Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Sall TPU Care ma poate ajuta si pe mine.Nu stiu sa mi realizelaz conectiunea la net(RDS).M-am uitat cum se face dar imi da eroare ca si cum as fi conectat deja, dar nu sunt. Funda
Cumpara cineva din Bucuresti conturi metin2ro lvl 76war corp -lvl 75 samanca-lvl 69 ninja lama cu iteme ful bonus(dragoane +9 10semi, ful diavol, otravita+9 etc) toate conturile la pretul de 900RON
Daca da cineva cont minecraft premium sa mi-l trimita pe id n3lu_m11 k? sau sa-mi spuneti cum se face unul gratis. sunteti de treaba.
Am instalat prison break the conspirancy pe pc si nu imi merge imi apare crash reports.Ce trebuie sa fac? dau funda pentru cel ce imi raspunde
Care stie cum poti face cont de minecraft premium cu test de iq
SALL TPU! Daca cineva ar reusi va rog sa imi dati noul hack mt2bob si setarile care trebuie facute va rog sa incercati intai sa imi mearga si mie! Multumesc anticipat!
Sa-mi zica si mie cineva un sv de metin sau cabal pvp bun.(nu hammer)
Vreau si eu cont metin2ro sau metin2 hamer su alte metin2 dau funda astept
are cineva un cont de metin2ro server volans nu conteaza regatul, de lv 54+ ? (war sau sura cu M3+ ) daca doreste cineva sa se lase sau sa vanda contul sa imi lase adresa de mail si vom discuta...? (mai mult)
Jocul metin 2. ro nu se conecteaza la server ce trebuie sa fac
De ce imi apare cand dezarhivez cu winrar diagnostic messages? Ce-as putea sa fac?
Sal cae joaca pwi? sa-mi zica cu il cheama si ce lvl are. Pe mine ma cheama KingTGY.
Am o mare problema....Ma joc Half-Life 2.Cand deschide cineva liftul ei nu se mai misca as vrea sa stiu cum sa rezolv bug-ul asta
cine stie unde trebuie sa-mi fac cont sa-mi mearga m2bobu am cont pe metin dar imi zice ca contul nu este bun plss ziceti-mi unde trebuie sa-mi fac cont
Stiti careva cum fac sa se auda doar pasii la cs, adica fara impuscaturi, radio, etc.... Doar pasii!
Buna seara TPU. As dori si eu un site sau un download la un joc de genu http://www.youtube.com/watch?v=c9cx57nJtq4&feature=relmfu. nu vechi de pc. ceva de genu de pe link.va rog :)
Buna TPU stie cineva cum pot sa fac un hack de metin 2 care merge doar pe serverele oficiale ca ro sa mearga si pe serverele private lasatzy raspunsuri
Salut ce pc recomandati sa- mi cumpar dintre aceste doua, ma intereseaza sa- mi mearga jocurile bine aceste calculatoare sunt si nu sunt bani :(( http://www.elinfo.ro/Unitate3.html SAU http://www.calculatoaresecondhand.info/promotii-...? (mai mult)
Cine stie jocuri frumoase si de fete si de baieti dar sa imi dati multe variante da.
Buna TPU. Vreau sa stiu cine joaca S4League...caut prieteni pentru clan.Merci mult:D
Am o intrebare : Pot avea CS la OpenGL cu placa de 64 mb?
Buna as vrea si eu sa va intreb ceva ....am un PlayStation2 cu 2 manete, cu volan cu tot, si cu toate celelalte, l- am folosit decat de cateva ori nu este faramat nimic la el..si vreau sa.l vand ma ...? (mai mult)
Ce faci cand nu poti instala flash player?
