Stie cineva vreun cod de GTA San Andreas care face full la skillul de zbor? (Flying Skill)... Si daca se poate si Driving Skill :D. FUNDA!
Ce parere aveti de tableta Samsung galaxy tab 2? se poate suna de pe ea? se strica repede? ce nota i- ati da? vreau multe pareri pentru ca vreau sa imi iau si eu una dar vreau sa stiu daca e buna sau...? (mai mult)
Dau admin pe un server populat..pe licenta steam cs 1.6 lasati mesaje
Am si eu o problema, intru in minecraft si imi apare o eroare am auzit ca este de la placa video, dar eu nu stiu cum sa fac updateurile
Buna seara, am si eu o problema cu programul Game rangers. Vreau sa joc cu prietenul meu Age of Empires (numele lui este inclinat (italic) atrunci cand fac camera! Cu aceste persoane nu ma pot juca ...? (mai mult)
Cine joaca metin2ro si este pe server draco? Imi dati mie itm va rog! DAU FUNDA!
CE jocuri online stiti jocuri gen sherwooddungeon ce nu trebuie dawlandate stiti?
Buna numele meu este Restart si am o problema legata de metin2 nu de mult am facut un sv pe ip pe hamachi cum vreti sa o luati dar la amandoua metode am o problema nu se pot conecta playerii de ce nu stiu...? (mai mult)
Sall TPU, cum pot face un server minecraft cu hamachi?
Am si eu o problema la cs joc modul war3 si am prea multa viata si imi apare 0 la viata si cand dau sa merg in fata merg in spate, dreapta sau stanga etc.....Va rog ajutati-ma!
Salut.am o problema cand imi creez un server de sa:mp.Cand il creez mi- l arata ca fiind inexistent uitati o poza.Am ip stabil si nu stiu dc nu merge sa deschid un...? (mai mult)
Buna tuturor :* poate sa-mi spună și mie cineva cum se descarca muzică de pe Yutube va rog mersi mult va pup dau funda!
Cum sa fac un nume de counter strike 1.6 sa aiba litere ca de exemplu a si doua puncte deasupra
Cs 1.6, pe eac off am fps 101 si pe eac on am 60 si mi se misca naspa rau..., add la steam elairshot daca ma puteti ajuta
Are cineva Ascension to the Throne:Valkirye? daca da va rog sa mi-l dati si mie. Dau funda si vot
Dati-mi jocuri pe facebook faine! va rog
Sall tuturor, sa va explic cum sta treaba deci: Am vrut sa ma joc un mt2 metin2energy dar cand dau sal downladez imi apare o chestie un vultur apoi o bulina albastra si iar un vultur (in 3 buline).Imi...? (mai mult)
N'seara TPU! Mi- am reinstalat windowsul si acum cand intru in Dead Island vad meniul scris cu verde, nu este sunet si merge rare ori shift- ul (sprint- ul). Inainte sa reinstalez windowsul era scrisul...? (mai mult)
Buna TPU. am si eu o intrebare in FIFA 2010 se poate juca cu STEAUA? daca da unde dau nu imi apare steaua dau FUNDA!
BUNA TPU! Cine ma poate ajuta si pe mine? Am gta IV si imi merge in refresh..am 3 giga ram si windows 7...ma puteti ajuta cu raspunsuri sa nu mai mearga in refresh.:D
Cand vreau sa joc pool pe messenger nu imi pare butonul de "Start Game". am instalat Java si l-am reinstalat dar nimic. ce sa fac?
Buna Seara! TPU. Vreau si eu niste jocuri de gen Shooater. Am configuratia la PC asa Placa video radeon 7000 Series : Procesor Intel(R) Celeron(R) 2, 00 GHZ, rami 512, windows XP FUNDA + VOT...? (mai mult)
De pe ce taste bat bine penaltiurile la fifa 07?
Am si eu nevoie de un raspuns rapid de la cei care folosesc Pokerstars si imi cer scuze pentru ca aplic la categoria asta, dar e cea mai vizitata. Va merge Pokerstars in momentul asta, pentru ca mie ...? (mai mult)
Salut TPU1As vrea sa-i intreb pe cei ce joaca PetPet Park: Atunci cand vrei sa ajungi un aventurier expert (la scoala de aventura) cum faci sa citesti ghicitorile alea?
