am si eu o intrebare ajutati-ma va rog am si eu un modem ruter si la instalare imi cere o prola modemul se numeste zyxel P-660hw-T1 series ajutati-ma va rog
M-a prins cu m2bob pe metin si am luat ban... Acum nu mai merge m2bob intru in el bag cont, parola, etc. mi-se blocheaza si ma baga pe site... Ce sa fac?
Cum pot sa vorbesc in timp ce ma joc pentru un video pe youtube am microfon cum pot FUNDA :D :D :D
Va puteti connecta la serverul de counter strike : CS.DSQUAD.RO. Populatii serverul. Este un server super tare!
Vreau nişte Jocuri Online [Pentru fete bineînţăles =)) ] care să semene cu Ladypopular, stardoll, ladypopular arena fashion etc... să fie online deci să nu fie de descărcat. Cine îmi dă linkul...? (mai mult)
tocmai m- am apucat sa joc prizee si as vrea sa stiu daca sunt jocuri pe care le pot juca gratis ca nu mai am tichete dinalea. Va rog ajutati- ma! Si inca ceva ce inseamna "dau funda" si cum...? (mai mult)
Cînd mî joc in css v34, imi apare asa o tăplită:инструктор по адресу "0x77c30ac4" обратилась к памяти по адресу "0x0000000c". Память не может...? (mai mult)
Orice joc online dowlandez nu- mi merge sa- l joc online.NU se incarca, sau la metin imi da chanell- urile offline. Dar am un cs instalat mai demult care imi merge jucat online( Doresc sa precizez ca...? (mai mult)
Sall am o intrebare...De pe ce site pot Uefa Champions League?
Imi puteti spune si mie cum pot face Pure Dragon prin imperechere pe Dragon City fara sa folosesc Petroleum Dragon si Pirate Dragon(nu ii am)?
dau 4 conturi de SfGame.ro. pentru detalii add: teo_cs_teo
Ieri mi- am descarcat Metin2 Supreme si nu stiu cum sa imi fac cont :( Am incercat toate browsurile: Opera, Google Chrome, Mozila Firefox, Internet Explorer.Imi scrie : Timpul conexiunii a...? (mai mult)
SALL TPU! ASTAZI mi- am facut si eu un sv de cs.cine poate sa- mi spuna si mie cum sa bag setarile alea cu slot owner astea lista de admini..Si mai am o intrebare:Cum pot sa- mi hostez servarul? ...? (mai mult)
Imi dati si mie niste siteuri de unde pot cumpara(fara card) Chivalary Modern Warfare?
Stiti si voi metine pvp ultra fun! :D Am nevoie ca nu situ ce sa ma mai joc! Va rog dau fundita!
Ce fel de jocuri pe PC stiti care sa contina impuscaturi(shoturi)
Baieti ziceti- mi si mie pot face cumva sa nu mai trebuiasca sa- mi reinstalez mereu csul; (. Am o problema cand joc cateodata nu mai merge sa apas pe w+ a in acelasi timp. E foarte enervant nu stiu ce...? (mai mult)
Buna TPU ma joc Drakensang.ro si cum fac sa fac poza?
Sal care imi da si mie un joc pentru pc ceva mai cool si daca se poate si linkul de unde sa il descarc.
Ce jocuri imi recomandati care se pot dowlanda ( dau lunda de la cine imi place jocul :D
Ziceti-mi niste jocuri pc care le pot juca multipleyer ca Counter Strike, Minecraft!
am deschis un sv de cs si nu stiu unde sa il postez casa il populez. Aveti vreo idee? daca dorit IP server : 10.10.15.171:27015
Cum imi fac hompage-ul de la imvu asa?! FUNDA http://avatars.imvu.com/Envied
Stiti un server de metin2 hard pvp sau cum ar fi:multe evolutii(usoare si sa nu ceara nimic) sa crestii repede sau sa iti dea level. Oricum o fii doar sa fie hard pvp :). Inafara de:metin2 hotstyle, xmetin2,...? (mai mult)
Stie cineva sa vad cati RAM are calculatorul meu?
