Stie cineva un program de editat poze dar sa fie bun si vreau un site de pe care vreau sa il iau dau FUNDITA!
Unde gasesc si eu aplicatii gratuite pentru HTC diamond?
Vreau si eu un server cu arme 2012
SALL vreau sa stiu daca Metin2 rtsnet sa desfiintat sau se fac reparati si pana cand?
Ola! Cand apare Need for Speed Most Wanted?! Funda
Sall TPU, va rog raspundeti repede, dau funda, s- a inchis metin2 united? ca eu il am in calculator sa zic de vreo 3 luni si de 2 luni nu am mai intrat, s- a intamplat ceva? ca nu mi se incarca, nu merge...? (mai mult)
Stiri vreun RPG cu grafica gen borderlands si gameplay -ul Hack and Slash(Warhammer 40K Space Marine)?
Datimis is mie un joc misto online in afara de Aion, Wow, Metin si 4story
Deunde dau mafia 2
Exista trainer chicken invaders 3?
Salut vreau sa imi fac un server de mt2 si vreau un instant server cerinte:- PVP - Max lv sa fie peste 127 - Armuri noi in shop Funda cel care imi da un instant server calumea:X ...? (mai mult)
ZIceti-mi un Counter-Strike fain...! Inafara de : LanT Final, Black Edition si BSK!
Dati-mi si mie niste servere romanesti de minecraft creative FUNDA!
Cine imi zice niste coduri pentru san andreas multiplayer va rog
Hei TPU ma jutati cu ceva? am gasit un pc si nu stiu daca sa il cumpar :D daca pot sa ma joc pe el fifa 13 si alte jocuri noi procesor Intel I3 2120 3.3 Ghz placa grafica dedicata nVidia GeForce 210...? (mai mult)
Imi dati un sait de unde pot lua cont premium free la minecraft?
astazi mi-a fost blocat contul de metin2 ro nu am jucat cu coduri si nici nu am injurat cum pot sa mi-l recuperez la loc aveam numai iteme bune?
As dori sa stiu care este cel mai bun caracter pe 4story.Prin cel mai bun caracter vreau sa spun la player vs monstru (pvm) si player vs player (pvp). Vreau de asemenea argumente pentru imi arata de ce....? (mai mult)
Salut puteti sa ma ajutati. cand scriptez in pawn gamemod dupa ce salvez cand intru pe sv nu-mi merge ce am scriptat ajutor :DD funda!
Buna TPU am o intrebare cand ma joc the sims 3 la un moment dat mi se restarteaza calculatorul fara sa fac nick. ajutati-ma PLZ! DAU FUNDA!
Sall am o intrebata legata de left 4 dead 2 nu stiu cum sa ma schimb in zombi. DAU FUNDA!
SaLL TPU cum fac la cs sa apas pe o tasta si sa imi apara knife by yuk exec Funda!
Cu ce program se deschide un fisier wbfs
Buna TPU. Cine ma ajuta si pe mine cu un mt cu lvl max mare? Cel mai bun raspuns primeste funda!
Imi da si mie cineva un site pentru hack-uri pentru APB:Reloaded sau Crossfire Europe. Mersi.
daca nu mai aveti nevoie de conturi de the west contactati- ma pe adresa de email alexbossu000@yahoo.com ca va dau cate funde vreti voi sau va dau ceva la schimb conturi de metin sau nu stiu ...? (mai mult)
Cine stie sa faca un server de metin, intampin mici dificultati si as dori putin ajutor astept raspunsuri.
Care stie un metin2 ca mage va rog spunetil
La fc barcelona fantasy manager 2013 platesti?
si cei care le place metinul care credeti ca e cel mai frumos server de metin din toate Funda
Salut,am vazut la cineva pe metin2uninted ca el dadea si in acel cerc de siguranta cum dadea nu a vrut sa imi spuna?
imi puteti spune si mie niste jocuri gen MineCraft sau The Sims?
Ps vita sau ps3.Ps3 are grafica buna si o droaie de shootere care-mi plac, iar vita e util ca e portabil.E greu de decis.Plus ca ps vita se zgarie ca orice smartphone sau tableta. Deci?
Buna ziua TPU am o intrebare pentru voi foarte importanta, as dori sa stiu opiniile voastre despre jocul pe care l- am instalat eu transformers war for cybertron TM si sa stiu daca il pot juca cu resursele...? (mai mult)
Sall toata lumea :* am si eu o intrebara puteti sa imi dati un link cu un site de metin2 care sa crestu repede si usor sa ai la magazin de toate si sa faci multi bani. Merci anticipat funda si vot!
Ce jocuri gen C9 stiti?
Hey TPU, puteti sa ma ajutati sunt crizat, deci fac demo in cs scriu record me scriu stip playdemo me si ma duc in cstrike si dau pe el si imi apare eroarea asta"steup file "gameinfo.txt"doesn't exist...? (mai mult)
La gta san andreas se poate ajunge la n? funda!
Am si eu o intrebare: care e cel mai fain metin? dati-mi si un link va rog. funda primul raspuns:D
Funda+vot! dc pe sv meu de Minecraft doar daca le dau op poate sa sparga? va rog help me!
Cine are un cont pe jocul de browser rakion chaos force sa imi dea si mie dar sa aiba un lvl mare va rog frumos
Neata TPU! Am o intrebare. Daca achizitionez zilele astea "StarCraft II Wings of Liberty", in Decembrie cand apare si "Heart of the Swarm", trebuie sa il cumpar si acela? Sau o sa mi se faca Upgrade ...? (mai mult)
Cine stie cuduri la tanki online, fara sa le descarc pentru cristale. Funda
Dau iteme bine pro mall si bine modate pe Metin2 United pe iteme pegasus BUNE
Cine are nevoie de ajutor la Naruto-Arena? Daca are cineva nevoie de ajutor la jocul naruto-arena ma gaseste pe pici_florin95
Am o problema cu skin-ul pentru minecraft.Imi apar niste urechi de iepure. Daca ma poate ajuta cineva sa nu imi mai apara urechile alea de iepure.Dau funda :D
Cum dai mingea peste aparare si ramai singur cu portaru la Fifa 08! dati raspunss plzzz!:o3
Heyy TPU! Cne joaca brawl busters si vre un cont de lv 24, 12, 5 cu arme +5 si imbracati in intregime cu +-uri bunicele.Caut si un cont de lv 30 n
Sall! Care imi da si mie un server de Metin2 cu mc sau cu hamachi nu conteaza! Dau funda! p.s. Si site!
Cine imi da si mie un cont de metin2 XPM va roog si sa fie bun nu conteaza ce lv e,, dau funda! puteti sa-mi dati raspunsul si pe id: get_bet2@yahoo.com
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!