Salutare TPU am si eu o problema cand vreau sa joc si eu assassin's creed brotherhood nu imi merge se deschide intr- un kenar si ramane asa si in task manager imi zice ca "not responding" si cand am jucat...? (mai mult)
Plz stie cineva un site pentru minecraft gratis? dar sa fie multiplayer si singleplaier k? daca stiti
dati-mi un metin2 privat fain cu militar si iteme foarte pbune la negustori dau funda urgenttttttttttttt
Hey care stie niste metine romanesti pvm normale cu ratele peste 300 macar
Vreau să joc Torchlight 2 pe LAN folosind Tunngle. Există o problemă. Nu văd serverul făcut de prietenu meu (deși văd altele) și când fac eu server el îl vede dar nu se poate conecta. Știe cineva...? (mai mult)
Care stiti nume de counter strike mai frumoase ca fostul meu nimic Raffalo... daca mai stiti asemanatoare adica nu de genul (ManFire, fastkiller, razzero...etc) Multumesc anticipat!
Cum sa descarc Heroes III? va rog frumos! funda
De fiecare data cand incerc sa instalez ccleaner imi apare,, error".Ce ar trebui sa fac?
The-west. Dau funda imediat. De unde as putea sa fac rost de un cont pe the-west de level cel putin 60 pe gratis? Preferabil aventurier pe lumea Georgia
vreau si eu registration code pentru pro evolution soccer 2013 daca se poate. Dau funda. Multumesc anticipat
Cine imi poate spune si mie cum intru pe ch 2 in Metin 2 Steel?
Cata memorie imi trebuie la placa grafica pentru Metin2 ro?
Ce jocuri gen Call of Duty stit? (In afara de CS TF2 etc)
Am un joc pe Nintendo cu cai, la mia scuderia, si are mai multe sarcini si sunt la a 5 a si trebuie sa construiesc o casa pentru musafiri...va rog daca stiti cum dati- mi raspunsuri cat mai...? (mai mult)
Cine stie de unde descarc free tera online?
.. daca e sa imi dati un raspuns concret va rog! sunt la camin conectat pe server proxy cum fac un tunel sau ceva sa pot juca un joc online? dau finda!
Asta http://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/acer/156- aspire- v3- 571g- 53214g75maii- ivy- bridge- core- i5- 3210m- 25ghz- 8gb- 4gb- plus- 4gb- bonus- 750gb- geforce- gt- 630m- 2gb- linux- gri/ ...? (mai mult)
Cine stie un joc cu cai virtuali?
Cum sa fac jocurile de pe android sa ruleze mai bine daca puteti sugera ceva aplicati sau ceva setari de system...
Cum adaug o poza la profil pe FaceBook?
Cine are switch-bot 1.0.0.4. sa imi spuna va rog ce sa scriu la optiuni pentru a functiona pe Metin2Osiris. Daca nu stiti dati'mi si alta versiune de switch va rog!
Cum se afla parola altuia de pe sunphoto?
:D Am o intrebare. Daca stie cineva IN CLUJ lectii de programare, informatica deoarece vreau sa ma ocup cu informatica in viitor si vreusa ma invat sa programezi in java, html, etc. Va rog...? (mai mult)
As dori si eu niste pareri in legatura cu placa video Intel HD Graphics 3000.Cum se comporta la jocuri?
Am un ninja de lvl 50 pe draco regat rosu. Ambuscada m3....atac fulger m1 (esueaza in prostie), pumnal rulant 13 puncte si in nor, camuflaj cate 1 punct, am in inventar multe carti pentru ambuscada..atac...? (mai mult)
Care ar fi cel mai bun counter strike non steam? Sa gaseasca si servere sa poti juca online si sa poti juca si cu boti! Daca puteti lasa-ti un link de download sau doar numele si il downloadez eu!