Care imi da si mie imvu hack pe mess? add la ruxxukill mersi anticipat :* Ori un hack de credite... mai era unu daca scriai numele si passu acolo iti apareau peste tot... ma rog un hack care il aveti...? (mai mult)
Stie cinava unde scriu coduri (de exemplu de experienta)?
imi puteti da si mie un site cu cele mai noi metine(private) adica de ex: cum apara acum un metin nou cum il afiseaza pe site? Funda+VOT
Cum se numeste melodia de la sfarsitul jocului Dishonored?
Mi-ar merge gta 5 cu toate setarile la maxim pe pc-ul asta: Widows: windows 7 ultimate Ram:34 gb Placa video: nVIDIA quadro 6 gb Procesor: Intel xenon 8 core, 4, 8 ghz Hdd: 7 tb
Ce parere aveti de koyos.ro?
Ce este nVIDIA quadro
Stiti de ce nu mi se mai incarca GoodGame farm fever? Nu Farmer si nici Big Farm!
La metin2 final am lvl 81 si am 182kk si nu stiu cum sa fac rost de bani pentru un king pentru ca kingu costa 500kk si nu stiu unde sa cresc. In care loc CrEsC Cel Mai RePeDe Dau FunDa
Cine se joaca train station pe facebook vreau sa am multi prieteni sa ne trimitem cadouri intre noi ce care joaca ii dau funda iulian tase facebook
Vreau si eu un servar de metin in care la shop sa gasesti tot(armuri epice arme epice toate astea + 9 sau sa le faci tu usor + 9) si totul sa fie 0 yang chesti din astea sa iei lvl de la un ...? (mai mult)
Buna TPU am achizitionat si eu nfs mw 2 imi place jocul dar daca vreau sa manevrez masina aceasta intra imediat in zid chiar dca nu apas pe buton numai o fractiune de secunda pot face ceva in privinta...? (mai mult)
Ce muscle car va place cel mai mult? Model, marca, an si daca se poate poza de pe google. Daca nu, caut eu. Cel mai bun.
Pentru cei care joaca League of Legends. Cand poti rambursa din nou? Dau funda. http://signup.leagueoflegends.com/? ref=505439a873a1e554809015
Sal'tare TPU, sunt nehotarat, sa imi cumpar un procesor mai mare la calculator(500-600 lei) sau sa mai economisesc vreo 1-2 ani pentru un laptop(1800-2000 lei)? deci dati-mi opinile voastre
Cum sami aflu ssid la modem deci nu la rauter si parola si daca ma pot conecta prin wi_fi la internet pe telefon daca imi fflu ssidu si parola cine ma ajuta primeste funda
Salutari TPU! Cine vrea sa joace minecraft cu mine? Poate facem o familie, si ne jucam cu totii.Sunt baiat si am 13 ani, stiu foarte bine sa joc minecraft.(nu luati in considerare numele contului de...? (mai mult)
[Pentru Gameri] Salut TPU! Urgent.dau funda! ..Deci..acum cativa ani aveam un joc ..shooter. si nu mai tin minte numele acestuia. Ideea este ca jocul incepea printr- un intro in felul urmator: un avion...? (mai mult)
Ce jocuri gen age of empiries doar sa fie cu viitor? funda!
Salut, cum se numeste programul cu care poti descarca de pe youtube, apare sub clip direct pe youtube si scrie download apoi setezi in ce format sa fie si gata. Va multumesc!
Vreau si eu un site de unde sa gasesc ce itm de upgrade imi trebuie la armele noi de pe Metin2Gx alea la 50 ron de la +0 pana la +9.
am si eu o intrebare imi place foarte mult de o fata i- am zis daca vrea sa stea cu mine si a zis ca nu fiindca injur rau si mai demult m- am luat de varasa si inca o prietena de a iei! Deci ...? (mai mult)
Cine are sa-mi dea cont de metin2.ro de la lv15+.Cine are scrieti aidiul meu youpryetenows@yahoo.com. VA ROG FRUMOS!
Salut, Vreau sa cumpar un Alienware m17 de unde il pot configura asa cum vreau eu si sa mi l aduca in Romania?
Ce siteuri mai stiti fara sa te plictis?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!