Salut, m-am apucat de SRO-R, si as dori sa folosesc ibotul. imi poate explica cineva ce trebuie sa fac? am versiunea iBot v1.1.41
Este vreun sait unde pot sa joc online sims 3? plzzzz DAU FUNDA SI VOT :*
Ce jocuri gen stardoll, imvu mai stiti? Dau funda.
Hey! Am niste... uhm... probleme cu internetul. Uneori, cand dau cilck- uri (majoritatea sunt site- uri care nu au `reclame` prin colturi...) imi apar tot felul de rahaturi de jocuri etc. Si chiar si ...? (mai mult)
Cum pot transfera fisiere din calculator in telefon prin bluetooth(am si adaptor bluetooth)?
Salut all! Joc League of Legends de cateva zile. Astazi cand am vrut sa intru pe el imi apare urmatoarea eroare: PVP.net Patcher has stopped working. Windows can check online for a solution to the problem ...? (mai mult)
Vreau un server de metin2 gata facut sau un hack de mt2
Am o problema la mt2 Ro.Nu stiu de ce cand restartez pc-ul sau il restartez nu mai merge si trebuie sa-l reinstalez.HELP!
Salut ma amenintat un admin de pe un sv de cs ca imi flodeaza netu si ma lasa fara net eu m- am speriat si am iesit, am vazut ca i- a dat ip lui unu de pe sv si cica diseara nu stiu ce imi face, is ...? (mai mult)
Pe stardoll fratele meu a apasat pe un buton la tastatura iar acum imi apare marit ecranul.Stiti pe ce sa apas sa fie la loc? Plz ziceti repede. Funda:)
Imi spuneti si mie cand o sa apara plants vs zombies si daca a aparut sa mi-l dati si mie. dau funda
Cine stie niste jocuri online gen kingdom rush sau zuma care sa iti capteze atentia la maxim?
Va rog spune- tim niste nume tari pentru jocurile online (WOW Metin2 LOL CS.....etc) Sa fie niste nick- name- uri bune dar sa nu fie deja celebre(beLeSe applyw0w ftw HIPHO4 TheKid Low etc)Stiti voi stiu...? (mai mult)
cum pot face surf la Counter-Strike. Mai exact ce trebui sa scriu in consola.Sau puteti sa imi dati un cfg cu surf si bhop in el?
Salut mai! Asi dorii niste jocuri misto. nu LoL -.-. nu imi place LoL. Nu's iubitor de jocuri de strategie :)). Vreau gen cs :-? si astea...
Cand apare assassins creed 3 pentru PC?
Va rog frumos cine ma poate ajuta am instalat un nou windows pe pc si acum daca vreau sa ma joc ceva imi zice ca placa video este prea mica ce trebuie sa fac? trebuie sa cumpar placa video?(asta nu cred...? (mai mult)
M-am apucat recent de Metin2 sunt samanca si as vrea sa imi fac seturi pentru toate rasele. Poate sa-mi spuna cineva cam ce trebuie sa am pe itm ca sa fie bune? multumesc
am si eu o intrebare de ce ma da afaca de pe un servar de cs cand se schimba harta
Ce Jocuri Playstation 3, imi recomendati? (de orcare gen)
Hei, are cine'va un cont steam cu counter- strike 1.6? daca da, vrei sa facem un schimb? dau owner permanent pe rs.pronation.ro, serveru e respawn, si e full, are bagat in el dropuri. daca esti...? (mai mult)
Salutare... Nu am sunet pe internet, va rog frumos cine se pricepe? as dori sa ma indrume.
Jucati pe metin2 united? Daca da ce server? Daca Omega ce regat? Daca albastru hai sa ne intalnim! funda
Sall lume Cine stie cum sa fac itm ft bune pe Mt2 Lunaris pentru un ninja, war dati raspuns ori id meu ionutz_robert90 si vb pe mess plz dau funda
Stie careva niste nick-uri de clanuri Tarii:D! daca va ajuta server pe care joc se numeste Star! Dau Funda pentru cele mai bune.
Sall Tpu.mam apucat de hammer si nu stiu de ce dar am puterea scazuta, alti imi iau din viata 100000 ia eu cred ca vreeo 1000 maxim, spuneti- mi va rog cum pot sa fac mai mare puterea? dau funda + like...? (mai mult)
Care este codul product la norton antivirus 2012.
