Unde imi pot face cont la jocul Raycity? FUNDAAAAAAAaa!
Cum se ajunge in wow in Feralas sau in Tanaris?
Salutare.Am o problema. Windows Movie Maker pentru xp mi se tot inchidea, si am cautat sa il dezinstalez si instalez iar.Am gasit ca nu se poate dezinstala doar sterge si, am sters fisierul din C. Am...? (mai mult)
Voua va functioneaza motorul de cautare de la google?(la momentul la care am postat eu aceasta intrebare) mersi
Deci vr sa imi iau un xbox 360 sau un ps3 ....care dintre cele doua e mai usor de modat? si mai ieftin?
Ioluiliulikfjedjsdfhewighngver
Vreau o fata de incredere sa intre pe lady popular sa-mi ia si mie camere la apartament ca la mine nu apare dar cat mai repede va rog frumos
De unde iau un script / ceva, ca să-mi fac un site de upload imagini gen imageshack.us? Nu neapărat să fie identic, doar să fie pentru upload poze, că vreau să îl fac popular și altele.
Imi da cineva un link de unde sa downladez jocul din acest video http://www.youtube.com/watch?v=7ZMmzAamRxs?
am un program pe nume virtualDJ. in el am combinat un videoclip cu o melodie! dar nu stiu cum sa o salvez! va rog mult de tot sa ma ajutati! funda!
Stie cineva cum merg incet in jocul ultimate spiderman pe pc? Funda.Am mare nevoie sa stiu
Salut am instalat jocul turok 2008 si intru in joc dau new game intra imi arata videoul de la inceput si nu merge jocul dupa ce se termina videoul incepe de la capat:(
Ce servere de metin privat stiti? Pentru cele mai bune funda
Cine joaca top eleven pe facebook spuneti-mi lvl cel mai tanar jucator si calitatea echipei primul raspuns Funda :)
vreau sa imi cumpar un stick de memorie sub forma unui pandativ chic, de pe siteul stick-store.ro bijuterii. Ce credeti, merita?
Am vazut Assassins creed 3 pe youtube dar nu arata cum poti sa- l descarci! Am intele sca sunt unele siteuri care trebuie sa fi inregistrat si cele mai noi jocuri apar acolo la downlaod si te ...? (mai mult)
Nu ma prea pricep la calculatoare si am si eu o intrebare. Memory: 8 GB RAM Video Memory: 1, 024 MB RAM Poate imi explica si mie cineva care e treaba cu astea 2. Eu ce memorie grafica...? (mai mult)
Cand intru in orice metin (in afara de tim si ro) scriu numele si parola si cand intru in joc totul este alb, se vad doar contururile de la cladiri si oameni! de la ce e asta? de la placa video?...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti daca va merge GTA 4 pe PC de felul : Inter Celeron CPU 2.66 Ghz Ram 4 Gb Video card 1 Gb Windows 7 64 bit MS!
Cine joaca GO FISHING pe Facebook si doreste sa fim prieteni?, am lv 36+ distribui tot ce este necesar, www.FaceBook.com / Stoica Alexandru
HEY TPU! Cine joaca metin2 european si stie sa faca seturi va rog FUNDA!
Exista coduri pe Transformice ca sa castigi branza? Am inteles de la un utilizator ca exista si zic sa intrebare pe TPU ca poate aflu raspunsul adevarat deoarece am incercat codul dat de el si nu a mers!...? (mai mult)
Cine imi da un cont mondialmetin2 royal? Nu conteaza lvl. Funda
Poti moda o cosnola xbox 360 prin card?
Buna TPU.Eu nu am pe laptop Movie Maker. L- as putea downloada de undeva? Sau spuneti- mi voii alt site de facut videoclipuri...si link daca se poate..si sa fie bun!:) Am Windows 7!:) Multumesc anticipat! ...? (mai mult)
Cum pot sa scap de lag la need for speed worlds
va rog sa imi spuneti si mie jocuri cu masini cu grafica buna si destul de noi... funda pentru cel care ma ajuta!
