Poate sa imi zica cineva un metin private server fara donati? va rog!
, era un joc cand mergeam la un prieten il juca ( nu mai tin minte numele ) era ceva de genu un fel de "masa" mobila care o puteai misca din sageti si sus erau niste caramizi sau asa ceva..si...? (mai mult)
as vrea un Fhis Bot pentru mt2 .....As vrea fara sa aiba virus si sa mearga... Si fara comentari cum ar fi : 1Vrei sa ai contul banat 2 ETC Va rog lasati site- ul si daca are cod fhis bot ...? (mai mult)
Stie cineva ceva servere de metin2 faine pvm-pvp sa cresti usor dar nici greu si in shop sa fie pana la dga si batalii si bns normale 15-50 cam asa va rog!
as vrea si eu un cont de micro volts de 20 sau mai mare daca se poate dau funda + vot
Cine imi da situl de pe care pot lua patchul 3.9 pt 4story
Care stie jocuri misto gen devil may cry 3. Dar sa nu ceara procesor Intel sau altceva ca eu am AMD 1.75 GH Ram 1.25 Gb... Funda care da mai multe
Dati-mi si mie un hack top eleven de tokens si bani care sa poti sa-l descarci gratis adica am mai cautat dar n-am gasit Dau Funda*
As vrea un metin cu max lv99 sau 127 in care sa fie arme de 65 otele+0 la shop sa fie mapa de farm sa pice SS din metine
Cine imi zice si mie un metin foarte tare pvp cu arme misto si armuri inafara de hammer bagati id meu de mess daca stiti mt fain roger.frumushelu
am descarcat metin2 relevation v1.2 si am intrat sa ma loghez dar nu ma conecta la sv zicea "filed connect to server" sau asa ceva. de cate ori dadeam tot asa scria. dc?
Holla TPU! Care aveti telefon cu net pe el sau cu WIFI sau stiti niste jocuri faine de descarcat pentru telefon cu WIFI sa- mi spuna. Vreau ceva interesant, pe levele si sa fie gratuit..sau ceva de care...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta sa ma faca vipp? va rog .........sau sa imi fac credite?
Cine imi da situl de unde pot sa imi iau 4story patch 3.9 plzz repede
Am dezinstalat si eu niste prorgame si din greseala si ceva din sistem 32 si parca era ceva legat de 3D si am observat ca nu mai imi merge nici un joc... Va rog ajutati- ma. Sau intrebatima mai ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie un joc gen Fotball Superstar )nu trebuie cerinte mari)?
am nevoie de ajutorul vostru. joc metin 2 hammer, sunt sura am pe toate itemurile life energy si inteligence, pe unele si critical dar cu toate astea nu sunt asa bun, nu sunt asa rezistent....? (mai mult)
Am cumparat un set de 3 lil'kinz de la Carrefour si avea si un cod lux care trebuie pus pe Ganz eStore si cand m- am integistrat si apoi sa il pun imi spune:The code XXXXXXXXXXXXXX is invalid. Please try...? (mai mult)
Salut poate sa i-mi spuna si mie cineva ce reprezinta, ce inseamna patratelu verde din lista prietenilor conectati la Facebook ( in coltul avatarului prietenilor ). Multumesc mult!
Imi spuneti si mie jocuri gen shooting horror pana in 4 gb? fundoi!
De unde pot descarca euro truck simulator 2? dar sa fie fara virusi!
