imi puteti spune daca acest sistem este bun pentru gaming si daca se potrivesc piesele pe placa de baza. https://www.emag.ro/proces_comanda dau FUNDA!
Ce windows e mai bun sa imi pun (sunt gamer) 7 sau 8?
Ce jocuri stiti si voi pentru telefon (android)?
Locuri de munca prin valcea? ma puteti ajuta?
Unde merg la wow. World of warcaft... in ce lume sa imi pice iteme bune? am 85 :). colegii mei spun ca sunt praf pentru ca n- am itm. dar sunt incepator... face ei ca in raid. arena battle nu rezist. ma...? (mai mult)
De ce imi Apare Erroarea asta la metin2 gx Unable to open the script file? Am reinstalat joc dar tot asa se intampla de ce?
Ce jocuri frumoase/distractive/marfa/de care sa nu te plictisesti stiti si voi pentru telefon (Android)? vreau denumiri nu site-uri;)) Voi ce jocuri aveti pe telefoane?
Stie cineva cum sa imi schimb animalul pe jocul Lif de la Gamevial? mie imi da mereu iepurele, dar vreau o caprioara.cine stie cum sa imi schimb animalul il rog sa`mi spuna! funda, mersi.
Am o problema nu pot deschide metin2ro. Dupa ce mi se incarca autopacheru dau incepe joc dar nu imi apare ferestra. MA poate ajuta cineva dau funda!:)
Zicetim si mie mai multe Metinuri (PVM). Cu multi playeri 24/24 G si P sa le gasesc la un negustor. Va rog frumos zicetim si mie cateva. Multumesc. Funda
Imi spuneti si mie va rog frumos la metin2ro cum sa faci rost de hack-ul M2BOB?
Cum pot sa joc NBA 2k11 online? va rog sa imi spuneti!
Care e cea mai tare varianta a jocului Zuma?
Ce joc sa ma joc? caut un joc de actiune, ceva original
care imi poate da si mie un site de unde pot lua Assassin's Creed III? Cel mai bun raspund primeste funda+vot!
Cine are server propriu de minecraft? poate jucam impreuna dau funda la cel mai bun
Buna tpu...am o problema cu cs...cand vreau sa intru pe un server care am intrat de atatea ori pe el imi apare scris..Nume rezervat..Foloseste setinfo_pw parola:ce trebuie sa fac nu am parola? funda:XAm...? (mai mult)
..Am descarcat si eu World Racing 2, l-am instalat,mi-am pus cateva masini noi,intru in el, ma lasa 10 max 20 secunde si se blocheaza si numai raspunde la comenzi doar ALT+F4.Dau FUNDA.
Cum pot obtine hach pentru goodgame mafia un prieten de-al meu a spus ca site-ul i l-a dat sinsur la lv 30 dar eu am lv 65 dar tot nu l-am primit deci ma puteti ajuta cu un site va rog?
Cine ma poate ajuta cu numele unui joc in care cumparai masini lovite sau fara anumite piese(motor, amortizoare, etc.)si le montai tu, le vindeai mai departe si tot asa? Multumesc...? (mai mult)
Salut.Dati-mi si mie un site cu metin2 fain dar sa fie cu mc. fara hamachi va rog din suflet. nu stiu cum sa dau funda dar imi puteti spune la id de messnger dogixdogs.
Din ce cauza nu vrea sa-mi mearga nici o joaca imi scrie asa. The program can' t start beacuse d3dx9_42.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.
Salut am o problema la Metin2Ro imi da o eroare speed hack shield cine ma poate ajuta primeste Funda :D p
As-i dori sa stiu daca Jocurile de Play Station 2 Slim sunt bune si pentru Play Station FAT(Phat)?
Va roog sa ma ajutati.La mentin2ro cand sa fac misiunea pentru lv 6 la cal, sunt doua tinte...si mie imi apare doar tinta 2 tinta 1 nu imi apare? Ce FAC... DAU FUNDAAAA
Cum pot sa devin admin pe un sv de cs?
Mi-am reinstalet windowsul si nu-mi merg jocurile.Jocurile imi ruleaza dar nu pot sa vizualizez jocul. Ajutati-ma! Ce drivere mi-ar trebui pentru am rula jocurile calumea?