Ce sa fac sa scot un ban de pe metin2cora am ban ip si nu imi merge nici un cont FUNDA
Imi da si mie cineva un gift code generator pentru minecraft sau un gift code?
Care e serialul number al lui max payne 3?
Caut metin2 pvp classic cu level maxim 99; Cea mai mare armura sa fie posedata sau smarald si cea mai mare arma sa fie siriusul.Serverul sa mearga 100% pentru ca nu dau funda de mila ci o dau pe merit!...? (mai mult)
Cum blochez optiunea de a,, primii mesaje" pe YouTube?
Sall.am si eu o problema la sopcast. deci nu imi merge digi sport de pe sopcast si nici dupa net, imi merg toate programele, numai digi sport nu-mi merge.dc? cine ma poate ajuta?
Cine știe să instaleze fifa 2013 demo să adauge doncata21 și să mă ajute!
Am o imprimanta HP si cand o conectez in pc si dau sa printeze ceva nu imi merge, imi zice ca nu am nici un printer conectat.Ce sa ii fac sa mearga(am windows xp)
Cine imi da si mie un link de dowloand wwe sau wrestlemania 2010 2009 2011 2012 2013 funda plus vot
Haluuu TPU. Am un cont de imvu, de fapt 2 conturi si vreau sa imi fac de pe al2lea pe primul un cadou, si am destule credite da zice ca nu am destule...ce trebuie sa fac ca sa imi pot trimite cadouri?...? (mai mult)
Credeti ca mi- ar merge prototype1si2 cu aceste componente: procesor de 1. 8Ghz 2core, 2gp 2gb ram Si Placa video Gigabyte GeForce 8400GS 512MB DDR2 64- bit HDMI? sau cu placa videoPlaca video...? (mai mult)
Hei Puteti sa imi scrieti mai jos un singur cuvant care va trece prin minte ca porecla pentru o fata care joaca jocuri de "baieti"? gen: capsuna,pitica, barbie etc Seriozitate please :)
Cine imi poate spune si mie cum se foloseste guild recruiter la wow freakz?
Va rog, imi puteti spune si mie cat costa fiecare articol castigat prin pescuit, pe metin2ro corvus?!
Poate sa imi zica cineva niste site-uri de unde se pot gasi jocuri pentru telefon, pentru iphone sau pentru i ped? Niste jocuri de jocuri Kingdom Rush, Ninja Fruit, Angry Birds.
Cat costa un STEAM SH cu aceste jocuri : cs 1.6 original,condition zero, call of duty modern of warfare 2. Dau funda pentru raspuns. :>
Cine stie un hack pentru dragon city (facebook) care sa functioneze.
Ce programe imi trebuie sa am acest joc: http://www.youtube.com/watch?v=CLWiEBblmPk&feature=player_detailpage
Salutare TPU am cititi pe net ca daca am windows 8 sunt urmarit non stop si se stie pe ce umblu si ce downloadez eu nu vreau ca cineva sa stie ce folosesc si ce jocuri piratate iau... cine imi poate...? (mai mult)
Dati-mi si mie un site unde pot descarca imagini cu toate personajele league of legends (cu tot cu site). Multumesc anticipat.
1 dati-mi si mie un link de unde pot s iau fifa 2013 full ca am auzit ca a aparut plz dau funda mare! 1
Sallut prieteni! Imi puteti zice si mie va roog cum incep un sezon in pes 2013? Adica sa incep campionatu cu o echipa! Nu din Footbal Life ca acolo esti antrenor 1 In pes 2012 dadeam la Competition si ...? (mai mult)
Ma joc metin2 server privat (cronikal) si ..nu stiu cum sa dau mai mult dmg la monstri.Eu dau 26k si altii dau cate 32k la zombi. Am la iteme:100% zombie, arma 44pgm, toate itemele la 6/7...? (mai mult)
Salut TPU, ziceti-mi si mie niste jocuri misto cu masini.
De ce cand filmez cu fraps pe minecraft am lag? Cum pot scapa de lag?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!