Sal.Am dus acum ceva timp pc- ul la reparat si am platit ca sa imi puna niste memorie. Cand am luat pc- ul nu era nici o diferenta la memorie doar ca a aparut un floppy drive A pe el. Aveti idee ce face...? (mai mult)
Am o intrebare:eu fiind jucator de cs, joc din pad si taste, iar cand apas o tasta pentru a ma deplasa mi se blocheaza 2- 3 secunde pad- ul.Presupun ca este o optiune bifata, asa ca intrebarea...? (mai mult)
Buna! As vrea sa sa adaug jocuri pe site Aaaaaa... aici e marea dilema:pot lua scripturi de pe alte siteuri fara sa intreb sau sa cer aprobare? Pot incalca drepturile de autor? Am vazut pe un...? (mai mult)
Tocmai am cumparat MW2 pe Steam dar cand intru in multiplayer nu am optiunea servers sau browse servers cum era pe alteriwnet[presupun ca era doar acolo]si cand dau find game nu gaseste nici un ...? (mai mult)
Cine joaca NoStale?
Spuneti va rog Cum sa afli de cite mb este videocarta in calculatorul vostru?
Stiti vreun program care sa scrie ce vorbesti sau ceva de genu'? FUNDA la cel mai bun raspuns! GRABITIVA Scuzati categoria :/
Ce jocuri MMORPG imi recomandati? vreau sa e ceva gen cu un caracter si sa ii cmperi diferite chesti sau sa deblochezi ca sa fie interesant.Nu vreau sa aud de metin! sau ceva asemanator
Sall TPU:D! De ce nu pot sa ma loghez de pe telefon? Dau o funda mare si frumoasa!
Hei TPU ce jocuri soccer cu abilitati speciale sau asa ceva stiti? Funda ^^
poate sa-mi spuna si kie cineva de care buton se fuge pe pereti la ultimate spiderman. va rog foarte mult! funda! funda! funda!
De ce cel putin 5 intrebari din cele de pe o pagina sunt cu Metin2? De ce va jucati Metin2? De ce nu va jucati WoW? In WoW sunt dungeonuri, instante, de 1000 de ori mai multe arme ca in Metin2.M- am ...? (mai mult)
Cum fac un joc pentru ps2 modat?
Buna all. Vreau sa ma intreb de ce imi da don't send la fifa? am facut un test cu alt+ tab si nu mai imi da dar joc in campionate de fifa si ii bat p astia si imi cer poze si daca imi da eror ma scot afara...? (mai mult)
Am un server de BB facut, terminat in mare, caut clan(cu forum) care sa ne gazduiasca... Detalii petrovici_laci
Heii TPU, raspundeti repede! Acum ceva timp am descarcat bara de instrumente ourworld. Dar de cand am bagat- o nu imi merge sa primesc gems. Mereu cand bag codul scrie : 'Te rugam sa te asiguri ca ai ...? (mai mult)
Am o problema la GTA SA MP de fiecare data cand ies din joc, se aude ca da o eroare si se blocheaza in Black Screen si numai pot face nimica in afara de restart:. Stiti careva care e problema?
Ofer funda celui care imi da un link al unui site care iti poti face un luptator dupa care sa il pui sa se antreneze, sa lupte cu alti jucatori. vreau joc gen the- west nu miniclipuri....? (mai mult)
Salu TPU! Mam decis sa- mi scot routerul decis sa- l scot adica mufa netului care intra in router sa o bag direct in unitate dar nu o sa mai am conexiune la net deci ce trebuie sa fac pentru a avea conexiune...? (mai mult)
Imi poate da si mie cineva niste nume pentru un server privat de metin2? Inca nefolosit! Dau funda pentru cele mai frumoase;;):*
Buna TPU ce jocuri pc tari imi sugerati la leptopul meu? am 4gb memorie ram Direct X11 Leptop Hp ff bun 32bit Windows 7 Home Premium
Cum se fac schemele si fentele pa PES pe PC?
Acum ca s- a lansat mists of pandaria pe world of warcraft poti sa iti faci worgen si goblin fara sa mai ai un cont de 55? P.S:nu stiu cum dar eu mi, .am facut si worgen si pandarean si am 3 caractere ...? (mai mult)
Cum se numeste jocul acela cu o masina care daca e rosie trece pe linia rosie,daca e verde trece pe cea verde, etc.Este o masina care isi schimba culoarea ca sa treca pe diverse lini.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!