Exista vreun joc in care esti un locuitor cu munca cea mai de jos al unui oras medieval in constructie, si in timp ce ajuti la construirea cladirilor caramida cu caramida te antrenezi, lupti in batalii...? (mai mult)
Va rog sa cititi tot pentru a nu intelege gresit ce vreau sa spun, apoi sa va ganditi, mltumesc SALUT AM UN CONT DE NIVEL 45 PE GOODGAME EMPIRE, PE ROMANIA1 AS VREA SA IL DAU, PAROLA...? (mai mult)
Am nevoie foarte mare de ajutorul dvs. Ma joc CrossFire Europe si am o mica problema. Cand intru pe joc imi apare : File is changed : W[2007] L[2] crossfire.exe. Dar eu nu joc de...? (mai mult)
Sall all am si eu un server samp... Cine doreste sa il populam? Dau owner la primul intrat pe sv! Serverul este: HostName: Gta.LGN.ro Address: 46.102.34.32:7777 Players: 1 / 50 Ping: 6 Mode:...? (mai mult)
Care metin credeti ca e mai fain Hotstyle sau Earth? Funda
Ma uitam la un film pe pc si dintr- o data au inceput sa apara purici pe ecran mi s- a facut imaginea albastra dupa care m- a informat ca unul din drivere de la placa video a fost sters. Ce se intampla?...? (mai mult)
Cine vrea conturi de lady popular in romana si in engleza? :X Sa stiti ca nu este o gluma ci pur si simplu m-am plictisit de ele.
Cine face servere de metin2 plzz id meu: pupazab ii dau [OWN] pe server
am si eu o intrebare Stie careva un joc sau mai multe jocuri de strategie? Genul in care iti constuesi case cu case si dupa mina de aur argint piatra... Construesti instuctiare de soldati...? (mai mult)
Cum pot face rost de jocul asta? http://www.youtube.com/watch?v=ok8iOBFvRUs Sunt sigur ca este Cryengine dar trebuie sa am Crysis cumparat? sau pot doar sa il descarc?
Mi-am cumparat cam de 2 luni un laptop. Nu imi deschide CD-urile. Spune Application Not Found! Trebuie sa am intalat ceva pe calculator pentru a viziona ceva de pe CD? Daca da ce?
m- am apucat recent de un joc numit wizard 101 si as vrea sa intreb playeri. care joaca mi- am facut un caracter. la lv 3 mi- am loat cartile storm si fire si asa pana la lv 10... si de la lv...? (mai mult)
Caut un server de Metin2 ff bun. Cine imi da un Metin bun, nu ff usor, dar nici ff greu. fuditzaa
Buna TPU caut pe cineva care sa ne ajute la facerea unui sv de mt2 privat.1 sau maxim 2 care sa ne ajute sa facem sv.suntem o echipa de 3 cine vrea sa comenteze.iar cine vrea sa se bage lasat- o id de ...? (mai mult)
Cine vrea sa se joace Portal 2 coop folosind coop-launcher? PM me!
Sall,m-am jucat mai de mult un metin si nu mai stiu cum ii zice.Era pvp, se faceau eventuri ox in fiecare zi si erau arme la shop ct atac 20000-30000. Funda daaca imi ziceti cum se numeste.
Imi spuneti va rog un joc gen Crystal Saga pe browser? Dar sa nu fie lag mare pe el. Si sa fie frumos
spuneti-mi ce metine cresti repede de exemplu metin2 mage sau rvomonidal mt2 sau hostile mt2 dar spuneti-mi altele. dau funda daca spuneti multe
Care stie cum sa bag faceurile adica fata lu ronaldo de exemplu sa o schimb am luat ceva de pe net 2 fisiere le bag in kitserver la faces si nu se intampla nimic! Este in pes 2013
Recomandati-mi un joc pe PC care sa fie ceva real asemanator cu GTA:samp.Ms...Funda!
De curand mi- am amintit un joc pe care il jucam in copilarie.Era ceva gen Quake 2 erau parca doua echipe una rosie si una albastra iar jucatori aruncau cu un fel de discuri.Imi amintesc ca o mapa...? (mai mult)
Buna,cine joaca pe facebook barn buddy,daca jucati sau ati jucat ma puteti ajuta cu un animal, cel mai pretios animal ia funda:D
Sall! Cine stie ceva jocuri gen happy wheels unde ti se rupe mainile si chestii din astea. Funda pentru cel mai bun!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!