Salut as dori sa cumpar counter strike global offensive pentru ps3 ma poate ajuta cineva? Dar nu la pretul de 269 ron e prea mult, as putea da jocuri la schimb plus diferenta, multumesc.
Buna TPU...am si eu o intrebare pentru cei care joaca smallworlds....joc de ceva vreme smallworlds si nu stiu cum sa strang gold mai mult..va rog ajutati- ma vreau si eu macar sa fiu mai bogata un pic ...? (mai mult)
Vreau si eu un sv mod furien.Sa fie destul de bun.nu din astea care nu sunt publicate Dau
Am nevoie de un plugin de miecraft pentru un server. Ceva cu care sa imi pot proteja casa, resursele etc. de ceilalti playeri. Serverul este al meu, deci ceva care sa mearga pentru toti, ...? (mai mult)
Salll TPU! Am o problema la BOB MT2 dupa ce ma loghez cu contul facut pe situl lor si contul meu si dupa imi apare " This application has failed to start because MSVCR70.dll was not found. Re- installing...? (mai mult)
Dau cont metin2 hammer sura, toate itemele perfecte, magiile pe arma magica, pe mana dati 1, 5kk, pe vartej 900k, pe risipre 200k. Are status, itemele de sura le puteti pune pe un saman daca vreti...? (mai mult)
As vrea sa-mi spuneti ce ar fi mai bun: xbox 360 cu kinect sau ps3 Eu as merge pe xbox 360 cu kinect Voi ce spuneti?
va rog ajutati- ma am avut mai demult metin2united si.imi mergea fara probleme dar acum l- am instalat si cand dau play nu face nimic. Va implor ajutati- ma dau funda. Asa si am si net fram.4 ...? (mai mult)
Cum fac un poster de halloween?
Cine stie sa faca server de minecraft 1.3.2 sa-mi dea add la messenger (trifu.alex).Dau funda la cine ma ajuta sau imi da un site cu detalii.Ms anticipat.
Cum pot sa imi fac setarile sa imi mearga calumea euro truck simulator daca am asa procesor Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T2401 @ 2. 00GHz 2. 00GHz 2.00GB ram cu windows 7
Cum sa imi recuperez contul la monkey quest?
(sorry cat.) am nevoie de ajutor urgent! Incerc sa- mi instalez un joc numit PWI(Perfct Word International) dar cand incerc sal intalez imi apare urmatoarea: The program can't start because softonkn3.dll...? (mai mult)
care-mi da si mie un server de metin gata facut si sa ma mai invatati cum sa imi dau gm singur! mega funda+vot(mega vot)
Ce trebuie sa fac ca sa imi fac un site pe net? funda.
am si eu o intrebare pe facebook am prea multe nume si acum nu imi mai pot scrie altu decat sa aleg din cele vechi cum fac sa sterg din ele sau sa- mi scriu alt nume :S dau funda ......repede...? (mai mult)
Buna! deci am descarcat new-metin3 dar nu pot juca...tot imi apare"The application failed to iniatilize properly" dc si cum pot face ca sa pot juca mt? fundita:d
Intrebarea mea este adresata in special fetelor :)) Deci, sunt jucatoare incepatoare de Stardoll si as vrea sa imi pun niste lucruri gratis pe cont si la instructiunile paginii respective, la...? (mai mult)
Ce sa fac daca pe MicroVolts(un joc) imi apare connection failed? Va rog ajutati-ma!
Am o problema! In Euro Truck simulator 2 volanul de la taste se misca foarte incet, aproape de loc? de ce? si va rog spuneti-mi cum sa rezolv problema?
Imi poate spune si mie cineva cati iti trebuie sa aiba placa video minim ca sa pot juca counter strike global offensive?
'seara TPU! Ce jocuri cu pariuri la aparate pentru Nokia 3120 clasic știți?
Ce jocuri frumose imi recomandati pentru pc meu in afara de fotbal si seria need for speed si toate call of duty si batelield Pc 2 gb ram placa video: nVIDIA gforce 8400gs windows 7 cpu: Intel pentium...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
9PM întreabă:
Effy35 întreabă:
Frank51 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat