La metin2Yoneis cand vreau sa ma inregistrez sunt spatii negre si nu merge trebuie hamachii daca da dati*mi un site si hamachi va rog mult Cine imi da Funda :P
Cu ce program pot rula jocuri de xbox pe pc ( windows 8 )? Dau funda + vot!
As vrea si eu un cfg de cs foarte bun. Va rog sa imi dati si mie daca aveti. Multumesc!
Dati-mi si mie niste site-uri pentru telefon,pentru jocuri, muzica, teme.
Deci, Cand bag Mufa de la modem in PC internetul merge, dar cand o bag in Laptop imi cere o parola iar eu nu stiu ce parola e.Am incercat user- ul si parola de pe contract dar nimic. Ce as putea...? (mai mult)
Cum pot vedea profilul privat al cuiva de pe facebook? LINK PLEASE! Funda
Salut am postat un link pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=J5mCr9uGwdU spre un fisier de mult cautat pentru gta 4 Romania numai ca nu stiu unde sa instalez alea de imi schimba masinile pentru gta...? (mai mult)
De unde descarc metin2 steel?
Sall all TPU :)! sunt nou pe aci; si as dori care poate sa-mi spuna un registration code (key code) la winzip 17.0 pls cat se poate de repede astept raspunuri! funda B-)
Am nevoie de un hack pentru yu-gi-oh bam (facebook). Cine stie de unde pot descarca unu gratis?
Care stiti cum se face itemele la wow cu 200, 300,400 stamina/stregth la wow dau funda promit!
Care este cel mai tare joc mmorpg?
Buna TPU am o intrebare : Deci am un PSP 1004 si vreau cat de curand sa imi cumpar niste jocuri originiale din magazin si un card de memorie de 2/4 GB pentru el si dilema mea este : pot sa imi pun jocurile...? (mai mult)
De cateva zile tot incerc sa descarc cateva poze din aparatul foto, dar cand bag cablul USB in aparat, curenteaza. Se simte curentul prin aparat. ce pot sa fac? Din ce cauza se datoreaza acest ...? (mai mult)
Care stie un sv de cs unde se dau admine gratis? Funda care chiar merge
Cine stie cand se redeschide metin2 arena vreo o data sau ceva folositor nu o prostie cine da ceva bine are funda plis ajutor.
Am nevoie de ajutor! Nu ca nu m- as pricepe dar chiar nu reusesc. Deci, problema mea este ca eu am cont pe GooglePlay si prima oara am descarcat Talking Tom Cat si Talking Tom Cat 2 pe tableta.Dar...? (mai mult)
Buna TPU am si eu o rugaminte aveti sa imi dati si mie un cont metin2ro? sa fie pe Draco,regatu rosu, si sa fie de la lvl 25 in sus va rog frumos am nevoie de unul rapid. va rog frumos
Cum pot salva la gta 4, trebuie sa imi fac cont pe un site?
Imi ziceti si mie cum fac sa mearga Minecraft pe Windows 8? imi zice ceva cu bad driver card
Stiti de descarc mod pentru fifa 07, sa comenteze meciul in romana? Sa nu fie cu virusi...
Care stie site-ul la Metin2 ValMondial? :( Dau Fundaa :)
Imi puteti spune si mie un site de pe care pot sa downloadez Sims 1, 2 sau 3? Dau fundita!
Ziceti-mi si mie niste filme de groaza.dar fara fantome. FUNDA pentru cel mai bun film!
ajutati-ma cu metin2. Ca decind a aparut acest hack shiled (antihack) nu mai merg hackurili spuneti-mi cum sa fac ca hack shiled sa evite hackurile.