Salut all.Mi- am luat cal of dutty black ops si am dat rezolutie maxima.Am placa video de 2 gb, 2 gb ram procesor dual core 4400 si imi merge sacadat. Putin bine, iar sacadat si tot asa ce are :- ? Am...? (mai mult)
Buna TPU am hackul switchbotv3 dar vreau sa il fac sa mearga pe win xp cum il fac? spuneti-mi si mie si dati mi link daca aveti rezolvarea multumesc
TPU ma ajutati cu ceva pliz uite deci pe pc cand dau 1 click se da 2 clickuri dc pliz ajutati-ma funda
Ziceti-mi un metin in care war-u sa aiba la skilluri si aura si corpu si varteju si atacu intelegeti voi ce vreau sa zic :))
azi am o intrebare, m- am decis sa imi instalez un anti- virul mai exact avira pentru a ma apuca iar de imvu, inainte imi apareau erori de la el, cum ar fi MOM.exe ma intreb daca imi instalez...? (mai mult)
Ce jocuri faine stiti? M-am plictisit de metin si vreau sa incerc altceva. Funda si vot cele mai faine
Cum fac sa vad de cat e placa mea video ca atunci cand dau dxdiag imi arata ca are memorie virtuala de 4069 si cum fac sa vad cat e instalat pe ea?
Ziceti-mi un metin care sa fie asa : de exemplu sa ai aura corpu iuresu atacu si varteju stiti la ce ma refer sa ai ambele skilluri de la war :D dau funda
Joc metin2earth si vr sa fraieresc pe cineva.Cum sa fac? Ma gandeam sa cer pe niste cizme de piele+ 9 15 ling.Le arat de pe un farm.Si ii zic sa filmeze daca nu ma crede.Imi da cele 12 ling, ...? (mai mult)
cine imi da siteul de la metin 2 hummer? Funda+vot!
Care credeti ca e cel mai frumos server de pe metin2ro in afara de Sagitta si Gemeni vreau justificari daca gasesc usor itm de lvl mic si de lvl mare Funda
Ce memori ram imi trebuie pentru pes 2011?
Sall all am o problema cu energy metin2 cand sunt in map 1 stau un minut si ma scoate ce sa fac ca sa nu imi mai faca asa?
poate cineva sa imi dea un cont de minecraft premium :) nu am bani sa bag in jocuri si daca cineva poate sa-mi dea o sai raman dator :)
de cateva zile nu-mi merge butonul "adauga prieten" de pe facebook.de ce? doar nu m-au blocat :((.
Ce jocuri tari stiti? in afara de skyrime si mt2
Cind se deschide metin2 mage?.
Heii cu referire la IMVU mi- am facut cont pe meet me de 2 zile cand sa intru pe cont pentru a face credite imi da INVALID EMAIL SAU PAROLA nu stiu de ce dar parola si email- u sunt corecte! cum pot rezolva...? (mai mult)
Ce memorie ram imi trebuie pentru pes 2011
Salut care stie un metin2 PvP/PvM nu conteaza daca are mc sau hamachi sa fie fain in afara de HAMMER/LIGHT Funda;)
joc metin2 lunaris si nu stiu din ce iese armura de 135 war de aia pose imi puteti spune? Dau funda si vot
Hey TPU! De unde pot descarca technic pack(minecraft) Multumesc anticipat!
Imi da si mie cineva un cont Lady Popular peste lvl 8? :o3 Dau si eu la schimb o pagina pe facebook de 184 de like's :D.
As vrea un cont metin2mondial.dau funda pentru cel mai bun cont. Sper ca nu va suparati:D.
Cum sa ma loghez pe minecraft ca nu mai imi merge se baga in joc si dupa imi apare pe ecram alb
Buna vreau si eu daca se poate conturi de fata de baiat nu conteaza dar sa fie de emo pliz daufunda la toti...
Buna TPU am o nelamurire cu pc meu.mi- am cumparat o placa de baza ddr3 si mi- am pus o placuta de rami 2gb 1033 si dupa una de 4gb 1600 mgh. dupa cateva zile culorile la monitor o iau razna..se coloreaza...? (mai mult)
Buna, Stie cine cum se descarca gx pentru. ca acum nu mai merge nu stiu de ce imi da un fel de eroare : The dynamic link library mscoree.dll could not be found in the specified patch D:\Program Files\Metin2GX;...? (mai mult)
Care poate sa-mi dea si mie un tigru si o lata +9? Plss...Dau funda Va rog
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!