Am nevoie de prieteni pe FarmVille 2 pe Facebook, se ofera cineva? Adica putem sa ne trimitem cadouri si alte cereri! Va rog. :3 (Daca vreti, lasati- va numele de pe facebook si o sa va trimit...? (mai mult)
Cine are sa- mi dea un hack de vazut prin pereti la cs 1.6 si unul de mt 2 hammer de trecut prin orice? dar dati- mi doar instralarea la amandoua ca alfel nu- mi merge dati- mi pe idul :...? (mai mult)
Salutare la toti :D As vrea sa-mi spuneti un server in care pot juca minecraft 1.4.2 cu tunngle sau simplu (sa nu fie licensiat) Multumesc de-aacum...
Va rog frumos cine stie sa ma ajute am instalat de curand un windows nou vreau sa va spun ca nu imi merge un joc care mergea foarte bine pe windowsul pe care il aveam pana sa il instalez din nou... Ma ...? (mai mult)
Cum sa fac pentru a fi maxim FAT la gta San Andreas?
Vreau si eu un joc gen DayZ sau MineZ.Dau funda :D
Hei! As dori sa intreb ceva, am aflat ca poate sa ninga si in sims 3. Dar exista Craciunul in sims 3? Adica : Evenimente, gen: Halloween, Craciunul, etc. Sau este in Sims 3 Seasons? Dau ...? (mai mult)
am o problema. As dori sa fac un slideshow, numai ca nu stiu un program online. Ieri mi- am luat de pe net un program ProShow, dar chestia e ca cand il salvez imi da cu o foaie sau vreau ...? (mai mult)
Cine imi da si mie un link bun de descarcat Minecraft 1.3.2. si daca se poate sa-mi explice si cum se instaleaza? Dau FUNDA la cine imi merge. Apropo am Windows 7 Ultimate.
Buna cine vrea sa faca schimb de conturi howrse ne putem schimba conturi howsre sau eu va dau un cont super cu haine pe ladypoopular.ro iar voi imi dati contul pe howrse
Sal TPU La minecraft imi mergea o vreme multiplayer si dupa imi apare o eroare la server cica "Server is Out of date" va rog ajutati-ma cat de repede cu putiinta. Dau Fundoi!
Salut.Cum se numeste joaca in care o oaie sau mai multe se furiseaza de stapin si de ciine si pe ascuns violeaza oile.Trebuie cit mai repede ca sa nu te prinda.Acolo sunt mai multe etape cu un fel de masini...? (mai mult)
vreau sa imi fac server de metin si am cautat pe google download server de metin2 gata facut si am dat la unul care avea comenturi bune si am downloadat 2 fisiere unu e vmc si vhd ce trebuie ...? (mai mult)
Funda! Puteti sa-mi spuneti daca X-code merge doar la produse Apple (Mac) sau si la windows?
Aveti idee ce event va fi de sarbatori in metin2ro?
Am un ASUS Desktop PC CG8250 Series cu procesor Intel(R) Core(TM) i5- 2320 CPU @ 3. 00GHz 3.00 GHz, Ram 6GB. Placa video nu mai stiu ce model e dar stiu ca era buna cu 3GB. Am incercat sa ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie 1)de unde pot lua programul ala cu care fac aia dupa youtube clipurile in care sunt niste poze si e o coloana sonora dar nu slideshow pentru ca pe ala il am eu si cand le fac imi...? (mai mult)
Deci mi-am instalat un joc Naruto pentru pc si am ales limba engleza dar cand l-am deschis era in japoneza de ce? Nu am sters nimic! Ce sa fac? L-am reinstalat de vreo 3 ori si tot asa! funda!
Unde pica dovleci in Metin2?
Salut, m-am apucat de SRO-R, si as dori sa folosesc ibotul. imi poate explica cineva ce trebuie sa fac? am versiunea iBot v1.1.41
Este vreun sait unde pot sa joc online sims 3? plzzzz DAU FUNDA SI VOT :*
Ce jocuri gen stardoll, imvu mai stiti? Dau funda.
Hey! Am niste... uhm... probleme cu internetul. Uneori, cand dau cilck- uri (majoritatea sunt site- uri care nu au `reclame` prin colturi...) imi apar tot felul de rahaturi de jocuri etc. Si chiar si ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
BogdanIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)