As vrea sa stiu si eu daca merita sa cumpar PS3 Super Slim, ultimul model scos de Sony acum 1 luna. Va rog frumos, dati raspunsuri corecte, nu de genu' "da, e OK", "e tare" sau altele. ...? (mai mult)
Vreau sa ma joc wow pe blizzard si nu stiu de ce wow uri am nevoie ma poate ajuta cineva? (eu am inteles ca am nevoie doar de world of warcraft cataclysm, world of warcraft mists of pandaria ca...? (mai mult)
Sall care imi poate zice de unde sa downl.adez : Battel.field 3 sau ca.ll of du.ty mod.ern wa.rfere 2,4? dau funda da sa nu fie prea complicat:)?
Imi puteti spune un joc shooter cu experimente secrete si chesti din acestea?
Dati-mi si mie va rog niste metin2 in care cresti repede
am o problema am facut un server de cs mod hidee'n'seek si cand ii dau drumu la server sa mearga mie imi merge sa intru pe el dar altii nu care ma ajuta va rog stiu ca ar fi ceva cu port forwarding...? (mai mult)
De curand ma joc imvu, dar am ramas fara bani si sunt in "criza" de haine. Imi poate zice cineva cum sa fac credite? Am auzit de metoda "invita un prieten", dar nu a mers. Deci, cine imi zice ...? (mai mult)
Salutare TPU am o problema cand intru in sv- ul unui prieten incep sa cad in gol si daca il las asa 1 min 2 imi apare o eroare internal exception java.net.sockettimeoutexception read timed out va rog...? (mai mult)
Exista un fel se smecherie pe Lunris- Online Deci exista o smecherie care il loc sa donezi pe site poti sa iei bani de pe joc si sai pui pe site Daca stiti va rog raspundeti daca nu vreti...? (mai mult)
Cum aflu usernameul de la steam? stiu parola stiu e-mailul dar u stiu username! de ex: Account name: robert_cs password: robotboy ? ps;:stati calmi nu e cont de steam :))
Cum fac sa aloc mai multi rami/spatiu la aplicatia java (ma refer la minecraft)? Dau funda si vot!
Cine vera sa faca cu mine un co op de tekkit sa stie sa faca server doar de distractiee! (skype-xTime666)
M-ar interesa un shooter calumea, inspirat din fapte reale. Ceva gen MOHA sau Far Cry. Sa fie cu oameni nu extraterestri si sa nu ai limita de spatiu! Funda! Fara OFF TOPIC!
Dau un cont de tanoth lv 25 pe unul de mt 2 advanced bun.Contul sa fie peste lv 60 si cu iteme bunicele.Raspundeti-mi cu messul vostru si o sa va scriu.
Cand deschid MINECRAFT sp...sau oricare altu, imi scriu numele dau Enter game. Apoi se incarca si dupa ma da de tot afara! Pls
Am o problema...cand deschid bloodrayne2 imi apare asta: "cannot create hardware vertex processing device.please check your hardware manufacturer to make sure that your video card indeed has hardware ...? (mai mult)
Salutare all, vreau si eu sa aflu ce face fiecare optiune de grafica dintr- un joc si cat de multe resurse mananca, ce se merita sa lasi on si ce nu.Cum ar fi shadows, antialiasing, screen space ambient...? (mai mult)
Poti transfera unui prieteni bani la Goal United? Daca Da ..cum? Dau Funda Promit!
cum scimb parola de la messenger,
In Torchlight 1 cum cresc rank-ul magiilor(gen skeleton)?
Salut,ce jocuri cu gangsteri sau maifoti mai stiti in afara de Mafia II, GTA si Godfather? Si sa fie pe PC. FUNDA!
De unde pot sa descarc "Overgrowth" for free :)) Daca ma poate ajuta cineva!? P.S.:Pentru PC.
Sa spunem ca vad un joc pentru ps portabile cu 75 lei..cum il pun cum mi.l da pe stic..sau cum?
Unde gasesc in nfs most wanted 2 lamborghini aventador? dau funda urgent
Cum instalez GTA IVSA? Am GTA IV si nu stiu cum sa instalez IVSA. Plzz ajutati-ma!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?