Cunoasteti vreun program care poate mari viteza netului sau setari anume?
Vreau un cs la care sa mearga Aim (Leis) cu boti Funda!
Cum sa scap de hackshield pe metin2?
vreau sa imi bag niste jocuri in telefon ps: nu am android la tel, ii mai vechi.As vrea niste jocuri (jar).Dar am o problema cand descarc de pe net jocuri imi descarca o arhiva care are o multime...? (mai mult)
SAllut am un volan Logitech formula force sh vreau sa ma joc jocul euro truck simulator! Dar nu pot k nu merge sa setez de la optiuni controller sa setez la straking sau breaking sau acceleration. Ma poate...? (mai mult)
Dece nu merge sa creez nimic pe navicat? (sv de metin2 privat) pentru detalii add pls n.nike34
Ma joc metin2 ro de mult timp si nu am reusit sa trec de lv 25 sunt praf Daca voi ma uteti ajuta Dati- mi va rog un cont de metin2 ro de lv mai mare de 25 si sa aiba macar fms + 9 sau ceva acolo ...? (mai mult)
Sall joc 4story de ceva timp, dar nu ma pot decide ce caracter sa ma fac.Toate sunt diferite de cat de mult de ajuta skynurile, resitenta ca si caracter, dmg, etx. Nu vreau ceva sa fie chiar inbatabil,...? (mai mult)
Cum pot juca minecraft cu o placa video extrem de mica de 16 Mb?
Imi puteti spune un metin2 GM MODE? Adica toti sa fim GM.Nu vreau altceva.Cine imi da unu bun dau funda + vot.Va rog sa nu imi dati ca exemplu serverul Metin2 Pvp Condus de Kent pentru ca ala da...? (mai mult)
am o mica problema la jocul Transformers Fall of Cybertron nu stiu cum pot sa fac sa joc jocul multyplayer daca puteti spuneti-mi si mie cum.Voi da funda la cel ce ma ajuta!
sunteti interesati de un cont stardoll lvl 37? vreti?
Care imi dau un site de trede hack pentru metin 2 ro Funda+Vot
Cine imi da cele mai bune jocuri aparute pe piata anului 2012? FUNDA! :D
Cine imi da un sit de unde pot descarca jocuri pentru Samsung galaxy mini 2 primeste funda
Am cumparat o placa video pci express 2.0 x16 si eu am loc pentru pci express 1.1 x16 si am probat placa si nu merge, daca iau una doar pci express merge? sau una pci express 2.1 sau 3.0 Funda celui...? (mai mult)
Sal TPU Ma joc acest joc numit IKARIAM pe internet si vreau sa stiu cum pot sa fac mai repede puncte Cum pot face mai repede Dau funda+vot celui care imi spune
Cine joaca Aion? Vreau niste parteneri de joc
Mi-am luat un controller ps3, l-am bagat in pc si merge bine.Cine imi da si mie niste jocuri care se joaca bine pe controller pentru pc? FUNDA cele mai bune
As vrea si eu niste servere de samp pvp gen sa scrii /car apare masina /tuning o tunezi
Am o intrebare foarte urgenta! Incercati sa intrati pe www.superbancuri.ro ( site de desenat ) si spuneti- mi daca ati reusit sa intrati eu nu mai pot, cand incerc sa intru pur si simplu dispare...? (mai mult)
Ce jocuri imi recomandati sa fie ceva gen counter strike 1.6 funda + vot.
Cum fac sa merg incet in spiderman ultimate?
Nu stiti cand pana mea apare Asssassin's Creed 3 pe PC in Europa?
Cei care se lasa de metin2 si au iteme sau cont bun ii rog sa imi dea mie ca eu nu am nimic:(.Dau 5 euro pe ceva bun.
Vreau si eu metine care sa aiba rate 1000-5000! Si va rog fara united hammer etc. FUNDA:*
BUNA TPU! Cine joaca The Sims 2? Am si eu o problema..Nu imi merge sa intru in joc dau pe aplicatie dar nu merge. De ce? FunDa!! :*
Spuneti-mi si mie la ce ora se deschide light metin2?
Cine imi spune si mie un sv de minecraft creative sau macar sa poti zbura.DAu funda
Salut am o intrebare importanta! La warcraft III frozen thron am si garena intru tot pana la local arena intru si numi apar servere dc? dau funda la cel caremi spune ce progame mai trebuie sa am si dota...? (mai mult)
ziceti-mi un metin2 care are max lvl 250 sau 245 nu conteaza dar sa fie evolutii 2012 si otele+9 batali etc. si sa faci repede bani.
Pentru cei carora le plac fps- urile:jocul Far cry 3 cand apare in Romania si daca dupa terminarea jocului ai voie sa joci in continuare(ii ca GTA san andreas dupa ce ai terminat misiunile explorezi...? (mai mult)
Sall! nu stiti va rog ce fac in naruto shippuden ultimate ninja storm 2 dupa ca il inving pe pain? este lupta dintre sasuke si killer bee? daca nu dcil gasim pe killer bee la personaje?
sunteti interesati de un cont stardoll lvl 37?
Caut cont de the hunter 2012 sa fie evoluat va rog daca nu aveti voi cont faceti-mi rost ok dau funda celiu ce iami da contul
Buna seara TPU am si eu o intrebare stiti cumva daca se poate juca Call of Duty modem warface 3 multiplayer? si daca stiti imi puteti zice si mie va rog eu? ca am luat de pe un site. TeknoGods Modern ...? (mai mult)
Îmi poate da cineva un server de GTA SA:MP care să aibă cât de cât playeri(Mai mult de 50) şi să aibă GameMode RolePlay UNIC? Funda! :)
Dati-mi niste jocuri pentru Samsung galaxy s plus, va rog!
Vreau niste servere private RO Dar sa fie misto fara misiuni.
As vrea sa-mi spuneti cateva servere de Naruto Naiteki Kensei (NNK). Am cautat pe google da nu merge nici unu. Funda pentru serverele care merg :).
Salut gameri! a fost careva dintre voi gladiatus ( gladiatus.ro ), pentru ca mi- ar cam trebui un maiestru sa ma ia putin sub aripa lui si sa ma indrume. Aici stiu ca cer cam mult, dar ar vrea cineva...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste simulatoare cu tractoare
O intrebare, cum fac ca sa scrius si eu in mijloc pe metin2.ro adica... adica este un scris care apare in mjloc in niste videoclipuri de explicare metin2... gen explica ce fel de metin2 privat e si merge...? (mai mult)
Cum aflu ce drivere am pe placa video si ce drivere mi-ar trebui ca sa mearga jocurile in 3D?
Buna TPU vreau sa stiu de unde fac ros de jocuri de ps2
Stie cineva jocuri online pentru fete? Dar nu de descarcat, din astea in care cresti si ai bani. In afara de ladypopular eu ma mai joc si mycherrylady.com altceva mai stiti?
Cine ma poate ajuta cu un cont de Metin Yoneis. Trimiteti mesajul pe id-ul meu de mess denisalexandru11 de level 80. Multumesc!
Salut,imi spuneti niste jocuri online de actiune?
Buna,cine poate sa-mi spuan ceva hackuri de World Of Tanks? FUNDA!
dat-mi un metin tare pvm pvp cu otel la sop batalie etc astept un raspuns cel mai bun raspuns gunda :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!