mult)
in primul rand as cauta un server de metin2 pvp- pvm care sa aiba level maxim 250- 255 dar sa cresti bine si sa ai iteme si bani usor.Am jucat multe metine dar multe cam la level nu cresti sau...? (mai mult)
Imi dai si mie niste link-uri de metin2 pirvate server, ceva mai fain pvp sau pvm plz.
Sa ma fac ninja pe metin2 == Ninja arc, sau ninja lama?
Pe ce program e făcut jocul howrse? Cei care știu info vă rog spuneți- mi pas cu pas cum să fac. Adică cum fac caii. Cum fac să apară chestia cu împerechere. Peisajelee... permisele, cum fac ...? (mai mult)
Salut, recomandatimi un joc interesant. Va rog.
Buna la toti! ieri imi mergea totu ok mouse acum azi CAT A FACUT CURAT MAMA MEA eram la scoala, si cand vin acum, dau un singur click pe mouse si tin apasat as selectez ceva :| na daca dau drumu la click...? (mai mult)
Cum pot sa dau kick in dota 6.76c? (cu Garena Plus )
Ziceti-mi si mie cat trebuie sa platesc la un server de metin2...Şi va rog dati-mi si siteurile de unde pot descarca cele necesare! Dau funda+vot cu nota 10!
Cum pot sa fac un tichet care sa fie aprobat pe metin2ro? Funda:D
As vrea sa va intreb cum as putea sa nu mai stau sa bag ex_interp 0.01 de fiecare data cand intru in cs? Pentru ca atunci cand intru pe pz si intru in gather nu am voie sa ies de pe sv ca sa...? (mai mult)
Problema mea este urmatoarea: Am Steam pentru Counter- Strike 1.6 si m- i s- a spus ca se poate seta pe cap sau pe corp ceva de genu ca sa joci mai bine. Este adevarat? Astept raspuns dau...? (mai mult)
Dau iteme metin2 mania pietrificat+9full 164tb rub+1shaman nisipuri blumarine aurii aripi vechi set ninja s.a! lasati mesaj la id bogdan. jucatoru01@yahoo.com
Sal TPU are cineva cont animal jam membru? FUNDA daca imi dai si e membru:P
Salut care stiti sa instalati moduri in gta san andreas prin CLEO? va rog :( sunt disperat :((( dau funda :(
Exista cod de eicopter pentru GTA Romania 1?
Cine are conturi de membru la: Animal Jam, Spark City si SecretBuliders? Fundita la cel care imi spune cel mai bun cont
Care are vreun cont de lv 40+ dau iteme bune pe el care are cea mai buna oferta funda
cu se numeste un joc download in care era specificat niste oua de aur si cu niste pisici~asa ceva~care le luau si la sfarsitul nivelului trebuia sa traversezi o apa pe niste busteni si sa intri intr-...? (mai mult)
va rog sa imi ziceti ce jocuri as putea juca cu prietena online? ceva de genu sah sau remi?
Imi poate spune si mie cineva un server de cs 1.6 nou in care am sanse sa iau admin?
Hey TPU! am vazut la animal jam ca cineca avea animalute de compaine fara sa fie membru va rog foarte mult spuneti-mi cum
CINE MA POATE AJUTA AM TRECUT CRED DE INTREBARILE DE LA : i p l a y si imi spune sa imi fac timp sa citesc faq si regulile dar am bifat ca le-am citit
Imi spune si mie jocuri faine pc va rag FUNDA
Ce jocuri pentru fete stiti cu cont dar sa fie misto?
Mam jucat pe la setting la rezolutia calculatorului acum cred ca este cea de dinainte si cand intru in jocuri imi da close.In orice joc samp,ets2, minecraft.Ce sa fac?
Stiti vreun metin pvm-pvp deschis de curand cu ratele mari si lv 250? Dau fundita la cel care imi da un metin frumos.
Aș dorii și eu un joc gen World of Warcraft, 4Story, să fie mai multe personaje, să aibă puterii speciale, etc. Să fie interesante, sa nu fie din urmatoarele : Metin2, 9Dragons, World of warcraft,...? (mai mult)
Sall... am si eu o problema cu PC ul meu. Orice joc as instala, prin Daemon Tools, imi apare o eroare " install.exe. Application error". Deci nu stiu ce sa fac. Va rog ajutorr
Stie cineva cum ma pot inregistra pe GTA San Andreas SA-MP?
M- am apucat recent de Metin2 si voiam sa intreb : Ce bonusuri trebuie sa pun pe ninja pentru a fi "cel mai bun"? Adica sa pot bate sura, razboinic, ninja si saman Daca ma puteti ajuta si imi puteti...? (mai mult)
Cine imi spune si mie niste metine private pe care se creste mai greu (asemanator cu Earth)? Cine imi da exemple de cat mai multe metine primeste funda!
Azi am venit cu o intrebare noua! Am aflat de curand de un joc commandos strike force si l- am descarcat. Ei bine am prins o versiune in rusa si decat sa ma chinui eu ore sa cat in + ca merge...? (mai mult)
Salut As avea si eu de un desktop reminder, calendar, ceas. Gen cum se pune alarma pe telefon la o ora anume sa iti aduca aminte de ceva, asa vreau si pe pc. Stiu ca e posibil ca am vazut la cineva, ...? (mai mult)
Hey TPU,imi puteti propune niste jocuri gratis download ceva de genul call of duty,nfs, gta san andreas...lasati si link-ul de unde pot descarca jocul daca se poate si stiti...
am auzit despre ``Triunghiul bermudelor`` ca este un loc unde dispar toate lucrurile si totul incepe sa o ia razna. deci sa presupunem ca ``Triunghiul bermudelor`` este un triunghi pe o harta formate...? (mai mult)
Salut, TPU vreau sa ma ajutati cu ceva in primul rand am 9ani jumate ce naiba sa fac si eu distractiv pe net ca ma plictisesc dracu ca jocuri misto nu- s le- am jucat pa toate si ma plictisesc sa le mai...? (mai mult)
Imi dati si mie un cont pe wow freakz cu caracter cu lvl mare ca nu stiu sa cresc.
va rog dati-mi si mie un metin2 tare dar nu epical sau Tim
Puteti sa-mi spuneti cum pot face un video in gta sa-mp? Multumesc!
Imi puteti spune si mie va rog din tot sufletul care este perioada maxima de timp, adica perioada maxima cand poti sa ai un cont de fb blocat din cauza ca trimiti cereri de prietenie! Imi cer scuze...? (mai mult)
am o intrebare... ce joc e mai fain:Club Penguin sau Animal Jam plz plz plz raspundeti
Care stie niste server superhero surf. Funda + VOT
Vreau si eu site-uri ca ijocurifete.com. Puteti sa-mi daty?! vedeti ca le verific inainte sa dau funda! Ms
Vreau sa stiu daca cum pot da jos un forum de counter strike, forumul celor de la indungi, ratatii aia care dau admine la toti copiii de carton. Caut un hacker sa le dea jos forumul si unul dintre servere...? (mai mult)
Care stie coduri gta san andreas coduri secrete sau pentru motociclete (PCJ-600) sau din alea smechere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?