Deci, cum imi iau si cum folosesc wall sau aim sau orice cod la cs 1.6?:D dati un site ceva va rog
Sall.Da cineva cont metin2 gx gratis peste lvl 60 cu tot cu itm?
S-a deschis un server de samp care cauta donatori si playeri capabili. Ip: 93.119.26.229:7777 Playeri : 30/50 Ping : 25 Mode: Next-Evo v3.0 Map: Romanian Map
Hey.imi puteti spune de unde sa iau niste patch'uri pentru pes 12 sa am toate ligile... funda
Dati-mi si mie hack de metin2 si farmera cel mai bun hack primeste funda
Cine- mi poate spune cum pot pune PAGUBA MEDIE NEGATIVA la switchbot...deoarece : de ex: am incercat sa adaug " - "...si chiar daca aparea - 20 tot devenea + 20...nu reusesc sa adaug paguba negativa..cine...? (mai mult)
De unde pot sa descarc cs 1.6 Normal fara moduri fara arme auri * simplu * Dau funda :D
Euro truck simulator se poate si in retea?
de unde pot download jocul asterix & obelix xxl 2 full free va rog
La minecraft pot sa schimb muzica de pe cd-uri?
Cine imi da niste FPS-uri online cu multi playeri si fie ceva de genul:ai bagat multi bani in joc si esti invincibil.
Sall, joc 4story, dar nu stiu ce clasa sa ma fac, am jucat pe toate si nu stiu pe care sa o aleg, mie imi place evo, pentru ca creste repede si are si pet, dar e praf. Va rog ajutattima sa aleg ...? (mai mult)
Ce Assasin's Creed mi- ar merge bine? Nu conteaza daca este la low Win 7 ultimate 32- bit Procesor AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual Core Processor 5200+ (2 CPUs) 2.7 GHz Rami 2 GB Placa...? (mai mult)
Sall stiti un servar de tanki privat?
Ziceti-mi si mie un server de cs nou deschis mod clasic si un host bun.
Am monitor LCD.L-am dat cu o solutie si in josul ecranului imi apare o pata de culoare.Ce are?
Cum pot sami aduc multi jucatori pe server? servaru e cs.6mpx.com pliz ziceti-mi dau funda pentru cel mai bun raspuns si care functioneaza:d
Stiti jocuri gen Kindom Rush?
Am word 2010 si vreau sa imi instalez 2007. trebuie sa dezinstalez 2010 si sa instalez 2007?
Unde cade arme de nivel 30 la Metin2.ro? Si mai ales arma luna noua +0? Sau arme tari contra orcilor?
Merge GTA 4 pe windows 7 professional 64 bit? (sistemul meu:Intel dual core 2.50; 6 GB RAM; placa video nVIDIA geforce gt 630, 2GB )
Cine imi spune si mie un mmorpg fain (funda)!
Am un stick de 8GB si nu pot pune un fisier de 5 GB pe stick. Stie cineva ce are?
Salut stiti vreun joc gen atlantica online WoW etc... imi trebuie repede :D
Salutare TPU vreau sa stiu daca imi merge assassin creed 3 pe pc, celelalte mi- au mers toate nu am avut probleme cu ele dar vreau sa vad daca imi merge si acesta : Dxdiag: Time of this report: 7/9/2012,...? (mai mult)
De ce nu merge Mario Forever 5.9? Zice la nivelul 3 program not rosponding! De ce nu merge?
Sal tTPU! MI- am instalat fifa 07 si mi- am facut un club daca cand incerc sa joc cu acel club la manager mode sau la toournament mode cand se incarca meciu imi iese din joc si imi apare o eroare. Stiti...? (mai mult)
am o problema la Fifa 2012, imi scrie ca daca vreau jocul sa- l cumpar dau ok, iar dupa aceea mi se instaleaza corect. Cand sa- l deschid imi apare un fisier cu acest nume : FIFACrashDump_C...? (mai mult)
vreau si eu niste jocuri pentru windows 7 cu tiruri sau masini dar sa mearga pe volan va rog mult de tot dau funda!
Un cunoscator de World Of Warcraft sa-mi dea id lui de mess pentru o nelamurire!
CIne stie niste jocuri virtuale?
Pot sa bag o masina sau sa madific una in jocul king of the road?
Am o mare rugaminte.Am nevoie de un cont de lv mare pe metin2 terra. Daca aveti conturi care nu va mai trebuie. Mersi
Salut, cine joaca dota2? add me pe : steam :lilx3spre10 skype:lil3spre10 mess:lil3spre10
Sall! spuneti-mi serrvere de samp 0.3e la care iti da masini propri si arme infinite (nu e neaparat arme infinite)
de unde imi pot lua terraria? lasati link
Dau funda cine imi poate spune cum sa nu imi mai mearga Gta IV in reluare(sacadat), am bagat toate patch- urile si am calculator nou si toate componentele sunt bune, am dat rezolutie jocului 800X600,...? (mai mult)
As vrea sa imi dati si mie niste jocuri MMORPG ( In afara de Metin2 si 4Story sau Forsaken world, 9Dragons ) care sa fie de genul lui Forsaken World sau 4 Story, sa ai multe caractere, sa ai magii, ...? (mai mult)
Cine stie jocuri gen kingdom rush, adica jocuri de pozitionare strategica in care poti sa iti imbunatatesti unitatile de lupta?
Ce jocuri imi merg pe un PC cu procesor de 344MHz, placa video PCI de 4MB iar RAM 32MB DDR(2X 16MB)?
Sall, cum imi fac cont LIVe pe Resident Evil 5, ca sa joc online sau imi face cv cont ori imi da unul.
vreau si eu un joc de fete la care sa-ti faci cont si. sa decorezi casa,curtea. etc. sa o imbraci... va rog mult~! Dar nu : ladypopyular, stardoll.
Salutare TPU care stie server ce counter strike 1.6 de zombie gen zm.silentzone.ro sau zm.cs1.ro.Dau funda care stie unu fain cu super ammo.
Cum maa pot jucat Battlefield 3 multiplayer? Fara sa platesc?
dati-mi va rog niste jocuri sau aplicatii care sa mearga pe IOS 3.0 (iphone 3) DAU FUNDA!
Salut cum pot sa-mi fac propriu gta stiu ca merge am bagat masini da cum fac sa bag benzina, ca la vip sa schimb rota sa fac mai multe cum fac dau funda?
Cum pot pune in CS spray-ul (cand apesi "t") cu imaginea care o vreau eu din calculator?
Cand vreau sa folosesc codul Leis in cs. ma scoate.sau mi se incarca resursele si se blocheaza. CINE IMI ZICE CE SA FAC, dau FUNDA!
Cine imi spune si mie un joc cu aviatie, un simulator de zbor.Dau funda celui mai bun joc.
De 2 zile mi- am luat hackul D3D si imi apare lista (nu e detectat) ( pentru crossfire) si nu stiu cum sa il acitvez. Dau funda la cel mai bun raspuns care merge si trimit hackul pe mess daca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.