Care placa video e mai buna? - AMD Radeon HD6670 PCI- EX2.0 1024MB GDDR5 128bit, 800/4000MHz, HDMI/DVI/VGA, Dual Slot Fan Cooler, Lite Retail, HD3D Technology - VC Gainward GT630- 1024- HDMI-...? (mai mult)
Caut un servar de metin2 pvp clasic fara item shop dau funda :)
Pai am si eu o problema cu programul EasyAntiCheat, il instalez si cand intru in cs pe servar ma da afara pe motivul sa ma duc pe sait si sa downloadez noua versiune insa am downloadt noua versiune si...? (mai mult)
Am o problema cu browserul nu stiu dc nu mg nici un browser si singurul care mg e seamonkey aveti idee ce greu merge si daca incerc sa iau un browser bun il ia greu si nu am rabdare si cand as vrea sa ...? (mai mult)
Sal TPU. Am si eu o problema La Jocul Sleeping Dogs imi da o eroare. This application has failed to start because d3d11.dll was not found. Re- installing the application may fix this problem. Va rog ajutati-...? (mai mult)
Sall! Am o rugaminte:ziceti- mi si mie un server privat de mt2 PVP in care sa poti da dmg peste 100k sau de genul TDL Gaming daca ati jucat, dar cerintele mele vreau sa fie urmatoarele si va rog sa le...? (mai mult)
Salut vreau si eu sa stiu cine a jucat Vrodata JustuOnline ceva gen wow Dar cu naruto si ma poate ajuta sa-l instalez dau funda cine ma ajuta! Add-ZapperZappery@yahoo.com
Cine are NFS Underground 1, il vreau si eu va rog cine il are sa mi-l dea si mie! pe mess sau ceva! : x Fundaaa :x :* muah
Cu ce program pot realiza un slowmotion? adica bag video nomal si sa-l faca in slowmotion
Salut,am terminat toate cursele de la stagiul 3 din nfs underground 2 si nu stiu ce sa fac mai departe, cum pot trece la stagiul urmator? mai este si altceva de facut la ascest stagiu?
vr si eu un cont pe metin2gth,mie mi s-a furat contul si as vrea si eu unul de lvl 100 daca se poate cine imi da la id asta ioaangelo
Bun TPU :) Dati- mi si mie niste servere de metin2 gen Metin2 United sau CandyLongju.Dar sa fie populate! ..De preferinta lb engleza...Si ratele/itemele sa fie ca pe unul din cele 2 servere..Ma refer la...? (mai mult)
Cine imi poate da invitatie pe l.a.s.t.t.o.r.e.n.t? in schimb dau invitatie pe f.i.l.e.l.i.s.t. add:ciolocaandrei@yahoo.com
Cine joaca farmerama si are bani se casatoreste cu mine va rog frumos userul meu este *hamsterpitic*
Salut,sunt la stagiul 3 in nfs underground 2, cum pot trece la urmatorul stagiu? nu imi mai apare nimic pe harta am terminat toate cursele si nustiu cum sa fac mai departe.
Stiti niste jocuri marfa?,, de actiune.
Imi puteti da si mie un cont de metin2earth? Nu conteaza ce lvl.
imi ziceti cum fac misiunea de cal pe mt2 ro
De ce imi merge Sims 3 foarte sacadat si in reluare? Tin sa mentionez ca PC- ul meu sunt peste cerintele minime ale jocului. Deja innebunesc cand astept 5- 10 min sa se incarce cand intru sau 15- 20 min...? (mai mult)
vr si eu un cont pe BATTLE FILED play4free la id asta ioanangelo@yahoo.com
Http://www.youtube.com/user/GavrylChris Uitati-va daca va place;)
Salutare TPU, Este vorba despre need for speed world ONLINE, Sa va explic mai indetaliat: Stiti atunci cand faceti curse una dupa alta la fiecare cursa iti arata bani si experienta castigata,...? (mai mult)
Salut mi- am laut si eu jocul conflict desert storm 2 cand intur in el nu am nici o problema dar cand ma joc (intru in misiune) arata totul transparent am incercat si rezolutia mica/mare nimic... FUNDA...? (mai mult)
am un vw golf 5 sportline si dvd navigation v3 este pentru europa de vest si vreau sa am hartile pentru europa de est, inclusiv Romania, pot face eu un dvd cu tot ce- mi trebuie de pe net? ...? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste jocuri in car sa apara cam toate bmw-urile, si noi si vechi.
cum fac sa am toate firmele de pe german truck simulator? de abia am luat jocul si am doar transinet, stokes si tradeaux.dau funda pentru. un raspuns bun care ma poate ajuta.
Astazi am jucat un joc :Team Fortress 2 si mergea perfect fara nici- un fel de lag.Dar dupa vreo doau trei ore am vrut sa joc din nou si am deschis jocul.Pana aici totul bine dar dupa aia nu mai ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
mateia821 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?